2015 Şubat Anneleri

bende 4 gözle bekliyorum , memlekete gidecem annemi çok özledim ,
annem bebişe bi de hırka örmüş onuda merak ediyom ,
ponponlu yapmıştı eşim ilk, ben oğluma ponponlu giydirmem demişti o geldi bak aklıma : )))

ayy çok güzel geçicek bence
bu arada artık 5aylıga girdin hemii

Günaydın anne adaylardı, artık yürümekte hafif zorlamaya gece uyanmaya akşam nefes darlığı çekmeye, çorbamı giyerken zorlanmaya başladım, balayı dönemi bitiyor galiba :(

Ya Sorma Gecen Beri Kendimi Yiyip Duruyorum. Bebeğe Zarar Verdimmi, Bebeğe Bağlı Olan Damarlaramı Bişey Oldu, İyimi Düşün Düşün Yicem Kafayı :KK61::KK61:
Ben de dun egıldım ayak tırnaklarımı kestım.karnım sıkıştı sankı bıraz acıdı. sızın gıbı cok dertlendim bır yerını kırdım bebegın dıye. sonra dedım herkes plates yapıyor spor yapıyorlar egılıp kalkıyorlar. hatta köy kadınları bız ot toplardık hamıleyken dıyorlar. o da egılerek ya da gerinerek yapılan bır hareket ondan dolayı dedım sonra çok dertlenmeye gerek yok.

derse giriyorlar yine , tenefüslerde dolaşıyolar, yok hep oluyor ya lisede de oluyor , çok eskiden yoksa bilmemde ben okurken vardı lise biteli 8 yıl oldu benim
ben 1996 mezunuyum. 20 sene olmuşş. amanınnn ne kadar çok olmuş .dün gibi. bızım zamanımızda kredili sistem cıktı 2,5 sene okuduk liseyi. sonra kalktı. şansımıza bak. aklıma geldi şimdi o da.

ben 1996 mezunuyum. 20 sene olmuşş. amanınnn ne kadar çok olmuş .dün gibi. bızım zamanımızda kredili sistem cıktı 2,5 sene okuduk liseyi. sonra kalktı. şansımıza bak. aklıma geldi şimdi o da.

hımm şanslıymışsınız ya biz 4 yıl okuduk oku oku bitmedi , 96 da ilkokuldaydım ben yaw :)))

bugün rüyamda yeni dogum yapmışım 2 gün olmuş bebeğimi emziriyordum göğüslerimden süt akıyordu emzirmek nasıl güzel bir duyguymuş bebekte pek neşeli etrafa gülücükler saçıyordu hiç bitmesin istedim o anın ama uyanmıştım...rabbim gerçeğini yaşatmayıda nasip eder inş..

bayramda yolculuk yapacak olan var mı? bizim mesafe 5 saatlik ama azda olsa tedirgin oluyorum..Geçen 2 saatlik bi yee gittik belim koptu ağrıdan sanki o yolu yürüyerek gitmiş gibi...bel ağrım olursa diye korkuyorum

günaydınlar herkese. ben gece biraz geç yattım 2 gibi bugünde 10 da kalktım ilaç iç sizin yazılarınızı oku derken yine bir kahvaltı zamanına geldim. şimdi gidip ekmek alıcam evde ekmek kalmamış. sonra kahvaltımı edeyim.

ayrıca aşırı stres bebeğe zararlı. sizin duygularınızı hissedebiliyor. şu kasılma içinde doktorunuzdan magnezyum istesenize. ben aldım rahat ettim ne bel ağrım ne bacak kasılmam kaldı. geçen gece daha ilaç içmeden önce eşimi ağlayarak uyandırdım öyle bir kasılmış ki vücudum zor düzeldim kaç gün o bacağım ağırdı. doktora söyledim hemen suya karıştırılan tadı iğrenç olan ilacı verdi şimdi her gece yatmadan önce içiyorum.

kızlar en basından berıdır plesanta prevıa durumu var bende.. dr doğuma kadar degısebılır durum dıyor ama o_O bılemıyorum.. ılk cocugumu normal doğumla dünyaya getırdım.. sımdı sezeryan olma dusuncesı kalp atışımı bıle yükseltmeye yetıyor.. :KK17:ben gıbı olan varmı ?

Slm kızlar.tetenoz aşısını 20. Hafta içinde mi yoksa 20. Hafta bitince mi yaptırdınız?

Back
X