2015 Şubat Anneleri

ben üni hastanesine gitmeme rağmen bana çevirip gösteriyor elini ayağını kilosunu boyunu. ha bizimki fazla ultrasona sokma yanlısı değil bir sorun olmadığı sürece bakmama taraftarı. yani birde özel ise bence doktorunu değiştirmeni öneririm çünkü kafanda soru işareti bırakmış. ama süreklide boyuna kilosuna takılmanı önermem doktorunda demiş zaten bir sorun olmadığı sürece onlar büyüyor içeride. zaten doktorun bir sorun olsa hemen takip verir bir şeyler söyler sana.

biz de erkek istemiştik şükür gönlümüze göre oldu. ama o kdr erkek arasında kızım olsa bende de havalar 1500 olurdu

Benim pıtırcık da kız canım 19. haftada ancak gösterdi nazlı kızım benim.Çok yazamıyorum ama sizi takipteyim. Aklıma bişey takılıyor kızlar knuşmuştur kesin deyip bakıyorum konuşulmuş :)

Tetanos aşısı vurulanlar çok acıyor demişsiniz bir de vurulmasaydım diyenler var. Korkularım geri geldi ne yapayım ben yaaa.

Benim pıtırcık da kız canım 19. haftada ancak gösterdi nazlı kızım benim.Çok yazamıyorum ama sizi takipteyim. Aklıma bişey takılıyor kızlar knuşmuştur kesin deyip bakıyorum konuşulmuş :)

listede adın var mı yazmadığınız için bilemiyorum fazla canım. eğer yoksa bana bilgilerini mesaj atarmısın veya burdanda yazabilirsin.

Tetanos aşısı vurulanlar çok acıyor demişsiniz bir de vurulmasaydım diyenler var. Korkularım geri geldi ne yapayım ben yaaa.

aşıyı sağlık ocağından alıp taaa bursadan ankaraya gelicem ben yapıcam sana aşıyı şaka bir yana artık kafanı kurcalamasın ya yaptır yada yaptırma. aslında içinden hangisi daha baskınsa o olsun :)

Bebişe bir zararı yokmuş di mi. Sadece kolumuz acıyorsa sorun yok ben dışardan mikrop alıcam diye korkuyorum canım yaaa.

banada hemşire, doktoruna sor kullandıgın ilaçlardan dolayı sıkıntı olmazsa yapalım dedi sordum olabilirsin dedi doktorumda. Doktoru dinleyeceğim napıyım

Bak biraz araştırdım sağlık ocağındaki aşılar td diye geçiyormuş yani tetanos ve azaltılmış difteri. Hastanede saf tetanos var ama hemşire reçeteyle vururum dedi. Reçeteyi doktoruma yazdırırsam hastanede olayım diyorum.

listede adın var mı yazmadığınız için bilemiyorum fazla canım. eğer yoksa bana bilgilerini mesaj atarmısın veya burdanda yazabilirsin.

Canım adım yok listede black ekleyememişti. Sat 12 Mayıs,bat:16 Şubat, ilk bebek,kız, ismi de cemre :)
Eline sağlık şimdiden, öperim seni

Bebişe bir zararı yokmuş di mi. Sadece kolumuz acıyorsa sorun yok ben dışardan mikrop alıcam diye korkuyorum canım yaaa.

senin kafanı kurcalayan karma aşı olması. ama bence söylentiden ibarettir ki ayrıca canım etrafımda kaç kişi aşı oldu ben hiç duymadım sorun çıkanı elbetteki korkuların doğal. ama kimse bile bile lades oynamaz. ben aşı oldum herhangi bir belirtide yaşamadım kol ağrısı haricinde. bebek gayet normal oynuyor. bende gayet sağlıklıyım şükür. zaten bana bir daha gel aşı yapıcam demedi. kimini 5. kere çağırmış. o zaman sen git aşıyı reçeteli al vurun en mantıklısı bu. :)

Tamam bakalım vurulucam sanırım. Çok sağol canım benim :)

Doktorun ne diyor ? Ben gerçekten pişman oldum , ama hiç birşeyi olmayan da var. Sabahtan beri sarhoş gibiyim. Öğüre öğüre bi hal oldum. Ama dediğim gibi, herkes bir değil her bünye bir değil. Doktorunla konuş öyle karar ver.

canım valla bende vuruldumda öle kolum kopcak gibi de acımadı yani sadece kasılıyo biraz o kadar geçti bile

He bu aRada bunlar internette de yazıyor aşının yan etkisi diyin neler varsa okuyup hazırlıklı olun. Ona bakılırsa vitaminde alıyoruz. Onunda her bünyede etkisi bir olmuyor. Bebeğimin maşallahı var hareketler de bi sıkıntı yok. Bu saat oldu yemek yiyememiş olmama rağmen , hareketlerini hissediyorum. Benim tek sıkıntım kolum çok kötü oldu , e birde başım birde midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…