- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Olmuyor genelde cogunda. Ama bebe yagini sevmiyorum. Ogluma dogumda krem seti almistim onun losyonunu suruyorum gobege kasiniyor. Eski catlaklar gerildi. Bubchen dogru yazdiysam tabi. Maksat nemli tutmak guvendigin bir nemlendiriciyi kullanabilirsin.
Gecmis olsun canim. Hamileik bagisikligi dusuruyor iste. Calismak zor yemek derdi oluyor. Ilaclari kullaninca duzelir. 1 gun gerileme sayilmaz hafta olursa gelisim geriligi deniyor. Bundan sonra dikkat edersin duzelir cok gecmis olsun
Izgara yasak mı? Iyi pişmiş ızgara et yersin. Yanında da taze sıkılmış portakal suyu. Dışarda sebze de yeme bence. Ne kadar pişmiş de olsa nasıl yıkandı diye düşünmek lazım. Pilav zorunlu olmadıkça yeme derim o da karbonhidrat sonuçta. Belki etin yanında yenilebilir. Ben yurt dışında hergün yanımda götürüyordum şimdi halsizsin yorgun hissediyorsun ama canım bak bakteri bulunmuş. Götürebildiğin kadar yanında götürürsün. Lavaş ekmeği alıp tavuk et ya da balık ızgara yapıp sarabilirsin. Sabahları da kahvaltında mutlaka iyi pişmiş yumurta yemeye gayret et olur mu? Geçmiş olsun canım.
Canim hic canini sikma bebegin iyi ya bir gunde cok buyuk fark degil ilerleyen zamanlarda biliyosun fark kapanir onemli olan bugunden itibaren yemene icmene dikkat et sabahlari yanina haslanmis yumurta ve beyaz penur kasar domatesden falan sandwich yap oglenleride etrafda varsa ev yemegi yapan yada et balik izgara cesitleri yapan guvenikir biyer ordan yersin aksamlarida evinde yaparsin kendine yaninada bol bol ceviz badem al aralardada onlari ye sikma canini gecer hepsi insallah
Bide beeeeeen .Tetanos sadece ben yaptırmadım sanırım
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
ağzımın içi o kadar acıyorki pipetle içiyorum suyu bile
bir kase daha yoğurt aldım onu yiyorum azar azar
bu günler bir geçsede bebeğimi kucağıma alsam bütün derdim bitecek inşallah
Ozman cogunda oluyor diyecekmisim. Jhonson baby ya da dalin i bosver zaten sampuanlarinda da var parapen. Mustela ya da sebamed olabilir bubchen olabilir bunlara bak.Daha önce Johnson bebe yağında Gliserin vardı şimdi parafin koymuşlar. Gliserin bir nebze kullanılabilir ama parafin vazelin resmen. Bebe yağı kullananlarda parafin olmayan Gliserin olan yağ arıyorum belki nivea ya da dalinde farklıdır diye sordum.
Maşallah. Senin adına çok sevindimkızlar bugün ultrasona girdim girer girmez bi sürprizle karşılaştım kuzum meleğim gözlerini dikmiş bana bakıordu dr,ben ve eşim çok şaşırdık hatta ultrason görüntüsünü öyle çekip verdi dr bayağı gülüştük
Bide beeeeeen .
Bide beeeeeen .
Ozman cogunda oluyor diyecekmisim. Jhonson baby ya da dalin i bosver zaten sampuanlarinda da var parapen. Mustela ya da sebamed olabilir bubchen olabilir bunlara bak.
daha once iki doz gebelikte iki kete de takip eden iki yil içinde oldum toplam 4 dozu. Guta bese tamamlayinca ömür boyu koruma oluyormus iki dogum arasi yakin dort yil olcakk diye yaptrmak istemedm daha en son gttgm dr da gereksz buldu yaptrmiycam ben de
Teşekkür ederim canım gördük çok şükür. Doktorum evde mi doğum yapacaksın dedi hayır dedim o zaman yaptırma demiyorum ama ben yeğenlerime yaptırtmadım dedi. Ben almak istediğim cevabı aldım.Canım gözün Aydın bebişi görmüşsün. Tetanosu Yaptırma mı dedi doktorun?
Yani bende yaklaşık 10 yıl önce 3 doz yaptırmıştım annem yaptırmıştı daha doğrusu elime paslı demir girdi diye. Ne biliym ya gerek görmedim ama allah korusun yanlışlıkla bi paslı demir çivi bişeye denk gelirsem hemen o gün gider aşımı olurum. Rutin de olması gerektiğini düşünmüyorumdaha once iki doz gebelikte iki kete de takip eden iki yil içinde oldum toplam 4 dozu. Guta bese tamamlayinca ömür boyu koruma oluyormus iki dogum arasi yakin dort yil olcakk diye yaptrmak istemedm daha en son gttgm dr da gereksz buldu yaptrmiycam ben de
Teşekkür ederim canım gördük çok şükür. Doktorum evde mi doğum yapacaksın dedi hayır dedim o zaman yaptırma demiyorum ama ben yeğenlerime yaptırtmadım dedi. Ben almak istediğim cevabı aldım.
Yani bende yaklaşık 10 yıl önce 3 doz yaptırmıştım annem yaptırmıştı daha doğrusu elime paslı demir girdi diye. Ne biliym ya gerek görmedim ama allah korusun yanlışlıkla bi paslı demir çivi bişeye denk gelirsem hemen o gün gider aşımı olurum. Rutin de olması gerektiğini düşünmüyorum
hadi ya ama bn yemeyi unuttum iyi miama zor da olsa öğrendik yine sıkı sıkı kapatmıştı bacaklarını kısımıs olacak
Kimse yok heralde oglusumun etiket seceneklerinden biri nasil
Benim kızanım bugün Afif Afif tekmeledi sanki.3 kez.
Yavaş yavaş artar umarım.
Doktoru aradım magnezyum diasporal iç dedi hani suda eriyenler varya Allahım inşAllah işe yarar çünkü bacak ağrım belime kadar vurdu kızlar. Aranızda kullanıp faydasını gören oldu mu?
kızlar bugün ultrasona girdim girer girmez bi sürprizle karşılaştım kuzum meleğim gözlerini dikmiş bana bakıordu dr,ben ve eşim çok şaşırdık hatta ultrason görüntüsünü öyle çekip verdi dr bayağı gülüştük
Kızlarrr Göbişleriniz Ne Durumda Büyüme Varmı. Benim Çok Büyümedi
Ozman cogunda oluyor diyecekmisim. Jhonson baby ya da dalin i bosver zaten sampuanlarinda da var parapen. Mustela ya da sebamed olabilir bubchen olabilir bunlara bak.
C
cok geçmiş olsun canm bak Çözümü var normale donecek hepsi inş :) sen üzülme ki bebiş de keyifli olsun dmi :)
cimcimesultan cok cok geçmiş olsun canim uzulme toparlarsn bagskligi guclndrcek seylere yönel. Agzin icin karadut şurubu oneririm gun icinde agzinin icinde gezdrerek yutmaya calis e mi
Geçmiş Olsun Canım Rabbim Şifa Versin Çabucak Geçer İnş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?