2015 Şubat Anneleri

Ahaha bende oyleyim kayit aldilar ama gitmedim bi daha :)
ya benim kayıtta almadılar terbiyesizlerr :) geçen ki hamilelğimde heşire diyoki telde gelde kayıt yapalım dedim ki kalp atımı duyulsun öyle geleyim aaaaa niye ki diyo allahım yaaaa

yerimmmmm
10653742_788310854567067_5183675722295469501_n.webp

Ahaha bende oyleyim kayit aldilar ama gitmedim bi daha :)

bizimkide bi ilgili bi ilgili, hemşire bana cep telefonunu verdı ne zama ıstersen arayabılırsın dedi. oda benı arıyor bende arıyorum bırsey olunca, beklemezdim boyle bırsey

kızlar,
geldim ben detaylıdan ağlamaktan içim dışıma çıktı diyebilirim ki anca yazıyorum size ilk başta herşey güzeldi hareketleri eli kolu suratı ama iş kalbine gelince değişti beyaz parlaklık hala görülüyor uzmanda aynısını gördü fakat bunun yanında kapakçıklar arasın da 0.7 mm lik açık olduğunu söylediler amniyosentez ve genetik önerildi yazıldı rapora . ama ben amniyosentez yaptırmak istemiyorum kendi doktorumu aradım söyledim bu şekilde olduğunu oda fetal eko çekilmem gerektiğini ona göre tüm raporlara bakılacağını söyledi.çok küçük bi delik kaybolur öle yazması tedbirden dedi ama benim içimi kemirmeye yetti. zaten korkuyordum şimdi iyice korktum aksine tüm gelişimi haftasıyla uyumlu kilosu boyu suyu plesentası hepsi yerinde erken doğum riski yok. ama ilk bebeğimi kaybettikten sonra şimdi daha fazla deşiyorum herşeyi ve daha fazla ilgileniyorum haliyle. yarın fetal eko için randevu aldım ona göre sonuç beli olcak ama bu bebeğim bana mucize bir armağanken nolursa olsun onu bırakamam. k. bakmayın biraz uzun oldu dahada yazabilirim içim rahatlamıyo çünkü .

cnm ilk başta sakin olmayı dene. biliyoruz bıraz zor ama inan sana en ıyı gelecek sey o. hem doktorunun dedıklerınede onem ver. aglamak stres yapmakta bebege cok zararlı. hepimiz dua edıyoruz senın ıcın. allah en yakın zamanda mujdelı haberlerle sevındırsın senı

ay bişey dicemde susuyom töbe yararbbim
midemde bulandı yaww
niyr miden bulandi ki canim. O organ bebek ordan ciksin diye yaratilmis. Dogal olan bu. Mis gibi kolay bir dogum olmus. Sezeryan daha mide bulandirici bence.
Senin icin demiyorum ama toplumuzda cinsel organ ve islevlerine karsi bi fobi var. Sonra dogumdan korkan kadinlar ya da vajinusmus olan kadinlar. .

Cnm sabun kurabiye cikolata su sisesi lohusa bardaklari bide lavanta siseleri
Bizim matbaamız var canım. O işi eşine kitliycem inşaAllah:KK49: Birde şu ayna gibi şeyler çıktı ya isimde yazıyo, şekilli oluyo ondanda yapıyorlar. Eminönünden çikolata alıp üzerine onlardan yapıştırcam ismini. Seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı. Elifimin bir tokaları ayakkabıları var hepsini en süsledim:) gören soruyo nerden aldınız diye. Ben yaptım diyorum bende:)

Bizim matbaamız var canım. O işi eşine kitliycem inşaAllah:KK49: Birde şu ayna gibi şeyler çıktı ya isimde yazıyo, şekilli oluyo ondanda yapıyorlar. Eminönünden çikolata alıp üzerine onlardan yapıştırcam ismini. Seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı. Elifimin bir tokaları ayakkabıları var hepsini en süsledim:) gören soruyo nerden aldınız diye. Ben yaptım diyorum bende:)
Cnm benim.esimin cam firmasi var o camlari esim kesicek benim

merhaba oglusumuz teyzosları..:KK31:
bız bugun cok yorulduk..cok ıs yaptık.:KK28: geceden oğlusun kıyafetlerını atmıştım makineye..sabah namazdan sonra ılk ısım onları asmak oldu. evlerı sıldık supurduk..balkon yıkadık..kuruyan cıcılerı utuledık.. :KK55:
kıs gelmeden bu ıslerıde aradan cıkardıgım ıcın cıdden rahatlamış hıssedıyorum kendımı :D..
heran dogurabılırım artık :eek: aman sakası orda dursun ogluste karnımda dursun :KK45:.. sımdı sıra 1 ekımı beklemekte.. carsamba gunu 3 lu tarama testının sonucu nu alıcaz ..detaylı usg ıle bırlıkte dr kontrolumuz var bakalım.. hakkımızda hayırlısı ...:KK46::KK46::KK46::KK46:

kızlar,
geldim ben detaylıdan ağlamaktan içim dışıma çıktı diyebilirim ki anca yazıyorum size ilk başta herşey güzeldi hareketleri eli kolu suratı ama iş kalbine gelince değişti beyaz parlaklık hala görülüyor uzmanda aynısını gördü fakat bunun yanında kapakçıklar arasın da 0.7 mm lik açık olduğunu söylediler amniyosentez ve genetik önerildi yazıldı rapora . ama ben amniyosentez yaptırmak istemiyorum kendi doktorumu aradım söyledim bu şekilde olduğunu oda fetal eko çekilmem gerektiğini ona göre tüm raporlara bakılacağını söyledi.çok küçük bi delik kaybolur öle yazması tedbirden dedi ama benim içimi kemirmeye yetti. zaten korkuyordum şimdi iyice korktum aksine tüm gelişimi haftasıyla uyumlu kilosu boyu suyu plesentası hepsi yerinde erken doğum riski yok. ama ilk bebeğimi kaybettikten sonra şimdi daha fazla deşiyorum herşeyi ve daha fazla ilgileniyorum haliyle. yarın fetal eko için randevu aldım ona göre sonuç beli olcak ama bu bebeğim bana mucize bir armağanken nolursa olsun onu bırakamam. k. bakmayın biraz uzun oldu dahada yazabilirim içim rahatlamıyo çünkü .

geçmiş olsun canım.ilk bebeğini kaybeden birine telaşlanma üzülme demek anlamsız ama bekle biraz sakin ol.bu sadece büyük ihtimalle inşallah kapanacak ufak bi deliktir.benim ilk oğlum doğduğunda da kalbinde delik vardı.dr babasına söylemiş.annenin yanında bilerek söylemedim.anneler kalp delik dedik mi ortalığı telaşe veriyorlar.söyleme sütü etkilenmesin.takipçisi olun.6 ay içinde kapanması lazım demiş.gerçekten kapandı.seninki daha doğmadı bile.inşallah kapanır daha doğuma çok var.görümcemin bebeğine bağırsaklarının büyük bölümü yok dendi.sapasağlam doğdu.üzüldüğümüzle kaldık.kendini yıpratmadan Allahın Şafi ismine sığın.yarın ola hayr ola.

Back
X