28. haftadan önce bebeklerin hareketlerine çok fazla takılmamak gerekli imiş. bende aynıyım öyle bir takıyorum ki bazen ama sakin olup birşeyler yediğimde coşuyor. gerçi benim artık düzene girmeye başladı 23. haftaya girdim o yüzden ilerleyen dönemde iyice hissediceksin ayakta filan.
biz daha 18+5 teyiz işte geçen hafta net hissedince son 3 gündür epey sakin daha erken sanırım
Aynen. Bacaklarimdaki ve belimdeki her kemik ayri sizliyor ya. Evdeydim butun gun yemek bile yapmadim. OyyUykusuz her gece
Eylül adı artık yaygın olduğu için öyle düşünen pek yok artık. Zaten çoğu insanında haberi yok eylülde ne olduğundan.emek erkek adımıymış.hiç yakıştıramadım erkek adına.bencede kıza daha uygun sanki.emek bey-ııhh.emek hanım ne kibar.ama tabii isteyen erkeğe de koyar.önemli olan ana babaya o ismin hissettirdikleri.sen de vazgeçme sakın.eylül ayıda siyasi deniyordu bi zamanlar.ama krizantemdi galiba(yanılabilirim)eylül ayı onlar için özel bi aymış onlar için bi anlamı var.koyuyor.çok da kibar bi isim o da.ben de arapça koymuştum.türkçe koymadığım için eleştirildim.2.de türkçe isim.ama eleştirildiğimden değil.beğendiğimden.
Uykusuzluk da iyi degil. Iyi yapmissin. Stresli bi donem senin icin. Hersey yoluna girer de rahat uyursun ins yakinda. Sonra da bebis uyutmaz ama bol uykulu olsun senin kiz insGece dayanamadım artık içtim pasiflorayı sabaha kadar uyudum.delikliz. Ya ondan ya da aşırı uymusuzluktan.
Yedide uyandım ama olsun dinlenmiş oldum.
Pek bilgim yok bu konuda ama bn de genelde asagid bazen yukarda hissediyorumKizlar methaba bisey sorucam 20 haftalıgım ben bebegimin hareketkerini kasıklarimda cok asagida hissediyorum genelde ama bazen drgisiyor yukarilarda hissediyorum sizde durum nasil ben bazen korkuyorum acaba aşagidami ondanmi sıkıntı var diye korkuyorum cünkü plasentam biraz aşağıdada..bana cvp verirseniz sevinirim
Pek bilgim yok bu konuda ama bn de genelde asagid bazen yukarda hissediyorum
Kizlar methaba bisey sorucam 20 haftalıgım ben bebegimin hareketkerini kasıklarimda cok asagida hissediyorum genelde ama bazen drgisiyor yukarilarda hissediyorum sizde durum nasil ben bazen korkuyorum acaba aşagidami ondanmi sıkıntı var diye korkuyorum cünkü plasentam biraz aşağıdada..bana cvp verirseniz sevinirim
Canım çok geçmiş olsun sıkma canını bebeğin iyi olsun yeter ama yediklerine içtiklerşne dikkat et suyu ihmal etme su herşeyin ilacı bence. İnanın benimde bacak kalça bel kramplardan tutmuyor artuk ama bebeğim sağlıklı olsun yeter çekmeye razıyım bu arada herkese günaydınnnnselam kızlar ben geldim
çok moralim bozuk
öncelikle bebeğim çok şükür iyi şimdilik
cinsiyeti yine göremedik kapattı bacakları göstermedi
276 gram olmuşuz ama gelişimi gerilemiş 1 gün
biliyorsunuz geçmeyen ishal ve ağız yaralarım vardı
doktorum dahileyeye gönderdi
zaten bende randevu almıştım
gittim anlattım durumu
kendi doktorumda geldi benimle oda ilgilendi dahileciyle birlikte muayene ettiler
kan tahlillerim yapıldı
ve kanımda bakteri bulundu.
zararlı bakterymiş
şuan kadın doğumun verdiği tüm ilaçları kestik sadece decavite devam edeceğim
dahiliye antibiyotik verdi
27. haftaya kadar onları kullanacağım 27. haftada kan takviyesi verecekler
geçmezse kan değişimi gerekebilir dediler
diyet listesi verdiler işyerinde yemek yasak evdeki yemekler çok iyi pişecek
çok moralim bozuldu
canım senin daha erken hele bir 20. haftaya gir bak o zaman illa duyucaksın bende aynıydım senin haftada bir hissedip 2 hissedemedim. o yüzden sabır et. bak gör döndüğünü bile anlıyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?