2015 Şubat Anneleri

dereotunu bilmem de , doktorun ilaç vermedi mi ? o ne dedi

Onu yemeyin bunu yemeyin diyor, bazı konularda HAKLI özellikle abur cuburlarda :) onlarda zaten Zararlı ama ben Herşeyden az yenmesi taraftarıyım.

Hayırlısı canım inşaAllah:)

Tabii canım kızıma yoldaş olur diyorum hep. Bu gece rüyamda bile erkek gördüm. Hayırlısı olsun.

Onu yemeyin bunu yemeyin diyor, bazı konularda HAKLI özellikle abur cuburlarda :) onlarda zaten Zararlı ama ben Herşeyden az yenmesi taraftarıyım.

bencede az az herşeyden yenmeli , mesela paket gıdalar zararlı diyor katılıyorum , bi keresinde ev arkadaşım doğranmış patates almıştı : ))) dondurulmuş olandan işte , ıygg kızartınca tenceredeki yağı yeşilimsi bi renk almıştı mesela kim bilir neler var içinde,

Ayy ne heyecanlıSidir simdi ssen bakar bakar durursun :)

[QULitchi, post: 37045424, member: 522935"]Şu sağlık ocaklarının yerini nerden buluyordunuz? Ankara'da yaşıyorum ama yabani gibiyim. Kime sorucam bilmiyorum.

Canim ooturduğun muhitte oluyor illa tabela falan bakin olmadi muhtarliga mahalleden birilerine sor bilirler. Kayitli olmanz lazim aslinda otonatikman

Saolasim canim kizla nasil gitcem onu dusunuyorum firsat yok ko dinlnmeye kizilcik cok da severim aama sanmam buralarda olsun

ah canim bilsen nasil tasidim bi de bana sor igne bacagina agri yapiyo herhalde bi adim bile atmiyor mumkunati yok tasimayip napcan el mahkum. Normalde ben de almanaya calisiyorum kucaga ama anlamiyor ki kucuk cadi. Gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederm canim[/QUOTE]

Kayıtlı olmadığımızı biliyorum canım çünkü eski oturduğumuz yerdeki sağlık ocağından armamışlardı yeni taşındığımız zaman. Bana ikametinizi oraya aldırırsanız oradaki sağlık Ocağı'na kayıt yaptırın falan demişlerdi. Açıkcası o zaman üzerinde durmamıştım şimdi araştırayım bakalım neresiymiş

ya sabredemiyorum
çok istiyorum ebikimi hissetmeyi teyzesiii

canım benimde oğluşum olacak Allahın izniyle bende hareketlerini ilk 19 da sanırım böle kıpırdanma olarak hissetmeye başladım şuan 21 bitirdik 22e giriyoruz tepkilrini bildiğin hissediyorum bacaklarım toplu oturuyorsam yada hafif yüzüstü yattıysam hemen tekmeliyor paşamız rahtsz oluo ben hareket halindeyken pek hissetmiyorum ama oturduğumda yattığımda hissediyorum. Ayrıca sağ elimi karnıma koyup hep Salavat getirirm resmen benim oğlum buna tepki veriyor salavat getirirken daha çok kımıldıyor tekmeliyor :) Merak etme sende hissedersin ki benim göbek bölgem yağlıdır ben hissediyorsam çoğunuz zayıftınız seni tam bilmiyorum ama hissedersin takma kafana. Benimde eşim dışardan elini koymak istiyor görmek istiyor ama dışardan daha karnım öle sekmiyor dışarı doğru eşim elini koyunca sıpa hareketi bırakıyor bnm oğluş anneci olacak sanırım

Yağı dahada çok içine çekiyor, hazır patates ben uzun zamandır kendim soyup kızartıyorum, dengeli ve ölçülü yersen kiloda almazsın... Pasta yemeyin börek yemeyin çörek yemeyin falan filan ben yiyorum tabağımda bir dilim varsa bir en fazla iki çatal yiyorum artısı kilo ve yağ olarak dönecek

şekerli şeyleri çok sevmem ben yaş pasta falan bir dilim bile çok gelir tuzlulardan yanayım çörek börek severim , paket yufka bile almıyorum ben , ben dikkat ederim yediklerime , meyve suyu yıllardır içmem eve girmez kola falanda aynı yazın ayran kışın şalgam : )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…