maşallah canım.gözünaydın.bende haftaya çarşamba giricem çok heyecanlıyım.Slm kizlar biz ciktik detaylidan 20+1 olmusuz gelisimi haftasiyla yyymlu cok sukur doktor amcamiz herseyini inceledi ve renkli olarakda gosterdi bize ama benim minik kizim eli hep yuzunde gozunde i net gostermedi kendisini bize utandi minnosum24 cm 360 gr olmuusuz haftasina gore cok iyi cikti herseyi allah herkeze hayirli haberler nasip etsin
aynen bende hemen uyuyorum.ama gece ki uykum çok hafif eskisi gibi derin derin uyuyamıyorum.tuvalete,acaba kız üsütünü açtımı üşüdü mü tedirginliği falan 2 3 kere falan uyanıyorum.o zamanda uykunun kalitesi bozuluyo işte.sabahta başım ağrıyoben kafamı ne zaman yastığa koysam uyuyabilirim gündüz gece farketmez , : ))) ama evet fazla sayılmaz benim uykum erken kalktığım için normal hemde gece de çok yanıyorum artık wc meselesi malum
ben girmedim ama dokotrum rendevu gününden 2 gün önce yorucu iş yapmış olma, dinlenmiş,tok olarak gel dedi.(yorgun olunca bebek aşağıda oluyormuş)günaydın kızlar, gerçi biz çalışanlar için öğlen arası yaklaştı bile :) benm de ayrıntılı ultrasonum 14 ekim salı günü saat 11.40 da. ayrıntılı ultrasona girmiş olanlara sorum var, açlık durumunuz ne şekilde gittiniz? aç gidince kalbi yavaş çıkıo hareket etmiyo, insan korkuo, ama çikolata fln da yiyince çok mu hareket eder doktor ölçüm yapamaz mı? doktorlarınız bişey söyledi mi yada siz nasıl yaptınız?
Ya senın sorunun cevabını bılmıyorum ama benımde 14 ekimde ama saatini not etmeyi unutmuşum. 11 li bir şeydi .günaydın kızlar, gerçi biz çalışanlar için öğlen arası yaklaştı bile :) benm de ayrıntılı ultrasonum 14 ekim salı günü saat 11.40 da. ayrıntılı ultrasona girmiş olanlara sorum var, açlık durumunuz ne şekilde gittiniz? aç gidince kalbi yavaş çıkıo hareket etmiyo, insan korkuo, ama çikolata fln da yiyince çok mu hareket eder doktor ölçüm yapamaz mı? doktorlarınız bişey söyledi mi yada siz nasıl yaptınız?
ben girmedim ama dokotrum rendevu gününden önceki 2 gün yorucu iş yapmış olma, dinlenmiş,tok olarak gel dedi.(yorgun olunca bebek aşağıda oluyormuş)
ne kadar az kişi var bugün yine normalde 25-30 kişi olurdu 9 kişi kalmış bugun. bu 2.bayram olacak. geçen bayram da burada birlikteydik. herkes tatil peşindeydı.
hemen kesıyorlar mı acaba. sen görmeden. valla doğum yapanlarda öyle zor bır seymıs gıbı anlatmıyor cogu. guzellıgı zorluğunun önüne gecıyor sanırım. yoksa eskıler yaparmıydı 7-8 çocuk.
benim de oluyo canım endişeleniyorum ama dün evdeydim baya haraketliydi çok mutlu oldum :)Kızlar bir şey sorucam.Bu gün bebeğimin hareketlerini çok hissetmedim sizde de oluyo mu uzun süre hissetmediğiniz
anneler bebeği görünce her seyı unutuyor demek.bi belgesel izlemiştim de orda adam diyodu ki kadınlar doğumda çektikleri acıyı asla olduğu gibi hatırlayamaz hemen unututrlar, eğer acı aynen hatırlansaydı hiç kimse 2. doğumu yapmazdı :))) normal doğumda bebeğin kafası çıkana kadarmış acı , öyle diyorlar yani doğuranlar
anneler bebeği görünce her seyı unutuyor demek.
ya ben fiziksel acıya dayanıklıyım. birde düşük , sorunlu hamılelık nedeniyle çok haşır neşir oldum doktorlarla falan. her türlü cihazı gördüm ondan pek korkum yok. sadece şu kesme meselesinden korkuyorum ama yıne deneyımlı kişilere sorarsak en kolayı o kesme meselesı dıyorlar. zaten acıdan onu duymuyorsun dıyorlar da sonrasında göremedıgın bır yerde bır dikiş olması çok urkutucu.
Badem yagi tuylenme yapiomus ama oyle diyollaa :))Ben badem yagi kakao yagi susam yagi ve kayisi cekirdegi yagi kullaniyorum. İnternetten bulmustum tarifini deneyen anneler memnun kalmislar
peki ya eşiğin çıkma olayı ikinci doğum diyorlarbi belgesel izlemiştim de orda adam diyodu ki kadınlar doğumda çektikleri acıyı asla olduğu gibi hatırlayamaz hemen unututrlar, eğer acı aynen hatırlansaydı hiç kimse 2. doğumu yapmazdı :))) normal doğumda bebeğin kafası çıkana kadarmış acı , öyle diyorlar yani doğuranlar
bence değil ya , görmemem daha iyi benim için dikiş mikiş, evet bende o kesme acısının hiç hissedilmediğini duyuyorum , ama sezeryannnn beni o korkutuyo bi de o tüm geri ürünler içinde kalıyor normal doğumda hepsi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?