2015 Şubat Anneleri

Bende senle aynı fikirdeyim. Baştan başka biri olsamda sonra değişsem haklı ama beni zaten böyle sevdi.

Hastanede pijama zor oluyormuş araştırma yaptım. Gecelik sevmiyorum dedi de sakın geceliksiz gitme dediler. Eve çıkınca pijama giyiliyormuş. İki gecelik bir pijama bir de sabahlık alıcam ben.

Ili gecelik mantıklı. Çünkü terleme olabiliyor değiştirmek gerekebiliyor.

Ben markası ne bilmiyorum ama bir tane aldım süper bir şey hem çok rahat hep topluyor hem de sıkmıyor.ayrıca belli etmiyor ve küçük gösteriyor.
Nekadar fonksiyonu varmış çok reklamcı gördüm kendimi

Pijama lafın gelişidir. Günlük eşofmanla spor arası bişiler oluyor. Ben yattığım şeyle ev içinde dolaşmam zaten. Yatak kıyafeti başkadır ev kıyafeti başka. Raporlu olduğum günler çoğu zaman dinlenmeyi seçiyorum yatakta olunca da pijama giyiyorum. Göğüslerin silikonsa sarkmasından korkmana gerek yok ki. Hem sarkma öyle çabuk olacak bişi değil yani dokuz ayda sarkmaz

Yani tabi ki karsilikli özen cok guzel de su dönem kendimi cekemiyom ki ciddi manada yetisemiyorum isten gel kizla ilgilen yemek yap ye yedir topla yatir derken gece oluyor. Hamilelikten zaten giydigin olmaz olan yakismaz modundasin. Biz sekizinci yilimizdayiz evlilikte herseyden once gpnul gözüyle bakmayi ogreniyorsun yeri gelince her halin guzel geliyor sevgiyle misal bazen en paspal halimle daha çekici bulduğunu soyker esim ben de hadi canim der geçerim bozulur o hemen kuser inanmıyorum diye. Eskiden evde de full bakim hergun suslu giyinirdim de hayat kostrmacasinda biyerde o kopuyon oldugun minimum olcude iyi olmak yetiyor. Titizlige kişisel hijyene cok önem veriyorym ben yanlislikla bile rahatszlik hissetrmeneli esler birbrne ben utanrm cok az bile kasim uzasa. Haftasonu ya da dsarda birlikte oldugumuz anlarda ozen gosteriyorum yine de ama haftaici pjama candir

Ili gecelik mantıklı. Çünkü terleme olabiliyor değiştirmek gerekebiliyor.
Kan Man olabiliyormuş. Hemde sezeryanla dikişler oluyor hemde pijamanin beli sıkabilir.
Bakalım deneyimli hamileler ne diyecek.

tamam tamam ben seni şimdi çok iyi anladım
çok büyüdüler hamile kalınca , o yüzden korkuyorum valla

Yok cnm hamile kadin aldatilir felsefesinden dolayi deil sokaga cikarken suslenioruzda esimize nie suslenmiorz. Ben o yuzden bugun bi deisiklik yaptim. Aldatacak adam sen istersen en seksi halinle gez yine aldatir dedigin gibi karakter meselesi. Ve kendisi kaybeder ben sadece biraz daha bakimli olayim da esim sogumasin istedim bide sonuc olacak kocam herkesten kiymetli
Kesinlikle cnm bak oda isten gelmis yorgun argin genellikle yatmadan tras oluodu du bende duzgun bisiler giyiyim trasimi olayim dedi dahada bi datli oldu ben bu isi cok begendim :)) adam beni 5 yil fonsuz gormedi garibim evlendik hemen hamile kaldim ilk 3 ay gozume kalem surmedim sac bas perisan adamda şok olmustur :)) elimden geldigince devam edecegim bakalim :)

tamam tamam ben seni şimdi çok iyi anladım
çok büyüdüler hamile kalınca , o yüzden korkuyorum valla

Aynı durumdayım hala göbekten öndeler inşallah bol bol süt olur. Sonrasında eğer bir sarkma durumu olursa toparlatırız boşver

Çok kanayan bişi olduğunu sanmıyorum da iki de mi az diye düşündüm bi an
Birgün kalıyorsun zaten 5 tane alıp gitme.
Yoksa sende ketıl götürenlerden mi olacaksın?
Şaka bende düşündüm ama lohusa geceliği dediğin anda fiyatı iki katına çıkıyormuş çaktırmadan almak gerek.

21 günü geçmemek gerekiyormuş. Bundan önce nasılsan öyle olucakmışsın. 21 gün paspal olunca hem kendi psikolojin etkileniyormuş hem de en yakınındakilerin psikolojisi

Canım sen haklısın yeni evlisin cicim aylarında hamile kalmışsın. Bizde 8 yıllık evliyiz.

21 günü geçmemek gerekiyormuş. Bundan önce nasılsan öyle olucakmışsın. 21 gün paspal olunca hem kendi psikolojin etkileniyormuş hem de en yakınındakilerin psikolojisi
Ah 21 ah. Sigarayı bırakıncada 21 günde alışıyormuşsun bıraktığına.121 gün oldu ben daha alışamadım

Bir gün sancı çektim ben ilk zamanlarda gecelik giyiyorum terden sırılsıklam olmuştu sonrasında hastane kıyafetleri giydirdiler onlar da terden sırılsıklam oluyordu üç dört tane giymişimdir ondan da. Ama bu suni sancıydı belki normal doğal sancı bu kadar uzun sürmez.

Aynı durumdayım hala göbekten öndeler inşallah bol bol süt olur. Sonrasında eğer bir sarkma durumu olursa toparlatırız boşver
amin amiin hepimizzin bolca sütü olur inşalahhh.. Amaan dimiii ? Ne olucak ben atıyım sütyeni bi köşeye

Ya evet ben ilk 3 ay kas biyik cikmis geziodum rahatsiz bile olmuodum 12. Haftam gecti allahim izniyle kendime bakmaya başladım:) benim esimde sevio bakimli oldugum zaman ben kokos psikolojisine alisiyim en iisi :))
Canım sen haklısın yeni evlisin cicim aylarında hamile kalmışsın. Bizde 8 yıllık evliyiz.
bakalim 8 yil sonra ben nolcam dimi ama :)) halvet falan yalan oldu bari goz zevkini bozmuyum beyimin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…