Bende senle aynı fikirdeyim. Baştan başka biri olsamda sonra değişsem haklı ama beni zaten böyle sevdi.karakterinde aldatmak varsa istersen grand tuvalet dur evde yine aldatır canım. benim eşim evdeki giyindiğim tarzı daha çok seviyor. ha eskiden dar giyerdim zaten zayıftım. ama şimdi sırf kocam için o kadar eziyet çekemem.makyaj ise o kadar sıkıntı yapıyorki bana o yüzden hiç uğraşamam. açıkçası ben bu hamile kadını kocaları aldatır mevzusuna malesef katılmıyorum. onlar tamamen bahane
Hastanede pijama zor oluyormuş araştırma yaptım. Gecelik sevmiyorum dedi de sakın geceliksiz gitme dediler. Eve çıkınca pijama giyiliyormuş. İki gecelik bir pijama bir de sabahlık alıcam ben.
Ben markası ne bilmiyorum ama bir tane aldım süper bir şey hem çok rahat hep topluyor hem de sıkmıyor.ayrıca belli etmiyor ve küçük gösteriyor.Çok sıkıyo ama75ten 85e çıktı o da sıkmaya başladı 90 aldım bakalım Bir de akşamları midem bile şişiyo kenarları kesiyo. Normalde ben hiç atlet giymezdim de işte buzgibi olunca kabızlığa o da mı neden oluyor diye aldım.
ohh maşallah ozaman , Allah bozmasın. Ama pijama olayına katılmıyorum, emin ol vardır.. Yakıştıran yakıştırıyor gerçekten.. sütyen olayı bizde de var , benimkide hiç sevmez takma der evde :)))) ama korkuyorum sarkar diye,benim göğüslerim silikon , sonradan olma yanidaha değerli o yüzden
Kan Man olabiliyormuş. Hemde sezeryanla dikişler oluyor hemde pijamanin beli sıkabilir.Ili gecelik mantıklı. Çünkü terleme olabiliyor değiştirmek gerekebiliyor.
Pijama lafın gelişidir. Günlük eşofmanla spor arası bişiler oluyor. Ben yattığım şeyle ev içinde dolaşmam zaten. Yatak kıyafeti başkadır ev kıyafeti başka. Raporlu olduğum günler çoğu zaman dinlenmeyi seçiyorum yatakta olunca da pijama giyiyorum. Göğüslerin silikonsa sarkmasından korkmana gerek yok ki. Hem sarkma öyle çabuk olacak bişi değil yani dokuz ayda sarkmaz
Kan Man olabiliyormuş. Hemde sezeryanla dikişler oluyor hemde pijamanin beli sıkabilir.
Bakalım deneyimli hamileler ne diyecek.
Yok cnm hamile kadin aldatilir felsefesinden dolayi deil sokaga cikarken suslenioruzda esimize nie suslenmiorz. Ben o yuzden bugun bi deisiklik yaptim. Aldatacak adam sen istersen en seksi halinle gez yine aldatir dedigin gibi karakter meselesi. Ve kendisi kaybeder ben sadece biraz daha bakimli olayim da esim sogumasin istedim bide sonuc olacak kocam herkesten kiymetlikarakterinde aldatmak varsa istersen grand tuvalet dur evde yine aldatır canım. benim eşim evdeki giyindiğim tarzı daha çok seviyor. ha eskiden dar giyerdim zaten zayıftım. ama şimdi sırf kocam için o kadar eziyet çekemem.makyaj ise o kadar sıkıntı yapıyorki bana o yüzden hiç uğraşamam. açıkçası ben bu hamile kadını kocaları aldatır mevzusuna malesef katılmıyorum. onlar tamamen bahane
Kesinlikle cnm bak oda isten gelmis yorgun argin genellikle yatmadan tras oluodu du bende duzgun bisiler giyiyim trasimi olayim dedi dahada bi datli oldu ben bu isi cok begendim :)) adam beni 5 yil fonsuz gormedi garibim evlendik hemen hamile kaldim ilk 3 ay gozume kalem surmedim sac bas perisan adamda şok olmustur :)) elimden geldigince devam edecegim bakalim :)işte bu !ya sonuçta hepimiz belli zorluklarla mücadele ediyoruz. Kimi yorgun argın eve geliyor,kimi bütün gün çocuğuyla uğraşmaktan bitik oluyor falan. Kayınvalidem yeni evlendiğimiz zamanlarda hep derdi bana , erkeğinin gözünü doyur . Güzel karşıla. O da sana aynen öyle döner diye. Hakkaten öyle. Ben de istemem karşımda saçı sakalı birbirine karışmış , altı üstü saçma sapan gaffur gibi bi koca.. Herşey karşılıklıı
