Uzakmış ayyy bir ağzım sulandı tövbe tövbe sanki kıtlıktayımeşim Maraş'lı o da geçen konuşuyodu bizim oraların çorbaları diye
Ben işkembeden nefret etmeme rağmen hamileliğimin ilk haftalarında işkembeye aş erdim:) bir kaç hafta gittim işkembeciye ama güvenilir bir yer olacak. Sonra doktora gittiğimde sordum. Ben önermiyorum. Canın çok istiyorsa sadece tadımlık iç dedi. Çiğ kalmaması lazım, iyi temizlenmiş olması lazım vs birsürü şey söyledi. O günden sonra gitmedim bidaha.Ne güzel ya, bende tv.de gördüm işkembe veya kelle paça istiyorum
ne güzel hevesliler demek ki:) güzel günlerde giysin bebiş inş annesikv dem le konuştuki bebek için hastane çıkışı , zıbın falan almış 2 tane battaniye almış , ayakkabısını almışlar tulum falan dedim ooo epey masraf etmişsiniz almayın dedim , aldık bile diyor bize bişey kalmayacak yaw ,
ben evde yapıyorum ama onun adı yalancı paça çorbası , yozgatlı bi arkadaşımdan öğrenmiştim, kemikli eti haşlayıp kemiğinden ayırıp suyuyla çorba yapıyosun o etleri ekleyip işte, aslını hiç içmedim ama yalancısı böyleyse kendi daha güzeldir heralde : )))
Tecrubeli annisler ve anne adaylari:) ilk kizimda sutum yoktu emzirememistim o yuzden cok bilgim yok iinsallah bunda olur ama sornak istedigim gogus kalkani ve sagma makinasi alsammi diyorum siz alicakmisiniz acaba ne dersiniz
yapta yiyelim deseydin : )))
Ben işkembeden nefret etmeme rağmen hamileliğimin ilk haftalarında işkembeye aş erdim:) bir kaç hafta gittim işkembeciye ama güvenilir bir yer olacak. Sonra doktora gittiğimde sordum. Ben önermiyorum. Canın çok istiyorsa sadece tadımlık iç dedi. Çiğ kalmaması lazım, iyi temizlenmiş olması lazım vs birsürü şey söyledi. O günden sonra gitmedim bidaha.
Sadece protein agirliklu degil ki. Saglikli yaglar ve dedigin gibi glisemik indeksi dusuk karbonhidrat var karatayda. Pirinc yasak ama bulgur serbest. Emzirirken bu sekilde kilo verdim. Zaten bu diyet boyleymia diye aynen uygulamam. Arastirip harmanlarim. Meyveden uzak durun diyor. Aksam saati uzk durdum gun icinde yedim. Bence herkes kendi bunyesini bilmeli kendine gore uyarlamali
o ne yaaa
ne göz seyirmesi
ben direk kafa vuruşu felan istiyorum
Valla canım benim bu ikinci, ilkinde sert bi kımıldama hissettim uzun süre seğirme oldu, bunda dırek vurmalar başladı :) her ikiside aynı haftada oynadı ama bu daha başka
ah ah şöyle 2 yıl ücretsiz almak vardı ama nerdeeee
canım benimde oğluşum olacak Allahın izniyle bende hareketlerini ilk 19 da sanırım böle kıpırdanma olarak hissetmeye başladım şuan 21 bitirdik 22e giriyoruz tepkilrini bildiğin hissediyorum bacaklarım toplu oturuyorsam yada hafif yüzüstü yattıysam hemen tekmeliyor paşamız rahtsz oluo ben hareket halindeyken pek hissetmiyorum ama oturduğumda yattığımda hissediyorum. Ayrıca sağ elimi karnıma koyup hep Salavat getirirm resmen benim oğlum buna tepki veriyor salavat getirirken daha çok kımıldıyor tekmeliyor :) Merak etme sende hissedersin ki benim göbek bölgem yağlıdır ben hissediyorsam çoğunuz zayıftınız seni tam bilmiyorum ama hissedersin takma kafana. Benimde eşim dışardan elini koymak istiyor görmek istiyor ama dışardan daha karnım öle sekmiyor dışarı doğru eşim elini koyunca sıpa hareketi bırakıyorbnm oğluş anneci olacak sanırım
Tunaydin sabah beri kosturmaca. Kizim daha iyi gibi sukur bugun de ise gidemedim hem kizin ignesi icin hem kendim tahlil verip sevk alayim diye sağlık ocagina gittim kizi goturmeye ikna etmek zaten bi cile. Bi gittik yedi mahalle tahlil vermeye gelmis mübarek. Idrara cikamiyom demistim dun bu sabah cok sanci yapti sanki cok sıkışmış gibiyim ama cikan yok iste. Tahlil icin gitmeden habire su ictim nasıl payliycam artik yerimde duramiyorum ama sira gelmiyo ki bizar zor o isi hallettol derken bayildi biri ortalik karsti off. Gelnisken tutturdular tetanoz diye dedim su halde zinhar bi de onu cekemem. Kizin ignesi olunca basladi o aglmya yurumez illa kucak ister ben sancidan oluyorum onu o halde yuklen bi de. Eve getrne kadar anam agladi. Bi baktim sevk kagidini baskasina duzenlmis dr yanlislik yapmis simdi isim yok isyerine bisey vermek zorundayim diye yine hastaneye gtcem randevu aldim ogleden sonraya bahaneyle bebisimi goreyim bari dedim normalde randevuya cooook var. saglik ocaginda dinlettiler gerci kalp atslarini ama naslsa bir dr gitmem gerekiyor bu sartlarda.Velhasil oyle manyak bi gun yasiyorum ki bugun tipim kaydi yeminle
gecen hafta özel bi hastaneninkine gittim her hafta konu konu isliyorlardı çok memnun kalmadım. şimdi başka bi tane buldum bu daha profosyenel 100 tl dedi.Ben 1 ekimde başlayacağım inşallah, tüm devlet hastanelerinin kendi bünyesinde hazırladığı kurslar var, sana yakın bir devlet hastanesinden bilgi alabilirsin.
Canim ilac vermedilermi dusmesi icin benim 4.10 du simdi 3.40 dustu ama ilaca devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?