evet haftasonu gittim jokere guzel seyler var gercekten.mothercare de 14-15-16sinda ayin ortasi indirimleri oluyomus. cok sagol canda oyuncaga felan bakayim ben de
haha bendede ölebende her işi hafta sonuna atıyorum ama o hafta sonuda geldiği gibi geçiyor bişey anlamıyorum sonra kalan işler hafta içine sonra tekrar hafta sonuna : )))
doğumdan sonra 33 . gun abdestlendım ama hususı korkudan esıme 40 ı tamamlayalım dedımoda bısey demedı..ama doğumdan sonra hemen olmadı ,olamadı muthıs bır acı oldu halıyle acıyacak dıye kasıyorsunda zaten kendını..off aman yaa bak aklıma soktun gene 4 5 . denemelerde tam bır halvet olabıldı ama 2 3 ay devam ettı acı durumu .. (haydar dümen modunda gordum kendımı
ılk kızıma hamıleyken yıne burda okumuştum.. hamıle bır bayan esının ısten gelmesını dört gözle bekledıgını adam daha kapıdan ıcerı gırer gırmez soluğu yatak odalarında aldıklarını yazmıştı.. hatta daha neler yazmıstıda neyse ben utanırımkadın aksama kadar esının hayalını kuruyormuş saka gıbı.. bende Allahım su dr ılıskıye gırmenız sıkıntı yaratabılır desede bır umıt doğuma kadar su işi yapmamanın bır yolunu bulsam dıye kara kara dusunurdum
Canım sende ki o korku bendede var. Bende 8 ay ilişkiye giremedim korkudan. Sen yine çabuk atlatmışşın. Ama biz hamileyken 1.trimester bitince ilişkiye devam etmeye başladık. Girişte acıyo ama sonra rahatlıyo. Bende normal doğum yapabilirmiyim diye düşünüyorum şimdi, fobilerle dolu bi insanımçokmu korkağım bilmiyorum ki. Doğumdan sonra belki bi kere zorlanabilirsiniz. Ben 3 aydan sonra ilk ilişki olduğunda çok zor oldu ama şimdi öyle değil. Gerçi doğum daha farklı dikiş mikiş olcak oralarda. Bilemedim ki şimdi. Allah yardım etsin. Kadın olmak zor
ben normal ahşap askı alıp boyamayı düşünüyorum renkli biraz süslü diye iyice fiyatları abartıyorlar....
Güzel haberlerle gel inşallah.Gunaydin kizlarr, bende ayrintili ultrason randevum icin ciktim yola, 11:40da randevum, malum istanbul trafigi erken ciktik.. Nolur dua edin bana da bebisime de, ve bugun doktora gidecek herkesee.. Korkuyorum biraz, insallah hersey guzel cikar.. Allah yardimcimiz olsun, bizi evlatlarimizla sinamasin..
bana da kaynanam alma yaza girerken alırsın dedi. yaz dediğim yani nisan mayıs gibi alınabilir. çok acelesi yok. hastaneye falan gıderken araba ile gitcem zaten çocuk arabasına gerek yok.
mobilyaları ne zaman alcaksınız ? ben park yatagını alcaktım. kaynanam alma şimdiden son ay alırsın dedi
5 ayda 8 kilo aldım dr diyetisyene git dedi ama ben normal de düzenli değilim bu durumda kendimi strese sokamam diye gitmedimBiz Bugün Sağlık Ocağında Tetanoz Aşımızı Olduk Geldik. Yavrumun Kalp Atışlarınıda DuydumOradaki Ebe Biraz Canımı Sıktı. Ben Her Sabah Tartılırım Bu Sabahda Tartıldım 21. Haftada 5 Kilo Almışım 75 Kg Olmuşum Sağlık Ocğının Terazisinde 77 Çıktı. Vayy Efendim Şimdiden Nasıl 7 Kg Alırmışım. Yememe İçmeme Dikkat Etcekmişim. Dedim Hergün 4-5 Kere Kusuyorum Ayrıca Ayağımdaki Botlar Zaten 1 Kg Üzerimde Montta Var. Uyus Oldum Ya
Ayrıntılıdan geldim arkadaşlar ve sinirlerim bozuldu
Tıp fakültesindeydi randevumuz.. Suratsız bi asistan yaptı ultrasyonu ve hiçbir bilgi vermedi lafı ağzıma tıkadı sonucu öğleden sonra kadın dogumdan alacaksın dedi..Bende ultrayon boyunca mimiklerinden anlam cıkarmaya calışttım ama sürekli esneyip durdu canım acayip sıkıldı..nE var sanki bilgilendirsen sonucu almayı bende biliyorum..Raporu alana kadar bana rahat nefes yok anlayacağınız..
