2015 Şubat Anneleri

eşiğin çıkmasında da bişey yok.yollar açık zaten.biraz karna masaj pırrtt diye düşüveriyor zaten.önemli olan sancı.o da ağrı eşiğinize bağlı.bazı insanın yüksek bazısınındüşük oluyor.zorluk ordan.biraz da başı çıkarken.ee olsun okadar.sonrası mutluluk.odaya mutlulukla doluşan aile büyükleri.videoya çekmelr vs.
:KK68:

Ben de doktora gittim iyiydi sukur. Kiz oldugu kesinlesti.
Ayrintili bayramdan sonra onda sorun cikiyor ins hepimiz guzel sonuc aliriz..
Pembe biseyler alasim var.
Kuryuk kemigi agrisina daha erken bu ay icin normal degil dedi. Fizik tedaviye git dedi ama film cekemeyince ne anlicaklar ki

dıkıs ıcerde oluyor kızlar dısarda degıl 1 yada 2 tanesını gorursunuz estetık dıkıs ıcın konuşuyorum tabı.. doğumdan sonra agrı kesıcı ve antıbıyotık kullanıyorsunuz bır sure bu oranın enfeksıyon kapmasını engelliyor.. hergun her pansumanda ılk su tutarsınız sonra sac kurutma makınesıyle kurutursunuz cunku oranın asla ıslak kalmaması gerek aksı halde dıkısler de sorun oluyor.. ve acımıyor :KK66: ne kesılırken ne pansuman esnasında ..kesilmeden hemen once ıgne yapıyorlar zaten.. dıkıs atılana kadar hıc bırsey hıssetmıyorsunuz.. sonrasındada..normal doğum Allahın kuluna bır lütfu :KK66:
Bu söylediğin çok hoşuma gitti içim rahatladı. O kadar sordum kimse demedi iğne vuruyorlar ve dikiş içerde diye.Allah razı olsun.

başlarda ben uyuyamıyordum gece ne kadar geç yatarsam yatayım sabah 8 9 ayaktaydım şu 1 2 gündür gece uyuyamıyorum o yüzden öğlene yakın kalkıyorum. :D şimdi benim ki en çok aktif olduğu zaman gece 1 ve 2 suları . bu benim çocuk şimdiden belli etti kendini gece uyumuycak :D
Valla rahat insanların çocukları da uysal oluyor o yüzden hamilelik boyunca hiç olmadığım kadar rahat olmaya çabalıyorum ama can çıkar huy çıkmaz derler ya ne yapsam pimpirikli halimden kurtulamiyorum :)

Ben de doktora gittim iyiydi sukur. Kiz oldugu kesinlesti.
Ayrintili bayramdan sonra onda sorun cikiyor ins hepimiz guzel sonuc aliriz..
Pembe biseyler alasim var.
Kuryuk kemigi agrisina daha erken bu ay icin normal degil dedi. Fizik tedaviye git dedi ama film cekemeyince ne anlicaklar ki
Benimde ağrıyor sürekli, çoğu kişinin ağrıyor. Bende dr dedim kuyruk sokumu ağrıyor diye normal davrandı.

Benimde ağrıyor sürekli, çoğu kişinin ağrıyor. Bende dr dedim kuyruk sokumu ağrıyor diye normal davrandı.
Cok mu kilo aldin dedi. 5 kilo aldim dedim hmm dedi. Ama kilolu basladim zaten dedim. Normal degilmis bu haftada. Cunku cok agriyor. Bakalim gecmezse giderim fizige fln.

