- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aynen bende öyle hemen şubat gelsin istiyorum ama hazırlık yok henüz:) Kokuyorum garip bi duygu cinsiyet belli ama hala alamıyorum hiç bir şeyaayyyyyyy bu ne soğuk beeee buz kestim resmen
havaların soğumasına bir yandan seviniyorum bebeğime kavuşmaya az kaldı diye bir yandan üşüdüğüm için üzülüyorum
daha bi hazırlıkda yok hiçbişey almadım
yarın kontrolüm var cinsiyet netleşsede artık alışverişe başlasam
Hayırlı cumalar güzel anneler beni unuttunuz mu bakayım arkadaşınız çok zor günler geçiriyor hamilelik Depresyonu mu yoksa farklı birşey mi bilmiyorum titreme Ağlama Nöbetleri mi dersiniz sabah uykudan nefessiz olarak uyanmak mı dersiniz daha neler neler yemeden içmeden kesildim ayakta dahi zor duruyorum sürekli dua okuyorum okutturuyorum birde kendimi sana çok nazar değmiş diyorlar kim okusa esnemekten gözünden yaş geliyor hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum aklımı başka yerlere vermeye çalışıyorum ama sürekli sıkıntılıyım içimde göğsümde bir ağırlık varda atamıyorum sanki sizede oldu mu böyle birşey ne yapacağımı bilmiyorum
Aynen bende öyle hemen şubat gelsin istiyorum ama hazırlık yok henüz:) Kokuyorum garip bi duygu cinsiyet belli ama hala alamıyorum hiç bir şey
hala neden belli olmadı 20 haftaben hemen hemen karar verdim neleri alacağıma
beğendim not aldım
ama cinsiyet belli olmayınca bekletiyorum işte
en kötü ihtimal 1 ay daha beklerim sonra alırım bende
1 saat sürdüğünü söylemişlerdi 1 saat boyunca bakılıyor zannetmiştim4 boyutlu ultrason ayrı bir kavram zaten girdiğimiz 2. düzey ultrason yani sana bebeği 4. boyutluda gösterebilirler. ama sürekli 4 boyutlu olarak bakılmıyor normal ultrason gibi siyah beyaz en son doktorun açarsa 3 veya 4 boyutlu gösteriyor kafanız karışmasın.
hala neden belli olmadı 20 hafta
Hayır geç değil 18-22 arası diyorlar doktorlaryok Allaha şükür daha yaptırmadım da ondan sordum.21 + da yani 22. haftanın içindeyken gidicem doktora geç mi kalmış olurum ?
kız mı %70 erkek mi :)%70 belli oldu sadece daha kesin değil
bacaklarını açmıyor sıpa
%70 kız dedi ama ben %100 demeden inanmıyorumkız mı %70 erkek mi :)
Gözünaydın cnm benimben geldim. haftaya kontrolüm vardı ama haftaya ameliyat işleri olduğundan bugun gıttım.
kızım kocaman olmuş.
480 gram sanki şişman dedım de yok normal dedi 5.ayda 500 gr cıvarı oluyor zaten dedi.
hissetmiyorum dedım. tembel bebek degıl çok hareketlı elı kulağında hıssedersın dedı.
uyku ıcın pasiflora verdi ama çok zorda kalırsam içerim artık.
bir de kalsiyum verdi.
aytınlı için arayıp randevu alıcam.
şeker yüklemesini sordum. bir dahaki ay normal tahlillerini yapıcaz ona gore söylıycem yapılacakmı dıye dedı.
Denemediğim şey kalmadı artık sürekli okuyorum zaten namaz kılıyorum dua ediyorum Rabbime hep inşallah geçer gerçekten bebeği dahi düşünemez durumlara geldimcanım olmaz ama böyle kendi kendine geçermi eğer gerçekten ciddi bir rahatsızlıksa nasıl olucak. git ozaman tıp fakültesine. evinde bile kalamıyormuşsun bak. bence zaman kaybetmeden gitmeni öneririm. yani ara sıra bende de oluyor birden umutsuzluğa düşüyorum ama yasin okuyorum geçiyor allahın izni ile. biraz daha dualara yönelmeni öneririm inan faydası olur. ama mutlaka doktora git.
1 hafta olmamıştır daha ben önceden selectra kullanıyordum hamile kaldığım gibi bıraktım ama haziran ayından beri kullanmıyorum Son 10 gündür böyleyimpanik atak gibi sanki, doktorun verdiği ilacı ne kadar zamandır kullanıyosun ? belki etkisi hemen olmamıştır
ya detaylı ultrasona ne zaman giriliyor arkadaşlar?
19.haftamdayım 11 ekimde kontrolümüz var
yani o zamana 21.haftama yeni girmiş olucam ama doktor herhangi birşey söylemedi
size söylendi mi mesela sonraki randevuda detaylı ultrasona gireceksiniz gibisinden?
doktorum bana bilgi vermiyor gibi geliyor
1 hafta olmamıştır daha ben önceden selectra kullanıyordum hamile kaldığım gibi bıraktım ama haziran ayından beri kullanmıyorum Son 10 gündür böyleyim
1 hafta olmamıştır daha ben önceden selectra kullanıyordum hamile kaldığım gibi bıraktım ama haziran ayından beri kullanmıyorum Son 10 gündür böyleyim
banada doktorum birşey söylemiyormuş gibi geliyor canım
hiç açıklama yapmıyor hep iyi diyor
bakalım yarın bende kontrole gideceğim ve bu sefer sorularımı kağıda yazdım onları soracağım
ayrıntılı ultrasonu banada söylemedi bu seferde söylemezse kendim gideceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?