Deneyimli annelerden öğrencez artık. Benim çevremdeki çocuklarda hep oturuyor araba koltuğuna anne babanın tavrına göre. Bende kola içiren ve arabada Ön koltuğa oturtturanlara sinir oluyorum ama müdehale edemiyorum tabii. Ayrıca sokağa çöp atan çocuklara da çok kızıyorum ama hepsi aile ile ilgili işte.Bakan kisiyi buna gore secmek lazim. Ne yedi diye sormam bakiciya ama tv konusuna onem veriyorum. Kendin gibi asla olmuyor illa maruz kaliyor ama evinde surekli tv acik bir aile izletir illa. Izlemese bile sesini duymasi konusmayi geciktiriyor. Surekli kitap okuyoruz evdeyken. Simdi 2 yasindki cocuk her seyi konusuyor niye diye soruyor. Pepe izleyerek yemek yiyen cocuklar konussa da az konusuyor. Tabi benim sansim 1 yasina kadar ucretsiz izin aldim. Sonra da oglene kadar kendim bakiyorum okula ogleden sonra gidiyorum. Bakalim ikinci cocukla ne olacak.
Ama cocuk konusunda neyi onemsersen basariyorsun. Bivarkadasim boyu kisa diye takintili her gun duzenli yogurt illa yiyor cocuk. Ben yapamiyorum mutfak konusunda tembel miyim neyim. Ben de araba koltuguna takintiliyim araba gidiyo cabuk bagla diyor oglum. Hamileyken bosuna alma bizim cocuklar hic oturmadi demisti arkadaslar. ben cok önemsedim ve alistirdim.
Ne yazmisim he
Kızlar kendimdeki sorunu buldum üç gün sürdü ama bence bu. çok komik gelecek size ama sabah sadece burun akıntım vardı tıkanıklık yoktu, şimdi tamamen tıkalı... sebebi ise; üç gündür günde bir bardak içtiğim ıhlamur, ıhlamur u içtim burnum tıkandı, ıhlamurdan önce sadece akıntım vardı. çok ilginç ama böyle oldu, şimdi bu gece nasıl uyuyacağım kara kara düşünüyorum. Sabah süperdi, sadece akıntı vardı... çok zor ya Allah kimseye vermesin burun tıkanıklığını.
Ben burda çok hava attım hasta olmuyorum diye bugün ne olduysa ayakta duramıyorum,midem bulanıyor,burnum tıkalı değil ama göğsümden nefes alamıyorum. Nane limon yaptım. Zararsız bu sanırım. Birde parol serbestti değil mi?
Ağlayıp duruyorum sürekli.
şu burun tıkanıklığını ve boğaz ağrısını benden şiddetli yaşayan yoktur herhalde. çünkü hem geniz eti hemde kocaman bademciklere sahibim(ameliyat olacaktım doktor ameliyat etmedi kansızlık yüzünden).
ıhlamur tıkıyor olabilir doğrudur. benim ne yaparsam yapayım geçmeyen bir burun tıkanıklığım mevcut ama gripken 10 katı tıkanıyoreğer hamile olmasak seçenek çokta hamile kalınca malesef tuzlu su en iyi çözüm. ben 1 bardak suya bir çay kaşığı tuzu karıştırıp şırınga ile burnuma sıktım. öyle eridi aktı. birde odayı bol bol nemlendir.en kötüsü uyumak zaten bu hastalıkta. uyuyamadığın için iyileşemiyor insan bir gece inan ölüyorum sandım acile gidicektim. ne ağzımdan ne burnumdan alabildim nefes tıkandım kaldım.birde çok su iç.içtiğinin iki katı. inan etki ediyor.
Parol içiliyor ama bence içme işe yaramayacaktır bir bardağa ılık su bol limon ve bal koy iç iyi gwliyor ve uyumaya çalış dinlen hatta duş alabilirsen duş alıp öyle uyu saçını iyice kurut ama çok geçmiş olsunBen burda çok hava attım hasta olmuyorum diye bugün ne olduysa ayakta duramıyorum,midem bulanıyor,burnum tıkalı değil ama göğsümden nefes alamıyorum. Nane limon yaptım. Zararsız bu sanırım. Birde parol serbestti değil mi?
