evet bizde yarım gün çalışıyoruz. özel sektör mağdurları
Pek
Badereli doktormuş. Bana kesin bakmaz kilo alıyorum diye. Öyle yaparsa da adı çıkmış daha kimse gitmez ona. Bu işler iyi yoruma bakıyor,hepimiz yoruma göre dr gidiyoruz.
kızlar benim detaylı ultrasonumu özel muayenehaneye gittiğim doktor kendi yerinde yaptı. ve biz sadece muayene ücreti ödedik. 120 TL.
Cnm sağlık olsunda hepsi geçer sanırım senin anne baban yaşlılar ondan. Çok normal belli bi zamandan sonra başlıyor rahatsızlıklar tabiki insan kendi anne babası olduğunda kabul etmek istemiyor ama yaşlanıyorlarBen işe gitmedim bugün izin verdim kendime ama ne bayram merakı var ne de başka heves.
Hastanede geçecek sanırım bayram. Eşim yarın kurbanla falan uğraşacak bizde annemin yanında oluruz.
Geçen yılki bayramların ikisinde de babam yoğun bakımdaydı.ondan dolayı neşe vermiyor sanki artık. İnşallah kızımla güzel bayramlar geçiririz.sağlık olsunda önümüzde çok bayramlar var daha.
Sizlere de sağlıklı neşeli bayramlar diliyorum.
Kolayına Geliyoda O Yüzden Pislik Herifadam normal doğuma karşı
şimdye kadar kimseyi normal doğurttuğunu duymadım
bi üst kat komşum 15 sene önce normal doğum yapmış onda
birde bir arkadaşım 4 sene önce yapmış
hatta geçen ay ikinci çocuğunu sezeryanla aldı
onun dışında herkesi sezeyana alıyor
normal doğum istersen sen bilirsin ben girmem o gün burada olmayacağım diyor
çoğu kişiyide vaktinden önce alıyor
neymiş tatile gidecekmiş
adam kend karısını bile sezeryanla doğurttu
Ben işe gitmedim bugün izin verdim kendime ama ne bayram merakı var ne de başka heves.
Hastanede geçecek sanırım bayram. Eşim yarın kurbanla falan uğraşacak bizde annemin yanında oluruz.
Geçen yılki bayramların ikisinde de babam yoğun bakımdaydı.ondan dolayı neşe vermiyor sanki artık. İnşallah kızımla güzel bayramlar geçiririz.sağlık olsunda önümüzde çok bayramlar var daha.
Sizlere de sağlıklı neşeli bayramlar diliyorum.
Günaydın Anne adayları...Hayatımda ilk defa bu kadar ağır grip geçiriyorum, dün gece uyuyamadım burun tıkanıklığından en son hastaneyi aradım gece iki gibi, evde sprey var adını söyledim bunu kullanayım mı uyuyamıyorum dedim doktora bir kereye mahsus kullan dedi, sıktım bir dakika sonra dünya değişti sanki ohh derin bir nefes aldımhop yataya ama geçmiyor bu illet, geçmiyor.. en fazla iki gün sürerdi bu halim şimdi 5. günüm ve yarın bayram yarına kadar biraz iyileşsem bari
ben kaçırdım sanırım annene çok geçmiş olsun inşallah ciddibir durum değildir
bayralar eski tadını banada vermiyor
büyüyoruz diye mi yoksa geçmişin özlemimi bilmiyorum
ama 2-3 senedir bayram tadında değiller
canım biliyormusun bilmiyorum ama hani şu serumlar varya izotonik
onlar tuzlu su
bebeklerde bile durun tıkanıklığında kullanılıyor
100 cc lik bir serum alabilirsin
şırıngayla çekip burnuna sık açılır o zaman
eczanede çalışırken iş arkadaşım hamileydi ona doktoru bunu tavsiye etmişti
hatta bebeğine bile bunu yapmıştı
hatta kendinde evde tuzlu su yapabilirsin
1 sb su 1 çk tuzla
bunu bir zararı yok ama tabi bir doktoruna sor istersen
okyanus suyu duydum, devam ederse alacağım ondan çok zor aman dikkat edin kendinize, hamilelikte grip çok ağır geçiyor, ben gribi hep hafif atlatırdım ilk defa böyle oldum.
Bende 250 yr yaptirmistim ama niye ol dediki cay kahve falan alla alla kucuk cocuk dikkat dagitmamak icin desek tamamda digerine anlam veremedimayrıntılı ultrasona gün aldım haftaya perşembe tamda o gün 21. haftam bitmiş olacak
200 tl ücreti varmış
yanınızda küçük çocuk getirmeyin ultrasona gelmeden 2 gün önce kola çikolata tatlı çay kahve içmeyi kesin dedi
okyanus suyu zaten bildiğimiz tuzlu su o ithal olduğu için adını okyanus suyu koymuşlar ve içinde bildiğimiz izotonik var
şimdi bünyen daha hassas olduğu için ağır geçiriyorsundur canım
evde olsak yatar dinleniriz ama çalışırken hasta olmak çok daha zor
Cok geçmiş olsuunGünaydın Anne adayları...Hayatımda ilk defa bu kadar ağır grip geçiriyorum, dün gece uyuyamadım burun tıkanıklığından en son hastaneyi aradım gece iki gibi, evde sprey var adını söyledim bunu kullanayım mı uyuyamıyorum dedim doktora bir kereye mahsus kullan dedi, sıktım bir dakika sonra dünya değişti sanki ohh derin bir nefes aldımhop yataya ama geçmiyor bu illet, geçmiyor.. en fazla iki gün sürerdi bu halim şimdi 5. günüm ve yarın bayram yarına kadar biraz iyileşsem bari
da tam tersi idrar istemiyoruz dedilerCanım Bende 8 Ekim Çarşambaya Randevu Aldım Ama Görüntüleme Merkezinden Aldım 180 TL Bana Sadece İdrarlı Gelin Meshaneniz Dolu Olsun Öle Çok İyi Çekim Yapılıyomuş
Ya bu kizlarin hepsimi ayni bizimki 1 aydir istiyo tutturmus topuklu ayakkabi parlak olucak inunde kurdelesi olucak olucakda olucak bilerek almiyorum sirf kosarken bilegi burkulur diye hic giymedi cunku bide kis gelicek nerde giycek sirf gonlu olsun evde giysin diye topuklu terlik aldim giyiyo ama ayakkabiyidi istiyo yine senin bicirikda gule gule giysin prenses tam cadilar ya
hahaaaa istediğini bulmuş hatunn süslü olcek annesiiiii yerim topuklu ayakkabılarını güle güle giysin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?