2015 Şubat Anneleri

Canım eti ben de çiğ koyuyorum ama işte bu zamanda doktor dondurulmuş yeme diye koymuyorum. Yani aylık alışveriş yaptığım için biraz haftada gidip et almak zor geldi sanırım :KK66:

ben yiyorum valla , her hafta et almaya kim gidecek gidince hazır oluyor elinin altında

Kızlarrr :(( Dün Gece Uyku Sırasında Gerildim Birden Bacağıma Bir Ağrı Girdi ve İçimde Bişeylerin Koptuğu, Yırtıldığı Hissi Uyandı. Şimdi Netten Baktım Hamileyken Gerilmek,Esnemek Çok Tehlikeliymiş. Nolur Kuzuma Bişey Olmasın Çok Korkuyorum Ona Zarar Vermekden :((( :KK61::KK42:

kızlar bayram bi gelse diyorum yi gelecek değişiklik
kargaşa cümbüş derken neşeli olur bence

Kızlarrr :KK43:( Dün Gece Uyku Sırasında Gerildim Birden Bacağıma Bir Ağrı Girdi ve İçimde Bişeylerin Koptuğu, Yırtıldığı Hissi Uyandı. Şimdi Netten Baktım Hamileyken Gerilmek,Esnemek Çok Tehlikeliymiş. Nolur Kuzuma Bişey Olmasın Çok Korkuyorum Ona Zarar Vermekden :KK43:(( :KK61::KK42:

gece bende de oluyo bazen öyle yırtılma falan şeklinde değilde , bi uyanıyorum gerilirken buluyorum kendimi hemen düzeliyorum

Kızlarrr :KK43:( Dün Gece Uyku Sırasında Gerildim Birden Bacağıma Bir Ağrı Girdi ve İçimde Bişeylerin Koptuğu, Yırtıldığı Hissi Uyandı. Şimdi Netten Baktım Hamileyken Gerilmek,Esnemek Çok Tehlikeliymiş. Nolur Kuzuma Bişey Olmasın Çok Korkuyorum Ona Zarar Vermekden :KK43:(( :KK61::KK42:
Ufff ya bende yapıyorum gece ama farkında olmadan çünkü bacaklarıma kramp giriyor krampları çözmek için yapıyorum :( bende korktum şimdi bak :( zaten her gün biley buluyorum kafaya takmalık

kızlar bayram bi gelse diyorum yi gelecek değişiklik
kargaşa cümbüş derken neşeli olur bence

bende 4 gözle bekliyorum , memlekete gidecem annemi çok özledim ,
annem bebişe bi de hırka örmüş onuda merak ediyom ,
ponponlu yapmıştı eşim ilk, ben oğluma ponponlu giydirmem demişti o geldi bak aklıma : )))

Günaydın güzel anneler :) nöbet gününden slmlar :KK43: ne var hamile bayanlara nöbet kalksa bi taraflarımı eksilir bisürü öğretmen var gene nöbete yazıyorlar valla aklım çıkıyor küçük canavarların arasında gezerken Allahım korusun bizi inşAllah
nöbet ne demek. biz öğrenci iken nöbetçi olurduk ama öğretmeneler de mı oluyor?

senin işin zormus biz aynı ildeyız ama işin aslı ben kımsenın bnede yatılı kalmasını ıstemıyorum. getırıp goturucem cocugu insallah :) firmadan izin almam okadar zor kı, biz iki kişi aynı işi yapıyoruz bızden baska kımse yaptıgımız işi bılmıyor. ve ikimizde hamıleyız . resmen aynı ay dogum yapıcaz. oda şubat annesı . yanımıza bırınıı alıcaz sımdı bız ızındeyken ıslere baksın dıye ama donuste kesın ıznın bıttı sen don dıyecekler bana cunku diğer hamiş arkadas patronum oluyor , yanı izin sonunda dönmek bana düşüyor :)

anladım senin işin de zormuş. Allah yardımcımız olsun. ama şahsi fikrim küçük bebeği evden çıkarma derim. hasta oluyorlar sonra. sabahın erken saatinde kaldır götür derken. mümkünse kayınvaliden gelsin bence bebek için daha iyi olur. ben bakıcı bulursam da evde bakmasını istiyorum. bebeğin herşeyi evde zaten, bebek için daha sağlıklı oluyor.

öğretmenlerde oluyor ya genel asayiş için : ))) koridorda dışarda falan hep dolanıyorlar ayakta zor valla
öyle bir şey mi vardı? hatırlamıyorum ben valla öğrencılık bıtelı yuz yıl oldu sanki. eğer sadece ilkokulda varsa onu hiç bilmem çünkü bızım okulda bır öğretmen vardı zaten o da butun sınıfları okuturdu. o da nöbetcı olursa kımse kalmazdı okutacak :)

Şu gerinme olayı acayip kafama takıldı ya :( bugünde takacak bişey buldum helal olsun bide gece kramp yüzünden sırt üstü yatmaya başladım uffffff

Şu gerinme olayı acayip kafama takıldı ya :KK43: bugünde takacak bişey buldum helal olsun bide gece kramp yüzünden sırt üstü yatmaya başladım uffffff

Ya Sorma Gecen Beri Kendimi Yiyip Duruyorum. Bebeğe Zarar Verdimmi, Bebeğe Bağlı Olan Damarlaramı Bişey Oldu, İyimi Düşün Düşün Yicem Kafayı :KK61::KK61:

öyle bir şey mi vardı? hatırlamıyorum ben valla öğrencılık bıtelı yuz yıl oldu sanki. eğer sadece ilkokulda varsa onu hiç bilmem çünkü bızım okulda bır öğretmen vardı zaten o da butun sınıfları okuturdu. o da nöbetcı olursa kımse kalmazdı okutacak :)

derse giriyorlar yine , tenefüslerde dolaşıyolar, yok hep oluyor ya lisede de oluyor , çok eskiden yoksa bilmemde ben okurken vardı lise biteli 8 yıl oldu benim

Şu gerinme olayı acayip kafama takıldı ya :KK43: bugünde takacak bişey buldum helal olsun bide gece kramp yüzünden sırt üstü yatmaya başladım uffffff

ama bu kadar evham iyi değil ki... ben de geriniyorum çook aşırı gerinmemeye dikkat ederek, ben de sırt üstü yatıyorum, sağıma yatıyorum. ama ben bebeğe bunların aşırı zarar verdiğini düşünmüyorum. eğer aklınıza takılıyorsa içinizi ferah tutup doktorunuza bir danışın. gerekirse kontrole gidin.
aşırı stres bebeğimize daha çok zarar verdiği kanısındayım.
iyi düşünün iyi olsun. hamileliğinizin de tadını çıkarın. sürekli stres olmaz ki ;)

Ya Sorma Gecen Beri Kendimi Yiyip Duruyorum. Bebeğe Zarar Verdimmi, Bebeğe Bağlı Olan Damarlaramı Bişey Oldu, İyimi Düşün Düşün Yicem Kafayı :KK61::KK61:

kızlar çok taktınız kafanıza ama daha çok geriyosunuz bebeği şuan bi relax olun :) bişey olmaz korkmayın bu kadar tepiklesinler sizide görün inşalah :D

kızlar çok taktınız kafanıza ama daha çok geriyosunuz bebeği şuan bi relax olun :) bişey olmaz korkmayın bu kadar tepiklesinler sizide görün inşalah :D

inş. cnm inş. olmasın bişey zaten kimsenin yavrusuna bişey olmasın :KK61:Dediğin gibi çok taktım kalkıyım bi tur yürüyüş yapıyım belki bi kıpırdama olur:KK51:

Back
X