2015 Şubat Anneleri

Canım Bende 8 Ekim Çarşambaya Randevu Aldım Ama Görüntüleme Merkezinden Aldım 180 TL Bana Sadece İdrarlı Gelin Meshaneniz Dolu Olsun Öle Çok İyi Çekim Yapılıyomuş

ben zaten akıllandım artık her muayeneye mesane dolu gidiyorum doktor gerek yok derse hemen wc ye giriyorum
aslında hiç istemediğim bir doktordan randevu aldım
bana kürtajı yapan doktordu
ama ondan başkasında ayrıntılı ultrason yok
bende bebeğimi çok merak ediyorum
ne yapayım görmeyip duymayacağım artık sözlerini

Aklına Kötü Şeyleri Getirme Duyduğum ve Bildiğim Kadarıyla Normal Muayene Gibi Olmadığı İçin Herşeyi Çok İnceliyormuş. Baştan Sağma Yapamaz Kendisini Riske Atmaz Herhalde Doktor

Ooo çok kural varmış sizde.onlar neden acaba.çay içme demesi iyi olmadı.çaysız kahvaltı mi olur?

Aklına Kötü Şeyleri Getirme Duyduğum ve Bildiğim Kadarıyla Normal Muayene Gibi Olmadığı İçin Herşeyi Çok İnceliyormuş. Baştan Sağma Yapamaz Kendisini Riske Atmaz Herhalde Doktor

kendini riske atmak istemese ilk gebeliğimde normal gebelik olduğu halde dış gebelik deyip kürtaj yapmazdı canım
adama gıcık oluyorum ama bu sefer aynı hataya düşmem
kötü bişey söylerse gerekirse bursaya giderim

Ayyy Allah Korusun Peki Bulunduğun Yerde Görüntüleme Merkezi Veya Ayrıntılı Ultrasona Bakan Başka Doktor Yokmu

HERKESLERE İYİ BAYRAMLAR..
bebişlerimizle mutlu huzurlu sağlıklı bir bayram olsun inşalah kendime tunik alırken kızçeme de bayramlık niyetine iki çorap aldım kocamda dalga geçti karnına yapıştır giymiş olsun diye :) öpüyorum hepinizi bebeişlerinizi göbüşlerinizi :) yarım gün çalışıyoruz bugün bitsede gitsek :)

Canım Bende 8 Ekim Çarşambaya Randevu Aldım Ama Görüntüleme Merkezinden Aldım 180 TL Bana Sadece İdrarlı Gelin Meshaneniz Dolu Olsun Öle Çok İyi Çekim Yapılıyomuş
Benimde görüntüleme merkezi ama çok pahalı. 270 tl. Benim usg de görüntü çok güzel çıkıyor. Demek hep sıkışık olduğum için.

Gunaydin kızlar bugun arefe ve ben oglusumla sabahtan ayaklandim o icerde bugun hareketli masallah 2 gundur az hareket ediyodu bugun onun tepikeriyle uyandım kahvaltimi yaptim eşimi işe gonderdim bulasik makinesini kaldirdim kuaföre giittim yyakin zaten bi kaşımi aldirdim camasir attim yikaniyor simdide dinleniyorum esimle ev temizliycez gelince yarim gün çalışıyor ozel sektör zorlugu işte napalım az kalmis gelir 3 saate :) :)

Ooo çok kural varmış sizde.onlar neden acaba.çay içme demesi iyi olmadı.çaysız kahvaltı mi olur?

