Gunaydin herkese. Bu sabah yarim saat fazla uyuduk mutluyum
Randevu alabilirsem bugun doktora gidicem ben de. Bayram icin yola cikmadan bir gorunmek istiyorum. Bi yandan da grip bana gecti neyse oglum iyilesti sayilir
günaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar
bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum
yeni hafta yeni umutlar demek sanırım
bu arada karnım eskisi kadar şiş gelmiyor nedense
sanki inmiş gibi
öylemii dersin kııııı inşşş çok şirin bir şeydii rüyamda bile yiyesim geldi inanHayrola inşallah. İnsan bilmediği yüzü rüyasında göremezmiş zaten.demek onun yüzü olarak gördün.
Günaydın cimcimecik. Canm ishalin uzun sürdü ya ondan karnın şiş gelmiyodur. Ben de iki günde bir kabız oluyorum ikisi de kötü yaw.
sen en iyisi şunu yap okul öncesinde ebeveyn ziyaretleri var öğretrmen yapar hemen öğretmenini davet et eve çocuklar görünce çok seviniyolar özgüvenleri artıyor birde onu dene ama diyim sana bu zor bi dönem geçecek kuzumAh canim insallah gecer persembe gunu seker makinasi gelicek diye bi hevesle gitti dedik suprizi hakettin istedigi binoyuncak vardi onu aldik cuma yine basladi aglamalara surekli konusuyorum hic kizmiyorum iceride almiyolar velileri malesef surekli ister diye heralde insallah duzelir yoksa ben kafayi yicem az kaldi
selam kızlar ben geldim
çok moralim bozuk
öncelikle bebeğim çok şükür iyi şimdilik
cinsiyeti yine göremedik kapattı bacakları göstermedi
276 gram olmuşuz ama gelişimi gerilemiş 1 gün
biliyorsunuz geçmeyen ishal ve ağız yaralarım vardı
doktorum dahileyeye gönderdi
zaten bende randevu almıştım
gittim anlattım durumu
kendi doktorumda geldi benimle oda ilgilendi dahileciyle birlikte muayene ettiler
kan tahlillerim yapıldı
ve kanımda bakteri bulundu.
zararlı bakterymiş
şuan kadın doğumun verdiği tüm ilaçları kestik sadece decavite devam edeceğim
dahiliye antibiyotik verdi
27. haftaya kadar onları kullanacağım 27. haftada kan takviyesi verecekler
geçmezse kan değişimi gerekebilir dediler
diyet listesi verdiler işyerinde yemek yasak evdeki yemekler çok iyi pişecek
çok moralim bozuldu
yerim ben onu maşallah kızceye darısı biz yapmayanlara olsunKızlar koca dudaklı kızımı gördük Cumartesi günü.
Detaylı usg'ye girdik. çok şükür bir problemimiz yok. 3'lü ve 4'lü taramaya gerek yok dedi.
yalnız bebeğimizin kesesi aşağı sarkmış azıcık. kanamaların olabilir dedi. 1-2 hafta içinde kese kendini yukarı toplaması gerekiyor dedi. doktora "benim yapabileceğim bi şey var mı bu konuyla ilgili" diye sordum. senlik bişey yok dedi. bekliycez.
15 Ekim'de ilk tetanos aşımı olacağım. 22'sinde şeker yüklemesi yapılacak. 15 Kasım'da da ikinci tetanosumuzu olup aşı konusunu şimdilik bitireceğiz.
Darısı bekleyenlerin başına.
çok geçmiş olsun canım , sen moralini yüksek tutmaya çalış yine de neyseki çaresi varmış bak, üzme kendini
ayyy neydi o yaaa üstümden kamyon geçti sanki bir tane denedim kus kus öldüm attım bi kenara böyle iyim benn yaaakan ilaçları bazı insanlarda kabızlık bazılarında ishal yaparmış ortası yok bunun heralde
ayyy neydi o yaaa üstümden kamyon geçti sanki bir tane denedim kus kus öldüm attım bi kenara böyle iyim benn yaaa
kılzarrrr akıntınız nasıl benimki bazen afedersiniz normal krem gibi bazende sümüksü bi akıntım oluyor ama çok minik şekilde sizinki nasıl???
evet yaaa burdada var köyden getiriyolar bende yiyiyorum bol bol ama şu çekirdekleri çok acı yaaa sendede aynı akıntı var demek normal bişeykan ilacı içmektense kara üzüm yemeyi tercih ediyorum bende
benim yumurta akı kıvamında var sürekli
günaydın günaydın güzeller, sayfaları oku oku bitirdim , uyuyamayanlara üzüldüm bebekler olunca zaten uyuyamayacaz depolamak lazım, ben doğuştan uykucuyum , pazar alışverişe gidecektik hep uyuduk gidemedik , hadi ben uyuyorum eşim niye uyuyor : ))) kv dem siz böyle uyursanız bu çocukta size baka baka baygın olacak hep uyuyacak dedi : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?