- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
Bırak dağınık kalsın boşver canımcım![]()
dağıldıkça dağılıyor yaw : )))) ipin ucu kaçıyor sonra daha kötü oluyor eni sonu ben yapacam ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırak dağınık kalsın boşver canımcım![]()
Canım eti ben de çiğ koyuyorum ama işte bu zamanda doktor dondurulmuş yeme diye koymuyorum. Yani aylık alışveriş yaptığım için biraz haftada gidip et almak zor geldi sanırım![]()
Kızlarrr( Dün Gece Uyku Sırasında Gerildim Birden Bacağıma Bir Ağrı Girdi ve İçimde Bişeylerin Koptuğu, Yırtıldığı Hissi Uyandı. Şimdi Netten Baktım Hamileyken Gerilmek,Esnemek Çok Tehlikeliymiş. Nolur Kuzuma Bişey Olmasın Çok Korkuyorum Ona Zarar Vermekden
((
![]()
Ufff ya bende yapıyorum gece ama farkında olmadan çünkü bacaklarıma kramp giriyor krampları çözmek için yapıyorumKızlarrr( Dün Gece Uyku Sırasında Gerildim Birden Bacağıma Bir Ağrı Girdi ve İçimde Bişeylerin Koptuğu, Yırtıldığı Hissi Uyandı. Şimdi Netten Baktım Hamileyken Gerilmek,Esnemek Çok Tehlikeliymiş. Nolur Kuzuma Bişey Olmasın Çok Korkuyorum Ona Zarar Vermekden
((
![]()
kızlar bayram bi gelse diyorum yi gelecek değişiklik
kargaşa cümbüş derken neşeli olur bence
nöbet ne demek. biz öğrenci iken nöbetçi olurduk ama öğretmeneler de mı oluyor?Günaydın güzel anneler :) nöbet gününden slmlarne var hamile bayanlara nöbet kalksa bi taraflarımı eksilir bisürü öğretmen var gene nöbete yazıyorlar valla aklım çıkıyor küçük canavarların arasında gezerken Allahım korusun bizi inşAllah
benım sureklı şişiyor ama kımse tenezzül edıp ıdrara bakalım demedı . tuz yeme dedı dr.Idrarda protein çıktığında el ayaklarda şişme oluyor genelde de o yüzden sordum canım
nöbet ne demek. biz öğrenci iken nöbetçi olurduk ama öğretmeneler de mı oluyor?
senin işin zormus biz aynı ildeyız ama işin aslı ben kımsenın bnede yatılı kalmasını ıstemıyorum. getırıp goturucem cocugu insallah :) firmadan izin almam okadar zor kı, biz iki kişi aynı işi yapıyoruz bızden baska kımse yaptıgımız işi bılmıyor. ve ikimizde hamıleyız . resmen aynı ay dogum yapıcaz. oda şubat annesı . yanımıza bırınıı alıcaz sımdı bız ızındeyken ıslere baksın dıye ama donuste kesın ıznın bıttı sen don dıyecekler bana cunku diğer hamiş arkadas patronum oluyor , yanı izin sonunda dönmek bana düşüyor :)
öyle bir şey mi vardı? hatırlamıyorum ben valla öğrencılık bıtelı yuz yıl oldu sanki. eğer sadece ilkokulda varsa onu hiç bilmem çünkü bızım okulda bır öğretmen vardı zaten o da butun sınıfları okuturdu. o da nöbetcı olursa kımse kalmazdı okutacak :)öğretmenlerde oluyor ya genel asayiş için : ))) koridorda dışarda falan hep dolanıyorlar ayakta zor valla
Sorma bide özel okulda olunca katmerli oluyor tadından yenmiyor Allahım korusun bizinöbet ne demek. biz öğrenci iken nöbetçi olurduk ama öğretmeneler de mı oluyor?
Şu gerinme olayı acayip kafama takıldı yabugünde takacak bişey buldum helal olsun bide gece kramp yüzünden sırt üstü yatmaya başladım uffffff
öyle bir şey mi vardı? hatırlamıyorum ben valla öğrencılık bıtelı yuz yıl oldu sanki. eğer sadece ilkokulda varsa onu hiç bilmem çünkü bızım okulda bır öğretmen vardı zaten o da butun sınıfları okuturdu. o da nöbetcı olursa kımse kalmazdı okutacak :)
Şu gerinme olayı acayip kafama takıldı yabugünde takacak bişey buldum helal olsun bide gece kramp yüzünden sırt üstü yatmaya başladım uffffff
Ya Sorma Gecen Beri Kendimi Yiyip Duruyorum. Bebeğe Zarar Verdimmi, Bebeğe Bağlı Olan Damarlaramı Bişey Oldu, İyimi Düşün Düşün Yicem Kafayı![]()
kızlar çok taktınız kafanıza ama daha çok geriyosunuz bebeği şuan bi relax olun :) bişey olmaz korkmayın bu kadar tepiklesinler sizide görün inşalah![]()
dağıldıkça dağılıyor yaw : )))) ipin ucu kaçıyor sonra daha kötü oluyor eni sonu ben yapacam ,