bizim doktorlarda mı bir gariplik var anlamıyorum ki
başkalarını dinleyince sanki böyle doktorlarıyla kanka olmuşlar gibi anlatıyorlar
doktorumuz şunu dedi bunu dedi şöyle yap dedi falan diye
benimki de diyor ama işte sorarsan
ultrasonda aynıyız ekranı çevirir izlettirir ama hiç anlatmaz mesela ölçer biçer iyi gelişiminiz der ben hemen sormaya başlarım hareketli mi nasıl boyu ne kadar falan diye,
gerçi bana da aynı şeyi söyledi, kafanı çocuğun kilosuna boyuna takmanı istemediğim için fazla bilgi vermiyorum, gelişiminiz çok iyi sen bunu bil diyor
ama merak ediyorum oğluşumu
en son doktor kontrolümde görmen lazımdı sıraya dizildik sadece tek bir kişinin kızı olucakmış herkes aynı şeyi söylüyor bu sene kime sorsam erkek diye. :) nasıl havalanıyor birde kızım olucak diyince allahım bayıldımrabbim herkesin gönlüne göre versin. hayırlısı ne ise o olsun ama ben hamile kaldığım andan beridir erkek hissettim rabbimde gönlüme göre verdi :)
Benim pıtırcık da kız canım 19. haftada ancak gösterdi nazlı kızım benim.Çok yazamıyorum ama sizi takipteyim. Aklıma bişey takılıyor kızlar knuşmuştur kesin deyip bakıyorum konuşulmuş :)bu arada listeyi kontrol ediyor musunuz. yeni gelenler. daha önce gelipte uzun süre girmeyenler ve yeniden aramıza dönenler. listede adınız veya bilgileriniz eksik ise bana mesaj atın bende ekleyeyim. çünkü bazı arkadaşların tek tek profilini gezip cinsiyetleri öyle kaydettim amma sapığım habiran önce toparlansın diye vallahi yoksa sizin profillerinizle ilgim yok
bu arada hala pipililerimiz fazla hadi kızlar neredeyseniz çıkın ortaya doktorunuza gösterin kendinizi.
43 ERKEK
26 KIZ
kan sulandırıcı iğne kullanan arkadalar tetenoz aşısı oldunuz mu olacak mısınız?
kan sulandırıcı iğne kullanan arkadalar tetenoz aşısı oldunuz mu olacak mısınız?
Benim pıtırcık da kız canım 19. haftada ancak gösterdi nazlı kızım benim.Çok yazamıyorum ama sizi takipteyim. Aklıma bişey takılıyor kızlar knuşmuştur kesin deyip bakıyorum konuşulmuş :)
Tetanos aşısı vurulanlar çok acıyor demişsiniz bir de vurulmasaydım diyenler var. Korkularım geri geldine yapayım ben yaaa.
Olursan iyi olur dedi doktorum ne yapıcam bilmiyorum
aşıyı sağlık ocağından alıp taaa bursadan ankaraya gelicem ben yapıcam sana aşıyışaka bir yana artık kafanı kurcalamasın ya yaptır yada yaptırma. aslında içinden hangisi daha baskınsa o olsun :)
Maşallah bizim de kız inşallah hayırlısıyla doğar :)%70 kız dedi ama ben %100 demeden inanmıyorum
hala kızım diye sevemiyorum
bebeğim diyorum sürekli
banada hemşire, doktoruna sor kullandıgın ilaçlardan dolayı sıkıntı olmazsa yapalım dedi sordum olabilirsin dedi doktorumda. Doktoru dinleyeceğim napıyım
Ravza daha uyumlu sanki :)Kızlar bizde isim konusında kararsız kaldık. İki isim olcak. İlki İkra o kesin:) ikra Ravza veya İkra Nisa karar veremedim.
listede adın var mı yazmadığınız için bilemiyorum fazla canım. eğer yoksa bana bilgilerini mesaj atarmısın veya burdanda yazabilirsin.
Bebişe bir zararı yokmuş di mi. Sadece kolumuz acıyorsa sorun yok ben dışardan mikrop alıcam diye korkuyorum canım yaaa.
senin kafanı kurcalayan karma aşı olması. ama bence söylentiden ibarettir ki ayrıca canım etrafımda kaç kişi aşı oldu ben hiç duymadım sorun çıkanı elbetteki korkuların doğal. ama kimse bile bile lades oynamaz. ben aşı oldum herhangi bir belirtide yaşamadım kol ağrısı haricinde. bebek gayet normal oynuyor. bende gayet sağlıklıyım şükür. zaten bana bir daha gel aşı yapıcam demedi. kimini 5. kere çağırmış. o zaman sen git aşıyı reçeteli al vurun en mantıklısı bu. :)
Tetanos aşısı vurulanlar çok acıyor demişsiniz bir de vurulmasaydım diyenler var. Korkularım geri geldine yapayım ben yaaa.
canım valla bende vuruldumda öle kolum kopcak gibi de acımadı yani sadece kasılıyo biraz o kadar geçti bileTetanos aşısı vurulanlar çok acıyor demişsiniz bir de vurulmasaydım diyenler var. Korkularım geri geldine yapayım ben yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?