2015 Şubat Anneleri

Muayene etmeden mi verdi ilaci

Kizlar pembe pembe yelekleri olsun istiyorum kizimin hic de bilmiyorum ormeyi. Cevremde yapan da yok. bilsem de vaktim yok zaten de. Ama heveslendim cicili bicili

detaylıdan sonra gittim dr uma muayene etti tatlım sonra verdi zalaın die bir tane fitil ve aynısının kremini verdi
He tamam canim buyuk ihtimal.diye okuyunca acaba dedim. Benim kesikli degil. Ama sulu baya. Bir ara mantar cok olmustum kurtaj sonrasi. Oyle bsey de degil yani. Ama mantar enfeksiyon fln cok tehlikeli dikkatli olmak lazim. Gecmis olsun sana da

Kizlar pembe pembe yelekleri olsun istiyorum kizimin hic de bilmiyorum ormeyi. Cevremde yapan da yok. bilsem de vaktim yok zaten de. Ama heveslendim cicili bicili
ben göndereyim sana. benım annemde Parkinson var ( diyeceksınız sımdı senın annende olmayan yok zaten :) ) elinde elişi örmesi gerekiyor. o da 7/24 bebek kıyafetlerı oruyor. çok cıcılı bıcılı degıller ama güzeller. suslenebılırler.

He tamam canim buyuk ihtimal.diye okuyunca acaba dedim. Benim kesikli degil. Ama sulu baya. Bir ara mantar cok olmustum kurtaj sonrasi. Oyle bsey de degil yani. Ama mantar enfeksiyon fln cok tehlikeli dikkatli olmak lazim. Gecmis olsun sana da
çok sağol canımm ben daha öncedende sormuştum kızlara böle çok minik sümük gibi akıntım vardı bazende sulu oluyordu tabi arada kaşıntı da dr hamilelikte illaki oluyor kaçınılmaz dedi 3 hamileğimdede oldu çok doğruu

Biz yoldayi simdi bir saattir. Yol 5 saat aslinda ama bu gece gorumcede kalcaz ki yol ikiye bolunmus olsun. Yorgunum dostlarim yorgunum hastayim. bayram neyine yolculuk neyine hamile ve cocuklu kadin yat evinde

nasıl geçiyor yolculuk ağrı sızı oluyor mu ben hala tırsıyorum 5 saatlik yola çıkmaya

canım pazarlarda oluyor genelde hiç baktın mı kadınlar örüp satıyolar birde pazara bak sen

sen hissettinmi hareketlerini ay ben kaçırmışım. hadi gözün aydın canım. bilmiyorsun sanki ben buraya neler yazdım hissedemiyorum diye. sabahlara kadar oturdum yatakta filan. kafaya takma diyemem takmamak elde değil. ama sakin de ol. öyle benimki çikolata ile filan hareket etmiyor. çikolataya dadanma yani muz filan ye süt iç benimki bunlara tepki veriyor.

canmm çok sevindim, inşallah darısı bizlerin başına, bende aklıma geldikçe korkuorum ya bişey çıkarsa diye. Rabbim korusun onları inşallah

hiç dert etme, strese sokma meleğini.. bende hissetmemiştim bi gün boyunca, sabahı zor ettim, ertesi gün başladı tekrar.. sonraki zamanlar olsa belki sıkıntı ama daha hepimiz için çok erken. daha küçük olduğu için plasentada yeri çok geniş ordan oraya rhatca hareket edio, hissedemioruz. sonraları sıkıştıkça bize vurcak. içini ferah tut :)

Allah razı olsun tatlımm valla bende çok korktum bir ara kalbimin sesini duydum sanki amaa sonra bir rahatlık geldiiiiii anlatamam rahat ol ve bolll bolll dua et kuzumm inşş hepiniz atlatacaksınız sağlıkla

kesik sulu değil sümüğümsü tarzda benimki. ama bazen sulu oluyor bazen uzuyor. normal sanırım daha önce bende mantar olmuştum fitil filan kullandım geçti. birde oraya artık sabun türevi şeyler kullanmıyorum. phsını azaltmışsın demişti doktor. sadece su ile yıkamak gerekliymiş orayı. birde günlük ped kullanımı arttırıyormuş. doktor iç çamaşırını 90 derecede yıka ütüle demişti birde sürekli pamuklu giy demişti öyle kurtuldum ben. baya ilerlemişti benim kaşıntılar filan mahfetmişti.

bende kaçırmışım hissetmeye başladığınııı

doğrudur canımm hatta ılık suyla yıkıyorum ben abdest alırken vs soğuk sudan hemen etkileniyorum günlük ped hiç kullanmam iç çamaşırımı değişririrm sürekli hepside pamukludur kuzumm senin bayağı ilerlemiş desene şükür ki atlatmışsın benim kaşıntım çok olmuyor çok nadir tatlı bir kaşıntı sadece ama akıntı vardı yanii banada fitil ve kremini verdi

Sağol tatlım biraz daha bekliyeyim şimdi okuldayım eve gidince dinlenip bakıcam

Herhalde bazı bebekler daha hareketli oluyor diye düşünmeye başladım kimisi anne karnında hiç durmuyor diyorlar akşama kadar biraz sabredeyim eve gidince dinlenip bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…