valla canım bende çaysız kahvaltı edemiyorum
ama bu adam biraz uyuz
arkadaşımın tek yumurta ikizleri var
ilk aylar bu doktora gitmiş
salak adam karnında ur var hemen almazsak bebeğin ölür almamız lazım demiş
kızordan çıkıp fakülteye gidiyo fakültedeki doktorlar gülmüş ne uru senin tek yumurta ikizlerin var demiş
inansa bebeklerinden birini kaybedecekti
banada dış gebelik var hemen almazsak ölürsün yarın sabaha çıkmazsın dedi
ben salak gibi inandım kürtaj oldum
ama sonradan ortaya çıktı dış gebelik olmadığı

kiloluysan ve kilolu hamile kaldıysan direk bidaha bana gelme der
100 gram alsan sorun çıkarır
zayıfsan senden iyisi yok
ona kalsa 9 ayda 300 gram alacaksın ama bebeğin 3 kilo olacak nasıl olacaksa
ve hala bu doktorun kapısında kuyruk oluyor millet anlamıyorum doğrusu

Benimde görüntüleme merkezi ama çok pahalı. 270 tl. Benim usg de görüntü çok güzel çıkıyor. Demek hep sıkışık olduğum için.
Ayy Seninde Baya Pahalıymış. Aynen Canım Meshane Dolu Olunca Bebeğin Görüntüsünü Daha Net Görüyolarmış. Benden Bundan Sonra Ultrasona Girmeden Su Götürüp Su İçicem Doldurcam Meshaneyi :) :) :)

6 da mı uyandın kuzum sen bu ne hız
benim bir işim yok çok şükür
iş çıkışı gidip sütyen alacağım 3 desteklilerden
bulabilirsem tabi burada
sonra bayram hazırlığı bu bayram kv ler yok hacıdalar
kendi annemlere gideceğiz sadece
bu bayram çok yorulmayacağım şükür

Onun Okuduğu Okulu, Aldığı Diplomayı.......Töbe Est. Mübarek Gün Günaha Sokarlar Adamı

Onun Okuduğu Okulu, Aldığı Diplomayı.......Töbe Est. Mübarek Gün Günaha Sokarlar Adamı

adam normal doğuma karşı
şimdye kadar kimseyi normal doğurttuğunu duymadım
bi üst kat komşum 15 sene önce normal doğum yapmış onda
birde bir arkadaşım 4 sene önce yapmış
hatta geçen ay ikinci çocuğunu sezeryanla aldı
onun dışında herkesi sezeyana alıyor
normal doğum istersen sen bilirsin ben girmem o gün burada olmayacağım diyor
çoğu kişiyide vaktinden önce alıyor
neymiş tatile gidecekmiş
adam kend karısını bile sezeryanla doğurttu

Günaydın hanımlar :) gece kalkıp bişiler yediğim için bugün 9 a kadar tembellik yaptık. Herkese mübarek arefe gününden sevgiler ve hayırlı cumalar ... İnşAllah bir sonraki bayramda bebişlerimiz kucağımızda bayram gezmelerine çıkarız Allah bebişlerimiz sağlıkla güzel günlerini gör

mlar :) gece kalkıp bişiler yediğim için bugün 9 a kadar tembellik yaptık. Herkese mübarek arefe gününden sevgiler ve hayırlı cumalar ... İnşAllah bir sonraki bayramda bebişlerimiz kucağımızda bayram gezmelerine çıkarız Allah bebişlerimiz sağlıkla güzel günlerini görMemizi nasip etsin

aklımda, doktor istemesede ben kültür yaptıracağım.

evet bizde yarım gün çalışıyoruz. özel sektör mağdurları

Pek
Badereli doktormuş. Bana kesin bakmaz kilo alıyorum diye. Öyle yaparsa da adı çıkmış daha kimse gitmez ona. Bu işler iyi yoruma bakıyor,hepimiz yoruma göre dr gidiyoruz.

günaydın güzel anneler. bende erkenciyim bugün. ilacı içtim kahvaltı edicem şimdi.hepinizin hem arefesi ve cuması mubarek olsun. rabbim kimin ne derdi varsa en kısa sürede dermanını versin. çocuğu olmayanlara en kısa sürede bu güzel duyguyu tattırsın. rabbim bizlerede bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar benim detaylı ultrasonumu özel muayenehaneye gittiğim doktor kendi yerinde yaptı. ve biz sadece muayene ücreti ödedik. 120 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…