- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
Ben genelde ipin ucu kaçınca yapıyorum artıkhiç yapmasam daha iyi ama benden başka yapacak kimse yok
![]()
yani eni sonu biz yapıyoz o yüzden işimi çoğaltmadan yapmaya çalışıyorum hep ama işte bazen : )))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben genelde ipin ucu kaçınca yapıyorum artıkhiç yapmasam daha iyi ama benden başka yapacak kimse yok
![]()
bende 4 gözle bekliyorum , memlekete gidecem annemi çok özledim ,
annem bebişe bi de hırka örmüş onuda merak ediyom ,
ponponlu yapmıştı eşim ilk, ben oğluma ponponlu giydirmem demişti o geldi bak aklıma : )))
evdeysen yt yere bi sağa bi sola dön sonra düz yat ayağını karnına çek bak nasıl tekme sallıyoinş. cnm inş. olmasın bişey zaten kimsenin yavrusuna bişey olmasınDediğin gibi çok taktım kalkıyım bi tur yürüyüş yapıyım belki bi kıpırdama olur
![]()
ayy çok güzel geçicek bence
bu arada artık 5aylıga girdin hemii
Ben de dun egıldım ayak tırnaklarımı kestım.karnım sıkıştı sankı bıraz acıdı. sızın gıbı cok dertlendim bır yerını kırdım bebegın dıye. sonra dedım herkes plates yapıyor spor yapıyorlar egılıp kalkıyorlar. hatta köy kadınları bız ot toplardık hamıleyken dıyorlar. o da egılerek ya da gerinerek yapılan bır hareket ondan dolayı dedım sonra çok dertlenmeye gerek yok.Ya Sorma Gecen Beri Kendimi Yiyip Duruyorum. Bebeğe Zarar Verdimmi, Bebeğe Bağlı Olan Damarlaramı Bişey Oldu, İyimi Düşün Düşün Yicem Kafayı![]()
ben 1996 mezunuyum. 20 sene olmuşş. amanınnn ne kadar çok olmuş .dün gibi. bızım zamanımızda kredili sistem cıktı 2,5 sene okuduk liseyi. sonra kalktı. şansımıza bak. aklıma geldi şimdi o da.derse giriyorlar yine , tenefüslerde dolaşıyolar, yok hep oluyor ya lisede de oluyor , çok eskiden yoksa bilmemde ben okurken vardı lise biteli 8 yıl oldu benim
Evet ole oldu ilk kez hissettim ama saniyelik biseydi:)bazen yer değiştirirken sürtünüyomuş bende öle hissediyom arada içerden bişey kayar gibi oluyo :)
ben 1996 mezunuyum. 20 sene olmuşş. amanınnn ne kadar çok olmuş .dün gibi. bızım zamanımızda kredili sistem cıktı 2,5 sene okuduk liseyi. sonra kalktı. şansımıza bak. aklıma geldi şimdi o da.
ah yavrucan..büyümüş de bebek mi yapmış :))hımm şanslıymışsınız ya biz 4 yıl okuduk oku oku bitmedi , 96 da ilkokuldaydım ben yaw :)))
bi doktora gitsen? stress bebeğe dapa çok zarar verirYa Sorma Gecen Beri Kendimi Yiyip Duruyorum. Bebeğe Zarar Verdimmi, Bebeğe Bağlı Olan Damarlaramı Bişey Oldu, İyimi Düşün Düşün Yicem Kafayı![]()
Vakumlu hurç gelmiş mi diye bakacaktım ben de:)kızlar günaydın a101'e 750 ml. renkli çelik termoslar gelmiş çok güzeller....