2015 Şubat Anneleri

ben mi yanlış biliyorum? baston bebek arabaları yazın kullanılmıyor mu kışın nasıl kullanılacak onlar?
kısın kullanmak pek mumkun degıl gıbı..cunku ustu tamamen kapanmıyor dıgerlerınde old. gıbı.. bebegın ayakları assagı sarkıyor ortemıyorsun usuyor falan.. evet hafıf ama kullanım acısından pek rahat degıl bence.. ben normal olanlardan almıştım kızıma 4 sene kullandık halada kullanıyoruz. o zaman hem ucuzunu hem hafıfını tercıh ederek almıştık bı haylı de ısımıze yaradı.. sımdı yenıden almayı düşünüyordum kı yegenımın hıc kullanmadığı gayet güzel ve kalıtelı bebek arabasını ablam vermek ıstedı ok dedım bende.. o eksık te cıktı aradan
Ben 100g dan koca kek yapıyorum :) demek o keki bir anda yemiş gibi olucaz şeker yüklemesinde
oyhhhh caya dahı seker atmayan ben nasıl ıcebılırım o şıra gıbı seyı yaaa..
7 /24 pijamalarlayım..takı mısafır gelırse yada bız bır yere gıdeceksek normal kıyafet gıyıyorum.. Allaha bın sukur hala eskı kıyafetlerime sığıyorum .. normaldede cok bakımlı bırı degılımdır temız olsun yeter hem esım kendıne baksın.. ben pıjama gıyerken o grantuvaletmı geziyor sankı ..hıyarlı baba gıbı cekıyor ıclıklerı karı koca superız ...

valla eskiden olsa evde de olsam güzel olmaya çalışırdım eşortmanla bile olsam. ama ne zaman göbeğim çıktı afedersin banyoda önümü göremez oldum güzel giyinmeyi bıraktım. evde sütyen takamam beni bunaltıyor. atletlerim malesef hepsi kısa kaldı göbeğimden inmiyor. 2 tane uzun atletim var onlarla idare ediyorum çoğu zaman yada giymiyorum içime birşey üstüme hırka giyiyorum. evde tayt giyemem çünkü oda bunaltır oldu hamilelikte beni. birde eşime olmayan güzel baskılı tişörtlerini aldım onalrı ben giyiyorum. eşimde gülüyor benim tişörtler sana tam oluyor diye saçım zaten hamile kaldığımdan beri aşırı uzadı eşimde kestirmeye izin vermediği için şuan sürekli toplu şekilde duruyor .makyajı ise zaten yapmazdım fazla ama şimdi hiç yapmıyorum. iyice rahat düşkünü oldum hamile kaldım kalalı.

Ben direk kocamim pijamalarini giyiyorum. Onun da hosuna gidiyo

Benim işten geldikten sonra ilk işim sütyeni çıkarıp fırlatmak oluyor ben de eşimin tshirtlerini giyiyorum uzun atletim yoktu o da mı kabızlık yapıyor diye gittim en kocamanlarından atlet aldım. Çok yoruluyorum zaten bıraksalar yataktan çıkmıycam. Raporlu olduğum günler pijamalar üzerimde

Bugün oğluşum pek sakin çok sıkılıyoruz o sessiz olunca istiyorum ki canıms okusun rahat ettirmesin beni

bunaltıyor değil mi seni de. göbeğimi sanki herşey sıkıyor. nefes alamıyacak kıvama geliyorum. boşverelim süsü püsü evde rahat olalım

kızlar hastane de giymek için nasıl birşey almak lazım yani alt-üst pijama takımı mı yoksa gecelik mi ??? görümcemden gecelik istemişlerdi normal doğum- sezeryan farkeder mi acaba

hahah evet bak eğer son dk sezeryan olur denirse kesinlikle ona giderim,çok meth ettiltrr , güzel yapıyormuş gerçekten
ama ben bi gideyim ona,yarın nuri beyin haline bakıyım. yine safsata yaparsa sonuçta kelepçeli değiliz birbirimizee
Bilmediğimm bi doktor varmış,adını hiç duymadım bilee. Cihanda Funda Hanımla Mehmet Beyi biliyorum onun hakkında ise hiç birşey bilmiyorum.

kızlar hastane de giymek için nasıl birşey almak lazım yani alt-üst pijama takımı mı yoksa gecelik mi ??? görümcemden gecelik istemişlerdi normal doğum- sezeryan farkeder mi acaba
bence kış olduğu ıcın alt ust daha mantıklı ayy doğum deyınce bı korku sardııı

bir tane alt üst alıcam bir tanede sabahlıklı gecelik alıcam.2 tane yeter sanırım.

Bende evde cok rahat seylerle takiliodum ama dun bi yazi okudum yazida dioki diaari cikarken en guzel kiyafetlerinizi giyiyorsunuz susleniosunuz sonrada wve gelince cula caputa sariliosunuz. Sonrada kocam beni aldatio diosunuz dio. Hakli gibi geldi bana bugun yemegi falan yaptim kocam gelmeden öncede tamam pantolon etek giymedim ama guzel taytimi cektim yeni hamile bluzleri almistim onu giydim saçımi basimi taradim hafif makyaj yaptim esiminde cok hosuna gitti sevindi adamcagiz :) benimde hosuma gitti oyle olunca.. cok olmasada kendime bakmaya karar verdim bende bi eyliner kocamdan kiymetlimi 15 dakkama bakti ama adamin hosuna gitti :) eskiden topuzumu bozmuodum paso pijama falan yeni evliyim bide ben adam sogucak benden daha isinamadan ahahahhaha:))

Gecelik olursa doğum bile onunla olabilir hastanenin kıyafetlerini giydirmezler diye düşünüyorum. Bebiş doğduktan sonra ise pijama rahat olucaktır. Allahım o günleri de göstersin inşallah.

karakterinde aldatmak varsa istersen grand tuvalet dur evde yine aldatır canım. benim eşim evdeki giyindiğim tarzı daha çok seviyor. ha eskiden dar giyerdim zaten zayıftım. ama şimdi sırf kocam için o kadar eziyet çekemem.makyaj ise o kadar sıkıntı yapıyorki bana o yüzden hiç uğraşamam. açıkçası ben bu hamile kadını kocaları aldatır mevzusuna malesef katılmıyorum. onlar tamamen bahane

Herkes pijamaliymis topikte, yasasin rahatlik. Tabi ki pijamadan pijamaya fark var. Dizleri cikmis rengi solmus giyersen sacini bile toplamazsan olmaz. Ama cocuktan sonra is degisiyor, esim gec geldi o gelene kadar ben cocukla yoruldum. Simdi de esim oynuyor. Birbirimizi gormeye firsat yok ki : )
Her an bakimli olmak degil de yerine zamanina gore kucuk bakimlar kucuk jestler bence makul olan.
Hamile degilken bile evde sutyenle duramam, ev icin penye sutyenlerim var. Rahatima duskunum ezelden napalim

işte bu ! ya sonuçta hepimiz belli zorluklarla mücadele ediyoruz. Kimi yorgun argın eve geliyor,kimi bütün gün çocuğuyla uğraşmaktan bitik oluyor falan. Kayınvalidem yeni evlendiğimiz zamanlarda hep derdi bana , erkeğinin gözünü doyur . Güzel karşıla. O da sana aynen öyle döner diye. Hakkaten öyle. Ben de istemem karşımda saçı sakalı birbirine karışmış , altı üstü saçma sapan gaffur gibi bi koca.. Herşey karşılıklıı
15 dk kocamızdan önemli değil kesinliklee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…