- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman şurada bir kaç saat girmiyorum doldurmuşsunuz sayfalarıben anacığımdayım akşama çarşıya çıkıcaz sabah kocacığımla iğneyi yazdırdık bayram giriyor bayramın 1. gününe iğnem kalmıyor. sabahta beni bıraktı buraya. kardeşimde okuldayken bilgisayarı ben kaptım
kitap okumak filan konuşulmuş bende çok kitap okurum şu aralar bıraktım gerçi kafam almıyor bazen. şimdi gabrielin cenneti kitabına başladım. öyle aydınlatıcı kitaplar ruhumu sıkar ben aşk kadınıyımaşk romanı fantastik macera aksiyon olsun hepsi benim olsun hepsiiiii
![]()
grinin elli tonunu okudunmu![]()
hayranıyımchristian grey der susarım
![]()
AAA çok ilginç cidden sadece bende var sanıyordum. :) bir nedeni olsa gerek.eşim gelir kapıdan girer hg derim öperim gözleri taa mutfaktaki pencereye gider antredeyiz kapını önündeyiz yani perdeler çekili : )) takıntılısın deyince de kızar, o takıntılı değilmiş ben fazla rahatmışım : )))
offf deli misin sen o şimdi okunur mu ? duyunca bile içime sıkıntı çöktü. ben klasiklerin çoğunu ortaokul-lisede okudum . sonra bir merak sardı bu yeni nesil kitaplara bir süre onları okudum. evlendikten bir ıkı yıl sonrada kitap okumayı bıraktım. annemlerin evde bir duvar boydan boya kitaplık. okunmadık çok fazla kitap var ama artık içimden gelmiyor.bazen öyle dönemler oluyor ya bende çok okurum bak bu ara bende durdum , mendil örüyom ondan heralde yatarkende Suç ve Ceza yı okuyom bikaç sayfa o kadar
bende az önce peter pan ölmeli kitabını aldım bayılıyorum bu adamın kitaplarına çok sürükleyici oluyor. bundan önce Ayşe Öner'i okudum o bitti Aşk'a yolculuk kitabını okudum o da Veysel karani'nin Hz.Muhammed'e olan aşkını anlatıyor o da çok güzeldi.şunu söyleyebilirim okuduğum 9 kitap ta birbirinden güzeldi
ama incir kuşları kadar hiçbirinden etkilenmedim diyebilirim
yaşanmış bir hikayesi var
hatta çok ünlü bir piyanistin başından geçenler
boşnak - sırp savaşını anlatıyor
yakın tarih yani
okurken ağladığım sahneler çok oldu
birde uçurtma avcısı var
çok güzel bir kitap
ama çok kızdım okurken
inanamıyorum ya bizdeki muhabbetin aynısıeşim gelir kapıdan girer hg derim öperim gözleri taa mutfaktaki pencereye gider antredeyiz kapını önündeyiz yani perdeler çekili : )) takıntılısın deyince de kızar, o takıntılı değilmiş ben fazla rahatmışım : )))
bende az önce peter pan ölmeli kitabını aldım bayılıyorum bu adamın kitaplarına çok sürükleyici oluyor. bundan önce Ayşe Öner'i okudum o bitti Aşk'a yolculuk kitabını okudum o da Veysel karani'nin Hz.Muhammed'e olan aşkını anlatıyor o da çok güzeldi.
o nasıl kardeş kız. :) kardeşin kıskananını da yeni duydum. benım de eşim öyle .evde güneşlikleri hiç açmayız, herkes şaşırıyor bu evde nasıl yaşıyorsunuz diye. ama alıştık bız güneş fazla girince rahatsız oluyoruz. öyleyken bile evde askılı ile falan dolaşsam eşim rahatsız oluyor her yere bakıyor açık yer var mı diye.