I ideal aman diyim illadin uyusturucu gibi bir sprey sakin dayanamayip ucuncuye sikma normalde uc gun kullnblion ama zaten asiri tikanik durumdayız onunla bagimli gibi oluyorsun biraktgnda burun etleri iki misli sisip tikiyor. Ilk gebelgmde böyle siddetlo hasta olmuştum ve uc gun kullnmstm sonrasında bi tikandim bogulcam nefes alamiom camda durdum sabaha dek dusun sonra dr dedi bunu bana bikac gun çektim oyle sonradan acildi ama çok berbat biseydi
Internette arastrnca senelerce bunun bagmlisi olmus onu kullnmdan uyku uyuyamayan insanlari okuyunca anladim mevzuyu aman diyim kuzum
onun yerine cok darda kalirsan otrivine pediatrik kullan sadece iki gun ama
Ah cnım esobacım bende aynıyım inşallah bian önce atlatrzBen burda çok hava attım hasta olmuyorum diye bugün ne olduysa ayakta duramıyorum,midem bulanıyor,burnum tıkalı değil ama göğsümden nefes alamıyorum. Nane limon yaptım. Zararsız bu sanırım. Birde parol serbestti değil mi?
Trenckotun önü acik dursun artik napalim. Benim bol trikolarim vardi gecen yildn yarasa kol gibi. Onlar iyi oldu bayramda giycem. Sigdigin bir hirkayi giyin artik napalim hamilenin tarzina bakmasin millet. Parasina acimayayim alayim diyorsun yine de ya bulunmuyor ya da cikip alacak halin olmuyorOf of valize koycak dogru duzgun bisey bulamadım burda yine yazliklarla tunik vb idare ediyorduk gidecegmz iki yer de serin ve kislik gruptan giyebilecegm dis kıyafet tarzi biseyim yok.ne hirka oldu ne trenckotum ne kalın tuniklerim kisa gomlkle de cikamam netcem bilmiyorum kaldım ortada ayağım da buyumus mu ne ayakkabı da sikti oyy bedenin ayarinin kacmasi ne gicik yaa
Nane lımon içme sakın doktor bana ıhlamur içebilirsın demişti,parol un plus olmayanı serbestBen burda çok hava attım hasta olmuyorum diye bugün ne olduysa ayakta duramıyorum,midem bulanıyor,burnum tıkalı değil ama göğsümden nefes alamıyorum. Nane limon yaptım. Zararsız bu sanırım. Birde parol serbestti değil mi?
Mandalina falan ye bol bol,bi de ben sıcak suya bal limon katıp içmiştim geçmış olsun çokNane lımon içme sakın doktor bana ıhlamur içebilirsın demişti,parol un plus olmayanı serbest
Canım gecmis olsun nasıl yaptın onu bana da anlatır mısın sinüslerim burnum hep tikali basım ve yüzümün tamamı ağrıyor grip de oldum ben de yapayım yarına kadar toparlanmam lazımKozlar nasilsiniz?
Ben uzun sure bas agrisi çektim meğer sinuslerdenmis. Deniz tuzlu suyla sinuslri aciyorum. Bas agrim geçti sukur. Bu arada bugün bebek arabamizi aldik bayram hediyesi oldu kizima da.
Ben bile olduysam herkes olur. Kolay hasta olan biri değilim. Geçmiş olsun sana da.Ah cnım esobacım bende aynıyım inşallah bian önce atlatrz
asıl ıhlamur içme cnm bn nane limon içtim sürekli hiçbişey olmadı aksine ayağa kalktımNane lımon içme sakın doktor bana ıhlamur içebilirsın demişti,parol un plus olmayanı serbest
İçtim valla. Bende ihlamur mu o mu diye düşündüm nane her şeyde var zararsızdır dedim içtim.tansiyonum 10-6 çok mu düşük acaba.Birde midem bulanıyor tansiyondan bulanır mı?Nane lımon içme sakın doktor bana ıhlamur içebilirsın demişti,parol un plus olmayanı serbest
asıl ıhlamur içme cnm bn nane limon içtim sürekli hiçbişey olmadı aksine ayağa kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?