2015 Şubat Anneleri

asistana neden birşey demedin ben bu günü bekliyordum gördüklerinizi ve yorumunuu söylemek bu kadar zormu deseydin Allahım yaaaaa

onlar senin heyecanından bi haber canım kapıda onlarca adam bekliyor arada acil hastalar falan eşimi bile içeri almadı sonucu kadın dogumdan alırsın dedi lafı ağzıma tıkadı maalesef

öğleden sonra raporu kadın dogumdn alacagım doktorum başka hastanede oldugu için ona götürmem gerekecek yorumlaması için zaten sistemlerindede sıkıntı varmış

onlar senin heyecanından bi haber canım kapıda onlarca adam bekliyor arada acil hastalar falan eşimi bile içeri almadı sonucu kadın dogumdan alırsın dedi lafı ağzıma tıkadı maalesef
benim randevumda devlet hast. bana öyle yaparlarsa ben ya kızarım yada sinirden ağlarım orda bu aralar hemen gözlerim doluyor zaten

Kızlar dün geceden beri Karnım in sağ tarafın da gaz sancısı gibi ağrı var.bu gün biraz daha az ama yinede cok sikistiriyor sizde de oluyomu

Ben park yatak değil de oda alcam Canım onun teslimati kokusunun çıkmasi falan zaman alıyor o yüzden Biz hsonu falan vericez siparisi.. park yatak istediğin zaman alabilirsin ama yine de son aya çok bişi bırakma bence

Ben de dün öğlene kdr hissedememistim hiç telaşlandim baya ama sonra tekmeledi rahatladım canım sakinlesip sol tarafina yat hissedersin diyorlar

vallahi bende merak ediyorum şubat annesiyiz şimdilik ya acaba kimler ne zmn doğum yapacak. Ben ocak annesi olma ihtimalimi düşünüyorum acıkcası kızlar :) Çünkü dr.a gittiğimde sata göre doğum tarihi olarak 30 ocak - 4 şubat ı veriyordu ultrasyon snra bebeğin gelişimi ileri gidince tahmini doğum tarihi 26 ocak - 4 şubat oldu böyle giderse aralıkta mı doğuracam die gülmüştük eşimle Ama bnmde çevremdeki kuzenler fln hep 41. ve 42. haftada doğurdu normal süreyi geçerek doğurdular bende mi öle olurum fln die bazen aklıma oda geliyor doğurana kadar sanırım 40 tane senaryo yazıp çizicem kafamda Ama ben şunu netleştirdim ocağın 10-15 inden sonra normal doğum istediğim için tetikte olmak gerekiyor.
Allah tek nefeste hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşAlah kızlar cennet kokulularımızı kucaklamayı nasip etsin

benim 24 şubat olarak görülüyor tabi son ay neyi gösterir bilemem iğneden dolayı planlı bir doğum yaptırmak isteyebilir doktor

Kızlar göbeğimize girmeyen kıyafetlerdi, hastene geceliğiydi,testler,kilolar filan konuşuldu.esas konuya gelin--
aynı evin içinde eşiniz ne kadar yardımcı oluyor?valla benimki sağolsun pek bişey yapmaz.temizlik için kadın tut benim elimden gelmez diyor.bulaşık makinasını boşalt,yok.masayı hazırla,sen tepsiye koy ben masaya götürürüm diyo.bari diyorum akşam ty karşısında yediklerinin çöpünü at böyle dağınık hoş olmuyo ,bi daha bi daha söylemekten ben utanıyorum diyorum.onda tık yok,söyleeee ne olcak ,hatırlat yaparım diyor.çok rahattır sağolsun.neyseki 5 ay bitti,şimdilik daha ağırlaşmadım.ben bi hareket edememeye başlıyım herşeyi ayağıma isticem
ay içimi döktüm iyi geldi kızlaarr

benim 24 şubat olarak görülüyor tabi son ay neyi gösterir bilemem iğneden dolayı planlı bir doğum yaptırmak isteyebilir doktor

kan sulandırıcı iğne için mi. bende merak ediyorum acaba etki eder mi normal doğuma diye. ama annemin bir tanıdığı yine aynı şekilde iğne kullanıyormuş normal doğum yapmış haftasında. yine aynı benim gibiymiş daha önce 5 düşük falan yapmış sonra iğne ile doğuma gitmiş. bana doktorum doğuma kadar devam dedi iğneye. zaten üni hastanesi zannetmiyorum ki riskli bir durum olmadığı sürece sezeryan yapsınlar normal doğumu beklerler. ama bende ondan yanayım zaten. rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. şimdi dualarımda tek o allahım herkese gününde ve kolay doğumlar nasip etsin.

bu konuya giripte sinirlenmek bile istemiyorum ev pis dursun eşime göre. ama kıyafetlerimde tertemiz olsun mis gibi koksun ister allaha şükür uzun süre ayakta kalmamak şartı ile her işimi yapıyorum detaylı olmasa bile üstten yapmaya çalışıyorum. ama ileride ağırlaşınca ne olur bilmiyorum eşimin iş saati çok değişken gece geç gelebiliyor erkende gelebiliyor. yani aslında o gelince pek bir iş kalmıyor ben yatıp uyuyorum desem yapar ama kırk kere söylemem lazım bir şeyi yani çok gamsız ve rahat

yahu hiç sütlü mercimek çorbası yapanınız var mı ? bi tarif gördüm de görüntüsü güzel ama daha önce hiç duymamıştım nsl olur acep bilemedim ?? beni aydınlatır mısınız?
domates ve brokoli corbasina süt koyuyorum ama mercimeği hiç öyle yapmadım canım dene bakalım nasıl olacak :)

b
ben ztn 1 subat ama detaylı ultrason sonucumun kagidinda 31 ocak yazıyor çok çok büyük ihtimal ocak annesi olurum ben de ama burda başladım bi kere hep burayı takip ediyorum

evet canım kan sulandırıcı..Banada doguma kadar kullanacaksın dedi..Henüz erken diye dogum şeklini sormadım..Açıkcası ben her iki dogum şeklindende tırsıyorum..Sezeryan derse de benim için süpriz olmaz...Normal dogum pek önerilmiyor ama yapılmıyorda değil..Tıpta normal yaptırabilirler...Ben özele gidiyorum ve genelde sezeryan yapıyorlar son dakika bişey cıkarıp..iğne kullanıyorken sebepte hazır bende zaten...
Hayırlsı olsun inanki sağlıkla kucagımıza alaalım normal diye diretmem hangisi uygunsa o olsun

aynen öyle canım ev pis olunca farketmez bile ama kıyafetleri tam takım ütülü olsun ister.ben kendi işimde çalışıyorum haftanın 3 günü gidiyorum.masa başında yoruluyorum bütün gün.eve gelince de ayaklarımı uzatıp yatıyorum valla.ben de şimdilik yapıyorum her işimi.ağırlaşınca hatta bebiş olunca düşünemiyorum.bi de hemen arkasından ikinciyi istiyo.vay başıma gelenler..ben iki tane erkekle nasıl baş etcem diye düşünüyom.ama allah o kuvveti de verir evelallah herşeyin üstesinden geliriz biz kadın milleti:))

kızlar bebek odası için dolap yaptırmayı düşünüyordum. istediğim modellerin (hazır olanlar ve yaptırma olanlar) hepsi yakın fiyat. nerdeyse 2000 TL civarı.
ucuz dandik bi şey de olsun istemiyorum :S

Evet ortalama 2000-2500ü bulacak gibi ben öyle prenses modeller varya uzayan beşik şifonyer bembeyaz onları beğendim inşallah gönlümüze göre bişeyler buluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…