Ne yaptiriyorsunuz aşımı5 dozu toplam 2,5 yilda tamamliyorsun ve seni menopoaz kadar koruyor. Bence gerekli hastanede ameliyatta herhangi bir komplikasyon olsun istemem. Gerekli olmasaydi dr.lar yaptirin demezdi.
Selam cnm bende hep kız senesi diye duydum ama ben dahil etrafimdakiler hep erkekselam hatunlar
bende sizinle ayni dogum yapicam ins Allah izin verirse
cinsiyetlerin yazildiig bi listeniz varmi acaba ? merak ettimde, bu sene kiz senesi diyolar
ben daha ogrenemedim cinsiyeti,merak ediyorum genelde hangi cinsiyet agirlikli
selam hatunlar
cinsiyetlerin yazildiig bi listeniz varmi acaba ? merak ettimde, bu sene kiz senesi diyolar
Bu topikte erkek ağırlıklı. Benim etrafımdada öyleselam hatunlar
selam kızlar
benimki bir şey yaşayan varmı merak ediyorum biraz yorulursam biraz fazla yürürsem karnım çok sertleşiyor ve yumaşaması uzun sürüyor.basket topu gibi oluyor resmen bebeğin hareketlerini bile zor hissediyorum sertleşince.Bneim gibi olan varmı?
Yok yok tek değilsin, uyandım ben de göğüs sıkışması mide bulantısı ile..Yine bir ben miyim nöbetçi yahuyarim yamalak nefesle uyunmuyor of off
Yine bir ben miyim nöbetçi yahuyarim yamalak nefesle uyunmuyor of off
ben de mide yanmasıyla bu saatte uyananlardanımYok yok tek değilsin, uyandım ben de göğüs sıkışması mide bulantısı ile..
Evet ben de gittim fizik tedavi uzmanina en sonunda. Karpal tunel sendromu cikti. Masa basi calisiyorum pc kullaniyorum cok onun da etkisi varmis. Cesitli masajlar verdi bir de kan tahlili yapti. Sonuclarini yarin alacam bakalim..
5 dozu toplam 2,5 yilda tamamliyorsun ve seni menopoaz kadar koruyor. Bence gerekli hastanede ameliyatta herhangi bir komplikasyon olsun istemem. Gerekli olmasaydi dr.lar yaptirin demezdi.
bizim burdakılerde var cnm normal kot rengi olanlarda. olmadı netten sipariş edebılırsın. eger olmazsa iade edebılıyosun yada magazadan degısıklık yapabılıyosun
Canim benim karyola bu sekilde ileride oda takimi alicagim icin bu yeterli s8mdilik bu arada netteki resim bu temizleyip yerlestirdikten sonra tekrar koyarim
teyzeleri, bakın bakalım kızımın hastane çıkışına...
hıı benim kocama da söylesene bunuçocuk onun ama süpürge yapmak tarzı değilmiş. bende yapmıyordum aslında ama gerçekten batmış oturduğum oda. toz olmuş her yer. şimdi sadece yatak odam kaldı mutfağın yerini falan sildim. misafir odamda bitti. öyle halı perde cam işlerini yapmıyorum yapmam onlar doğuma yakın kız kardeşimle annem gelicek öyle yapıcaz. şöyle dıştan temiz görünse yeter
ben de uyuyamadim ama nete girmeye de halim yoktu. Allah acil sifa versin hepimize ilac kullanamayinca zormusYine bir ben miyim nöbetçi yahuyarim yamalak nefesle uyunmuyor of off
Canim ben civilden 10 lu mendil 10 tl ye almistim ki mermersah kumasi cok guzel bence orayada bak
aynı rüyayı bende gordum.. oğlumu emzırıyordumgünaydın kızlar.
bu gece rüyamda bir bebeğim oluyordu ve onu emziriyordum. sütüm de boldu. inşallah bol olur gerçekte de. çok değişik bir duygu bu yaa...
Psikolojik etkileşimler başladı sanırım.
gece başlayan boğaz ağrım benıde hastalar kervanına dahıl eyledı.. kendımı onemsemıyorum de kızım da grıp oldu sanırım.. gece uyumadı doğru duzgun...ben de uyuyamadim ama nete girmeye de halim yoktu. Allah acil sifa versin hepimize ilac kullanamayinca zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?