kızlar bişey sormak istiyorum.
TSH'ım yüksek çıkıyo 2,5 ve altı bir değerde olması gerekirken 3,69'du geçen cuma yaptırdığım tahlillerde.
acaba 1 hafta için dereotu kürünü yapsam bebeğe zararı olur mu? ilk aylarda dereotu ve maydanozun sakıncalı olduğunu biliyorum ama 5 aylıkken kullanımında sıkıntı çıkar mı?
Onu yemeyin bunu yemeyin diyor, bazı konularda HAKLI özellikle abur cuburlarda :) onlarda zaten Zararlı ama ben Herşeyden az yenmesi taraftarıyım.ben hocanın bazı dediklerine katılıyorum ama , gerçekten hani sarımsaktır soğandır sebzedir dedikleri çok doğru geliyor, meyve yemeyin dediğini duymadım ama başka bi programda başka bi prof. du galiba anlatıyordu da meyvelerde artık hani eskisi gibi değil diyodu mesela bi örneğinde, elma ağaçları hepsi birden vermesin diye bi ilaç atıyorlarmış bazıları geç oluyomuş sürekli elma olsun diye falan , ondan olabilir mi bilemedim yoksa içindeki şeker doğal şeker meyvenin dışardan eklenmiyor, ama tabi tam olarak onun söylediğini yapmak zor dediğin gibi
Mmmmm neresi ki yeri yakınsa gidelim
Hayırlısı canım inşaAllah:)canım benimde bir oğlum var bende hep kızım olsun istedim isterken korktum önce sağlıklı olsun diye dua ettim. ama dua ederken bile aklıma kız bebek geliyordu bende çok korktum günahamı giriyorum diye iç güdüsel bir durum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim kızım olacak inşallah 16. haftada öğrendim :) darısı sana inşallah :*
Tabii canım kızıma yoldaş olur diyorum hep. Bu gece rüyamda bile erkek gördüm. Hayırlısı olsun.canımcım cinsiyetı ogrenmeden once cogumuzda bu durum olustu. senın ıkıncı cocugun degısık olmasını ıstemen cok normal. benımkı ılk olmasına ragmen kız kız dıye gecırdım ıcımden. ve okadar emındımkı erkek oldugunu duyunca ınanmadım. dıger kontrole kadar belkı degışır dıye bıle umud ettım inceden :) bız kendımızı cok alıstıryoruz ıstedıgımız olmayınca kotu hıssedıyoruz. ama ınan suan cok mutluyum. o gunlerde vıcdan azabıda cok cektım. bebegım hıssedıcek kusucek dıye ama goruyorum kı normal bu tarz seyler tabıkı abartmadıgımız surece. zaten kısa bır suru sonra oglan fıkrıne okadar alıstımkı 10 tane kıza degısmem oglusumu :) bence cok dusunme bu konuyu, saglıklı olsun dıye dua et. hem sen sanslısın kız olsada ıkı kız süper olur , yoldas olurlar bırbırlerıne, dusunsene buyuyunce takarsın kızları koluna arkadas gıbı gezersınız :)
bulunduğun ilçenin sağlık grup başkanlığının numarasını bul netten oraya sor sölüyolar mahaleni söleyinde
aslında cok guzel kahvaltı yaptım ama canım bişey yemek istedi şimdi solemiim :) vurdu resmen başıma :) bi kadın gelcek onu bekliyorum gelmiyorr gelmiyorr :) gelsin uçucam hemenCanım yanına ara öğünlik bir şeyler aslana, yazık aç kalma
Onu yemeyin bunu yemeyin diyor, bazı konularda HAKLI özellikle abur cuburlarda :) onlarda zaten Zararlı ama ben Herşeyden az yenmesi taraftarıyım.
Ayy ne heyecanlıSidir simdi ssen bakar bakar durursun :)
[QULitchi, post: 37045424, member: 522935"]Şu sağlık ocaklarının yerini nerden buluyordunuz? Ankara'da yaşıyorum ama yabani gibiyim. Kime sorucam bilmiyorum.
