2015 Şubat Anneleri

selam güzel anneler. bende sağlık ocağına gittim geldim. iğnem bitmişti onu yazdırdım ayrıca kan hapımı değiştirdim. bu sabah içmeyince ne bulantım kaldı ne bir şey demek ki o lanet ilaç mahfediyormuş midemi.
ayrıntılıya girecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah.

ilaçlar cok kotu yapıo ya doğru duzgun bı kalsiyum magnezyumu kaullanabildim ben gerisi arada sırada

evet haftasonu gittim jokere guzel seyler var gercekten.mothercare de 14-15-16sinda ayin ortasi indirimleri oluyomus. cok sagol canda oyuncaga felan bakayim ben de

ben mother care e gıttım gecen hafta ama fıyatlar yuksek gercekten. 8 li takım aldım ordan 110 tl ye. ama cok kalıtelı gorunuyor. fiyatın yuksek olmasının nedenı belli :) ama bebgın o tulumları 2-3 ay gıyebılecegını dusunursek gereksız ben baskada almam ordan . zaten ılk cocuk ılk torun herkes bıseyler alıyor bır suru sey oldu şimdiden

cvplarınız için tşk ederim kızlar.
Bende korkuyorum bunda böyle korkuyorsam nasıl doğurcam diye. Ama İlk evlendiğimde acılı da olsa Allah bir cesaret verdi atlattım o anları inşAllah dua ediyorum RAbbim doğumda sancılı olacak ama cesaret verir güç verir de sağlıkla doğururuz bebeklerimizi. Sanırım yine stresli bir süreç olacak bu konuda sanırım benim için. Aynen katılıyorum pirelideve kadın olmak cidden zor Allah yardımcımız olsun.

ben normal ahşap askı alıp boyamayı düşünüyorum renkli biraz süslü diye iyice fiyatları abartıyorlar....

Asabi yukari bu fiyata yakin olur zaten canim. Düz ahşap askilarda çok ucuz degil.

Güzel haberlerle gel inşallah.

Ayrıntılıdan geldim arkadaşlar ve sinirlerim bozuldu
Tıp fakültesindeydi randevumuz.. Suratsız bi asistan yaptı ultrasyonu ve hiçbir bilgi vermedi lafı ağzıma tıkadı sonucu öğleden sonra kadın dogumdan alacaksın dedi..Bende ultrayon boyunca mimiklerinden anlam cıkarmaya calışttım ama sürekli esneyip durdu canım acayip sıkıldı..nE var sanki bilgilendirsen sonucu almayı bende biliyorum..Raporu alana kadar bana rahat nefes yok anlayacağınız..
Dönüşte tetenoz aşımı oldum yaparken acımadı ama şimdi acımaya başladı 3 gün sürebilir dedi ebe...
kalp atışınıda dinledik gayet normal pıt pıt atıyordu
Bizim maceramız böyle oldu cd beklemiyordum ama bi kuru foto bile vermedi gıcık
ekranın görüntüsü karşı taraftan yansıyordu biraz ordan bakabildim yavrum nede büyümüş
İnş sonucta normaldir de rahat bir nefes alırım

bir aksilik olmazsa pazar günü mobilya bakmaya çıkıcaz alırmıyız almazmıyız bilmiyorum gerçi istanbulda bir gün yetmez ki, modoko bize çok yakın ama çok pahalı olduğu için oraya gitmeyiz herhalde birde yatak odam için küçük beşik almak lazım, park yatak alsam da odasına sadece 3 kapılı gardrop mu alsam, nerdeyse 1 sene ayıramazsın diyorlar kafam karışık biraz

5 ayda 8 kilo aldım dr diyetisyene git dedi ama ben normal de düzenli değilim bu durumda kendimi strese sokamam diye gitmedim

Ayy ne gıcık olabiliyo doktorlar yaaa..İçini ferah tut canım inşallah sağlıklı sıhhatlidir..

canım merak etme anlatmamış sana ama kötü bişe olsa felaket tellali gibi hemen söylüyorlar için rahat olsun bence birşey yoktur canım söylemediyse :)

sımdık benı dusunduren bırsey var kızıma hamıleyken de 2011 ekım annelerı olarak konuşurduk arkadaşlarla sızlerle yaptığımız gıbı.. yalnız velakın amma... ekım analarının cogu eylül anası oldu hatta soyle soyleyım % 90 nı belkı eylülde doğum yaptı suları erken geldıgınden yada başka sebeplerden ..

burda merak edıyorum acaba gunlerımız de dogurucaz yoksa subat anası derken aralık ocak anası mı

sinir oluyorum boylelerıne kucuk dağları ben yarattım edasıyla burnundan kıl aldırmayanlara.. zıkkım konuşsan ölursun. e pekı bılgılerı sekretere soylemedımı .. yanı sımdı her dr un yanında sekreterı oluyor dr soyluyor o yazıyor ya .. ondan sordum bebegın kılosu sudur falan fılan gıbı..

canım merak etme anlatmamış sana ama kötü bişe olsa felaket tellali gibi hemen söylüyorlar için rahat olsun bence birşey yoktur canım söylemediyse :)

eşimde aynı şeyi söyledi bi sıkıntı olsaydı mutlaka söylerdi dedi ama işte bi kere sinir oldum ben
bir kaç ölçümde kaşlarını falan çattı kötü düşünmek istemiyorum Rabbim herkesin yavusunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş

bu her topikte var sanırım ama mesela benim 40. haftamın dolması 1 şubata geliyor. doktor 15 ocaktan sonra doğumu bekleriz dedi. etrafımda herkes 38 den sonra doğurmuş. bende en çok bunu merak ediyorum. kim hangi zamanda doğurucak diye.

asistana neden birşey demedin ben bu günü bekliyordum gördüklerinizi ve yorumunuu söylemek bu kadar zormu deseydin Allahım yaaaaa

sekreter yoktu hasta bakıcıya benzer bi kadın vardı o içeri alıyordu sonra dışarı çıkıyordu..Odanın içinde son ses müzik sadece son adet tarihini sordu okadar kendi kendine izledi durdu sürekli esnedi falan
Bazıları özele gidince hemen öğüt vermeye kalkar yok devlette ne var yok tıpa gitsene falan filan al gittik gördük

korkma felaket tellalı olurlar kötü birşey olsa. ama üzüldüm kötü birine denk gelmene. ben bu konuda şanslıyım hep iyi doktorlar denk geldi üni hastanesinde hatta ekranı çevirip benim görebileceğim konuma getirdi tek tek söyledi baktığı yerlere.ama cd resim filan bekleme tabiki sadece kendi doktorum veriyor benim resim filan. yoksa diğer doktorlar vermiyor. ben ayrıntılıdan sonra 1 hafta sonraydı doktor randevum ama ben netten baktım sonucuma. seninde varsa bakabilirsin sanırım.

hayırlı haberler alırsın inşallah canım kötü birşey olsa sana söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…