2015 Şubat Anneleri

Ay izleme canim sunlari. Ogluma tv izletmiyorum ben de izlemem cogu zaman. Izleyeceksem sevdigim.diziyi filmi pc den izlerim. Hamileler de izlememeli bnce baksana etkileniyoruz.

Ay sorma canım dünden beri nazik nazik pıtlatıyor bebişim önceden çok sert vuruyordu artık pozisyondan mı ne bilmiyorum amaaa çok merak ediyorum oğluşumu inşAllah iyidir kuzum

Benım de oyle oldu. Gecen hafta dışardamin bile gorunuyo şimdi çok hafif ve daha az hissediyorum. Dediğin gibi belki de pozisyondandır..

birşey olmaz. ben birdün 6 saat filan geciktirdim çünkü o gün kontrolüm vardı doktora ilaç yazdıracaktım. öğlen 12 de vuruyordum şimdi akşam 6 30 da

Ay izleme canim sunlari. Ogluma tv izletmiyorum ben de izlemem cogu zaman. Izleyeceksem sevdigim.diziyi filmi pc den izlerim. Hamileler de izlememeli bnce baksana etkileniyoruz.

çocuklara kesinlikle tv yasaklanmalı
çoğu arkadaşımdan duyuyorum btün gün çizgi film izliyoruz diye
o daha yanlış

artık izlememe kararı aldım
zaten ayda sadece 1 hafta akşamları evdeyim
onuda psikolojimi bozan yayınlarla dolduramam

Ya bende diyorum.ben mi çok nazlıyım.
geçen aynı meslekten bir arkadaşın eşinin resmini gördüm hamile yine. İkizleri var 2 yaşında falan.sonra başka arkadaşa dedim daha çocukları küçük yine mi hamile diye dedi bu 4. Olacak. Çalışmıyor o zaman dedim,yok çalışıyor dedi.üç küçük çocuk,hamile ve çalışıyor. Kendimden utandım ben mi abartıyorum dedim. Ama 4 çocuk olmasının sebebi erkeğe ulaşmak.erkek olmak var şu dünyada.

ben çocuguma çizgi film bile izletmeyi düşünmüyorum bunu ne kadar başarırım bilmiyorum
geçen arkadaşlar geldi çocuklar çizgi film istedi kanalları bulamadım
arkadaş artık çocuk kanallarını üstte alsan yi edersin seneye lazım olur dedi
yani izlemek zorunda değil gece yarısına kadar çizgi film izleyen çocuklar var
bizim zamanımızda haftasonu sabah 6-9 arası olurdu gün içinde bul bulabilirsen çizgi filmi
şimdi sırf çizgi film kanalları var hergeçen günde artıyor sayısı
inşallah başarabilirim uyuyacaksada yemek yiyeceksede bunu bişey izlemedende yapabilir

merhba hanimlar .. ben bu syaafya daha once yazdimmi acaba hiç hatirlamiyorum
göbI$da$larimi bulduguma sevindim ama :)

aynen yaa
bizim zamanımızda cumartesi pazar çıkardı çizgi filmler ve sadece taş devri ile tom ve jerry olurdu
bir arkadaşım var bu çizgi filmlerde bile şiddet var çocukların beynini yıkıyolar diyo
kendi çocuğu için özel çizgi filmler almış onları izletiyor ama sabah ve akşam birer saat
sonra el becerilerine yönelik oyuncaklarla oynatıyor
eline telefon vermiyor
maşallah çocuğu çok da zeki
yani yok öyle şimdiki çocuklar teknolojiye ilgili doğuyor diye bişey
çocuğun zekası ona ne verdiğimizle alakalı

cnm senin ilk çocuğun mu bbizim müdür yrd hamile onun ki bnmkinden 1 ay büyük ve kadın 3. doğuruyo geçen cumartesi duvar silmiş maşallah dedim bn yapamıorum dedim müdüremiz de cnm senin vücut daha ham hamileliğe alışsın görürsün dedi 2. hamileliğinde

Kızlar kendimdeki sorunu buldum üç gün sürdü ama bence bu. çok komik gelecek size ama sabah sadece burun akıntım vardı tıkanıklık yoktu, şimdi tamamen tıkalı... sebebi ise; üç gündür günde bir bardak içtiğim ıhlamur, ıhlamur u içtim burnum tıkandı, ıhlamurdan önce sadece akıntım vardı. çok ilginç ama böyle oldu, şimdi bu gece nasıl uyuyacağım kara kara düşünüyorum. Sabah süperdi, sadece akıntı vardı... çok zor ya Allah kimseye vermesin burun tıkanıklığını.

İnşallah başarırsın. Sen bakacaksan olur ama başkası bakınca olmuyor. Benim kuzenin kızı da 4 yaşında.izlesin istemiyor ama gündüz k.validesi tv karşısına oturtup bırakıyormuş.gözlerini kırpıştırıyor artık. Kuzende gece boyu oyun oynuyor izlemesin diye

İlk ilk. Doğrudur belki de öyledir. Yoksa nasıl 4-5 tane doğum yaparsın. Ve ben daha son aylarını,doğum, bakma kısmını görmedim.

Ben burda çok hava attım hasta olmuyorum diye bugün ne olduysa ayakta duramıyorum,midem bulanıyor,burnum tıkalı değil ama göğsümden nefes alamıyorum. Nane limon yaptım. Zararsız bu sanırım. Birde parol serbestti değil mi?
Ağlayıp duruyorum sürekli.

Bakan kisiyi buna gore secmek lazim. Ne yedi diye sormam bakiciya ama tv konusuna onem veriyorum. Kendin gibi asla olmuyor illa maruz kaliyor ama evinde surekli tv acik bir aile izletir illa. Izlemese bile sesini duymasi konusmayi geciktiriyor. Surekli kitap okuyoruz evdeyken. Simdi 2 yasindki cocuk her seyi konusuyor niye diye soruyor. Pepe izleyerek yemek yiyen cocuklar konussa da az konusuyor. Tabi benim sansim 1 yasina kadar ucretsiz izin aldim. Sonra da oglene kadar kendim bakiyorum okula ogleden sonra gidiyorum. Bakalim ikinci cocukla ne olacak.
Ama cocuk konusunda neyi onemsersen basariyorsun. Bivarkadasim boyu kisa diye takintili her gun duzenli yogurt illa yiyor cocuk. Ben yapamiyorum mutfak konusunda tembel miyim neyim. Ben de araba koltuguna takintiliyim araba gidiyo cabuk bagla diyor oglum. Hamileyken bosuna alma bizim cocuklar hic oturmadi demisti arkadaslar. ben cok önemsedim ve alistirdim.
Ne yazmisim he

Araada ben de oyle unutuyorum sorun olmadi cok sukur

Gecmis olsun. Herkes hastayken illa buluyor seni de. Parol iciliyor da bir ise yaramiyor. Nane limon icilir tansiyonu dusurur cok icme. Bol.sivi al yat dinlen. Baska care yok

Hmm hic farketmedim boyle bir sey. Balli ihlamur cok ictim ben de. Ama burun geceye dogru tikaniyor hele yatinca. Acil sifalar butun hamilelere

ben bakacağım hatta yalnızım ailem uzakta eşiminkilerde
sonuçta çocuga herşeyi biz öğreteceğiz iyide kötüyüde
nasıl alıştırırsak öyle öğrenir çocuk
teknolojiye bağımlı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…