Ay izleme canim sunlari. Ogluma tv izletmiyorum ben de izlemem cogu zaman. Izleyeceksem sevdigim.diziyi filmi pc den izlerim. Hamileler de izlememeli bnce baksana etkileniyoruz.dün akşam kanalları gezdim midem bulandı
bütün kanallarda dizi vardı
birinde kadının kafasını kestiler
diğerinde arkadaş arkadaşını öldürdü
diğerinde töre cinayeti işlendi
diğerinde zaten sürekli kan vahşet şiddet ne ararsan var
dün gerçek bir haber okudum
11 yaşındaki çocuk arkadaşını oynarken yanlışlıkla babasının av tüfeğiyle vurmuş
sonra korkup o korkuyla arkadaşını balkondan aşağı atmış
aşağı inip meyva bahçesine kadar sürüklemiş
sonrada hiçbişey olmamış gibi eve gitmiş
arkadaşının ailesi ona sormaya gelince büyük soğukkanlılıkla bilmediğini söylemiş
her yerde savaşlar ölümler çocuk gelinler
biz böyle bir dünyada nasıl ahlaklı temiz salih evlatlar yetiştirebileceğiz
kesinlikle tv yasaklanmalı
özelliklede şu vahşi diziler yayından kaldırılmalı veya şifreli kanallarda gösterilmeli
Ay sorma canım dünden beri nazik nazik pıtlatıyor bebişim önceden çok sert vuruyordu artık pozisyondan mı ne bilmiyorum amaaa çok merak ediyorum oğluşumu inşAllah iyidir kuzum
birşey olmaz. ben birdün 6 saat filan geciktirdim çünkü o gün kontrolüm vardı doktora ilaç yazdıracaktım. öğlen 12 de vuruyordum şimdi akşam 6 30 dakan sulandırıcı iğne kullananlar ya ben bugün 1 saat geç vurdum nasıl aklımdan cıkmış hala kendime kızıyorum
hergün saatinde yapmaya dikkat ederken 1 saat geciktim sıkıntı olur mu içim içimi yiyo
Ay izleme canim sunlari. Ogluma tv izletmiyorum ben de izlemem cogu zaman. Izleyeceksem sevdigim.diziyi filmi pc den izlerim. Hamileler de izlememeli bnce baksana etkileniyoruz.
Ya bende diyorum.ben mi çok nazlıyım.Istedigin gibi yapani bulana kadar denemeye devam. Bn oyle yaptim bu kadin da nazlandi bi daha gelir ins. Calisiyorum evde kucuk cocuk bir de hamilelik yani o perdeyi esim asacak da ben silcem de. Mecbur yani. Hele bebekle hic yapilmiyor. O uyudukca uyumak gerekiyor
Aaa ne kadar ayıp ama hiç öyle bir şey duymadım.:) banyo yap ve temiz kıyafet giyin yazıyor, artık millet nasıl gidiyorsa ben göztepe araşturmaya gidicem
dün akşam kanalları gezdim midem bulandı
bütün kanallarda dizi vardı
birinde kadının kafasını kestiler
diğerinde arkadaş arkadaşını öldürdü
diğerinde töre cinayeti işlendi
diğerinde zaten sürekli kan vahşet şiddet ne ararsan var
dün gerçek bir haber okudum
11 yaşındaki çocuk arkadaşını oynarken yanlışlıkla babasının av tüfeğiyle vurmuş
sonra korkup o korkuyla arkadaşını balkondan aşağı atmış
aşağı inip meyva bahçesine kadar sürüklemiş
sonrada hiçbişey olmamış gibi eve gitmiş
arkadaşının ailesi ona sormaya gelince büyük soğukkanlılıkla bilmediğini söylemiş
her yerde savaşlar ölümler çocuk gelinler
biz böyle bir dünyada nasıl ahlaklı temiz salih evlatlar yetiştirebileceğiz
kesinlikle tv yasaklanmalı
özelliklede şu vahşi diziler yayından kaldırılmalı veya şifreli kanallarda gösterilmeli
ben çocuguma çizgi film bile izletmeyi düşünmüyorum bunu ne kadar başarırım bilmiyorum
geçen arkadaşlar geldi çocuklar çizgi film istedi kanalları bulamadım
arkadaş artık çocuk kanallarını üstte alsan yi edersin seneye lazım olur dedi
yani izlemek zorunda değil gece yarısına kadar çizgi film izleyen çocuklar var
bizim zamanımızda haftasonu sabah 6-9 arası olurdu gün içinde bul bulabilirsen çizgi filmi
şimdi sırf çizgi film kanalları var hergeçen günde artıyor sayısı
inşallah başarabilirim uyuyacaksada yemek yiyeceksede bunu bişey izlemedende yapabilir
cnm senin ilk çocuğun mu bbizim müdür yrd hamile onun ki bnmkinden 1 ay büyük ve kadın 3. doğuruyo geçen cumartesi duvar silmiş maşallah dedim bn yapamıorum dedim müdüremiz de cnm senin vücut daha ham hamileliğe alışsın görürsün dedi 2. hamileliğindeYa bende diyorum.ben mi çok nazlıyım.
geçen aynı meslekten bir arkadaşın eşinin resmini gördüm hamile yine. İkizleri var 2 yaşında falan.sonra başka arkadaşa dedim daha çocukları küçük yine mi hamile diye dedi bu 4. Olacak. Çalışmıyor o zaman dedim,yok çalışıyor dedi.üç küçük çocuk,hamile ve çalışıyor. Kendimden utandım ben mi abartıyorum dedim. Ama 4 çocuk olmasının sebebi erkeğe ulaşmak.erkek olmak var şu dünyada.
