2015 Şubat Anneleri

aayyyyyyy bu ne soğuk beeee buz kestim resmen

havaların soğumasına bir yandan seviniyorum bebeğime kavuşmaya az kaldı diye bir yandan üşüdüğüm için üzülüyorum
daha bi hazırlıkda yok hiçbişey almadım
yarın kontrolüm var cinsiyet netleşsede artık alışverişe başlasam

Aynen bende öyle hemen şubat gelsin istiyorum ama hazırlık yok henüz:) Kokuyorum garip bi duygu cinsiyet belli ama hala alamıyorum hiç bir şey

panik atak gibi sanki, doktorun verdiği ilacı ne kadar zamandır kullanıyosun ? belki etkisi hemen olmamıştır

Aynen bende öyle hemen şubat gelsin istiyorum ama hazırlık yok henüz:) Kokuyorum garip bi duygu cinsiyet belli ama hala alamıyorum hiç bir şey

ben hemen hemen karar verdim neleri alacağıma
beğendim not aldım
ama cinsiyet belli olmayınca bekletiyorum işte
en kötü ihtimal 1 ay daha beklerim sonra alırım bende

1 saat sürdüğünü söylemişlerdi 1 saat boyunca bakılıyor zannetmiştim

ben geldim. haftaya kontrolüm vardı ama haftaya ameliyat işleri olduğundan bugun gıttım.
kızım kocaman olmuş.
480 gram sanki şişman dedım de yok normal dedi 5.ayda 500 gr cıvarı oluyor zaten dedi.
hissetmiyorum dedım. tembel bebek degıl çok hareketlı elı kulağında hıssedersın dedı.
uyku ıcın pasiflora verdi ama çok zorda kalırsam içerim artık.
bir de kalsiyum verdi.
aytınlı için arayıp randevu alıcam.
şeker yüklemesini sordum. bir dahaki ay normal tahlillerini yapıcaz ona gore söylıycem yapılacakmı dıye dedı.

Kızlar bizde isim konusında kararsız kaldık. İki isim olcak. İlki İkra o kesin:) ikra Ravza veya İkra Nisa karar veremedim.

Gözünaydın cnm benim Rahatlamışsındır dimi maşAllah baya büyümş kızcen

ya detaylı ultrasona ne zaman giriliyor arkadaşlar?
19.haftamdayım 11 ekimde kontrolümüz var
yani o zamana 21.haftama yeni girmiş olucam ama doktor herhangi birşey söylemedi
size söylendi mi mesela sonraki randevuda detaylı ultrasona gireceksiniz gibisinden?
doktorum bana bilgi vermiyor gibi geliyor

Denemediğim şey kalmadı artık sürekli okuyorum zaten namaz kılıyorum dua ediyorum Rabbime hep inşallah geçer gerçekten bebeği dahi düşünemez durumlara geldim

panik atak gibi sanki, doktorun verdiği ilacı ne kadar zamandır kullanıyosun ? belki etkisi hemen olmamıştır
1 hafta olmamıştır daha ben önceden selectra kullanıyordum hamile kaldığım gibi bıraktım ama haziran ayından beri kullanmıyorum Son 10 gündür böyleyim

banada doktorum birşey söylemiyormuş gibi geliyor canım
hiç açıklama yapmıyor hep iyi diyor
bakalım yarın bende kontrole gideceğim ve bu sefer sorularımı kağıda yazdım onları soracağım
ayrıntılı ultrasonu banada söylemedi bu seferde söylemezse kendim gideceğim ben

1 hafta olmamıştır daha ben önceden selectra kullanıyordum hamile kaldığım gibi bıraktım ama haziran ayından beri kullanmıyorum Son 10 gündür böyleyim

canım öncelikle geçmiş olsun
gebelikte kullanılan antidepresanlar var onlardan vermedimi doktorun
aslında ilaç kullanmadan atlatmaya bak diyeceğim ama zor bir durum bu biliyorum
bol bol salavat çek abdestsiz durma hiç
inşallah en kısa zamanda geçer

benzer şikayetleriniz hamilelik öncesine de mi vardı ?

ben her randevuya soru listemle gidiyorum cunku unutuyorum
yani doktor sordugumda cevap veriyor ama sormazsam da bişey demiyor
ultrasonda bebeğimi hareket ederken görmek istiyorum mesela, ben görebilir miyiz dersem gösteriyor o da unutmazsam o anda
bişey demezsem doktorda bişey demiyor,kendi ölçüp biçiyor gelişimin iyi, bir dahaki randevun şu tarihte deyiveriyor
doktor değiştirmek de istemiyorum açıkçası iyi biri ama düşünmüyor da değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…