2015 Şubat Anneleri

Gözünaydın canım maşallah kilosu çok iyi

kız maşallah allah nazardan saklasın iyi beslemişsin bebeğini gördün mü bak senle aramızda 3 gün var belki benim kızçede o kadar olmuştur pazartesi detaylıya gircem söyler orda heralde

benimki biz bakmadan ultrasonu açmıyor bile
eşimi bile yanımda istiyor
o konuda rahatım
dediğin gibi bende bidaha ne zaman geleyim diye soruyorum
kötü bişey olsa söylerim zaten strese sokma kendini diyor
ama daha ne gramını ne boyunu söylemedi

Kızlar bizde isim konusında kararsız kaldık. İki isim olcak. İlki İkra o kesin:) ikra Ravza veya İkra Nisa karar veremedim.

fonetik olarak söylenmesi daha kolay ve kulağa hoş gelmesi açısından, sanki ikinci isim sessiz harfle biten bi isim olmalı diye düşündüm.

Örneğin, İkra Nas gibi...

her ne olacaksa adıyla yaşasın sağlıklı olsun inşallah.

yok daha istemedi canım
ama yarın yine söylemezse ben kendim soracağım
sor canım dr'lar zaten tahmin ediyolar ama kesin konuşmak istemiyorlar benim dr'um da öyle yaptı bir kere söyledi daha sonra dönmüyor açmıyor diyerek geçiştirdi ama diğer usg'yi çeken dr baktığı gibi erkek dedi, bebeğin organlarına kadar gören dr cinsiyeti mi göremicek canım, parmaklarını tek tek sayan dr pipiyle kordonu karıştıacak kadar dr olamadıysa yuh yahi

bizim doktorlarda mı bir gariplik var anlamıyorum ki
başkalarını dinleyince sanki böyle doktorlarıyla kanka olmuşlar gibi anlatıyorlar
doktorumuz şunu dedi bunu dedi şöyle yap dedi falan diye
benimki de diyor ama işte sorarsan
ultrasonda aynıyız ekranı çevirir izlettirir ama hiç anlatmaz mesela ölçer biçer iyi gelişiminiz der ben hemen sormaya başlarım hareketli mi nasıl boyu ne kadar falan diye,
gerçi bana da aynı şeyi söyledi, kafanı çocuğun kilosuna boyuna takmanı istemediğim için fazla bilgi vermiyorum, gelişiminiz çok iyi sen bunu bil diyor
ama merak ediyorum oğluşumu

panik atak gibi sanki, doktorun verdiği ilacı ne kadar zamandır kullanıyosun ? belki etkisi hemen olmamıştır
1 hafta olmamıştır daha ben önceden selectra kullanıyordum hamile kaldığım gibi bıraktım ama haziran ayından beri kullanmıyorum Son 10 gündür böyleyim

bana eşim geçen akşam durup dururken gerekirse başka doktor bulalım dedi
galiba oda sinir olmaya başladı bu duruma

kızlar beni hala tetanoz aşısı için aramadılar. Kaydımı da yaptırdım.21. haftamdayım:s

kız maşallah allah nazardan saklasın iyi beslemişsin bebeğini gördün mü bak senle aramızda 3 gün var belki benim kızçede o kadar olmuştur pazartesi detaylıya gircem söyler orda heralde
ee yani benım 20 kilomdan bir 500 gramcıkta o alıversın artık. 2 kilo almışım bu sefer. yıne cok dedı ama yapabılecegım bır sey yok dedım. sigara ıcmendense kılo almanı tercıh ederım dedı.

ee yani benım 20 kilomdan bir 500 gramcıkta o alıversın artık. 2 kilo almışım bu sefer. yıne cok dedı ama yapabılecegım bır sey yok dedım. sigara ıcmendense kılo almanı tercıh ederım dedı.
olsun canım verirsin kilo ya valla takma bebişin sağlıklı olsunda gerisi hikaye

ooo cok fark olmus ya. bu sene erkek senesi galiba. çevremdeki çoğu hamile de erkek bebiş beklio.

benim doktorumda hemen monitörü eğiyo bana da anlatıyo bu eli bu ayağı diye çok hoş bişey eksik kalma söyle sana da göstersin , hatta 12. haftada gittiğimde uyuyodu nıye kıpırdamıyo uyuyo mu dedim , uyuyo uyuyo dedi sesi açıp kalp sesini dinletmişti

ooo cok fark olmus ya. bu sene erkek senesi galiba. çevremdeki çoğu hamile de erkek bebiş beklio.

en son doktor kontrolümde görmen lazımdı sıraya dizildik sadece tek bir kişinin kızı olucakmış herkes aynı şeyi söylüyor bu sene kime sorsam erkek diye. :) nasıl havalanıyor birde kızım olucak diyince allahım bayıldım rabbim herkesin gönlüne göre versin. hayırlısı ne ise o olsun ama ben hamile kaldığım andan beridir erkek hissettim rabbimde gönlüme göre verdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…