2015 Şubat Anneleri

Günaydın Anne adayları...Hayatımda ilk defa bu kadar ağır grip geçiriyorum, dün gece uyuyamadım burun tıkanıklığından en son hastaneyi aradım gece iki gibi, evde sprey var adını söyledim bunu kullanayım mı uyuyamıyorum dedim doktora bir kereye mahsus kullan dedi, sıktım bir dakika sonra dünya değişti sanki ohh derin bir nefes aldımhop yataya ama geçmiyor bu illet, geçmiyor.. en fazla iki gün sürerdi bu halim şimdi 5. günüm ve yarın bayram yarına kadar biraz iyileşsem bari

Ben işe gitmedim bugün izin verdim kendime ama ne bayram merakı var ne de başka heves.
Hastanede geçecek sanırım bayram. Eşim yarın kurbanla falan uğraşacak bizde annemin yanında oluruz.
Geçen yılki bayramların ikisinde de babam yoğun bakımdaydı.ondan dolayı neşe vermiyor sanki artık. İnşallah kızımla güzel bayramlar geçiririz.sağlık olsunda önümüzde çok bayramlar var daha.
Sizlere de sağlıklı neşeli bayramlar diliyorum.

evet bizde yarım gün çalışıyoruz. özel sektör mağdurları

siz yine şanslısınız yarım gün çalışıyorunuz
ben bayramda bile çalışıyorum
Pek

Badereli doktormuş. Bana kesin bakmaz kilo alıyorum diye. Öyle yaparsa da adı çıkmış daha kimse gitmez ona. Bu işler iyi yoruma bakıyor,hepimiz yoruma göre dr gidiyoruz.

ay millet hala sıra oluyor kapısında
ben büyük konuştum bundan sonra 1 kuruş param onun boğazından geçmeyecek dedim
ama işte yine gidiyorum mecbur
bedava doğurtacam seni dese yine onun takibine girmem
eşim bile diyor ters bişey söylerse bu sefer elimden kimse alamaz diye

kızlar benim detaylı ultrasonumu özel muayenehaneye gittiğim doktor kendi yerinde yaptı. ve biz sadece muayene ücreti ödedik. 120 TL.

benim doktorumun ayrıntılı ultrasonu yok başka doktora yönlendirdi
yönlendirdiği doktor kendi hastalarından para almıyor benim gibi başka doktordan gelenlerden alıyormuş
kendi hastalarındanda alsın utanmazsa
50 lira muayene parası alıyor ve tahliller için ekstra ücret alıyor

Allah çalışan hamile arkadaşlarıma kolaylık versin, çok zor ben 3. ayımda çıktım 2 ay resmen işkence gibi geçmişti. Rabbim işinizi kolaylaştırsın inşallah, güç kuvvet versin.

Cnm sağlık olsunda hepsi geçer sanırım senin anne baban yaşlılar ondan. Çok normal belli bi zamandan sonra başlıyor rahatsızlıklar tabiki insan kendi anne babası olduğunda kabul etmek istemiyor ama yaşlanıyorlar inşAllah yavrularımızla güzel günler görürüz :)

Kolayına Geliyoda O Yüzden Pislik Herif

ben kaçırdım sanırım annene çok geçmiş olsun inşallah ciddibir durum değildir
bayralar eski tadını banada vermiyor
büyüyoruz diye mi yoksa geçmişin özlemimi bilmiyorum
ama 2-3 senedir bayram tadında değiller

canım biliyormusun bilmiyorum ama hani şu serumlar varya izotonik
onlar tuzlu su
bebeklerde bile durun tıkanıklığında kullanılıyor
100 cc lik bir serum alabilirsin
şırıngayla çekip burnuna sık açılır o zaman
eczanede çalışırken iş arkadaşım hamileydi ona doktoru bunu tavsiye etmişti
hatta bebeğine bile bunu yapmıştı
hatta kendinde evde tuzlu su yapabilirsin
1 sb su 1 çk tuzla
bunu bir zararı yok ama tabi bir doktoruna sor istersen

okyanus suyu duydum, devam ederse alacağım ondan çok zor aman dikkat edin kendinize, hamilelikte grip çok ağır geçiyor, ben gribi hep hafif atlatırdım ilk defa böyle oldum.

okyanus suyu duydum, devam ederse alacağım ondan çok zor aman dikkat edin kendinize, hamilelikte grip çok ağır geçiyor, ben gribi hep hafif atlatırdım ilk defa böyle oldum.

okyanus suyu zaten bildiğimiz tuzlu su o ithal olduğu için adını okyanus suyu koymuşlar ve içinde bildiğimiz izotonik var
şimdi bünyen daha hassas olduğu için ağır geçiriyorsundur canım
evde olsak yatar dinleniriz ama çalışırken hasta olmak çok daha zor

Bende 250 yr yaptirmistim ama niye ol dediki cay kahve falan alla alla kucuk cocuk dikkat dagitmamak icin desek tamamda digerine anlam veremedim

o yüzden diyorumya, Allah size sabır güç versin. Yarın bayram stresine girdim bu kadar hastalıkta ben nasıl dolaşacağım pöffff

Günaydın güzeller mübarek arefe günü hürmetine rabbim hepimize evlatlarimiza saglik huzur ve bütün güzellikleri nasip etsin inşallah

bugun tatil ya benim cadi inadina erkenden uyandi zaten sabaha karsi zor uyumustum sersem gibiyim yine daha kahvalti bekliyolar bir de
kimdi gecen bitaneniz kuyruk sokumu agrisindan bahsediyordu ne nalet biseymis o arkadas dun cok yoruldum herhalde sabaha kadar totomun agrisindan inledim yeminle kemigim batiyormus gibi ayy cok zormus hakkaten

bugun arefe ama bayram sevinci bende de yokk cunku cok gergin ve endiseliyim. Uzun suredir gitmiyordum kv'ye simdi sadece ilk gun gunubirlik bayram icin ugrayacagiz esim hatrina kabul ettim etmesine de ne yasiycam mechul yine mi kovuluruz artik nolur Allah kerim. Icim oyle darlaniyo ki bi an once bayramin ikinci gunune isinlnmak istiyorum bitsin bu azap dua edin.bize

Cok geçmiş olsuun

I ideal canim sen de benm gibi cok agir gecriyorsun sanirim aynen bahsettgn gibi uc gundur nefes alamiyorum surekli tikali burnum ben de dayanamayıp kizimin Pediatrik spreyinden siktim iki gece o hemen acanlardan onunla bile fayda olmadi inanir misin. Soğuk buhar makinasina suratimi yapistriyorum resmen hava alablnek icin geniz akintim da bitmedi gitti bogazimi da o tikiyor allah sonunu hayr etsin bu haldr bi de yollara duscez. Ben burun tikanikligimi alerjiye yoruyorum artik gripten enfeksiyondan olsa bu kadar surmezdi bu konka denen etler sisiyor ona da tek care anthistaminik ilaclar ama hepsini atastrdim hicbirini gebelkte güvenli bulmamslar kaldik boyle

AY hepsi ayni desene hayir bi de bulmak mesele onu gectim topugunu begenmez bununn tıktıkı yok ama der cadi meletti bizi ararken ben de ilk kez boyle bi ayskkabi alalıyorum sokakta giydrmem ayagini burkar falan neme lazim bayramda evde misafrlkte giysin hevesni alsin cadiii

hahaaaa istediğini bulmuş hatunn süslü olcek annesiiiii yerim topuklu ayakkabılarını güle güle giysin inş

erdi muradina teyzesi sabah kalktgi gibi ilk is pabuclari giyindi kokosss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…