2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar biz buguj hep gezdik kizimin uyku setide geldi tacin sirinlerini aldik insallah kullanicagi gunleride gormek nasip olur yarinda sabah 2.duzey usg ye gircez bakalim ins iyi haberler aliriz 1 aydir girmeyunce insan endiseleniyor.

@InzaR cnm iyi tatiller simdiden sana bebisinede masallah cnm gayet iyi bakmissin annesi

Iyi haberlerle donen arkadaslar hepinizin gozu aydin benim grip gecer gibi ama simdide oksuruk basladi

Canım teşekkür ederim not ettim. Aloe vera haricinde diğerleri süper. Aloe vera da iyi de ben pek onunla hoşlaşmadım yine de alabileceğim kremler listesine ekliyorum

" 2015 Şubat Bebeklerinin İsimleri " başlıklı bir konu actim kizlar haberiniz ola. bakqlim kimler bebislerine ne isim koyucak.anlami ne :)

Ben badem yagi kakao yagi susam yagi ve kayisi cekirdegi yagi kullaniyorum. İnternetten bulmustum tarifini deneyen anneler memnun kalmislar

En güzeli böyle yağlar ama hangisinden ne kadar oranda karıştıracağımı bilmediğim için hazır karışık alayım diyorum.

Bendim canım o arkadaş:) eğer öyle bir sorun olsaydı ilk doğumunda, doğumdan sonra birkaç ay yerinden kalkamazdın. Büyük ihtimalle bbeğin büyüdüğü içindir.

Yalnız değilim bu gece. Her gece ilaçla uyuyamam ya. Melisa çayı da zararlıdır kesin ben ne yapam. Pasiflora içince diyorum ben uyuyorsam şimdi kızanımı da unutur sonra diyorum madem zararsız herkes bebek doğunca dayasın pasiflorayı birisi ağlamaz.
Acaba yanlış yerden mi düşünüyorum?

Hala uyanmadınız mı? 7-8 aylık olsakda benle birlikte birkaç kişi daha uyumasa bari.yalnız sıkıcı burası.

Hala uyanmadınız mı? 7-8 aylık olsakda benle birlikte birkaç kişi daha uyumasa bari.yalnız sıkıcı burası.

ben yaklaşık 2 saat önce uyandım canım hala da uyuyamadım her gün aynı şey oluyo bu saatlerde dikiliyorum ayağa sonra gün boyunca sersem sersem geziyorum

ben yaklaşık 2 saat önce uyandım canım hala da uyuyamadım her gün aynı şey oluyo bu saatlerde dikiliyorum ayağa sonra gün boyunca sersem sersem geziyorum
Evet gündüz zor oluyor. Helede çalışıyorsun daha zor.

Evet gündüz zor oluyor. Helede çalışıyorsun daha zor.
evet çalışanlara Allah yardım etsin zaten.evdeyken bu kadar zorlanıyorum çalışsam daha da zor.iyi ki işten ayrılmışım yoksa şimdiye kadar çoktan kafayı yemiştim :)

Bendim canım o arkadaş:) eğer öyle bir sorun olsaydı ilk doğumunda, doğumdan sonra birkaç ay yerinden kalkamazdın. Büyük ihtimalle bbeğin büyüdüğü içindir.
anladim canim tsk ederim. Nickini sen yazinca hatirladim. Ne bileyim ilk hamilelikte hic olmayan bir agri olunca korktum.

günaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar
bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum
yeni hafta yeni umutlar demek sanırım
bu arada karnım eskisi kadar şiş gelmiyor nedense
sanki inmiş gibi

Gunaydin herkese. Bu sabah yarim saat fazla uyuduk mutluyum
Randevu alabilirsem bugun doktora gidicem ben de. Bayram icin yola cikmadan bir gorunmek istiyorum. Bi yandan da grip bana gecti neyse oglum iyilesti sayilir

evet çalışanlara Allah yardım etsin zaten.evdeyken bu kadar zorlanıyorum çalışsam daha da zor.iyi ki işten ayrılmışım yoksa şimdiye kadar çoktan kafayı yemiştim :)

Hem çalışıp hem de sınava girmek için ders çalışmak zorunda olunca insan ne yapıcağını şaşırıyo :) bebişler herşeyden önemli hiçbirşeyi gözüm görmüyo hayırlısı bakalım :)

cvp muhtemelen geç kadı da : )) yazayım ben , bu ciğer meselesini şöyle biliyorum , içinde çok fazla a vitamini olduğundan fazla yendiğinde bebeğin karaciğerinde birikip lekelenme yapabiliyomuş , azcıktan bişey olmaz yaw , hiç mi bişey yemeyecez öldürecekler bizi : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…