2015 Şubat Anneleri

selam hatunlar
bende sizinle ayni dogum yapicam ins Allah izin verirse

cinsiyetlerin yazildiig bi listeniz varmi acaba ? merak ettimde, bu sene kiz senesi diyolar
ben daha ogrenemedim cinsiyeti,merak ediyorum genelde hangi cinsiyet agirlikli

selam hatunlar

cinsiyetlerin yazildiig bi listeniz varmi acaba ? merak ettimde, bu sene kiz senesi diyolar
Selam cnm bende hep kız senesi diye duydum ama ben dahil etrafimdakiler hep erkek

selam hatunlar

Allah sağlıklı bir şekilde kucağını almayı nasip etsin inşallah
Bu sayfanın başına gir , yani birinci sayfaya . Orda en üstte görürsün listeyi . Bu topikte erkek ağırlıkta,zaten bende hep erkek senesi diye duymuştum
Fakat bizim cinsiyetimiz kız.
Sen karar ver yani

selam hatunlar

Bu topikte erkek ağırlıklı. Benim etrafımdada öyle

bende de oluyor canım çok yürüp ayakta durduğumda karnım gerilio kasıklara doğru ağırlık iniyor sanki ama sebebini bilmiyorum neden oluo normal mi değil mi.

Evet ben de gittim fizik tedavi uzmanina en sonunda. Karpal tunel sendromu cikti. Masa basi calisiyorum pc kullaniyorum cok onun da etkisi varmis. Cesitli masajlar verdi bir de kan tahlili yapti. Sonuclarini yarin alacam bakalim..

Bu olabiliyormuş işte canım. Mümkün olduğunca elleri fazla yormamalıymışız. Masaj olarak ne yapıyorsun?

5 dozu toplam 2,5 yilda tamamliyorsun ve seni menopoaz kadar koruyor. Bence gerekli hastanede ameliyatta herhangi bir komplikasyon olsun istemem. Gerekli olmasaydi dr.lar yaptirin demezdi.

Benim anlamadığım niye illa hamileyken yapıyolar. Öncesinde yapsınlar yine menepoza kadar korusun. Lisede yapsınlar okulda yapsınlar bitsin.

bizim burdakılerde var cnm normal kot rengi olanlarda. olmadı netten sipariş edebılırsın. eger olmazsa iade edebılıyosun yada magazadan degısıklık yapabılıyosun

netten iki kere aldım yani lcw değil başka markalardan , hiç memnun kalmadım bedenleri tutmuyor falan iade de edememiştim bi arkadaşımla aldık o hemen denedi faturayı iade etmişti benimkileri anca evde denedim (pantolondu) hiç giyemedim hep bir hasar var gibi geliyor bana netten aldığım bi nevresimlerden memnun kaldım

Canim benim karyola bu sekilde ileride oda takimi alicagim icin bu yeterli s8mdilik bu arada netteki resim bu temizleyip yerlestirdikten sonra tekrar koyarim

bu modeli bende beğenmiştim netten , güle güle kullanın bebeşin mutlu mesut uyusun içinde , bişey sorayım bunu eşin mi monte edecek mobilyacı mı nsl oluyor o ?

ben 5 aydır elime hiç süpürge almadım, canım kocam yasakladı : ))) kendisi yapıyor haftada bir bazende siliyor silmeyi çok sevmiyor bana da yaptırmıyor benim görevim mutfak yemek toz almak , rahatım Allah razı olsun eşimden

Canim ben civilden 10 lu mendil 10 tl ye almistim ki mermersah kumasi cok guzel bence orayada bak

ben kendim yapıyorum mendilleri o mermerşah kumaştan pirelideve söylemişti o kumaştan olduğunu , yapmaya yapıyorum ama kumaş gazlı beze benziyor aldığım kız yıkayınca yumuşuyor dedi ama bakalım görecez , daha önceden bilgim olmadığından inandım kıza : )))

Gece nefes alamadim uyuyamadim. Bagisikligim cok zayiflamis olmali oglum daha hafif gecirdu ayni mikrop degil mi. Sabaha karsi biraz uyudum oglan uyandi
Gunaydin herkese.. Bol sifali bol tekmeli guzel bir gun olsun

günaydın kızlar.
bu gece rüyamda bir bebeğim oluyordu ve onu emziriyordum. sütüm de boldu. inşallah bol olur gerçekte de. çok değişik bir duygu bu yaa...
Psikolojik etkileşimler başladı sanırım.
aynı rüyayı bende gordum.. oğlumu emzırıyordum
ben de uyuyamadim ama nete girmeye de halim yoktu. Allah acil sifa versin hepimize ilac kullanamayinca zormus
gece başlayan boğaz ağrım benıde hastalar kervanına dahıl eyledı.. kendımı onemsemıyorum de kızım da grıp oldu sanırım.. gece uyumadı doğru duzgun... Allah sonumuzu hayreylesın..tadım keyfım yok bugun hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…