kızlar,
geldim ben detaylıdan ağlamaktan içim dışıma çıktı diyebilirim ki anca yazıyorum size ilk başta herşey güzeldi hareketleri eli kolu suratı ama iş kalbine gelince değişti beyaz parlaklık hala görülüyor uzmanda aynısını gördü fakat bunun yanında kapakçıklar arasın da 0.7 mm lik açık olduğunu söylediler amniyosentez ve genetik önerildi yazıldı rapora . ama ben amniyosentez yaptırmak istemiyorum kendi doktorumu aradım söyledim bu şekilde olduğunu oda fetal eko çekilmem gerektiğini ona göre tüm raporlara bakılacağını söyledi.çok küçük bi delik kaybolur öle yazması tedbirden dedi ama benim içimi kemirmeye yetti. zaten korkuyordum şimdi iyice korktum aksine tüm gelişimi haftasıyla uyumlu kilosu boyu suyu plesentası hepsi yerinde erken doğum riski yok. ama ilk bebeğimi kaybettikten sonra şimdi daha fazla deşiyorum herşeyi ve daha fazla ilgileniyorum haliyle. yarın fetal eko için randevu aldım ona göre sonuç beli olcak ama bu bebeğim bana mucize bir armağanken nolursa olsun onu bırakamam. k. bakmayın biraz uzun oldu dahada yazabilirim içim rahatlamıyo çünkü .
Csnim su ekoyu bi cektir bende amniyosentezle ne alaka onu anlayamadim hersey guzel olcak bence lutfen kendini ve bebegini uzme cnm herseyun iyi olucagini dusun ve olede olucak insallah

Sanirim dr degistiricem. Oglumdaki dr a devam ediyordum ama hastaneyi hic begenmiyorum artik. Daha iyi bir hastanede bir dr denedim. Doguma kendi giriyormus. Ortam cok nezih. Ama dr baya genc. Simdi eski dr.u birakmak istemiyorum da sonucta tepkilerini bildigim biri. Ikisine de devam etsem cok mu olur. Kararsizlik kotu birsey ya

Cok mu kilo aldin dedi. 5 kilo aldim dedim hmm dedi. Ama kilolu basladim zaten dedim. Normal degilmis bu haftada. Cunku cok agriyor. Bakalim gecmezse giderim fizige fln.
Birde fizik çıkarmasınlar başımıza. Ben zaten çalışamam diye çok korkuyorum.işyerimde evimde en üst kat ve asansör yok. Çıkıp inmek yetiyor bel ağrısı için.beşinci ayda ağrırsa sonra ne yaparım.

Birde fizik çıkarmasınlar başımıza. Ben zaten çalışamam diye çok korkuyorum.işyerimde evimde en üst kat ve asansör yok. Çıkıp inmek yetiyor bel ağrısı için.beşinci ayda ağrırsa sonra ne yaparım.
Ben de calismak istiyorum 35-36 ya kadar en azindan. Okulda her ders merdiven inip cikiyorum. Kendimi gozlemledim merdiven agritiyor en cok ama yapacak bisey yok.

Lanet gurbet,desteği olmayan bir eş,koca bir yalnızlık,kocaman özlemler... kızım kendini hissettirip ben varım annem diyor,iyiki miniğim var..hiç iyi hissetmiyorum bugün,sürekli ağlama modundayım,huzursuzum.. :(

Lanet gurbet,desteği olmayan bir eş,koca bir yalnızlık,kocaman özlemler... kızım kendini hissettirip ben varım annem diyor,iyiki miniğim var..hiç iyi hissetmiyorum bugün,sürekli ağlama modundayım,huzursuzum.. :KK43:
Ben bugun hiç hissetmiyorum :( niyeki?

Lanet gurbet,desteği olmayan bir eş,koca bir yalnızlık,kocaman özlemler... kızım kendini hissettirip ben varım annem diyor,iyiki miniğim var..hiç iyi hissetmiyorum bugün,sürekli ağlama modundayım,huzursuzum.. :KK43:

Oy Kıyamam cok iyi bilirim o hisleri dolup tasasin gelir bazen miniğine dair guzel gunleri hayal et gülümse canim

Cnm sikma canini kizinida uzme birbirinize ne guzel simdiden destek olmaya baslamissiniz

Ben de toparlayacagima daha beter oluyorum ayin yarisi hastalikla geçiyor artik :(
Butun gun yattım ama nafile bogaz ayri telden caliyor gozlerim burnum ayri telden sifa arada bi bana da ugrasan

Back
X