2015 Şubat Anneleri

Olmuyor genelde cogunda. Ama bebe yagini sevmiyorum. Ogluma dogumda krem seti almistim onun losyonunu suruyorum gobege kasiniyor. Eski catlaklar gerildi. Bubchen dogru yazdiysam tabi. Maksat nemli tutmak guvendigin bir nemlendiriciyi kullanabilirsin.

Daha önce Johnson bebe yağında Gliserin vardı şimdi parafin koymuşlar. Gliserin bir nebze kullanılabilir ama parafin vazelin resmen. Bebe yağı kullananlarda parafin olmayan Gliserin olan yağ arıyorum belki nivea ya da dalinde farklıdır diye sordum.

Gecmis olsun canim. Hamileik bagisikligi dusuruyor iste. Calismak zor yemek derdi oluyor. Ilaclari kullaninca duzelir. 1 gun gerileme sayilmaz hafta olursa gelisim geriligi deniyor. Bundan sonra dikkat edersin duzelir cok gecmis olsun

hepinize çok teşekkür ederim kızlar
ağzımın içi o kadar acıyorki pipetle içiyorum suyu bile
bir kase daha yoğurt aldım onu yiyorum azar azar
bu günler bir geçsede bebeğimi kucağıma alsam bütün derdim bitecek inşallah

Geçmiş Olsun Canım Rabbim Şifa Versin Çabucak Geçer İnş.

Ozman cogunda oluyor diyecekmisim. Jhonson baby ya da dalin i bosver zaten sampuanlarinda da var parapen. Mustela ya da sebamed olabilir bubchen olabilir bunlara bak.

Maşallah. Senin adına çok sevindim

Ozman cogunda oluyor diyecekmisim. Jhonson baby ya da dalin i bosver zaten sampuanlarinda da var parapen. Mustela ya da sebamed olabilir bubchen olabilir bunlara bak.

Paraben değil canım parafin. Zaten paraben zararlı bişey. Parafin de vazelinin sıvısı ama mum gibi bişey işte pek zararı yok dense de Gliserin olsa daha iyiydi diye düşündüm.

Bir doz on yıl koruyormuş zaten canımcım. Senin vücudunda kesin bebişi koruyan antikorlar vardır.

Canım gözün Aydın bebişi görmüşsün. Tetanosu Yaptırma mı dedi doktorun?
Teşekkür ederim canım gördük çok şükür. Doktorum evde mi doğum yapacaksın dedi hayır dedim o zaman yaptırma demiyorum ama ben yeğenlerime yaptırtmadım dedi. Ben almak istediğim cevabı aldım.

Yani bende yaklaşık 10 yıl önce 3 doz yaptırmıştım annem yaptırmıştı daha doğrusu elime paslı demir girdi diye. Ne biliym ya gerek görmedim ama allah korusun yanlışlıkla bi paslı demir çivi bişeye denk gelirsem hemen o gün gider aşımı olurum. Rutin de olması gerektiğini düşünmüyorum

Teşekkür ederim canım gördük çok şükür. Doktorum evde mi doğum yapacaksın dedi hayır dedim o zaman yaptırma demiyorum ama ben yeğenlerime yaptırtmadım dedi. Ben almak istediğim cevabı aldım.

Bişey dicem zaten ilkokul 5te tetanos aşısı olduysan on yıl koruyormuş senin zaten koruyucu antikorların vardır ki

Aslında aşıyı bebiş doğacağı zaman korumasız doğarsa Allah korusun şartlar da steril olmazsa diye yapılıyor. On yıl içinde aşı olduysan kanında koruyucu antikorlar oluyor bebeğe doğmadan o antikorlar anneden geçtiği için doğduğunda onu koruyor. Aşının üzerinden on yıl geçtiyse anne kanında antikor kalmıyor bebek korumasız doğmak zorunda kalıyor. Onda da şartlar sterilse bişey olmuyor zaten.

hadi ya ama bn yemeyi unuttum iyi mi ama zor da olsa öğrendik yine sıkı sıkı kapatmıştı bacaklarını kısımıs olacak

Gozun aydin ogrenmissin cinsiyeti masallah kikızına

Kimse yok heralde oglusumun etiket seceneklerinden biri nasil

Cok guzelmis canim

Benim kızanım bugün Afif Afif tekmeledi sanki.3 kez.
Yavaş yavaş artar umarım.

Oooo tebrikler emek hanim annenizi sevindirin artik

Doktoru aradım magnezyum diasporal iç dedi hani suda eriyenler varya Allahım inşAllah işe yarar çünkü bacak ağrım belime kadar vurdu kızlar. Aranızda kullanıp faydasını gören oldu mu?

Cook gecmis olsun kuzum

Oy yesinler onu masallah

Kızlarrr Göbişleriniz Ne Durumda Büyüme Varmı. Benim Çok Büyümedi

benim bi haftada baya bi belli etti kendini bugun misafrlige gittim arkadasa da biraz dar bi tisort giyince fark ettim ne kadar buyudgunu

Canım senin bübchen içinde shea yağı ve ayçiçek yağı varmış. Shea yağını öneriyorlar zaten. Bitkisel olduğu için düşünebilirim bunu da.

C

cok geçmiş olsun canm bak Çözümü var normale donecek hepsi inş :) sen üzülme ki bebiş de keyifli olsun dmi :)

inşallah canım tek dileğim ona bişey olmaması çok korkuyorum bişey olacak diye

cimcimesultan cok cok geçmiş olsun canim uzulme toparlarsn bagskligi guclndrcek seylere yönel. Agzin icin karadut şurubu oneririm gun icinde agzinin icinde gezdrerek yutmaya calis e mi

karadut şurubunu burada bir arkadasımda önerdi çocuğuna içiriyormuş ağız yaralarına çok etkili veantioksidan özelliği var dedi bende araştırıyordum hamilelikte kullanılıyormu o kullanılırsa hemen alacağım

Geçmiş Olsun Canım Rabbim Şifa Versin Çabucak Geçer İnş.

teşekkür ederim canım çok sağol

kızlar bu arada ben doktoruma grip aşısını sordum
yaptırmanı tavsiye etmiyorum şimdi yaptırma dedi
şimdiki aşılar geçen seneden kalma bu seneki mikroplara fayda etmez yaptıracaksan ekim sonunda yaptır dedi
grip aşısı yaptırmak isteyen varsa aklında bulundursun bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…