hemde ne korkmak canım
eskiden olsa kurtuldum der geçerdim
inan kendimi değil bebeğimi düşünüyorum dünden beri
birde az önce bir haber okudum bizim burada bir kadın doğum sırasında fenalaşmış
1 gün olmuş doğum yapalı ve 10 gündür kendisi yoğun bakımdaymış
dün vefat etmiş
10 günlük kızının kokusunu bile duyamadı diyordu
daha 26 yaşında
çok etkilendim
Yok cnm benim aldigim bildigin pamuklu normal penye kumas
o zaman burdakinde yok
BEN DUYmadım ne ki o fındık kadar olan.bu sözü ilk duyduğumda ne çok gülmüştüm ya o geldi aklıma, ilahi sen : ))
Annem yapmisti bana da kenarlarini oyalamisti cok kullandk. Hala oglanin burnu akinca o mendillerle siliyorum burnu yara oluyor selpakla. Bir dr havlu icine kes bu bezden. Bebegin ilk suyunu aliyor bezi giydirmeye baslamadan aliyorsun usumuyor. Cok sertse olmaz ama bi yika yumusayacak mi.
Hadi yaaee beğenirsen burdan alıp kargolarım ben sana arkadaşım.
BEN DUYmadım ne ki o fındık kadar olan.
hamile sütyeni nsl oluyor ? heç görmedim
aynı aynı bızımkıde. dıyorum sana küçükken biri bir şey mı yaptı, kızıyor o zaman.annemi de çok kıskanır bizimki öyle işte, benim eşimde aynı biz de de güneşlik falan açılmaz ev zaten arkada güneş gelmiyor iyice karanlık oluyor eşim olmayınca ben açıyorum ruhum daralıyor ama sanki gitgide alışıyorum , herkes bizim evi dikizliyor ona göre : )))
Canım böyle haberler okumasenin başından dün büyük bişey geçti zaten güzel bişiler komik bişiler izle yaa. Bizim hissettiklerimiz bebişe gidiyormuş hadi gülümse de mutlu olsun bebiş.
ne güzel okuyorsun ben de özendim senden ama mumkun degıl su anda kıtap okuyacak kafa yok bende. eskiden 7/24 kitap okurdum ne oldu bana bılmıyorum.sabahtan beri bakıyorum zaten bebek videolarına kitap okuyorum falan
2 ayda 9 kitap okumuşum
çocuğun gözünde gözlük elinde ansiklopediyle doğacak diye alay ediyorlar benimle
ne güzel okuyorsun ben de özendim senden ama mumkun degıl su anda kıtap okuyacak kafa yok bende. eskiden 7/24 kitap okurdum ne oldu bana bılmıyorum.
aynı aynı bızımkıde. dıyorum sana küçükken biri bir şey mı yaptı, kızıyor o zaman.
bir de benim eşim göçmen ailesinde hiç kıskanç kimse yok.
sabahtan beri bakıyorum zaten bebek videolarına kitap okuyorum falan
2 ayda 9 kitap okumuşum
çocuğun gözünde gözlük elinde ansiklopediyle doğacak diye alay ediyorlar benimle
Dün doktor bir beden büyük sütyen alın dedi, bende iki tane emzirme sütyeni alayım diyorum.
ne güzel okuyorsun ben de özendim senden ama mumkun degıl su anda kıtap okuyacak kafa yok bende. eskiden 7/24 kitap okurdum ne oldu bana bılmıyorum.
hangi kitabı öneriyorsun, bende Ayşe öner'in kitabını alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?