2015 Şubat Anneleri

kv dem le konuştuki bebek için hastane çıkışı , zıbın falan almış 2 tane battaniye almış , ayakkabısını almışlar tulum falan dedim ooo epey masraf etmişsiniz almayın dedim , aldık bile diyor bize bişey kalmayacak yaw ,

Sabah sağlık ocağında ebe tansiyonumu aşı odasında ölçtü yanımda bi kadın ve ikizleri de vardı. İkizler 1 aylıkmış daha yeni 2 kiloya ulaştıkları için bişey aşısı yapılcakmış. Bi görseniz miniminnacıklardı şaştım kaldım o kadın onlara nasıl bakıyor diye. Yardımcısı da yokmuş evde de 2 çocuğu varmış. Bebekler öyle küçük ki yeni doğandan küçükler. Maşallah çok şekerlerdi. Kadın ikisini yanyana bi bebek arabasına sığdırmış :)

Son düzenleme:
Tecrubeli annisler ve anne adaylari:) ilk kizimda sutum yoktu emzirememistim o yuzden cok bilgim yok iinsallah bunda olur ama sornak istedigim gogus kalkani ve sagma makinasi alsammi diyorum siz alicakmisiniz acaba ne dersiniz

Ne güzel ya, bende tv.de gördüm işkembe veya kelle paça istiyorum
Ben işkembeden nefret etmeme rağmen hamileliğimin ilk haftalarında işkembeye aş erdim:) bir kaç hafta gittim işkembeciye ama güvenilir bir yer olacak. Sonra doktora gittiğimde sordum. Ben önermiyorum. Canın çok istiyorsa sadece tadımlık iç dedi. Çiğ kalmaması lazım, iyi temizlenmiş olması lazım vs birsürü şey söyledi. O günden sonra gitmedim bidaha.

ne güzel hevesliler demek ki:) güzel günlerde giysin bebiş inş annesi

Bu arada tansiyonum büyük 10 küçük 6 olarak çıktı. Düşük ama yüksek olması sorun gebelerde dedi. Hissediyordum zaten düşük olduğunu 5 dk.ayakta duramıyorum. 2 gömlek ütülediysem 5 dk.dinlenip tekrar devam ediyorum hemen gözüm kararıyo

ah be canım bende aslını içtin sandım o senin dediğin hiç bir şey. has kelle paça çorbası koyun kafası ve koyun paçası ile yapılır içilecek gibi değildir.kokusundan tutta tadına kadar yani anlatmayayım daha fazla.

Tecrubeli annisler ve anne adaylari:) ilk kizimda sutum yoktu emzirememistim o yuzden cok bilgim yok iinsallah bunda olur ama sornak istedigim gogus kalkani ve sagma makinasi alsammi diyorum siz alicakmisiniz acaba ne dersiniz

benim de ilkinde pek yoktu.4 ay anca emdi.2.de çok dua ettim.2.5 yıl emdi.ama ikisinde de öyle şırıl şırıl akan sütüm olmadı.seninde ilkinde olmamış.önceden alma derim kalkanı.belirle.duruma göre sipariş verirsin.sağma makinası ben çalışmadığım için ve gene öyle saklamalık sütüm olcağını zannetmediğim için ben almıcam.ama bakarsın bu defa çağlayan gibi olur alırım.önce sütü görim.

Zaten amaç tadımlık. Şöyle bir kazan getirsinler tadıyım

Ben aslında farkında olmadan onun söylediği gibi besleniyırmuşum demek ama işte tereyağı ve eti fazla abartmıyorum sindiremiyormuşum gibi geliyor. Haklısın canım herkes kendi bünyesini biliyor en iyi diyet vücudunu mutlu eden diyettir

o ne yaaa
ne göz seyirmesi
ben direk kafa vuruşu felan istiyorum

Valla canım benim bu ikinci, ilkinde sert bi kımıldama hissettim uzun süre seğirme oldu, bunda dırek vurmalar başladı :) her ikiside aynı haftada oynadı ama bu daha başka

ben de bişi hissetmediğimden bilemiyorum. bizimki de erkek. hatta baya hareketliymiş ama çaktırmıyor

ah ah şöyle 2 yıl ücretsiz almak vardı ama nerdeeee

hepsini alamasam da inş. bi zaman diliminde kullanmak nasip olur

oyhhhhh
ne güzel inşallah bendede olur
benım göbeğimde yağ yok
bakalım nolcak kızz heveslendirdin
ne güzel yazmışsın
bende salavat geticem hep

ayy okurken ben tıkandım.Allah yardımcın olsun.şu bikaç gündür çok sıkıntı çektin.inşallah kızında tamamen iyileşirde biraz dinlenebilirsin.işlerinde ters gitmiş.biliyorsan rabbi yesir ve inşirah süresini oku gün içinde.işlerin kolaylaşır feraha çıkarsın

selam kızlar sabahtan beri evde dön dön valla yoruldum, evi topla çamaşırları topla ütü yap yerleştir... amaaaan aman gelmiyo ki bi türlü sonu yap yap hobbaaa sil baştan yine başlıyo.
geçmişe şöyle bi baktım herkesler iyi sanırsam..
krizantemcik canım yeni yaşın hayırlı olsun sağlıklı uzuun ömürler diliyorum.
S serefraz85 tatlım çok geçmiş olsun..ahh bu çocuklar hasta olunca insan yeri göğü şaşırıyo..Rabbim acil şifalar versin..

Ben 1 ekimde başlayacağım inşallah, tüm devlet hastanelerinin kendi bünyesinde hazırladığı kurslar var, sana yakın bir devlet hastanesinden bilgi alabilirsin.
gecen hafta özel bi hastaneninkine gittim her hafta konu konu isliyorlardı çok memnun kalmadım. şimdi başka bi tane buldum bu daha profosyenel 100 tl dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…