2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun. Hepsi bizim burda oturuyor.bizim evimiz otogara yakın otobüsten inen buraya yerleşmiş.sokaklarda daha türkçe konuşan yok.
Allah kimseyi yerinden yurdundan etmesin ama ben bu kadar garip insanlar görmedim.

Kimse beğenmedi çevremde. Çok siyasi diyorlar ama ben o anlamları yüklememiştim. Emeği siyasete alet edenler utansın ne diyim.
Çok emek verdim emek olsun dedim.
okuduğumda ilk aklıma gelen önce 9 aylık emek sonrada ne emeklerle büyüdükleri hiç siyasi bişey gelmedi aklıma sakın vazgeçme isminden

Doktoru aradım magnezyum diasporal iç dedi hani suda eriyenler varya Allahım inşAllah işe yarar çünkü bacak ağrım belime kadar vurdu kızlar. Aranızda kullanıp faydasını gören oldu mu?

Bende bas donmesi falan yapmadi ama cok uyymustum ben 5 doz yapilacak aksitaktirde tum gebeliginde yeniden yaptirman lazim dedi.. yani ben bu 5 igneyi yaptirirsam bi daha hamile kalirsam yaptirmama gerek yok. Ama cok onemliymis ben bayaa arastirdim dogum aninda mikrop kapma ihtimali cok yuksekmis çünkü. .

Allah allah ;/ madem böyle bizde mi 5 doz yaptırsak. Sonuçta çok çocuk düşünüyoruz :)) her seferinde ben bu iğneyi vurdurmaktansa tek seferinde kurtulsam daha iyi. Olmadı konuşurum doktorumla ona göre harekt ederiz

Doktoru aradım magnezyum diasporal iç dedi hani suda eriyenler varya Allahım inşAllah işe yarar çünkü bacak ağrım belime kadar vurdu kızlar. Aranızda kullanıp faydasını gören oldu mu?
Bende kullaniorm cnm cok ii geliyor.. benim belm bacaklarim tutuluyordu cok agri yapiodu ama Allaha sukur eser kalmadi :)

Bi konus cnm valla bana oyle bilgi vermişti saglik ocaginda ki ebe hemsire.. asi kartini kaybetme yokaa bastan baslarlar asina dedi.

Bi konus cnm valla bana oyle bilgi vermişti saglik ocaginda ki ebe hemsire.. asi kartini kaybetme yokaa bastan baslarlar asina dedi.

Bana aşı kartı vermediler zaten. Heralde tek doz die. Salı doktora gidicem. Konuşurum ol derse sağlık ocağını ararım artık. Napalımm :/

Bende kullaniorm cnm cok ii geliyor.. benim belm bacaklarim tutuluyordu cok agri yapiodu ama Allaha sukur eser kalmadi :)
Sağol cnm ya bugün ilkini içicem inşAllah ilkinde etkisini gösterir inan sıfır uykuyla duruyorum ayakta artık

Benim suan olmadi ama ilk kizimda kullandim aninda kramplar agrilar gecmisti cnm

kızlar bugün ultrasona girdim girer girmez bi sürprizle karşılaştım kuzum meleğim gözlerini dikmiş bana bakıordu dr,ben ve eşim çok şaşırdık hatta ultrason görüntüsünü öyle çekip verdi dr bayağı gülüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…