2015 Şubat Anneleri

grinin elli tonunu okudunmu

AAA çok ilginç cidden sadece bende var sanıyordum. :) bir nedeni olsa gerek.

bazen öyle dönemler oluyor ya bende çok okurum bak bu ara bende durdum , mendil örüyom ondan heralde yatarkende Suç ve Ceza yı okuyom bikaç sayfa o kadar
offf deli misin sen o şimdi okunur mu ? duyunca bile içime sıkıntı çöktü. ben klasiklerin çoğunu ortaokul-lisede okudum . sonra bir merak sardı bu yeni nesil kitaplara bir süre onları okudum. evlendikten bir ıkı yıl sonrada kitap okumayı bıraktım. annemlerin evde bir duvar boydan boya kitaplık. okunmadık çok fazla kitap var ama artık içimden gelmiyor.

bende az önce peter pan ölmeli kitabını aldım bayılıyorum bu adamın kitaplarına çok sürükleyici oluyor. bundan önce Ayşe Öner'i okudum o bitti Aşk'a yolculuk kitabını okudum o da Veysel karani'nin Hz.Muhammed'e olan aşkını anlatıyor o da çok güzeldi.

inanamıyorum ya bizdeki muhabbetin aynısı

bende bugün " elif gibi sevmek" e geçtim
ama şiir kitabıymış
şiir okurken sıkılıyorum
daha 10 sayfa ilerleyemedim

benim kocam gibi evdeki o perdelere takıntılı mutfağımın zebra perdesi onun ufak olanını genelde karanlık hale getirmiyorum ay nasıl kızıyor her defasında ben oysaki hiç farketmiyorum birtek o açık evde diğer storlar hep kapalı eve güneş girmiyor valla

ayyy kocamı öpüp başıma koymalıymışım bende böyle bir adamla ömür geçer mi diyordum ama neler varmış bizimkinin askılıyla balkona çıkma yasağı var birde ışık yanmasa da çamaşırla ev içinde dolaşmaya çok kızıyor bende onu çok seviyorum ama yaaaaaa

mobilya almak için erken mi yoksa tam zamanı mı ben bi 6 ayı geçirelim diyorum Dolabın çizimini yaptırdık mobilyacıya siperiş vereceğiz o da 10 güne teslim ederim dedi

ben oda yapmıyacağım için park yatağını ve 4 kapaklı büyük bir şifonyer aldım. eve geldi şifonyeri koydum inan yatak odam leş gibi kokuyor. doğana kadar anca geçer kokusu o yüzden mobilya kokusu yüzünden bence alınmalı

haklısın o kokuyu biliyorum yeni evliyken yatak odasından uzun süre gitmemişti kokusu dolabı önce almak daha mantıklı aldıgım kıyafetler poşetinde duruyor yıkar ütüler asarım ortadan kalkar

hiç okumadığım elime almadığım halde o kitaba bir türlü ısınamamıştım demek ki şiir kitabı olduğundan beni çekmemiş

bende facebookta çok methedildiğini görünce heves edip aldım ama beğenmedim okuyamıyorum sıkılıyorum
ilk sayfadan şiirle başlamış
kitabın olayını anlayamadım

ben de uyuyamadim ama nebişeyeeye de halim yoktu. Allah acil sifa versin hepimize ilac kullanamayinca zormus

Amin canim bu gece uyuyamayan cokmus alinti yapamadim pek ins iyileselm artik

Bulasici mi ne yahu herkes siraya girdi gecmis olsun kuzum

ayy canim benim okurken gozlerim firladi yuvalarindan cok cok gecmis olsun rabbim korumus meleginin hurmetine hemen sadaka bsy ver

ah canim gonderilcek bsy mi nerdeydin sen mersindeyim ben elimden gelcek biseyse yardmci oluym

puccaın serisini okuyun valla stres atıyom ben

o bayanın hiç kitabını okumadım. daha doğrusu ben aslında türk yazar okumuyorum. yani çok nadirdir beğendiklerim. mesela fatma erdek çok başarılı bir yazar. ben beni hikayenin içine çekecek yazarları daha çok seviyorum. puccayı araştırdığımda içim ısınmadı :) belki ön yargılıyım ama şuan o kadar çok fantastik ve aşk romanları hatta historical roman var ki okunmayı bekleyen doğuma kadar ne okusam kardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…