inşallah canım nasıl bir yuk kalktı üstümden hep tevekkül ettim ama rabbime teslim oldum inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza bebişleriCanim gozun aydın cok sevindm ins saglikla dogdugunu da gormek nasip olur
Canim sen hamile oldugunu soyleyince seni gece nobetinden dusmeleri lazimyok canım bırakmaya niyetlendim sonra vazgeçtim çalışıyorum hala
ay allahtan benimkide evde pantolonla oturmama kızıyor tayt giymem zaten
zaten çok kıyafetim yoktur eskileri giyemiyorum belleri sıkıyor sadece pijamalarım oluyor benimde
en doğal halimizi göstermek lazım zaten dimi
resepsiyonistim canım ben çift vardiya gidiyorum otelde çalışıyorum
aynen benimkide yaaa hıyarlı baba havuçlu ana gibiyiz
rahata düşkünlükten ziyade mecburiyet var bizde
bende onun sweatlerini giyiyorum kendi kıyafetlerini benim üzerimde görmek şaşırtsada alıştı bu duruma
bu hale gelmemize birazda onlar sebep hoşlarına gitsin bi zahmet
canım şirinyerde vardı bu forbeste geliyosan bu tarafa bak optimumda da vardı.
Canım hayırlı olsyn isminiz. Bizimkide Allah izin verirse İkra Ravza olacak.bu arada kızımızın ismini netleştirdik sonunda
eşim berre olsun dedi
ama araştırdım bu isim peygamber efendimiz tarafından değiştirilmiş
kendisine söyledim
o zaman sen bul ben kabul ederim dedim
ikra'da karar kıldık
hayırlısıyla allah nasip ederse kızımızın adı İKRA olacak
Bu yazını yeni gördüm:) gönlün kalmasın bak ben ikisinide koycam inşaAllah:)ben aslında evlendiğimden beri kızım olursa HİRA koyacağım diyordum
demet akalın koydu isimden soğuduk heryerde hira bebek duymaktan
şimdi RAVZA veya İKRA diyorum
ikiside güzel anlamları var
ama İKRA daha yakın geliyor şimdilik
son ana kadar ikra diyeceğiz
gecelik daha iyiymiş canım alttan muayene etmeye geliyorlarmış çünkükızlar hastane de giymek için nasıl birşey almak lazım yani alt-üst pijama takımı mı yoksa gecelik mi ??? görümcemden gecelik istemişlerdi normal doğum- sezeryan farkeder mi acaba
Gunaydin, guzel haberlerle donersin insallahGünaydın.
Ayrıntılıyı düşünmekten gece boyu hiç uyumadım.diyebilirim.
Uyuduğumda.da rüya gördüm yollar kapalı çalışma varmış gidemiyoruz.
İstanbulda rüya görünce böyle oluyor demek.
Neden bu kadar heyecanlanıyorum anlamadım
benim prensesin ismide ecem öykü ecemi ben öyküyü baba koydu muhtemelen oğluşumunda eymen efe olcak sizede hayırlı olsunn inşşOyy iyice gogözüme Girdi bu damat aferim pasamaIsminiz de uyumlu olcak gibi bulup begenemiyorduk bisey ilk kizima uygun olsun diye ecem dusundum be baba da begendi ama yanina bisey daha istiyor bakalim netlesmedi ama sicak bakiyor gibiyiz
birden alablirsin bende oyle oldu cunkune guzel almiyom derken bu son bi ayda 2.5 kg
Gunaydin Evet ilk dogumumda gecelik giymistim muayenede kolay oluyor, ayrica dikisim olmustu cok sık pansuman istemistim pijamayi giyip cikarmak zor ama gecelik iyi oluyor. Ben iki gecelik, 1pjama, bir de sabahlik koyacagim tabi bok camasir, corapgecelik daha iyiymiş canım alttan muayene etmeye geliyorlarmış çünkü
Afiyet olsun.Bende yedim içtim. Tv izlerken dr için hazırlanıyorum.günaydın annısler ve bebişleri
cayımı koydum kahvaltımı hazırladım..bı yandan gecmıse bakayım bı yandan enerjı depolayayım
dün akşam bir arkadaşın tartısında tartıldım benimki 73,5 çıkıyor onda 75 çıktım şoke oldum benim tartım dr umun tartısıyla aynı allahtan ama alıcaz tabi kaçınılmaz benim içinOyy iyice gogözüme Girdi bu damat aferim pasamaIsminiz de uyumlu olcak gibi bulup begenemiyorduk bisey ilk kizima uygun olsun diye ecem dusundum be baba da begendi ama yanina bisey daha istiyor bakalim netlesmedi ama sicak bakiyor gibiyiz
birden alablirsin bende oyle oldu cunkune guzel almiyom derken bu son bi ayda 2.5 kg
ben özelde doğurcam allah nasib ederse yanımda götürmüştüm ama onlar giydirmişti beni ben istemem desemde bizim kuralımız demişlerdi kocaman bir hsta önlüğü gibi bişey giydirmişlerdi hasta bezi vs hepsi onlar vermişti sanırım özel olduğu için bu seferde sorucam belki getirme derler bana o zaman götürmem bendegecelik daha iyiymiş canım alttan muayene etmeye geliyorlarmış çünkü
hayırlı haberlerle gel inşş içini ferah tut desemde olmaz çünkü ben altıma edecektim nerdeyse dr nabzın bebişle aynı rahat ol dediGünaydın.
Ayrıntılıyı düşünmekten gece boyu hiç uyumadım.diyebilirim.
Uyuduğumda.da rüya gördüm yollar kapalı çalışma varmış gidemiyoruz.
İstanbulda rüya görünce böyle oluyor demek.
Neden bu kadar heyecanlanıyorum anlamadım
sadece ense kalınlığı mı çıktı başka parlaklık vs varmıydı eğer sadece ense kalınlığı ise amniyo yapma canım kan göndermen daha iyi olurHerkese Günaydın arkadaşlar. Bugün sizlerden bir şey rica etmek için girdim. Normalde forumu hep takip ediyorum ama bugüne kadar pek birşey yazmadım. Dün detaylı ultrasona girdim ve bebegimin ense kalınlığı fazla çıktı. Bugün amniyosentez sentez olacağım. Dualariniza ihtiyacım var. Şu an tek yapabildigim bu.. herkesten Alah razi olsun. Allahın izni ile inşallah hepimiz çocuklarımızı sağlıkla kucagimiza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?