Hayatta en dayanamadigim seylerden biridir insanlarin sokaga cop atmasi. Araba kullanirken önündeki cikarip bisey atarsa ya korna calarim ya selektor yaparim hic affetmem. Yolda yurutken attigini gorursem pardon dusurdunuz derim imali imali, o zaman cogu egilip alio tekrar attigini yerden. Bi kere kadin dedi ki herkes atio ne var, o ne ya dedim yanindaki kocasi bagirmaya basladi bana sana ne beee die korktum kactim :))
Kızlarrrr günaydın herkese iyi mutlu bayramlar . Yavruşlarımızla beraber nice güzel bayramlar görürüz inşAllah.Allahım yavrum büyüsünde elimi öpsün :)
Iyi bayramlar canim. Su ilaci kullanma basta aciyor sonra daha betet tikaniyormus. Geciyor 3 gunden sonra tikanma azaliyor
Bayram günü doktora gideceğimkbb doktoruna maalesef.
Baska bir durumun yoksa geniz eti gibi fln bu kadar kotu olmanin sebebi sprey. Basta super rahatlik sonra kullanazsan cile. Istersen bi arastir netten.Beni bir gün idare ediyor ama, yoksa ölmek üzere oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum
nasil yetistilerse guluyor bana ogrenciler cop hocam ne olacak diyorlar. Agzindaki sakizi cikar diyorun kalkip camdan asagi atiyor nasil kizdim ama onun icin en normal sey. Ins birgun gecerken baskasinin sakizi kafana yapisit dedim manyak hoca demislerdir kesin
Benim de yarin hafta degiscek cocuk gibi sayiyorum ben de
Evet 20 li. Haftalara gelmek isterdim şimdi aklım 30 da. Daha çok var ama o da gelir inşallah.
Senle ben varız burda da bayram sabahı işi olmayan sadece biz sanırım.Ben zaten hasta yatıyorum
Git canım git bir şey olmaz. Bayram havası başka olur, gerilmeden git.Her tür cope kil oluyorum ama o sakız konusunda deliriyorum merdvenlere yapstriolar bi de tutunma yerkerine essek kadar adam olmuslar adap terbiye yok. Ben de derste cikar dedm sakizi agzindan gozume baka baka camdan tukurdu aşağıIndirdim asagi otlarin arasindam buldurdum o sakizi cçiğne smdi dedim cocuk kaldi Boyle bi
Seninle ayniyiz kuzum ben de cok sevndrk oluyom hafta degsnce
ben de varim ben de yoldayiz kvye gdioz ilk kez yollar bitmesn istiyom ajda pekkam gibi gerildim yeminle
Git canım git bir şey olmaz. Bayram havası başka olur, gerilmeden git.
Bizim hastanın çıkması pzt. Ne kaldı, kocam kurban peşinde, bende evde hasta yatıyorum.
Keşke k.valideme gidiyor olsam bende.yer içer takılırdım.
İnşAllah cnm bebeklerimiz iyi olsun da gezmek tozmak eğlenmek beklesin hiç umrumda değil :)Hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, sevdiklerimizle geçireceğimiz nice bayramlara inşallah..Seneye miniklerimizle daha bi güzel olacak..
Gurbette hiçte güzel geçmiyor bayram..Korkudan yola çıkamadık..Tek rabbim bebeğimizi bize bağışlasın, acısını göstermesin..Daha çok bayramlar görelim inş.
İyi yapmışsın. Giden çok ama ben geçen bayram iki saatlik yola gittim yol boyu belim ağrıdı zehir oldu. En iyisi yerimizde duralım.Hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, sevdiklerimizle geçireceğimiz nice bayramlara inşallah..Seneye miniklerimizle daha bi güzel olacak..
Gurbette hiçte güzel geçmiyor bayram..Korkudan yola çıkamadık..Tek rabbim bebeğimizi bize bağışlasın, acısını göstermesin..Daha çok bayramlar görelim inş.
İyi yapmışsın. Giden çok ama ben geçen bayram iki saatlik yola gittim yol boyu belim ağrıdı zehir oldu. En iyisi yerimizde duralım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?