2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar,
Sabah sabah bi sırt ağrısı ile uyandım. daha erken değil mi bu sırt ağrıları için

Günaaydınnnnnnnn
bu hafta detaylıya giricem kızlar erken giricem biliyosunuz amaaaaaa niyeyse bi korku sardı beni sizdede oldu mu yaaaa ????

Ben de c.tesi girdim detaylı. İçim içimi yedi girene kadar ama şükür bi şey çıkmadı. İnşallah senin minik de çok ama çok sağlıklıdır annesi :)

ben normal doğum istiyorum o yüzden vakti saati belli olmayacak kendimi yetiştirebilirsem ne mutlu : ))))
inşş canım en güzeli inşşşşş bende normal doğurucam çok istiyorum inanki hemen ayaktasın neydi o sinema filminde vardı doğum yapıyor yaaa hemen kalkıp iş yapıyor hatunn heheheee şaka bi yanada eğer normal olcaksa kesinlikle normal doğur dikiş vs onlarda geçer çabucak tabi bunu son ay bize göstercek ya nasip diycez

ayy çok sağol canım benimmmm inşşş
zaten malikhanemde parti verecem sizleri davet edicemm giyceksiniz kilotlu çoraplarınızı ortalık yanık kilotlu çorap kokana kadar dans etcez ne manyağım yaaaa düşündüğüm şeye bakk

çok şükür uykum var ama bi de yavaş yavaş acıkıyorum

ay bende dün akşam baza kaldırdım sonra geri bile indirmedim
psikolojık olarak sankı kasıklarıma agrı saplandı canım sıkıldı
vicdanen kötüyüm
inşallah bişey olmamıştır kalbimi ferahlatasım var
bişeyler söylede rahatlat

ayaklarını sıcak tut canım otururken falan ayak altına veya çok yukarı olmadan bacak arana sıcak su torbası koy üşütmemeye dikkat et
denicem teşekkür ederim. inşallah geçer ikinci hamileliğim daha zor geçiyor sanki yada aradan 6 yıl geçince bana öle geldi :)

Pasiflora bitkisel diyorlar canım ama nıhayetınde yatıştırıcı sakınlestırıcı bır ılac. ben içtiğim gunu hatırlıyorum aptal gıbı olmustum. ben senın yerınde olsam içmezdım

Kızlar günaydın sabah sabah şaşkınlık içindeyim arabada doğum yapan kadını izlediniz mi
Aman yarabbim biz mi çok pinpirikliyiz şaşkınlıktan yazamıyorum

ya şu sırt agrısı benıde öldürüyor. cumartesı gunu hava cok serındı acaba farkında olmadan üşütüümmü naptım sırtımı, butun gece uyumadım. döndüm durdum yatakta, en son oturup yatagın ortasında hüngür hüngür agladım. dayanamıyorum bazen agrıya. sabah sıcak su torbasını doldurdum sırtıma koyup yattım oyle azaldı bıraz koltukta uyuya kalmısım . ama 5. ayda boyleyse son aylarda ben ne yapıcam hıc bılmıyrum. doktorada sordum yapıcak bırsey yok dıyor.

kızlar günaydın ,
kızçemin güzel tekmeleriyle başlıyorum çok şükür güne bugün 12 de detaylı ultrason var çok heycanlı meraklı b i o kadarda korkuluyum aslında. rüyalarıma giriyor bu durum. çalışıyorum şuan 12de çıkcam dua edin bana bebişim sağlıklı olsun

kızlar günaydın. cumartesi randevumuz güzel gectı maşallah benım topak yıne bı hafta onde . ben ocak annesı olucam cok cok buyuk ıhtımal. dr suyun falan da ıyı cok guzel bır gebelık dedı. ınsallah herkes boyle mujdeler duysun doktorundan. bebısımınde resımlerını aldık usg de ızledık baya. yuzunu gosterdı dr , resmen gulumsuyor gıbıydı. doktorda dedı cok neselı olucak , baya eglenıyor suan dıye güldürdü bizi :) dişlerimin kanaması ve sırt agrım dısnda sıkıntım yok. tettanozu saglık ocagında olabılırsın dedı, diş kanamaları ıcınde vitamın verdı elevıt dısında. şeker olcumunu sordum onu yaptırma bır ay sonra ben yapıcam ama baska bır sekılde dedı. cok merak edıyorum ne yapıcagını

Kızlar günaydın sabah sabah şaşkınlık içindeyim arabada doğum yapan kadını izlediniz mi
Aman yarabbim biz mi çok pinpirikliyiz şaşkınlıktan yazamıyorum

yok artık ya, kadın ne kadar sakin oyle. ben olsam panikten çıldırrırdım. ama bravo dıyorum valla helal olsun kadına.

Canım hayırlı olsun ne güzel darısı bize Perşembe günü bizimden randevumuz var çok heyecanlıyım bu arada sen ayrıntılı ultrasonamı girdin

Güzel haberlerle gel inşallah :)

Allah şifa versin hepimize.. Kolay geçirelim inşallah sonraki ayları...

yok kötü olma ya , burda birisi daha baza kaldırmıştı daha erken haftalardı korkmuştu falan kimdi hatırlayamadım da , hiç dert etme bi daha kaldırmazsın olur biter , eşine yaptır böyle işleri yorma kendini bebeğim

gözün aydın canım,
maşallah bebişine canım alah bizede böle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin bende ocak annesi olabilirim doktor ocak ortasında beklicez demişti tabi nasip ama bu topiği bırakmıcam orda tanımam kimseyi :)

ayy yapmış bulundumm bi daha yapar mıyım
allahım meleklerimizi bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…