2015 Şubat Anneleri

Hamilelere her gün duş öneriyorlarmış demek bundan dolayı

Cevizi birtürlü yiyemiyorum omega 3 olsun diye balık yağı kapsülü aldım ama o da kan sulandırıcı kullananlar için zararlıymış. Ceviz yemenin yollarını arıyorum

ekmeğinin arasına koy, bol cevizli kek yap mesela, çerkez salatası yap cevizi bol olsun. böyle tüketmeyi denesen bir de!

siyahtan başka bi renk olsun da : ))), ya defakto da hamile reyonu var mı ki ben hiç farketmedim

Var var hem de yeni koleksiyon bile çıkarmışlar gitmeden önce internetten de bak istersen. Ben bir de tayt aldım lcw nin taytları güzel değil ama defactonunki iyi. Bot alıcam üzerime de bol bol kazaklar

nette diyorki , karın büyüdüğü için iç basınç bazı bayanlarda göbek deliğinde ağrıya neden olabilir yazıyor : ))) bazı bayanlardan olmuşum çok acıyor ya yürürken falan , kız anam ben bikaç güne daha da mı şişecem acepto

ekmeğinin arasına koy, bol cevizli kek yap mesela, çerkez salatası yap cevizi bol olsun. böyle tüketmeyi denesen bir de!

Cevizli kek yapayım o zaman. Aslında hep cevizli kek yapardım ben niye uzun zamandır yapmadıysam. Teşekkür ederim canım.

oyy geçmiş olsun canım , işte bişey bişeye vesile olur diye boşa dememişler gençler o anda seni rahatsız etmiş ama ordan da ayrılma sebebin olmuşlar , gerçekten de verilmiş sadakan varmış , bence bişeyler de dağıt çocuklara

Ben de öyle düşünüyodum ama gerçekten acımıyor bak öyle yapınca

bu bendeki dün başladı ya yürürkende oluyor bugünde var gecede dönüşlerde sırtüstü gelince oldu , karnım büyüyormuş ondanmış yazıyor nette ,

Geçmiş olsun canım Allahım hep korusun inşallah.

Rabbim bizi koruyan iki meleği gönderirmiş. Sadaka ver bence, çok geçmiş olsun.

canım çooook büyük geçmiş olsun. Allah korumuş ve verilmiş sadakan varmış. şimdi böyle durumlarda, bi fakire ekmek tuz ver derler...
dikkat et Allah'ım korusun hepimizi...

Allah razı olsun kılar aklıma geldikçe ağlıyorum hala
şimdi sela veriliyor acaba onlardan birimiydi diye düşünmeden edemedim
araca sıkışan sürücünün durumu iyi değildi
yarın arefe pazarı olacak bir çocuğa kıyafet gibi bişeyler alayım bari

evet yaa o gençler olmasaydı gerisini düşünemiyorum bile
her şerde bir hayır her hayırda bir şer varmış hakikaten

Var var hem de yeni koleksiyon bile çıkarmışlar gitmeden önce internetten de bak istersen. Ben bir de tayt aldım lcw nin taytları güzel değil ama defactonunki iyi. Bot alıcam üzerime de bol bol kazaklar

baktım netten güzel şeyler var , akşam uğrarım gidersek hatta ordan başlarım olmazsa öff şimdide ne kalabalıktır

Cimcimecik sen salopet istiyodun sanırım bak defactonun yeni koleksiyonunda kadife salopet var

yok kızz çekinme ne olcek onlar anlar seni yeni bişeyler moralde oluyor

dün canım bişeye aşermişti burda söylemiim valla herkesin canı çekebilir özellikle mersin adana ama iç anadoluda da yapılan bişey , kendim yapamam dün gidip yiyecektim ama akşamda yemek yapmadım kahvaltı tarzı yedik onuda çok yedim söylemesi ayıp 1 ekmeğe yakın yedim , canımın istemesi geçmişti şimdi geri başladı hay Allahım akşama kadar sabredeyim of of

Günaydııınnnnnnnnnnn
sulu akıntım var canlarr belim çok ağrıyor uzanıyorum sürekli birazdan detaylı ultrasona giricem oğluşumuuuuu çokkkkk özledim bakalım paşam nasılmış bol bol dua ettim kilosu boyu ne olmuş çok merak ediyorum cd verecek bize çok iyi bir radyologmuş gelince yazarım sizee mucukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…