İnşallah başarırsın. Sen bakacaksan olur ama başkası bakınca olmuyor. Benim kuzenin kızı da 4 yaşında.izlesin istemiyor ama gündüz k.validesi tv karşısına oturtup bırakıyormuş.gözlerini kırpıştırıyor artık. Kuzende gece boyu oyun oynuyor izlemesin diyeÇanakkale'de üniversite hasta
ben çocuguma çizgi film bile izletmeyi düşünmüyorum bunu ne kadar başarırım bilmiyorum
geçen arkadaşlar geldi çocuklar çizgi film istedi kanalları bulamadım
arkadaş artık çocuk kanallarını üstte alsan yi edersin seneye lazım olur dedi
yani izlemek zorunda değil gece yarısına kadar çizgi film izleyen çocuklar var
bizim zamanımızda haftasonu sabah 6-9 arası olurdu gün içinde bul bulabilirsen çizgi filmi
şimdi sırf çizgi film kanalları var hergeçen günde artıyor sayısı
inşallah başarabilirim uyuyacaksada yemek yiyeceksede bunu bişey izlemedende yapabilir
nesi ne gitsen uzak mi. Bence de o doktora gitme. Olumlu olumsuz da konussa guvenilmez anlattigina göre.
Yazmıştın sankimerhba hanimlar .. ben bu syaafya daha once yazdimmi acaba hiç hatirlamiyorum
göbI$da$larimi bulduguma sevindim ama :)
İlk ilk. Doğrudur belki de öyledir. Yoksa nasıl 4-5 tane doğum yaparsın. Ve ben daha son aylarını,doğum, bakma kısmını görmedim.cnm senin ilk çocuğun mu bbizim müdür yrd hamile onun ki bnmkinden 1 ay büyük ve kadın 3. doğuruyo geçen cumartesi duvar silmiş maşallah dedim bn yapamıorum dedim müdüremiz de cnm senin vücut daha ham hamileliğe alışsın görürsün dedi 2. hamileliğinde
Bakan kisiyi buna gore secmek lazim. Ne yedi diye sormam bakiciya ama tv konusuna onem veriyorum. Kendin gibi asla olmuyor illa maruz kaliyor ama evinde surekli tv acik bir aile izletir illa. Izlemese bile sesini duymasi konusmayi geciktiriyor. Surekli kitap okuyoruz evdeyken. Simdi 2 yasindki cocuk her seyi konusuyor niye diye soruyor. Pepe izleyerek yemek yiyen cocuklar konussa da az konusuyor. Tabi benim sansim 1 yasina kadar ucretsiz izin aldim. Sonra da oglene kadar kendim bakiyorum okula ogleden sonra gidiyorum. Bakalim ikinci cocukla ne olacak.İnşallah başarırsın. Sen bakacaksan olur ama başkası bakınca olmuyor. Benim kuzenin kızı da 4 yaşında.izlesin istemiyor ama gündüz k.validesi tv karşısına oturtup bırakıyormuş.gözlerini kırpıştırıyor artık. Kuzende gece boyu oyun oynuyor izlemesin diye
Araada ben de oyle unutuyorum sorun olmadi cok sukurkan sulandırıcı iğne kullananlar ya ben bugün 1 saat geç vurdum nasıl aklımdan cıkmış hala kendime kızıyorum
hergün saatinde yapmaya dikkat ederken 1 saat geciktim sıkıntı olur mu içim içimi yiyo
Gecmis olsun. Herkes hastayken illa buluyor seni de. Parol iciliyor da bir ise yaramiyor. Nane limon icilir tansiyonu dusurur cok icme. Bol.sivi al yat dinlen. Baska care yokBen burda çok hava attım hasta olmuyorum diye bugün ne olduysa ayakta duramıyorum,midem bulanıyor,burnum tıkalı değil ama göğsümden nefes alamıyorum. Nane limon yaptım. Zararsız bu sanırım. Birde parol serbestti değil mi?
Ağlayıp duruyorum sürekli.
Hmm hic farketmedim boyle bir sey. Balli ihlamur cok ictim ben de. Ama burun geceye dogru tikaniyor hele yatinca. Acil sifalar butun hamilelereKızlar kendimdeki sorunu buldum üç gün sürdü ama bence bu. çok komik gelecek size ama sabah sadece burun akıntım vardı tıkanıklık yoktu, şimdi tamamen tıkalı... sebebi ise; üç gündür günde bir bardak içtiğim ıhlamur, ıhlamur u içtim burnum tıkandı, ıhlamurdan önce sadece akıntım vardı. çok ilginç ama böyle oldu, şimdi bu gece nasıl uyuyacağım kara kara düşünüyorum. Sabah süperdi, sadece akıntı vardı... çok zor ya Allah kimseye vermesin burun tıkanıklığını.
İnşallah başarırsın. Sen bakacaksan olur ama başkası bakınca olmuyor. Benim kuzenin kızı da 4 yaşında.izlesin istemiyor ama gündüz k.validesi tv karşısına oturtup bırakıyormuş.gözlerini kırpıştırıyor artık. Kuzende gece boyu oyun oynuyor izlemesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?