Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de yapiyor kabizlik içinde ilaç verdi fakat hic kullanmadim. Birde o olmasin diye yarin detayliya gideceğim sorayim bende daha iyiyse.
Bende şişme yok Cnm henüz fakat Burnum tikandi nefes alamiyorum o da öksürük yapoyor. Birde sistimi tam olur artik.
kışlık koyacaksan bu haftalarda koy çünkü artık kalmaz yazın çıkanlar geri seraya döner havalar iyice soğuyunca
Canım daha çok et türü şeyler koymak istiyorum ama onları da mı kışa kadar bekliycem diye koyamıyorum. Herşeyi aldığımız gibi çabucak tüketmeye çalışıyoruz. Eskiden bir aylık alışverişimi yapar buzluğa atardım şimdi günlük en fazla bir haftalık. Kurban bYramında buzluğa et koyarsak onu da kışın yeriz artık.
gunaydinnn bendede grip belirtileri var iki uc gundur hayrolsun inşallah
Günaydın herkese. Boğazım acıyor dün açtım şom ağzımı ben hasta olmuyorum diye.
herkese günaydın canlar, dün akşam 8 de uyumuşum tv izliyodum : )) mutfak dandini kalmış bugün gidince temizlik var eff
ya et herzaman bulunabilen bi yiyecek zaten önümüz kurban etle dolacak buzluk , en sebzeleri kastettim eti çiğ koyuyorum ben , kavurma şeklinde denemedim yani buzlukta
Idrarda protein çıktığında el ayaklarda şişme oluyor genelde de o yüzden sordum canımIlk haftalarda yapilmisti sadece ama sorucam cnm doktora isticem gerekirse
Canım benim bende ilk zmnlarda emin olamıyordum bebek mi gaz mı başka bişi mi diye bide çok hafif hafif oluyordu. USG de drumuz çok hareketli diyordu hatta 3 lü teste gittiğimde elleriyle ayaklarını tutmuş poposu havadaydı ama ben çok hareketliyse nie hissetmiyorum die içimden geçiriyordum ama şimdi ancak 21. haftam biterken daha net bu bebektir diyebiliyorum. Sen daha 18 haftalıksın sanırım sabırla bekle bebeğinle konuş salavat getir dua oku karnına ilatişime geç oğluşla annesi bak yavaş yavaş oda sana tekmeleri ile eşilik eder :)
Canım sizde var mı yok mu bilmiyorum ama ben doktorumdan nöbet tutamaz diye yazı almıştım 12. Haftamda o zamandan beri tutmuyorum nöbet ama tabi biz 24 saat nöbet tutuyoruz sizinki farklı olabilirGünaydın güzel anneler :) nöbet gününden slmlarne var hamile bayanlara nöbet kalksa bi taraflarımı eksilir bisürü öğretmen var gene nöbete yazıyorlar valla aklım çıkıyor küçük canavarların arasında gezerken Allahım korusun bizi inşAllah
Bebektir canım bazen bende de öyle oluyorYa kizlar birax onva tekllmeleme degilde gobek deligimin 3 parmak altindan sanki bisey kayar gibi oldu omu bebek hareketi acaba
Tatlım şimdiye kadar herkes tuttuğu için ses çıkarmıyorum inanki yorgunluktan değil de çıcuklar çok hareketli ondan insan çekiniyor yoksaki isteyince verirler doktorlarC
Canım sizde var mı yok mu bilmiyorum ama ben doktorumdan nöbet tutamaz diye yazı almıştım 12. Haftamda o zamandan beri tutmuyorum nöbet ama tabi biz 24 saat nöbet tutuyoruz sizinki farklı olabilir
bazen yer değiştirirken sürtünüyomuş bende öle hissediyom arada içerden bişey kayar gibi oluyo :)Ya kizlar birax onva tekllmeleme degilde gobek deligimin 3 parmak altindan sanki bisey kayar gibi oldu omu bebek hareketi acaba
bugün benim de nöbet günüm ve 7 saat dersim var hangi ara dinleneceğim hangi ara yemek yiyeceğimGünaydın güzel anneler :) nöbet gününden slmlarne var hamile bayanlara nöbet kalksa bi taraflarımı eksilir bisürü öğretmen var gene nöbete yazıyorlar valla aklım çıkıyor küçük canavarların arasında gezerken Allahım korusun bizi inşAllah