Ben de yaptırdım canım, her sey güzel geçsin inş sonuc da gğzel çıksın :) dua edicem Senln ve meleğin içinHerkese Günaydın arkadaşlar. Bugün sizlerden bir şey rica etmek için girdim. Normalde forumu hep takip ediyorum ama bugüne kadar pek birşey yazmadım. Dün detaylı ultrasona girdim ve bebegimin ense kalınlığı fazla çıktı. Bugün amniyosentez sentez olacağım. Dualariniza ihtiyacım var. Şu an tek yapabildigim bu.. herkesten Alah razi olsun. Allahın izni ile inşallah hepimiz çocuklarımızı sağlıkla kucagimiza aliriz
optimumda mağazayı hatırlamıyom şimdide gitcem gene bakarım forbes sevgi yolu gibi bi cadde :) orda bebek mağazası var ama kalmamış senin sölediğinden dün akşam gittim bidahabornovadayim otarafa hic gelmiyorum ama optimumda varsa gelirim mutlaka optimumda hangi magaZada vardi ki? birde forbes ucuzluk pazari degilmi? benim bu soyledimgim araba 1500 tl civari
buca tınaztepe hastanesi aylin hanım var onaneresinde oturuyosunuz hangii hastaneye gıdıyosunuz
Ben Kom'un aldım dikişsiz sütyenini 80 tl ye..varlığını unutacaksınız diyordu hakikaten de unuttum,harika bişey :))))))))Ben markası ne bilmiyorum ama bir tane aldım süper bir şey hem çok rahat hep topluyor hem de sıkmıyor.ayrıca belli etmiyor ve küçük gösteriyor.
Nekadar fonksiyonu varmış çok reklamcı gördüm kendimi
bende bugün çarşamba olsaydı diye uyandım bugün bana bitmez, heyecanlanmamak elde değil ki... Emek hanıma selam söyle annesi :)Günaydın.
Ayrıntılıyı düşünmekten gece boyu hiç uyumadım.diyebilirim.
Uyuduğumda.da rüya gördüm yollar kapalı çalışma varmış gidemiyoruz.
İstanbulda rüya görünce böyle oluyor demek.
Neden bu kadar heyecanlanıyorum anlamadım
canım hayırlı haberlerle gel inşallah bende çok heycanlıydım ama makinayı koyunca geçer :)Günaydın.
Ayrıntılıyı düşünmekten gece boyu hiç uyumadım.diyebilirim.
Uyuduğumda.da rüya gördüm yollar kapalı çalışma varmış gidemiyoruz.
İstanbulda rüya görünce böyle oluyor demek.
Neden bu kadar heyecanlanıyorum anlamadım
ben dr görene kadar çok rahatım dr görünce bir heyecan-stres-telaş oluyor anlamadım herhalde ilk gebelikten kaldıAfiyet olsun.Bende yedim içtim. Tv izlerken dr için hazırlanıyorum.
Her dr gittiğimde iş görüşmesi gibi hazırlık stres hiç öyle çantamı alıp gidemedim.
Kafa üşütük.
günaydın kızlar, uykusuzluktan kırılcam dayanamıyorum artık gece o kadar tuvalete kalkıyorum ki içimdeki canavar durmuyo daha çok vuruyo sanıyorum daha çok geliyo o yüzden gündüz bişey yok gece uyumuyo o tekmeleri haliyle beni uyutmuyo iznir ayırsızlar artık beni 32. haftaya kadar nasıl dayancam bilmiyorumdaha 8 hafta var doktorun erken rapora ayırma ihtimali yokmu ya
Allah yardımcınız olsun, hayırlı haberle mutlu bir şekilde dönmek nasip etsinHerkese Günaydın arkadaşlar. Bugün sizlerden bir şey rica etmek için girdim. Normalde forumu hep takip ediyorum ama bugüne kadar pek birşey yazmadım. Dün detaylı ultrasona girdim ve bebegimin ense kalınlığı fazla çıktı. Bugün amniyosentez sentez olacağım. Dualariniza ihtiyacım var. Şu an tek yapabildigim bu.. herkesten Alah razi olsun. Allahın izni ile inşallah hepimiz çocuklarımızı sağlıkla kucagimiza aliriz
biliyom canım banada söledi daha ilk zamandan suyu fazla diye bizde genetik sanırım annemin ablamında öleydi kendi kadar suyu var sağlıklı olsun önemli değilde uykusuz bırakmasa çok sevincem hep aşağıya vuruyo sonra wc :) zor olıuyo gece uykumun en güzel yeri gidiyoGünaydın canım,
Bi arkadaşım var inşallah Ocak annesi olacak. O da çok hissediyodu bebeğini amniyon sıvısı fazlaymış. Yer bol olunca çocuk dönüp duruyomuş. Belki sende de öle bi şe vardır. Doktora gidersen bi sor bakalım.
Aynı şeyi bende istiyorum artık ya nefes darlığı hareket etmemi etkiliyor bugün işk defa evde olmak istedimgünaydın kızlar, uykusuzluktan kırılcam dayanamıyorum artık gece o kadar tuvalete kalkıyorum ki içimdeki canavar durmuyo daha çok vuruyo sanıyorum daha çok geliyo o yüzden gündüz bişey yok gece uyumuyo o tekmeleri haliyle beni uyutmuyo iznir ayırsızlar artık beni 32. haftaya kadar nasıl dayancam bilmiyorumdaha 8 hafta var doktorun erken rapora ayırma ihtimali yokmu ya
Ben de nefes alamıyorum arkadaşım , cok zorlamıyorum çalışırkenKızlarrrr günaydın öncelikle bol tepikli ve oksijenli bir gün olsun nitekim ben nerdeyse nefes alamıyorum nefes darlığı çekiyorum öyle böyle değil yarın doktoruma sorucam fakat bu konuda bana yardımcı olabileceğini de sanmıyorum aranızda bu kadar nefes darlığı yaşayan var mı?
ben normal ahşap askı alıp boyamayı düşünüyorum renkli biraz süslü diye iyice fiyatları abartıyorlar....Gunaydin kuşlar hepinize. Ben hala yataktayim tabi :)
Doktora gidecekler güzel haberlerle gelin inşallah.
Kizlar aski sorunlar vardi limangoya baktimda simdi 6li renkli ahşap aski 16 lira haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?