kısın kullanmak pek mumkun degıl gıbı..cunku ustu tamamen kapanmıyor dıgerlerınde old. gıbı.. bebegın ayakları assagı sarkıyor ortemıyorsun usuyor falan.. evet hafıf ama kullanım acısından pek rahat degıl bence..ben mi yanlış biliyorum? baston bebek arabaları yazın kullanılmıyor mu kışın nasıl kullanılacak onlar?
oyhhhh caya dahı seker atmayan ben nasıl ıcebılırım o şıra gıbı seyı yaaa..Ben 100g dan koca kek yapıyorum :) demek o keki bir anda yemiş gibi olucaz şeker yüklemesinde
7 /24 pijamalarlayım..takı mısafır gelırse yada bız bır yere gıdeceksek normal kıyafet gıyıyorum.. Allaha bın sukur hala eskı kıyafetlerime sığıyorum .. normaldede cok bakımlı bırı degılımdır temız olsun yeterkızlar evde ne giyiyorsunuz allah aşkınıza
ben eve girer girmez hemen pantolonu çıkarıp pijamalarımı çekiyorum üzerime
makyaj yapmıyorum ama yaptığım zaman onu bile çıkarıyorum
saçıda tepeden toplayınca mahallenin delisi gibi oluyorum
kocama haksızlık ettiğimi düşünüyorum
hamile kalınca kendimi saldığımı düşünecek
ama ne yapayım rahat edemiyorum başka bişeyle
kızlar evde ne giyiyorsunuz allah aşkınıza
kızlar evde ne giyiyorsunuz allah aşkınıza
bende eşimin eşofman altı ve tişörtlerini giyiyorum zaten 4 tane olan kıyafetim var onları da evde giyememBen direk kocamim pijamalarini giyiyorum. Onun da hosuna gidiyo
valla eskiden olsa evde de olsam güzel olmaya çalışırdım eşortmanla bile olsam. ama ne zaman göbeğim çıktı afedersin banyoda önümü göremez oldum güzel giyinmeyi bıraktım. evde sütyen takamam beni bunaltıyor. atletlerim malesef hepsi kısa kaldı göbeğimden inmiyor. 2 tane uzun atletim var onlarla idare ediyorum çoğu zaman yada giymiyorum içime birşey üstüme hırka giyiyorum. evde tayt giyemem çünkü oda bunaltır oldu hamilelikte beni. birde eşime olmayan güzel baskılı tişörtlerini aldım onalrı ben giyiyorum. eşimde gülüyor benim tişörtler sana tam oluyor diyesaçım zaten hamile kaldığımdan beri aşırı uzadı eşimde kestirmeye izin vermediği için şuan sürekli toplu şekilde duruyor .makyajı ise zaten yapmazdım fazla ama şimdi hiç yapmıyorum. iyice rahat düşkünü oldum hamile kaldım kalalı.
Benim işten geldikten sonra ilk işim sütyeni çıkarıp fırlatmak oluyorben de eşimin tshirtlerini giyiyorum uzun atletim yoktu o da mı kabızlık yapıyor diye gittim en kocamanlarından atlet aldım. Çok yoruluyorum zaten bıraksalar yataktan çıkmıycam. Raporlu olduğum günler pijamalar üzerimde
bunaltıyor değil mi seni de. göbeğimi sanki herşey sıkıyor. nefes alamıyacak kıvama geliyorum. boşverelim süsü püsü evde rahat olalım
neresinde oturuyosunuz hangii hastaneye gıdıyosunuz
hahah evet bak eğer son dk sezeryan olur denirse kesinlikle ona giderim,çok meth ettiltrr , güzel yapıyormuş gerçektenbi kerelik de olsa git bence,sezeryanı da çok güzelmiş adamın ama :) elektriği çok iyi,çok güzel anlatıyor..nuri bey laklakçıydı yanlış hatırlamıyorsam :) cihan hastanesinde lütfiye hanım var onu da tavsiye ederim,çok tatlı bi bayan ve iyi bi doktor o da
bence kış olduğu ıcın alt ust daha mantıklı ayy doğum deyınce bı korku sardıııkızlar hastane de giymek için nasıl birşey almak lazım yani alt-üst pijama takımı mı yoksa gecelik mi ??? görümcemden gecelik istemişlerdi normal doğum- sezeryan farkeder mi acaba
kızlar hastane de giymek için nasıl birşey almak lazım yani alt-üst pijama takımı mı yoksa gecelik mi ??? görümcemden gecelik istemişlerdi normal doğum- sezeryan farkeder mi acaba
Canim sen dr mu degistirsen ki
kızlar hastane de giymek için nasıl birşey almak lazım yani alt-üst pijama takımı mı yoksa gecelik mi ??? görümcemden gecelik istemişlerdi normal doğum- sezeryan farkeder mi acaba
Bende evde cok rahat seylerle takiliodum ama dun bi yazi okudum yazida dioki diaari cikarken en guzel kiyafetlerinizi giyiyorsunuz susleniosunuz sonrada wve gelince cula caputa sariliosunuz. Sonrada kocam beni aldatio diosunuz dio. Hakli gibi geldi bana bugun yemegi falan yaptim kocam gelmeden öncede tamam pantolon etek giymedim ama guzel taytimi cektim yeni hamile bluzleri almistim onu giydim saçımi basimi taradim hafif makyaj yaptim esiminde cok hosuna gitti sevindi adamcagiz :) benimde hosuma gitti oyle olunca.. cok olmasada kendime bakmaya karar verdim bende bi eyliner kocamdan kiymetlimi 15 dakkama bakti ama adamin hosuna gitti :) eskiden topuzumu bozmuodum paso pijama falan yeni evliyim bide ben adam sogucak benden daha isinamadan ahahahhaha:))
Bende evde cok rahat seylerle takiliodum ama dun bi yazi okudum yazida dioki diaari cikarken en guzel kiyafetlerinizi giyiyorsunuz susleniosunuz sonrada wve gelince cula caputa sariliosunuz. Sonrada kocam beni aldatio diosunuz dio. Hakli gibi geldi bana bugun yemegi falan yaptim kocam gelmeden öncede tamam pantolon etek giymedim ama guzel taytimi cektim yeni hamile bluzleri almistim onu giydim saçımi basimi taradim hafif makyaj yaptim esiminde cok hosuna gitti sevindi adamcagiz :) benimde hosuma gitti oyle olunca.. cok olmasada kendime bakmaya karar verdim bende bi eyliner kocamdan kiymetlimi 15 dakkama bakti ama adamin hosuna gitti :) eskiden topuzumu bozmuodum paso pijama falan yeni evliyim bide ben adam sogucak benden daha isinamadan ahahahhaha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?