Gözünaydın canım maşallah kilosu çok iyiben geldim. haftaya kontrolüm vardı ama haftaya ameliyat işleri olduğundan bugun gıttım.
kızım kocaman olmuş.
480 gram sanki şişman dedım de yok normal dedi 5.ayda 500 gr cıvarı oluyor zaten dedi.
hissetmiyorum dedım. tembel bebek degıl çok hareketlı elı kulağında hıssedersın dedı.
uyku ıcın pasiflora verdi ama çok zorda kalırsam içerim artık.
bir de kalsiyum verdi.
aytınlı için arayıp randevu alıcam.
şeker yüklemesini sordum. bir dahaki ay normal tahlillerini yapıcaz ona gore söylıycem yapılacakmı dıye dedı.
İkra nisa tabiki bnce:))Kızlar bizde isim konusında kararsız kaldık. İki isim olcak. İlki İkra o kesin:) ikra Ravza veya İkra Nisa karar veremedim.
canım ileri düzey usg istedi mi dr senden orada kesin anlaşılıyor açmasa da%70 belli oldu sadece daha kesin değil
bacaklarını açmıyor sıpa
kız maşallah allah nazardan saklasın iyi beslemişsin bebeğini gördün mü bak senle aramızda 3 gün var belki benim kızçede o kadar olmuştur pazartesi detaylıya gircem söyler orda heraldeben geldim. haftaya kontrolüm vardı ama haftaya ameliyat işleri olduğundan bugun gıttım.
kızım kocaman olmuş.
480 gram sanki şişman dedım de yok normal dedi 5.ayda 500 gr cıvarı oluyor zaten dedi.
hissetmiyorum dedım. tembel bebek degıl çok hareketlı elı kulağında hıssedersın dedı.
uyku ıcın pasiflora verdi ama çok zorda kalırsam içerim artık.
bir de kalsiyum verdi.
aytınlı için arayıp randevu alıcam.
şeker yüklemesini sordum. bir dahaki ay normal tahlillerini yapıcaz ona gore söylıycem yapılacakmı dıye dedı.
ben her randevuya soru listemle gidiyorum cunku unutuyorum
yani doktor sordugumda cevap veriyor ama sormazsam da bişey demiyor
ultrasonda bebeğimi hareket ederken görmek istiyorum mesela, ben görebilir miyiz dersem gösteriyor o da unutmazsam o anda
bişey demezsem doktorda bişey demiyor,kendi ölçüp biçiyor gelişimin iyi, bir dahaki randevun şu tarihte deyiveriyor
doktor değiştirmek de istemiyorum açıkçası iyi biri ama düşünmüyor da değilim
canım ileri düzey usg istedi mi dr senden orada kesin anlaşılıyor açmasa da
Kızlar bizde isim konusında kararsız kaldık. İki isim olcak. İlki İkra o kesin:) ikra Ravza veya İkra Nisa karar veremedim.
sor canım dr'lar zaten tahmin ediyolar ama kesin konuşmak istemiyorlar benim dr'um da öyle yaptı bir kere söyledi daha sonra dönmüyor açmıyor diyerek geçiştirdi ama diğer usg'yi çeken dr baktığı gibi erkek dedi, bebeğin organlarına kadar gören dr cinsiyeti mi göremicek canım, parmaklarını tek tek sayan dr pipiyle kordonu karıştıacak kadar dr olamadıysa yuh yahiyok daha istemedi canım
ama yarın yine söylemezse ben kendim soracağım
benimki biz bakmadan ultrasonu açmıyor bile
eşimi bile yanımda istiyor
o konuda rahatım
dediğin gibi bende bidaha ne zaman geleyim diye soruyorum
kötü bişey olsa söylerim zaten strese sokma kendini diyor
ama daha ne gramını ne boyunu söylemedi
1 hafta olmamıştır daha ben önceden selectra kullanıyordum hamile kaldığım gibi bıraktım ama haziran ayından beri kullanmıyorum Son 10 gündür böyleyimpanik atak gibi sanki, doktorun verdiği ilacı ne kadar zamandır kullanıyosun ? belki etkisi hemen olmamıştır
bizim doktorlarda mı bir gariplik var anlamıyorum ki
başkalarını dinleyince sanki böyle doktorlarıyla kanka olmuşlar gibi anlatıyorlar
doktorumuz şunu dedi bunu dedi şöyle yap dedi falan diye
benimki de diyor ama işte sorarsan
ultrasonda aynıyız ekranı çevirir izlettirir ama hiç anlatmaz mesela ölçer biçer iyi gelişiminiz der ben hemen sormaya başlarım hareketli mi nasıl boyu ne kadar falan diye,
gerçi bana da aynı şeyi söyledi, kafanı çocuğun kilosuna boyuna takmanı istemediğim için fazla bilgi vermiyorum, gelişiminiz çok iyi sen bunu bil diyor
ama merak ediyorum oğluşumu
canım benide aramadılar ben kendim aradım kalabalık sağlık ocakları aramıyo bilgin olsun .kızlar beni hala tetanoz aşısı için aramadılar. Kaydımı da yaptırdım.21. haftamdayım:s
ee yani benım 20 kilomdan bir 500 gramcıkta o alıversın artık. 2 kilo almışım bu sefer. yıne cok dedı ama yapabılecegım bır sey yok dedım. sigara ıcmendense kılo almanı tercıh ederım dedı.kız maşallah allah nazardan saklasın iyi beslemişsin bebeğini gördün mü bak senle aramızda 3 gün var belki benim kızçede o kadar olmuştur pazartesi detaylıya gircem söyler orda heralde
olsun canım verirsin kilo ya valla takma bebişin sağlıklı olsunda gerisi hikayeee yani benım 20 kilomdan bir 500 gramcıkta o alıversın artık. 2 kilo almışım bu sefer. yıne cok dedı ama yapabılecegım bır sey yok dedım. sigara ıcmendense kılo almanı tercıh ederım dedı.
bu arada listeyi kontrol ediyor musunuz. yeni gelenler. daha önce gelipte uzun süre girmeyenler ve yeniden aramıza dönenler. listede adınız veya bilgileriniz eksik ise bana mesaj atın bende ekleyeyim. çünkü bazı arkadaşların tek tek profilini gezip cinsiyetleri öyle kaydettim amma sapığım habiran önce toparlansın diye vallahi yoksa sizin profillerinizle ilgim yok
bu arada hala pipililerimiz fazla hadi kızlar neredeyseniz çıkın ortaya doktorunuza gösterin kendinizi.
43 ERKEK
26 KIZ
ben her randevuya soru listemle gidiyorum cunku unutuyorum
yani doktor sordugumda cevap veriyor ama sormazsam da bişey demiyor
ultrasonda bebeğimi hareket ederken görmek istiyorum mesela, ben görebilir miyiz dersem gösteriyor o da unutmazsam o anda
bişey demezsem doktorda bişey demiyor,kendi ölçüp biçiyor gelişimin iyi, bir dahaki randevun şu tarihte deyiveriyor
doktor değiştirmek de istemiyorum açıkçası iyi biri ama düşünmüyor da değilim
ooo cok fark olmus ya. bu sene erkek senesi galiba. çevremdeki çoğu hamile de erkek bebiş beklio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?