2015 Şubat Anneleri

Kızlar deniz suyu falan almayın, hiç bir işe yaramıyor ben yine boğulmak üzereyim, mecbur sıkıcam spreyi yoksa hakkın rahmetine kavuşucam bu gidişle ne yemek ne içmek ne konuşmak hiç bir şey yapamıyorum.

hiç unutmam bir defa eczanede çalışırken bir müşteri geldi
adam elinde çerezle girdi içeri
eczanede başka müşterinin çocukları vardı ve adam onları görmezden gelip gözlerinin içine baka baka onlara ikram etmeden cipsini yemeye devam etti
sinir olmuştum o an ona
sonra eczaneden çıkarken cips paketini yere atıp arabasına yöneldi
paketi aldım yerden koştum yetiştim peşinden
adam arabaya binmiş çalıştırmış tam gidiyordu
camı tıklattım adam bişey diyeceğimi sanıp açtı camı
pardon pisliğinizi unuttunuz dedim bende camdan içeri attım paketi
tam adamın kucağına
kıpkırmızı oldu bişey demeden uzaklaştı

Bayram günü doktora gideceğim kbb doktoruna maalesef.

Canım git tabii. Niye geçemedi bir türlü ki. Burun Et'lerin falan da şişip tıkıyor olabilir. Deniz suyu sinüsleri açması lazımdı. Burun tıkanıklığı da çok zor. Allah şifa versin inşallah.

Beni bir gün idare ediyor ama, yoksa ölmek üzere oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Baska bir durumun yoksa geniz eti gibi fln bu kadar kotu olmanin sebebi sprey. Basta super rahatlik sonra kullanazsan cile. Istersen bi arastir netten.

I ideal kuzum çektiğini cok iyi anlıyorum ama sıkma onu bak altı gun full tikaliydi benim de uc gun otrivine sıktım ama pediatrik olanı daha masum illadine gore yine de o bile biyerden sonra etki etmio sonraki iki gun bogulsam da dayanmya calistim. Buhar makonasi bulsan soguk buhar biraz olsun rahatlatiyot ben iki saatcik uykularmi ona borcluyum. Burun deliklerme viks surdum hep ve sefiyol diye izotonik tarzi normal spreyi varr kizin saatbasi onu siktim. Sinus rinse diyee bi burun yikama kiti var eczaeczaneden al onu da dene zararsz o da tuzlu su ama sinusleri yıkıyor. Gerci bizmki alerjik tepkime olfu bak bu kadar surnez cunku konkalarn sismesi iste bu alerji ilaci bunu acio ama gebelikte hep c kategorisinde onlar ben de icemedm. yatarken kuru sogani bol ikiye bas ucuna koy uc dört saate yenile onu o da aciyo hafiften.dayan canim o iki gun olfum resmen bugun kısmen de olsa acildi sukur ediyorum buna da. Smdi de boğaza akiyo genzim gicik tutuyo oksurukten icim parcalandi habire de kusturuyor her asamasi illet mübarek

Her tür cope kil oluyorum ama o sakız konusunda deliriyorum merdvenlere yapstriolar bi de tutunma yerkerine essek kadar adam olmuslar adap terbiye yok. Ben de derste cikar dedm sakizi agzindan gozume baka baka camdan tukurdu aşağı Indirdim asagi otlarin arasindam buldurdum o sakizi cçiğne smdi dedim cocuk kaldi Boyle bi

Benim de yarin hafta degiscek cocuk gibi sayiyorum ben de

Seninle ayniyiz kuzum ben de cok sevndrk oluyom hafta degsnce

Evet 20 li. Haftalara gelmek isterdim şimdi aklım 30 da. Daha çok var ama o da gelir inşallah.
Senle ben varız burda da bayram sabahı işi olmayan sadece biz sanırım.Ben zaten hasta yatıyorum

ben de varim ben de yoldayiz kvye gdioz ilk kez yollar bitmesn istiyom ajda pekkam gibi gerildim yeminle

Git canım git bir şey olmaz. Bayram havası başka olur, gerilmeden git.
Bizim hastanın çıkması pzt. Ne kaldı, kocam kurban peşinde, bende evde hasta yatıyorum.
Keşke k.valideme gidiyor olsam bende.yer içer takılırdım.

Gidiyoruz bakalim bayramdan ziyade soguk savas havasi oluyo bizde ya sabir artik sayili zaman cabucak geceriinşallah. Hastanede hastan olunca bayramm bayram gibi olmuyor iyi biirim iki yıldır babacim hastanelerdeydi hep ilk defa kemoterapi almiyor da evde sukur iki bayramdr. Rabbim kimseyi uzun süreli yatrtmasim muhtac etmesin oralara. Napalim sen de dinlen bu bayram böyle bidahaki daha guzel olur inşallah kurbaninizi da Allah kabul etsin canm

Hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, sevdiklerimizle geçireceğimiz nice bayramlara inşallah..Seneye miniklerimizle daha bi güzel olacak..

Gurbette hiçte güzel geçmiyor bayram..Korkudan yola çıkamadık..Tek rabbim bebeğimizi bize bağışlasın, acısını göstermesin..Daha çok bayramlar görelim inş.

İnşAllah cnm bebeklerimiz iyi olsun da gezmek tozmak eğlenmek beklesin hiç umrumda değil :)

İyi yapmışsın. Giden çok ama ben geçen bayram iki saatlik yola gittim yol boyu belim ağrıdı zehir oldu. En iyisi yerimizde duralım.

İyi yapmışsın. Giden çok ama ben geçen bayram iki saatlik yola gittim yol boyu belim ağrıdı zehir oldu. En iyisi yerimizde duralım.

zaten korkum bel ağrısıydı doktora sormuştum bi açıklama yapmadı olabilir dedi sadece, annemden ordan gelme gelme diye bastırınca kaldım yerimde..Bebeğim sağlıklı olsun hayırla kucağıma alayım daha cok gezeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…