Dönüşte tetenoz aşımı oldum yaparken acımadı ama şimdi acımaya başladı 3 gün sürebilir dedi ebe...
kalp atışınıda dinledik gayet normal pıt pıt atıyordu
Bizim maceramız böyle oldu cd beklemiyordum ama bi kuru foto bile vermedi gıcık
ekranın görüntüsü karşı taraftan yansıyordu biraz ordan bakabildim yavrum nede büyümüş
İnş sonucta normaldir de rahat bir nefes alırım
Ayrıntılıdan geldim arkadaşlar ve sinirlerim bozuldu
Tıp fakültesindeydi randevumuz.. Suratsız bi asistan yaptı ultrasyonu ve hiçbir bilgi vermedi lafı ağzıma tıkadı sonucu öğleden sonra kadın dogumdan alacaksın dedi..Bende ultrayon boyunca mimiklerinden anlam cıkarmaya calışttım ama sürekli esneyip durdu canım acayip sıkıldı..nE var sanki bilgilendirsen sonucu almayı bende biliyorum..Raporu alana kadar bana rahat nefes yok anlayacağınız..
Dönüşte tetenoz aşımı oldum yaparken acımadı ama şimdi acımaya başladı 3 gün sürebilir dedi ebe...
ekranın görüntüsü karşı taraftan yansıyordu biraz ordan bakabildim yavrum nede büyümüş
:) :) :) :)Kaynana da maşallah alım satım müdürü :)
sinir oluyorum boylelerıne kucuk dağları ben yarattım edasıyla burnundan kıl aldırmayanlara.. zıkkım konuşsan ölursun.Ayrıntılıdan geldim arkadaşlar ve sinirlerim bozuldu
canım merak etme anlatmamış sana ama kötü bişe olsa felaket tellali gibi hemen söylüyorlar için rahat olsun bence birşey yoktur canım söylemediyse :)
sımdık benı dusunduren bırsey varkızıma hamıleyken de 2011 ekım annelerı olarak konuşurduk arkadaşlarla sızlerle yaptığımız gıbı.. yalnız velakın amma... ekım analarının cogu eylül anası oldu hatta soyle soyleyım % 90 nı belkı eylülde doğum yaptı suları erken geldıgınden yada başka sebeplerden ..
burda merak edıyorum acaba gunlerımız de dogurucaz yoksa subat anası derken aralık ocak anası mı
asistana neden birşey demedin ben bu günü bekliyordum gördüklerinizi ve yorumunuu söylemek bu kadar zormu deseydin Allahım yaaaaaAyrıntılıdan geldim arkadaşlar ve sinirlerim bozuldu
sinir oluyorum boylelerıne kucuk dağları ben yarattım edasıyla burnundan kıl aldırmayanlara.. zıkkım konuşsan ölursun.e pekı bılgılerı sekretere soylemedımı .. yanı sımdı her dr un yanında sekreterı oluyor dr soyluyor o yazıyor ya .. ondan sordum bebegın kılosu sudur falan fılan gıbı..
eşimde aynı şeyi söyledi bi sıkıntı olsaydı mutlaka söylerdi dedi ama işte bi kere sinir oldum ben
bir kaç ölçümde kaşlarını falan çattı kötü düşünmek istemiyorum Rabbim herkesin yavusunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş
hayırlı haberler alırsın inşallah canım kötü birşey olsa sana söylerdieşimde aynı şeyi söyledi bi sıkıntı olsaydı mutlaka söylerdi dedi ama işte bi kere sinir oldum ben
bir kaç ölçümde kaşlarını falan çattı kötü düşünmek istemiyorum Rabbim herkesin yavusunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?