Geçmiş olsun. Hepsi bizim burda oturuyor.bizim evimiz otogara yakın otobüsten inen buraya yerleşmiş.sokaklarda daha türkçe konuşan yok.Oglan hasta miz miz. Bende de bir kirginlik var biz da kaptik gribi anlasilan. Kolay atlatsak bari.
Hasta herkese gecmis olsun baska da kimsr hasta olmasin artik. Bu salgin erken degil mi daha hava cok sogumadi dedim de birisi yeni gelen suriyeliler getirmis dedi. Ne suriyeliymis arkadas bunlar
okuduğumda ilk aklıma gelen önce 9 aylık emek sonrada ne emeklerle büyüdükleri hiç siyasi bişey gelmedi aklıma sakın vazgeçme ismindenKimse beğenmedi çevremde. Çok siyasi diyorlar ama ben o anlamları yüklememiştim. Emeği siyasete alet edenler utansın ne diyim.
Çok emek verdim emek olsun dedim.
Neyse ki ben yapmadım :)Benim ensemde küçücük gül lekesi var gül de yaparmış ama güzel duruyorciğer yeniyor ama yaparken dokunulmuyor diye biliyorum gördüm çünkü birkaç kişide.
Cok guzelmis cnmKimse yok heralde oglusumun etiket seceneklerinden biri nasil
Saol cnmCok guzelmis cnm
Bende bas donmesi falan yapmadi ama cok uyymustum ben 5 doz yapilacak aksitaktirde tum gebeliginde yeniden yaptirman lazim dedi.. yani ben bu 5 igneyi yaptirirsam bi daha hamile kalirsam yaptirmama gerek yok. Ama cok onemliymis ben bayaa arastirdim dogum aninda mikrop kapma ihtimali cok yuksekmis çünkü. .Sen daha önce olmuşmuydun bu aşıdan ? Bana sordu ben ilk okuldaki aşılarımın hepsini oldum dedim. Tamam dedi. Yaptı, ama doz falan söylemedi. Olsa da yaptırmam zaten. Yeter 10 yıl bize bu aşı. Dün ilk saatler birşey yoktu. Hatta hemşirenin elide hafifti yaptığını bile anlamadım. Ama akşam yemekten sonra başladı katlana katlana da artıyor. Bide akşam kayınvalidem geliyor yemeğe , temizlik mi yapıyım , yemek mi yapıyım . Kolumun bu denli ağrıdığına mı yanayım. Allahımm yardım etsin(
Sende baş dönmesi , bulantı oldu mu peki ? Saat 9dan beri aralıksız başım dönüyor. Kustum kusucam:/
Bende bas donmesi falan yapmadi ama cok uyymustum ben 5 doz yapilacak aksitaktirde tum gebeliginde yeniden yaptirman lazim dedi.. yani ben bu 5 igneyi yaptirirsam bi daha hamile kalirsam yaptirmama gerek yok. Ama cok onemliymis ben bayaa arastirdim dogum aninda mikrop kapma ihtimali cok yuksekmis çünkü. .
Bende kullaniorm cnm cok ii geliyor.. benim belm bacaklarim tutuluyordu cok agri yapiodu ama Allaha sukur eser kalmadi :)Doktoru aradım magnezyum diasporal iç dedi hani suda eriyenler varya Allahım inşAllah işe yarar çünkü bacak ağrım belime kadar vurdu kızlar. Aranızda kullanıp faydasını gören oldu mu?
Bi konus cnm valla bana oyle bilgi vermişti saglik ocaginda ki ebe hemsire.. asi kartini kaybetme yokaa bastan baslarlar asina dedi.Allah allah ;/ madem böyle bizde mi 5 doz yaptırsak. Sonuçta çok çocuk düşünüyoruz :)) her seferinde ben bu iğneyi vurdurmaktansa tek seferinde kurtulsam daha iyi. Olmadı konuşurum doktorumla ona göre harekt ederiz
Ben yaptirdim 13 ekimde de ikincisini yaptircam bakalim :)Tetanos sadece ben yaptırmadım sanırım
Bi konus cnm valla bana oyle bilgi vermişti saglik ocaginda ki ebe hemsire.. asi kartini kaybetme yokaa bastan baslarlar asina dedi.
Ben yaptirdim 13 ekimde de ikincisini yaptircam bakalim :)
Sağol cnm ya bugün ilkini içicem inşAllah ilkinde etkisini gösterir inan sıfır uykuyla duruyorum ayakta artıkBende kullaniorm cnm cok ii geliyor.. benim belm bacaklarim tutuluyordu cok agri yapiodu ama Allaha sukur eser kalmadi :)
Benim suan olmadi ama ilk kizimda kullandim aninda kramplar agrilar gecmisti cnmDoktoru aradım magnezyum diasporal iç dedi hani suda eriyenler varya Allahım inşAllah işe yarar çünkü bacak ağrım belime kadar vurdu kızlar. Aranızda kullanıp faydasını gören oldu mu?
ihmal etmişler aşı kartı verilmez mi yaBana aşı kartı vermediler zaten. Heralde tek doz die. Salı doktora gidicem. Konuşurum ol derse sağlık ocağını ararım artık. Napalımm :/
cnm iki aşının arasından 21 gün geçmesi ytrli tarihini hatırlamıorsan 21 geçtiğini düşünüorsan git ikinciyi yaptırSen ilkini ne zman yaptırmıştın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?