mobilya almak için erken mi yoksa tam zamanı mı ben bi 6 ayı geçirelim diyorum Dolabın çizimini yaptırdık mobilyacıya siperiş vereceğiz o da 10 güne teslim ederim dedi
hiç okumadığım elime almadığım halde o kitaba bir türlü ısınamamıştım demek ki şiir kitabı olduğundan beni çekmemişbende bugün " elif gibi sevmek" e geçtim
ama şiir kitabıymış
şiir okurken sıkılıyorum
daha 10 sayfa ilerleyemedim
ben oda yapmıyacağım için park yatağını ve 4 kapaklı büyük bir şifonyer aldım. eve geldi şifonyeri koydum inan yatak odam leş gibi kokuyor. doğana kadar anca geçer kokusu o yüzden mobilya kokusu yüzünden bence alınmalı
puccaın serisini okuyunhayranıyımchristian grey der susarım
![]()
hiç okumadığım elime almadığım halde o kitaba bir türlü ısınamamıştım demek ki şiir kitabı olduğundan beni çekmemiş![]()
ben 5 aydır elime hiç süpürge almadım, canım kocam yasakladı : ))) kendisi yapıyor haftada bir bazende siliyor silmeyi çok sevmiyor bana da yaptırmıyor benim görevim mutfak yemek toz almak , rahatım Allah razı olsun eşimden
ben de uyuyamadim ama nebişeyeeye de halim yoktu. Allah acil sifa versin hepimize ilac kullanamayinca zormus
aynı rüyayı bende gordum.. oğlumu emzırıyordum
gece başlayan boğaz ağrım benıde hastalar kervanına dahıl eyledı.. kendımı onemsemıyorum de kızım da grıp oldu sanırım.. gece uyumadı doğru duzgun...Allah sonumuzu hayreylesın..tadım keyfım yok bugun hıc
![]()
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
dün az kalsın ölüyordum 10 saniye farkla kurtuldum kazadan
işten çıkınca otobüs durağına gidip otobüs beklemeye başladım
10 dk bekledim
durakta gençler vardı şımarık şımarık konuşmaları beni rahatsız etti
havada güzeldi. hadi bikaç gün sonra yine soğuklar başlar yürüyemem bugün yürüyeyim bari dedim hemde o gençlerle aynı otobüse binme fikri hoşuma gitmedi
tam karşı kaldırıma geçtim arkamda bi gürültü koptu
bi baktım 2 tane araç çarpışmış ikiside o hızla durağa girmiş hemde benim dikildiğim yerden
ben durağın yanında 2 ağacın arasında dkiliyordum ve arabalar o iki ağacın arasına dalıp sıkışmışlar
yani 10 saniye önce oradan ayrılmasaydım o arabaların altında kalacaktım kaçacak yerim yoktu çünkü
arabalardan biri pert olmuş diğerinin şoför kapısı göçmüş şoför içinde sıkışmış
şok oldum olduğum yerden hareket edemedim
zar zor kendimi banka attım hala olayın şokundayım
kendimi değil bebeğimi düşündüm o an
ya bize bişey olsaydı diye geçirdim içimden
akşam eşime anlattım bayram üstü başımıza neler gelecekti diye
rüyamda kabus gördüm hala atlatamadım olayı
sabah ordan geçerken gösterdim eşime burada oldu diye ağaçlar yamulmuş durağın camı kırılmış
kimin hayır duasını aldım acaba verilmiş sadakam varmış![]()
dün canım bişeye aşermişti burda söylemiim valla herkesin canı çekebilir özellikle mersin adana ama iç anadoluda da yapılan bişey , kendim yapamam dün gidip yiyecektim ama akşamda yemek yapmadım kahvaltı tarzı yedik onuda çok yedim söylemesi ayıp 1 ekmeğe yakın yedim , canımın istemesi geçmişti şimdi geri başladı hay Allahım akşama kadar sabredeyim of of
puccaın serisini okuyunvalla stres atıyom ben