2015 Şubat Anneleri

dandinidandini canım bizim de plasentamız kısmen aşağıda. yukarı çıkması için şunu yapabilirsin demiş miydi doktorun. benim doktorum senin yapabileceğin bi şey yok dedi de merak ettim. bizim bir sonraki kontrolümüz 22'sinde. o zamana kadar bekliycem ama merak içindeyim yukarı çıkacak mı diye.

Canim benim operim annenin ellerinden. Tsk ederim soylemen mutlu etmeye yetti

nasıl geçiyor yolculuk ağrı sızı oluyor mu ben hala tırsıyorum 5 saatlik yola çıkmaya
biraz belim agridi mola verdik biraz gezindim. Bugunku 3 saatlik yol az kaldi ins

canım pazarlarda oluyor genelde hiç baktın mı kadınlar örüp satıyolar birde pazara bak sen
bi gormustum bi daha bakayim en iyisi. Instgramda var ogluma bere almistm da cok pahali ya hani bi tane de almam ki

KIZLAR selamlar.şuan iş yerindeyim.17.30 da çıkacağım.ve 1 ay izinliyim oh ya. ama gezi programın bayağı yoğun. önce 1 saatlik yol ablamlara .ertesi gün 3 saatlik yol kayınvalidemlere bayram sonu. uçak 1 saat. görümcemlere, sonra 4 saatlik yol canım anneme, tabi bunlar aralıklı hepsi aynı gün değil :) Sağlıcakla kalın siz ve bebişleriniz

offf mesai bitemedi bugün yarın çalışıp çalışmyacağımızda beli değil özel sektör reziliği çok sıkıldım kızlar bayılcam şimdi saat geçmiyoo

Diger msj bulamadim burdan alinti yapiim.ilk hissetmeye baslayinca daha duzensiz oluyo korkma sen o hareket etse de senin onu hissetmen zor simdilik arada ben de deli bi pimpirige bagliyorum tabi

benımkıde assagıdaydı hatta ılk doğumum normal olmasına rağmen bunu sezeryan beklıyoduk sukur Allaha kı dopler cekılırken dr bebegın de plesantanında normal yerlerınde olduğunu soyledı.. her hamılenın kı assagıdadır cogunun kı çıkar yukarı senın kıde cıkmıs dedı ınanamamıstım o derece sevıundım..ama senın yapabılecegın bısey yok dr dedıgı gıbı dua etmekten başka tabı..hayırlısını dıleyelım..

Kizlar bugun detayli ultrasona girdim herseyi normal cikti cok sukur.. Sadece sat a gore 4 gun geride cikti sizde de boyle olan varmi?
Benim de 4 gun gerideydi 18. Haftamda canım, 24. Haftamda kont var onu bekliyorum ben de. Ama ablama da hep geriden Gelişimi demişlerdi Yeğenim için, hiç üzülme dedi bana

301, member: 339851"]grinin elli tonunu okudunmu [/QUOTE]
Ay ben grinin karanligin vr ozgurlugun elli tonu olarak hepsini okudum vr inanilmaz etkileyici bi kitap esim sapik diyo bana ama aslinda anlatilmak istenen konu cok farkli en etkisinde kaldigim kitap bubarada cok gecmis olsun cnm bol dua et sadaka falan ver allah korumus

301, member: 339851"]grinin elli tonunu okudunmu
Ay ben grinin karanligin vr ozgurlugun elli tonu olarak hepsini okudum vr inanilmaz etkileyici bi kitap esim sapik diyo bana ama aslinda anlatilmak istenen konu cok farkli en etkisinde kaldigim kitap bubarada cok gecmis olsun cnm bol dua et sadaka falan ver allah korumus[/QUOTE]
cimcimesultan :))

cimcimesultan :))[/QUOTE]

bende 3 seriyide bitirdim dediğin gibi açık sahneleri ön planda olsada arkadaki aşkı görmek lazım
çoğu kişi sex kitabı diye bakıyor
bence aşk kitabı
ilk ve son aşkları anlatıyor

Kızlar gebeliğimin başından beri sadece iki sorunum oldu, şükür birini atlatır gibi oldum B12 yükseldi şükür ama vajinal yanmam geçmiyor kıpkırmızı, yanıyor elleyince acıyor. Fitil kullandım, idrarımda enfeksiyon çıktı ama tek kullanımlık antibiyotik içmiştim, yok yok yok bir türlü geçmiyor, eşimden uzaklaştım bu yüzden bu durum beni çok üzüyor, avon un vajina temizleme jelini arada kullanıyorum az bir şey üstünü yıkıyorum ama yok yok yok bir türlü geçmiyor... En son doktorum bebe yağı sür bir de öyle deneyelim dedi. bilmiyorum ki neden kaynaklanıyor (( acaba idrar kültürü mü yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…