2015 Şubat Anneleri

Hiç bilmiyorumki... Açıkçası ilk ölçtüğünde de hiç efor falan sarfetmemiştim. Doktor çok şaşırdı o yüzden. 15 dk boyunca hiç birşey yapmadan oturdum onda da yüksek çıktı. Ama eşimin acelesi olduğu için doktora görünmedik
Her ikisinede yarın bakıyım , çok teşekkür ederim. Çünkü Defacto ve LCW de hiç birşey bulamıyorum

Cnm arada banada oluyo mide yanmasına ilik sut iyi gelio
mide yanmasını ne yazıkki ben aylardır yaşıyorum ona alıştım gibide kaburgalarım da batmaya başlayınca acaba içerde yanlış bişeyler mi oluyor diye düşünmeye başladım (

İiyi akşamlar kızlar hasta olanlara tavsiyem 1 cay bardagı ılık suya 1 kaşık bal biraz zencefil limon ve cay kaşıgı ucuyla karabiber.ben cok kötüydüm sadece 3 kere yaptım bu karışımı gecti.ablam hamileyken doktoru söylemiş onada.sağlıcakla kalın

5 doz olayı hayatı boyunca tetanoz aşısı olmayanlara yapılıyormuş. Ilkokulda ve lisede olduk diye hatırlıyorum ben. Niye illa hamileyken yapıcaz diye uğraşıyorlar ki beş dozu?
Valla bi oluomusun bidaha olmuomusun bana duzenli olman lazim bidaha gebe kalirsan en baştan baslarlar dedi

Gerçekten hep Teyzeler. Hamile.rekoru başında. Neden acep. Bazıları zayıf teyze ama yinede bakıyorlar

Valla 41 kere masallah pek ozendim benim temizlik bi kenara dursun bi de daginik isten gelince hiccc halim kalmiyo

Cok gzel bi bilgiydi arkadasım , daha ağzıma sürmem , doktor içebilirsn demişti ama lazım değil

Cok gzel bi bilgiydi arkadasım , daha ağzıma sürmem , doktor içebilirsn demişti ama lazım değil

Ben haftada iki gün çikolata yiyorum. Onda da kafein var ama kahveye göre az. Çikolata yiyen annelerin bebişleri mutlu oluyormuş. Hem bir de antioksidan.

Anacim hepimiz dokuluyoruz bende bi atlatamadim hele su oksuruk yokmu balgamda cikaramiyorum cigerim cikicak gibi sanki kziminda hafif burnu akmaya basladi yandim ki ne yandim allah hepimize acil sifalar versin insallah

Canim benim karyola bu sekilde ileride oda takimi alicagim icin bu yeterli s8mdilik bu arada netteki resim bu temizleyip yerlestirdikten sonra tekrar koyarim
Park yatak alıyo herkes ama ben hiç srvmiyorum bende böyle alcam sade beyazını,güle güle kullanın canm

selam kızlar.valla bugün öldüm bittim kızıma oda almıştık ama yataklarını almamıştık.o mağaza bu mağaza derken ayaklarım şişmiş.şu oğlanın eksiklerinide bir an önce tesbit edip halletmem lazım.şimdiden bu kadar çabuk pert oluyorum son aylara bırkamamam lazım.

benim eteklerim oluyo geçende pazardan bi gömlek almıştım pitikareli önden pileli bayrama sıkıntı yok.sonrası Allah kerim..

Evet ben de gittim fizik tedavi uzmanina en sonunda. Karpal tunel sendromu cikti. Masa basi calisiyorum pc kullaniyorum cok onun da etkisi varmis. Cesitli masajlar verdi bir de kan tahlili yapti. Sonuclarini yarin alacam bakalim..

Valla bi oluomusun bidaha olmuomusun bana duzenli olman lazim bidaha gebe kalirsan en baştan baslarlar dedi
5 dozu toplam 2,5 yilda tamamliyorsun ve seni menopoaz kadar koruyor. Bence gerekli hastanede ameliyatta herhangi bir komplikasyon olsun istemem. Gerekli olmasaydi dr.lar yaptirin demezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…