15 dk kocamızdan önemli değil kesinliklee :))
tamam tamam ben seni şimdi çok iyi anladım
çok büyüdüler hamile kalınca , o yüzden korkuyorum valla
Birgün kalıyorsun zaten 5 tane alıp gitme.Çok kanayan bişi olduğunu sanmıyorum da iki de mi az diye düşündüm bi an
Yok cnm hamile kadin aldatilir felsefesinden dolayi deil sokaga cikarken suslenioruzda esimize nie suslenmiorz. Ben o yuzden bugun bi deisiklik yaptim. Aldatacak adam sen istersen en seksi halinle gez yine aldatir dedigin gibi karakter meselesi. Ve kendisi kaybeder ben sadece biraz daha bakimli olayim da esim sogumasin istedim bide sonuc olacak kocam herkesten kiymetli
Kesinlikle cnm bak oda isten gelmis yorgun argin genellikle yatmadan tras oluodu du bende duzgun bisiler giyiyim trasimi olayim dedi dahada bi datli oldu ben bu isi cok begendim :)) adam beni 5 yil fonsuz gormedi garibim evlendik hemen hamile kaldim ilk 3 ay gozume kalem surmedim sac bas perisan adamda şok olmustur :)) elimden geldigince devam edecegim bakalim :)
Canım sen haklısın yeni evlisin cicim aylarında hamile kalmışsın. Bizde 8 yıllık evliyiz.Yok cnm hamile kadin aldatilir felsefesinden dolayi deil sokaga cikarken suslenioruzda esimize nie suslenmiorz. Ben o yuzden bugun bi deisiklik yaptim. Aldatacak adam sen istersen en seksi halinle gez yine aldatir dedigin gibi karakter meselesi. Ve kendisi kaybeder ben sadece biraz daha bakimli olayim da esim sogumasin istedim bide sonuc olacak kocam herkesten kiymetli
Kesinlikle cnm bak oda isten gelmis yorgun argin genellikle yatmadan tras oluodu du bende duzgun bisiler giyiyim trasimi olayim dedi dahada bi datli oldu ben bu isi cok begendim :)) adam beni 5 yil fonsuz gormedi garibim evlendik hemen hamile kaldim ilk 3 ay gozume kalem surmedim sac bas perisan adamda şok olmustur :)) elimden geldigince devam edecegim bakalim :)
21+5 te gittim ben.Slm kızlar umarım herkes iyidir.uzun zamandır yazamadım . Cuma günü ayrıntılı ultrasonumuz var.21+6 olmuş oluyoruz.siz hangi haftalarda yaptırdınız ?
Ah 21 ah. Sigarayı bırakıncada 21 günde alışıyormuşsun bıraktığına.121 gün oldu ben daha alışamadım21 günü geçmemek gerekiyormuş. Bundan önce nasılsan öyle olucakmışsın. 21 gün paspal olunca hem kendi psikolojin etkileniyormuş hem de en yakınındakilerin psikolojisi
Allah şifa versin. Senin eşinin ailesi bizim aile gibi pek hastalar. Yaşlı mı yoksa onlarda.[/QUOTE
evet canım yaşlılar
Birgün kalıyorsun zaten 5 tane alıp gitme.
Yoksa sende ketıl götürenlerden mi olacaksın?
Şaka bende düşündüm ama lohusa geceliği dediğin anda fiyatı iki katına çıkıyormuş çaktırmadan almak gerek.
amin amiin hepimizzin bolca sütü olur inşalahhh.. Amaan dimiii ? Ne olucakAynı durumdayım hala göbekten öndelerinşallah bol bol süt olur. Sonrasında eğer bir sarkma durumu olursa toparlatırız boşver
Ya evet ben ilk 3 ay kas biyik cikmis geziodum rahatsiz bile olmuodum 12. Haftam gecti allahim izniyle kendime bakmaya başladım:) benim esimde sevio bakimli oldugum zaman ben kokos psikolojisine alisiyim en iisi :))21 günü geçmemek gerekiyormuş. Bundan önce nasılsan öyle olucakmışsın. 21 gün paspal olunca hem kendi psikolojin etkileniyormuş hem de en yakınındakilerin psikolojisi
bakalim 8 yil sonra ben nolcam dimi ama :)) halvet falan yalan oldu bari goz zevkini bozmuyum beyimin :)Canım sen haklısın yeni evlisin cicim aylarında hamile kalmışsın. Bizde 8 yıllık evliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?