2015 Şubat Anneleri

Bebisi mi hissetmiyosun canım benimki de iki gundur çok sessiz bugun iki defa var yok arasi zorla duyabildm. Arada oluyor boyle ya dinlniyolar ya bizim halimiz etkiliyor blmiyom artik
bugun usg de gorduk secde eder gibi duruyordu sirti bize donuk. Ben de 2 gundur daha az hissediyordum durusundab diye tahmin etmistim. Oyle durunca sadece yanlara kucuk tepik hissediliyor. Ic organlara tekmeleyince cok duymuyoruz. Dr yuzunu gostemeye calisti 3 boyutlu ancak ensesini gorduk

Kızlar benim geçen ay b12 56 çıktı yani aşırı düşük, bir ay geçti tekrar yaptırdım ama hemşire böyle olmaz sen iğne olmalısın dedi :( moralim bozuldu, benim gibi b12 si düşük çıkan var mı? ve b12 ye baktırmadıysanız muhakkak baktırın. Sonra üzülüyor insan

Bebisi mi hissetmiyosun canım benimki de iki gundur çok sessiz bugun iki defa var yok arasi zorla duyabildm. Arada oluyor boyle ya dinlniyolar ya bizim halimiz etkiliyor blmiyom artik
Aynen cnm yeni duymaya baslamistim zaten bebişi ama bugun tık yok, biraz gerildim evde acaba ondan mi?

Kızlar benim geçen ay b12 56 çıktı yani aşırı düşük, bir ay geçti tekrar yaptırdım ama hemşire böyle olmaz sen iğne olmalısın dedi :KK43: moralim bozuldu, benim gibi b12 si düşük çıkan var mı? ve b12 ye baktırmadıysanız muhakkak baktırın. Sonra üzülüyor insan
Igne ol canim. Benim de hep dusuyor hep igne oluyorum. Cozumu var uzme kendini

Ayyy bende insallah subat bebisinin annesi olacagim :) cok heyecanliyim. Evde can sıkintisindan nette dolanirken hadi dedim bir de tecrubeli annelerle konusayim deneyimlerini benimle paylassinlar diye :) :KK46:

Ben de calismak istiyorum 35-36 ya kadar en azindan. Okulda her ders merdiven inip cikiyorum. Kendimi gozlemledim merdiven agritiyor en cok ama yapacak bisey yok.
Canım doktorlar kolay doğum için merdiven inip çıkmayı öneriyor ben sırf bu yüzden ne işte ne evde asansör kullanmıyorum inip inip çıkıyorum kaslarim güçlensin diye :)

Benim evimde merdivenli. Ondanmı ki bu kadar bel ağrısı.
Olabilir..
Canım doktorlar kolay doğum için merdiven inip çıkmayı öneriyor ben sırf bu yüzden ne işte ne evde asansör kullanmıyorum inip inip çıkıyorum kaslarim güçlensin diye :)
canin o son ayda. Simdi en iyisi duz yuruyus. Haftasonu yurudum cok ama kotu olmadim. Bugun okulda merdiven inp cikinca yine duramiyorum agridan. Yani sporcu gecmisi olani bilmem de benim gibisine duz yol yeter

Back
X