2015 Şubat Anneleri

Aminnnnnnn

Gecmis olsun cnm sanirim hepimiz ayniyiz brndeki oksuruk kotu cigerlerim cikicak gibi

herkes bayram telaşına girmiş valla annemler yarın akşam üstü gelecekler köyde kesecekler kurbanı bizde anca akşam çıkarız bir yerlere. o yüzden yarında buradayım ben giremeyenler olursa yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar ve hepinize iyi bayramlar.

Ya benim evimde mis gibi oldu vallahi yakladik 4 gundur cam kapi dolap derken heryeri parlattim vallahi bugunde halilarim geliyo onlarida serdimmi tamamdir cok yoruldum ama ev okdr guzel yumos kokuyoki icim aciliyi:)

Bende 250 yr yaptirmistim ama niye ol dediki cay kahve falan alla alla kucuk cocuk dikkat dagitmamak icin desek tamamda digerine anlam veremedim

aman onun hiçbişeyine anlam veremiyorum ben
bazılarında eşlerini bile almıyor
o anki psikolojisine bağlı yani

o yüzden diyorumya, Allah size sabır güç versin. Yarın bayram stresine girdim bu kadar hastalıkta ben nasıl dolaşacağım pöffff

canım ne dolaşması sakın gezme bu halde
anne babaya git sadece
diğerlerine ya eşin gitsin yada telefon edin yeter
zaten hastasın sen
birde gittiğin yerde gripli muhakkak olacak onlardan da geçecek
her gittiğin yerde zorla ikram koyulacak önünüze
bayram sana eziyet olur
eşine söyle bu halde biyere gidemem diye
evde yat dinlen bolca

ay canım yaa neden kovsunlar bayram günü
eğer öyle bir terbiyesizlik yaparlarsa eşine söylersin bidaha ayak basmam diye
hem kendi ayıpları olur
bayram günü küslerin barışması büyükleri ziyaret sünnettir
kovarlarsa duygu sömürüsü yap eşine
bebeğimizi bile üzdüler bak hareket etmiyo falan de :)

benimde kv hacıda ona gitmeyeceğiz
3 senedir zaten hep kurbanı annemlerde kesiyoruz bu senede değişmeyecek
şansıma iznim yarın ilk gün herşeyi halledip 2. gün işten çıkınca anca dinlenirim

Ben gitmiyorum , kendi kendine küstü bana kadın 1 senedir , gidip napıcam bu halde bi de onu düşünemem

canim baska dr yok diyorsun yani ayrintili da onenli ama gitme su doktora. Yani hamileden uzak olsun. Dis gebeligi anlayamayan dr ayintilida da sacma biseye takilit soyler senin canin sıkilir bos yere

okyanus suyu duydum, devam ederse alacağım ondan çok zor aman dikkat edin kendinize, hamilelikte grip çok ağır geçiyor, ben gribi hep hafif atlatırdım ilk defa böyle oldum.
aynen bben de cok fenayim. 2 yasindaki oglum cok hafif atlatti ben oksurukten ölüyorum hala. Tuzlu su yap en iyisi o. Benim de tek burnum acikti gece de uyuyabildim

bendim o kuyruk sokumu diye inleyen . Yorgunluga hic gelmiyor. Ben sabah 7 de kalkiyorum oglene kadar oglanin pesinde. Ogleden sonrada okulda. Ondan olmus yorulmadigim gunler olmuyor. Sen de dikkat et.

canim baska dr yok diyorsun yani ayrintili da onenli ama gitme su doktora. Yani hamileden uzak olsun. Dis gebeligi anlayamayan dr ayintilida da sacma biseye takilit soyler senin canin sıkilir bos yere.

yok bu sefer hazırlıklıyız eğer kötü bişey söylerse direkt bursaya gideceğiz
ama başka şansım yok zaten
çanakkalede başka ayrıntılı ultrason yok
bursada da doktor bilmiyoruz
bakalım hayırlısıyla gideyimde bişey çıkarsa o zaman düşüneceğim gerisini

Ben gitmiyorum , kendi kendine küstü bana kadın 1 senedir , gidip napıcam bu halde bi de onu düşünemem

ahahaha menopoza giriyordur
oğlunu kıskanıyordur seni daha çok seviyor diye
şöyle sebep yokken çocuk gibi küsenlerede anlam veremiyorum
gidersen bile sende tavır al hiç alttan alma paşa gönlü bilir

bursada doktor bilmenize gerek yok. eğer durumunuz müsaitse özel bir hastane veya doktora gidebilirsiniz. acıbadem jimer doruk hastanelerinde hemen yaptırırsınız. hepsinde de tanıdıklarım yaptırdılar gayet memnun kaldılar. acıbadem ve jimerin ücretleri yüksektir. doruk ve medicabil onların ücretleri daha orta sınıf. aslında en iyisi devlette yaptırmak ama oradan gün almak zor olur.

bakalım bir sorun çıkarsa -ki inşallah çıkmaz-
o zaman tekrar sorarım canım sen bursalıydın değilmi

Ondan başkası olmayınca herkes eli mahkum ona gidiyor demekki.

Kızlar dün arkadaşım doğum yaptı. Baya bir zor geçmiş. Baya bişey atlatmış. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

bakalım bir sorun çıkarsa -ki inşallah çıkmaz-
o zaman tekrar sorarım canım sen bursalıydın değilmi
Yani anlattiklarina gore o dr sıkıntı yok dese de inanmazdm ben baska birine daha gitmek isterdim. Neyse kendin en iyi karari verirsin. Ama hatali dr a tahammulum yok hic

Benim kizda hergün hareket etmiyor neye tepki veriyor onu da çözemedim dün akşam eşime hava attim bak bu çikolatayi yiyince nsl hareket edecek diye yine bişey yok süte de tepki yokda muzu bi deniiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…