- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Ahaha bende oyleyim kayit aldilar ama gitmedim bi daha :)amannn tınmıyorum sağlık ocağındaki cihazı boş bişey zaten ya ben ne sağlık ocağına gittim ne arayan oldu böle iyim galiba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha bende oyleyim kayit aldilar ama gitmedim bi daha :)amannn tınmıyorum sağlık ocağındaki cihazı boş bişey zaten ya ben ne sağlık ocağına gittim ne arayan oldu böle iyim galiba :)
Etiketimiz bu canim
ya benim kayıtta almadılar terbiyesizlerr :) geçen ki hamilelğimde heşire diyoki telde gelde kayıt yapalım dedim ki kalp atımı duyulsun öyle geleyim aaaaa niye ki diyo allahım yaaaaAhaha bende oyleyim kayit aldilar ama gitmedim bi daha :)
Cnm sabun kurabiye cikolata su sisesi lohusa bardaklari bide lavanta siselericanım etiketleri ne için yaptırıyorsun? şekerler / kurabiyeler için mi?
Ahahah aldida noldu sanki :) aramadilar bi dahaya benim kayıtta almadılar terbiyesizlerr :) geçen ki hamilelğimde heşire diyoki telde gelde kayıt yapalım dedim ki kalp atımı duyulsun öyle geleyim aaaaa niye ki diyo allahım yaaaa
normalde eve gelmeleri lazım düşün ama tenezzül edip dolaşmıyolar bebişlerrAhahah aldida noldu sanki :) aramadilar bi daha
Benim doktorum tetanoz asisini gerek gormedi ters tepiyo bende :) o yuzden gitmiyorumnormalde eve gelmeleri lazım düşün ama tenezzül edip dolaşmıyolar bebişlerr
aslında bende kızımda olmuştum sanırım sanırım diyorum çünkü hatırlamıyorum yaaaa çok rahatım çokkk ne olcak bu halımmmBenim doktorum tetanoz asisini gerek gormedi ters tepiyo bende :) o yuzden gitmiyorum
Aman ne guzel iste sen rahatsan bebisde rahataslında bende kızımda olmuştum sanırım sanırım diyorum çünkü hatırlamıyorum yaaaa çok rahatım çokkk ne olcak bu halımmm![]()
Ahaha bende oyleyim kayit aldilar ama gitmedim bi daha :)
kızlar,
geldim ben detaylıdan ağlamaktan içim dışıma çıktı diyebilirim ki anca yazıyorum size ilk başta herşey güzeldi hareketleri eli kolu suratı ama iş kalbine gelince değişti beyaz parlaklık hala görülüyor uzmanda aynısını gördü fakat bunun yanında kapakçıklar arasın da 0.7 mm lik açık olduğunu söylediler amniyosentez ve genetik önerildi yazıldı rapora . ama ben amniyosentez yaptırmak istemiyorum kendi doktorumu aradım söyledim bu şekilde olduğunu oda fetal eko çekilmem gerektiğini ona göre tüm raporlara bakılacağını söyledi.çok küçük bi delik kaybolur öle yazması tedbirden dedi ama benim içimi kemirmeye yetti. zaten korkuyordum şimdi iyice korktum aksine tüm gelişimi haftasıyla uyumlu kilosu boyu suyu plesentası hepsi yerinde erken doğum riski yok. ama ilk bebeğimi kaybettikten sonra şimdi daha fazla deşiyorum herşeyi ve daha fazla ilgileniyorum haliyle. yarın fetal eko için randevu aldım ona göre sonuç beli olcak ama bu bebeğim bana mucize bir armağanken nolursa olsun onu bırakamam. k. bakmayın biraz uzun oldu dahada yazabilirim içim rahatlamıyo çünkü .
O direk evlere servis heralde :)bizimkide bi ilgili bi ilgili, hemşire bana cep telefonunu verdı ne zama ıstersen arayabılırsın dedi. oda benı arıyor bende arıyorum bırsey olunca, beklemezdim boyle bırsey
niyr miden bulandi ki canim. O organ bebek ordan ciksin diye yaratilmis. Dogal olan bu. Mis gibi kolay bir dogum olmus. Sezeryan daha mide bulandirici bence.ay bişey dicemde susuyom töbe yararbbim
midemde bulandı yaww
Bizim matbaamız var canım. O işi eşine kitliycem inşaAllahCnm sabun kurabiye cikolata su sisesi lohusa bardaklari bide lavanta siseleri
Ayyy benim kızlarım böylemi olacak inşaAllah:)oğluştan sonra kızce bundan istiyor yapmam lazımm Eki Görüntüle 1256710
Cnm benim.esimin cam firmasi var o camlari esim kesicek benimBizim matbaamız var canım. O işi eşine kitliycem inşaAllahBirde şu ayna gibi şeyler çıktı ya isimde yazıyo, şekilli oluyo ondanda yapıyorlar. Eminönünden çikolata alıp üzerine onlardan yapıştırcam ismini. Seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı. Elifimin bir tokaları ayakkabıları var hepsini en süsledim:) gören soruyo nerden aldınız diye. Ben yaptım diyorum bende:)
kızlar,
geldim ben detaylıdan ağlamaktan içim dışıma çıktı diyebilirim ki anca yazıyorum size ilk başta herşey güzeldi hareketleri eli kolu suratı ama iş kalbine gelince değişti beyaz parlaklık hala görülüyor uzmanda aynısını gördü fakat bunun yanında kapakçıklar arasın da 0.7 mm lik açık olduğunu söylediler amniyosentez ve genetik önerildi yazıldı rapora . ama ben amniyosentez yaptırmak istemiyorum kendi doktorumu aradım söyledim bu şekilde olduğunu oda fetal eko çekilmem gerektiğini ona göre tüm raporlara bakılacağını söyledi.çok küçük bi delik kaybolur öle yazması tedbirden dedi ama benim içimi kemirmeye yetti. zaten korkuyordum şimdi iyice korktum aksine tüm gelişimi haftasıyla uyumlu kilosu boyu suyu plesentası hepsi yerinde erken doğum riski yok. ama ilk bebeğimi kaybettikten sonra şimdi daha fazla deşiyorum herşeyi ve daha fazla ilgileniyorum haliyle. yarın fetal eko için randevu aldım ona göre sonuç beli olcak ama bu bebeğim bana mucize bir armağanken nolursa olsun onu bırakamam. k. bakmayın biraz uzun oldu dahada yazabilirim içim rahatlamıyo çünkü .