Allah seni ne deyimdaha dur ne tekmeler yumruklar atacak sana zamanı var işte
sen ankaradaydın yanlış değilsem , sana uzak :)))) malatyadayım ben
ya sabredemiyorum
çok istiyorum ebikimi hissetmeyi teyzesiii
Yağı dahada çok içine çekiyor, hazır patates ben uzun zamandır kendim soyup kızartıyorum, dengeli ve ölçülü yersen kiloda almazsın... Pasta yemeyin börek yemeyin çörek yemeyin falan filan ben yiyorum tabağımda bir dilim varsa bir en fazla iki çatalbencede az az herşeyden yenmeli , mesela paket gıdalar zararlı diyor katılıyorum , bi keresinde ev arkadaşım doğranmış patates almıştı : ))) dondurulmuş olandan işte , ıygg kızartınca tenceredeki yağı yeşilimsi bi renk almıştı mesela kim bilir neler var içinde,
Canım bnde şimdi sağlık ocağından geliyorum. Kan tahlili vermiştim.
B12 vitamin düşük dr kendi dr gittiğinde söyle muhakkak takviye versin dedi.
Ayrıca 18 ağustosta yaptırdığımda tsh ım 1.88 iken pzrtesi kan verdim bugün sonuç aldım bugün tsh 3.81 e fırlamış nasıl olmuş bilmiyorumAma gebeyken kür uygulamak ne kadar iyidir bilmiyorum.
Sen kendine hemen bir endokrinoloji uzmanı bul ve git. Bende netten randevu bakıyorum ama devletlerde sıra çok geriye veriyorlar. Pzar günüde bursaya gidicem naparım bilmiyorum.
ben 50 mg ilaç içiyordum demek ki doz artık az geliyor benm bebişle bana.
Öğleden sonra buradaki devlet hastanesine inicem dahiliyeci bir byn vardı ona gidicem 50 mg değil de 100 mg içsem ne olur die danışıcam.
gebelik boyunca aylık tsh kontrolü yaptırmalısın , bende de var ilaç kullanıyorum gebelik öncesi 75 içiyodum şimdi 3 gün 100 içiyorum 4 gün 75 e devam şimdiye kadar iyi gidiyor ama doktorum bebek büyüdükçe kullanım artacak her ay düzenli geleceksin dedi
Canım bnde şimdi sağlık ocağından geliyorum. Kan tahlili vermiştim.
B12 vitamin düşük dr kendi dr gittiğinde söyle muhakkak takviye versin dedi.
Ayrıca 18 ağustosta yaptırdığımda tsh ım 1.88 iken pzrtesi kan verdim bugün sonuç aldım bugün tsh 3.81 e fırlamış nasıl olmuş bilmiyorumAma gebeyken kür uygulamak ne kadar iyidir bilmiyorum.
Sen kendine hemen bir endokrinoloji uzmanı bul ve git. Bende netten randevu bakıyorum ama devletlerde sıra çok geriye veriyorlar. Pzar günüde bursaya gidicem naparım bilmiyorum.
ben 50 mg ilaç içiyordum demek ki doz artık az geliyor benm bebişle bana.
Öğleden sonra buradaki devlet hastanesine inicem dahiliyeci bir byn vardı ona gidicem 50 mg değil de 100 mg içsem ne olur die danışıcam.
bi de benim doktorum ilk gebe kaldığımda değer iyi olmasına rağmen artırmıştı hemen değerin yükselmesini falan beklemedi hiç
Oy yesin teyzesi onuya sabredemiyorum
çok istiyorum ebikimi hissetmeyi teyzesiii
Yağı dahada çok içine çekiyor, hazır patates ben uzun zamandır kendim soyup kızartıyorum, dengeli ve ölçülü yersen kiloda almazsın... Pasta yemeyin börek yemeyin çörek yemeyin falan filan ben yiyorum tabağımda bir dilim varsa bir en fazla iki çatalyiyorum artısı kilo ve yağ olarak dönecek
gönül ister ama işte geçim sıkıntısı
bulunduğun ilçenin sağlık grup başkanlığının numarasını bul netten oraya sor sölüyolar mahaleni söleyinde
sabrediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?