kendını yormamaya calıs ben cok yorulduğumda tutmuyor bacaklarım adeta.. bende başka bır magnezyum kullanıyorum böyle zamanlarda faydasını goruyorumGünaydın herkese bende uyuyamıyorum ama bacak krampları yüzünden bacaklarımın üstüne basamıyorum yaüstelik osteocare vermişti doktor kullanıyorum ama faydası yok inanmazsınız toplasanıx 40-45 dakka anca verimli uyku uyudum doktoru tekrar arıcam birazdan .
yakında onun ıngaaa seslerine uyanıcaksınKizlar gunaydin uykdan pasamin tepikleriyle uyandim onceden erken kalkinca sikayet ederdim ama smdi cok mutlu kalkiyorun
Ay ins o gun gelsin diye bekliorm subat ayini sevmezdim ama suan asik oldumyakında onun ıngaaa seslerine uyanıcaksınınsaallah.
kurutma makinasi lazim bize. SUbat sogugunda nasil kuruyacak camasirlar. Benim bir de iki cocuk.herkeşlere gunaydınnnn
gece doğru duzgun uyuyamamış olsamda şükredecek cok sey olduğunu dusunup enerjı doluyorum
kahvaltımızı yaptık.. ogleden sonra gezmelere gıdıcezhava yağmurlu da olsa ınsanın ıcınıde kapatsa ve yıkadığım bır makıne camasır hala makınenın ıcındede beklese vardır bır hıkmetı ...
kurutma makinasi lazim bize. SUbat sogugunda nasil kuruyacak camasirlar. Benim bir de iki cocuk.
Hmm dusuneyim ben bu konuyu
ben kırmızı etı hıc tuketmıyorumselam kızlar benim uykuyla problemim yok sık uyanıyorum ama geri uyuyorum kramp giriyor bacağıma öldürüyor beni magnezyum yazdı doktor. dün içmeyi unuttum gece zorladı beni bebeğimi bende çok net hissedemiyorum içimde yılan varmış ordan oraya gidiyormuş gibi oluyornarin kızım korkutuyor beni ama alıştım artık fazla hareket beklemiyorum. yemeğe çok dikkat etmiyorum ben süt içemiyorum yumurtadan tiksindim et yemeye çalışıyorum yoğurt yada ayran tüketiyorum birde meyve ve sebze yemekleri yemeye çalışıyorum. tatlıyla arama yok bu güzel birşy ama oğlumdada yoktu
kurutma makinasi lazim bize. SUbat sogugunda nasil kuruyacak camasirlar. Benim bir de iki cocuk.
hadi ya ama bn yemeyi unuttum iyi miDün gece en son senin yazını okuyup uyumuşum canım. Rüyamda lokum yiyodum
Cook ggeçmiş olsun canim ben de oyleyim ama rapor da alamam gecen hafta kizda yedim o sansimi
sevk al cnm haftada bi kere hakkımız var hastaneye giriş yapman ytr
Cok hheyecanli Dimi rabbim iyi haberlerini nasip etsin insallah
Normal canim bu hftalarda iki gun uyuduklari bile olabiliyotmus arada bi dinlnmeye Aliyolar kendilerni
Hayrolsun ruyan cok guzel o gunler de gelir ins
hastayken sabah aksam yutuyorum bal ile canim cok dgl yani
Ben 3 yıldır kullanıyorum büyük rahatlık aynı gün yıka kurut kaldır.bebegin kıyafetlerinide 1 beden büyük alıcam çekme yapıyor özellikle çorap ve penyelerde haberiniz olsunkurutma makinasi lazim bize. SUbat sogugunda nasil kuruyacak camasirlar. Benim bir de iki cocuk.
Bi eğitmen olarak belki faydası dokunur anaokulunda sevdği bi arkadaşyla okul dışında bi etkinlk yapın ısınır yeniden belki eve davet edebilirsin belki bilmem aklıma bu geldiSaygi deger ogretmen arkadaslarim bana bi akil verin nolur ya cok bunaldim kizim anaokuluna basladi gecen yilda gitti cok istekli gidiyodu simdi ise agliyo gitmek istemiyo aksamdan basliyo solenmeye ve 2 gecedirde aglayarak uyanmaya basladi 3 tabe ogretmn degisti biseymi var diyorum sikiliyorum hep odev yapiyoruz hic parmak boyasi yaomiyoruz ben seni ozluyorum seni seviyorum diyo hep sikildim diyo acaba okul fobisimi diyorum napicagimi sasirdim
gözün aydın :) ne güzel bir duygu di miGünaydın kızlar, bende artık tekmelerle uyandırılıyorum şükürler olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?