2015 Şubat Anneleri

biz daha 18+5 teyiz işte geçen hafta net hissedince son 3 gündür epey sakin daha erken sanırım

biz daha 18+5 teyiz işte geçen hafta net hissedince son 3 gündür epey sakin daha erken sanırım

canım senin daha erken hele bir 20. haftaya gir bak o zaman illa duyucaksın bende aynıydım senin haftada bir hissedip 2 hissedemedim. o yüzden sabır et. bak gör döndüğünü bile anlıyacaksın

iyi gecelr kızlae dünden beri gelemedim topiğe k.bakmayın.
Dün ayrıntılı usg vardı maltepeye geçtik.
Radyoloji uzmanı yaptı. Allaha hamdolsun bebeğimin herşeyi sağlıklı kalbine iyice baktı dr hanım şükür yapısal temel hiç bir sıkıntısı yok dedi. Ayaklarını ellerini gösterdi bize tombik oğlumun ayaklarını babasına benzettim burnu ise benimki gibi sanırım kalkık burun olacak :) Oğluşum tam 460gr di o gün. Her şeyi güzel dedi cinsiyet içinde tekrar baktı pipisini gördük artık cinsiyet fln değişmez gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz dedi :) dr incelerken beynini taa midemin oralardan bakıyordu ayaklarında ise kasıklarıma doğru indi elleri de göbek deliği hizamda bizim oğlan o anda dik duruyordu kafa yukarda :)

Dün eşimin teyzesine gittik orda maltepeydi düğünden sonra ona gidememiştik. Güzel bir ev yemeği ziyafeti çekti saolsun teyzem bize nam nam götürdüm yemekleri vallahi böyle hazır önüne gelmesi de ayrı güzel oluyor

Karşıdan tabi eve geçmek sıkıntı yağmurda başlamıştı eve geldk saat onbirdi yorulmuştum eşim çay fln yaptı içti saat 1 di uyuduk dinlendik.
Sonra sabah geç uyandık sonra leventte ki yeni açılan özdilekparka gittik eşimle bana kıyafet almaya ama annelik işte ben kendime bişi bakmadım beğenmedim bebişime aldık yine bir sürü ciciler Ütü yaptım valiz hazırladım şimdi yatıcam. Yarın bursaya gdiyorum annemlerin evine annemler yok ama akrabalarımz var byrmda orda olucaz eşim okulu tatil olunca gelecek.

Evimizde hala net duruyorsa gelirim yine forumdan eksik kalmam olmazsa da gelemem.
Herkes kendine iyi baksın kızlar hastalar geçmiş olsun hepinize bol bol c vitamini alın ihmal etmeyin dr gidin iyi değilseniz. Bebişlerinize iyi bakın
Hepinizi seviyoruz

Ayrıca arkadaşın biri mide yanması demiş benimde arada deli gibi kör gibi yanıyor uyutmuyor geceleri bnm çözümüm soda oluyor sade soda içiyorum hafifletiyor yanmasını. Ben çözdüm çikolata yiyince oluyor daha çok bnde o yüzden yemiyorum çikolata fln. Arkadaşın biri bana ptates haşlamasını önermişti yine olursa denicem ben, isterseniz sizde deneyin.

öpüldünüz hepiniz güzel anneler ve melek bebişleri

Eylül adı artık yaygın olduğu için öyle düşünen pek yok artık. Zaten çoğu insanında haberi yok eylülde ne olduğundan.

Gece dayanamadım artık içtim pasiflorayı sabaha kadar uyudum.delikliz. Ya ondan ya da aşırı uymusuzluktan.
Yedide uyandım ama olsun dinlenmiş oldum.

Kizlar methaba bisey sorucam 20 haftalıgım ben bebegimin hareketkerini kasıklarimda cok asagida hissediyorum genelde ama bazen drgisiyor yukarilarda hissediyorum sizde durum nasil ben bazen korkuyorum acaba aşagidami ondanmi sıkıntı var diye korkuyorum cünkü plasentam biraz aşağıdada..bana cvp verirseniz sevinirim

Gece dayanamadım artık içtim pasiflorayı sabaha kadar uyudum.delikliz. Ya ondan ya da aşırı uymusuzluktan.
Yedide uyandım ama olsun dinlenmiş oldum.
Uykusuzluk da iyi degil. Iyi yapmissin. Stresli bi donem senin icin. Hersey yoluna girer de rahat uyursun ins yakinda. Sonra da bebis uyutmaz ama bol uykulu olsun senin kiz ins

Pek bilgim yok bu konuda ama bn de genelde asagid bazen yukarda hissediyorum

Hava sogudu iyi oldu da su icemiyorum bu defa. Yine de 3 lt icmemiz lazimmis.
Herkese yagmurlu pazar sabahindan gunaydin. Uyandik kahvaltimizi yaptik oyuna bile basladik

Hayırlı pazarlar sağlıklı bebisler anneler.. bu gun de keyfimiz yerinde...bebisimin hareketlerini dinliyorum su an yataktagimda...cok hafifte olsa kendini hissettiriyor oglusumuz....bu ne güzel bir duygu rabbimmm...

Canim ben tamamen asagida hissediyorum ancak yakinlarimda vardi senin gibi olanlar sanırım normal. ...

Canım çok geçmiş olsun sıkma canını bebeğin iyi olsun yeter ama yediklerine içtiklerşne dikkat et suyu ihmal etme su herşeyin ilacı bence. İnanın benimde bacak kalça bel kramplardan tutmuyor artuk ama bebeğim sağlıklı olsun yeter çekmeye razıyım bu arada herkese günaydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…