Gecmis olsun b12 neden yuksekmis peki?Kızlar gebeliğimin başından beri sadece iki sorunum oldu, şükür birini atlatır gibi oldum B12 yükseldi şükür ama vajinal yanmam geçmiyor kıpkırmızı, yanıyor elleyince acıyor. Fitil kullandım, idrarımda enfeksiyon çıktı ama tek kullanımlık antibiyotik içmiştim, yok yok yok bir türlü geçmiyor, eşimden uzaklaştım bu yüzdenbu durum beni çok üzüyor, avon un vajina temizleme jelini arada kullanıyorum az bir şey üstünü yıkıyorum ama yok yok yok bir türlü geçmiyor... En son doktorum bebe yağı sür bir de öyle deneyelim dedi. bilmiyorum ki neden kaynaklanıyor (( acaba idrar kültürü mü yapsam.
Gecmis olsun b12 neden yuksekmis peki?
Saglik ocagina git dinlesinler canim. Ben tetenoz asisi icin gittigimde hareket hissetmiyorum dedim, bir aletle kalp atisini dinledi hemen...ben 3-4 gündür hissetmiyorum. sabah çok kafama taktım. takmayacağım dedım ama olmuyor. yıne bugünde ses yok. çikolata yemekten yıne kilo almaya başlayacağım ama duramıyorum sanıyorum sımdı tatlı yıyınce oluyor. bende merak ıcındeyım anlayacağın.
canim bence bebe yagi da surme avon urunu de kullanma. Sirkeli su iyi geliyor diye biliyorum ama elma sirkesi miydi uzum mu hatirlamiyorum bir arastir. Ya da dr ilac versn onu kullan. Bebe yagi daha kotu yapabilir hele avondn uzak dur iyi gelir gibivolur ama daha kotu ederKızlar gebeliğimin başından beri sadece iki sorunum oldu, şükür birini atlatır gibi oldum B12 yükseldi şükür ama vajinal yanmam geçmiyor kıpkırmızı, yanıyor elleyince acıyor. Fitil kullandım, idrarımda enfeksiyon çıktı ama tek kullanımlık antibiyotik içmiştim, yok yok yok bir türlü geçmiyor, eşimden uzaklaştım bu yüzdenbu durum beni çok üzüyor, avon un vajina temizleme jelini arada kullanıyorum az bir şey üstünü yıkıyorum ama yok yok yok bir türlü geçmiyor... En son doktorum bebe yağı sür bir de öyle deneyelim dedi. bilmiyorum ki neden kaynaklanıyor (( acaba idrar kültürü mü yapsam.
Kızlar gebeliğimin başından beri sadece iki sorunum oldu, şükür birini atlatır gibi oldum B12 yükseldi şükür ama vajinal yanmam geçmiyor kıpkırmızı, yanıyor elleyince acıyor. Fitil kullandım, idrarımda enfeksiyon çıktı ama tek kullanımlık antibiyotik içmiştim, yok yok yok bir türlü geçmiyor, eşimden uzaklaştım bu yüzdenbu durum beni çok üzüyor, avon un vajina temizleme jelini arada kullanıyorum az bir şey üstünü yıkıyorum ama yok yok yok bir türlü geçmiyor... En son doktorum bebe yağı sür bir de öyle deneyelim dedi. bilmiyorum ki neden kaynaklanıyor (( acaba idrar kültürü mü yapsam.
canim bence bebe yagi da surme avon urunu de kullanma. Sirkeli su iyi geliyor diye biliyorum ama elma sirkesi miydi uzum mu hatirlamiyorum bir arastir. Ya da dr ilac versn onu kullan. Bebe yagi daha kotu yapabilir hele avondn uzak dur iyi gelir gibivolur ama daha kotu eder
canım ne avonu allah aşkına sürme öyle şeyler
intimduşlar var eczanelerde satılıyor onlardan bari kullan
tabi doktoruna sorarak
ama sakın avonu sürme o daha çok tahriş eder
tamam sürmem bir daha, sebamed sabun önerdi doktor bi sabun 35 tl çok geldi almamıştım, alırım böyle geçmezse.
Oof bende bgün yaptrdım kolumm frna agrıyooKızlar günaydınlarrrr aşıdan geliyoruz ilk dozumuzu vurduk bir ay sonra bi doz daha yapılacak biraz kolum ağrıyor ama umarım başka bi şikayetimiz olmaz :)
Ayyy ikisidee tam benim istediklerimden nerden alıyosun hangi marka bide fiyat ne biliyosankızlar nasılsınız birşey sorucam ben şu büyüyen beşiklerden alıyorum bide english home dolap nasıl fikir verebilir misiniz?Eki Görüntüle 1260195 Eki Görüntüle 1260196 ikinci resimdeki sadece dolabı ama sadece camlı olan taraf
sebamed iyidir ama
bence verdiğine değer
antibakteriyel sabundur
hem sebamedin de intimduşları var onlardan da alabilirsin
alayım bari artık çareyi bulana kadar devam edeceğim, ne yapayım. Benim gibi böyle bir sorun yaşayan yok galiba.
alayım bari artık çareyi bulana kadar devam edeceğim, ne yapayım. Benim gibi böyle bir sorun yaşayan yok galiba.
Etti geçen hafta bir kaç kez. Bu hafta daha ses yok. Benimde çikolata ile hareket etmiyor.onu anladım.sen hissettinmi hareketlerini ay ben kaçırmışım. hadi gözün aydın canım. bilmiyorsun sanki ben buraya neler yazdım hissedemiyorum diye. sabahlara kadar oturdum yatakta filan. kafaya takma diyemem takmamak elde değil. ama sakin de ol. öyle benimki çikolata ile filan hareket etmiyor. çikolataya dadanma yanimuz filan ye süt iç benimki bunlara tepki veriyor.
Bizimki kız diye mi bana çok itici geldi.hahahahahahaYerim Onun Pipisini Yaaaaa
Canım senin adın bana korku filmi adı gibi geliyor.Kizlar bugun detayli ultrasona girdim herseyi normal cikti cok sukur.. Sadece sat a gore 4 gun geride ciktisizde de boyle olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?