asistana neden birşey demedin ben bu günü bekliyordum gördüklerinizi ve yorumunuu söylemek bu kadar zormu deseydin Allahım yaaaaa
korkma felaket tellalı olurlar kötü birşey olsa. ama üzüldüm kötü birine denk gelmene. ben bu konuda şanslıyım hep iyi doktorlar denk geldi üni hastanesinde hatta ekranı çevirip benim görebileceğim konuma getirdi tek tek söyledi baktığı yerlere.ama cd resim filan bekleme tabiki sadece kendi doktorum veriyor benim resim filan. yoksa diğer doktorlar vermiyor. ben ayrıntılıdan sonra 1 hafta sonraydı doktor randevum ama ben netten baktım sonucuma. seninde varsa bakabilirsin sanırım.
benim randevumda devlet hast. bana öyle yaparlarsa ben ya kızarım yada sinirden ağlarım orda bu aralar hemen gözlerim doluyor zatenonlar senin heyecanından bi haber canım kapıda onlarca adam bekliyor arada acil hastalar falan eşimi bile içeri almadı sonucu kadın dogumdan alırsın dedi lafı ağzıma tıkadı maalesef
Ben park yatak değil de oda alcam Canım onun teslimati kokusunun çıkmasi falan zaman alıyor o yüzden Biz hsonu falan vericez siparisi.. park yatak istediğin zaman alabilirsin ama yine de son aya çok bişi bırakma bencebana da kaynanam alma yaza girerken alırsın dedi. yaz dediğim yani nisan mayıs gibi alınabilir. çok acelesi yok. hastaneye falan gıderken araba ile gitcem zaten çocuk arabasına gerek yok.
mobilyaları ne zaman alcaksınız ? ben park yatagını alcaktım. kaynanam alma şimdiden son ay alırsın dedi
Ben de dün öğlene kdr hissedememistim hiç telaşlandim baya ama sonra tekmeledi rahatladım canım sakinlesip sol tarafina yat hissedersin diyorlargünaydın bayanlar, ben bebişimin hareketlerini dünden beri hiç hissetmiyorum diyebilirim normalde gece yatınca yada sabah kalkınca mutlaka hissederdimsizce bi sorun var mı dır ?bazı arkadaşlarım 3 güne kadar normal diyor bazıları bu haftalar önemli değil diyor dr ma ulaşamadım az önce aradım bilgisi olan var mı?
Ben de dün öğlene kdr hissedememistim hiç telaşlandim baya ama sonra tekmeledi rahatladım canım sakinlesip sol tarafina yat hissedersin diyorlar
Gerçekten öyle canim sola yatinca oynasip duruyor benimkide. Birde yemekten sonra hareketleniyor.
benim 24 şubat olarak görülüyor tabi son ay neyi gösterir bilemem iğneden dolayı planlı bir doğum yaptırmak isteyebilir doktor
Kızlar göbeğimize girmeyen kıyafetlerddesei, hastene geceliğiydi,testler,kilolar filan konuşuldu.esas konuya gelin--
aynı evin içinde eşiniz ne kadar yardımcı oluyor?valla benimki sağolsun pek bişey yapmaz.temizlik için kadın tut benim elimden gelmez diyor.bulaşık makinasını boşalt,yok.masayı hazırla,sen tepsiye koy ben masaya götürürüm diyo.bari diyorum akşam ty karşısında yediklerinin çöpünü at böyle dağınık hoş olmuyo ,bi daha bi daha söylemekten ben utanıyorum diyorum.onda tık yok,söyleeee ne olcak ,hatırlat yaparım diyor.çok rahattır sağolsun.neyseki 5 ay bitti,şimdilik daha ağırlaşmadım.ben bi hareket edememeye başlıyım herşeyi ayağıma isticem
ay içimi döktüm iyi geldi kızlaarr
domates ve brokoli corbasina süt koyuyorum ama mercimeği hiç öyle yapmadım canım dene bakalım nasıl olacak :)yahu hiç sütlü mercimek çorbası yapanınız var mı ? bi tarif gördüm de görüntüsü güzel ama daha önce hiç duymamıştım nsl olur acep bilemedim ?? beni aydınlatır mısınız?
ben ztn 1 subat ama detaylı ultrason sonucumun kagidinda 31 ocak yazıyor çok çok büyük ihtimal ocak annesi olurum ben de ama burda başladım bi kere hep burayı takip ediyorumsımdık benı dusunduren bırsey varkızıma hamıleyken de 2011 ekım annelerı olarak konuşurduk arkadaşlarla sızlerle yaptığımız gıbı.. yalnız velakın amma... ekım analarının cogu eylül anası oldu hatta soyle soyleyım % 90 nı belkı eylülde doğum yaptı suları erken geldıgınden yada başka sebeplerden ..
burda merak edıyorum acaba gunlerımız de dogurucaz yoksa subat anası derken aralık ocak anası mı
kan sulandırıcı iğne için mi. bende merak ediyorum acaba etki eder mi normal doğuma diye. ama annemin bir tanıdığı yine aynı şekilde iğne kullanıyormuş normal doğum yapmış haftasında. yine aynı benim gibiymiş daha önce 5 düşük falan yapmış sonra iğne ile doğuma gitmiş. bana doktorum doğuma kadar devam dedi iğneye. zaten üni hastanesi zannetmiyorum ki riskli bir durum olmadığı sürece sezeryan yapsınlar normal doğumu beklerler. ama bende ondan yanayım zaten. rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. şimdi dualarımda tek o allahım herkese gününde ve kolay doğumlar nasip etsin.
Aynen normalde çikolata hiç sevmem ben dun sırf hareketlensin diye çikolata yedim yediğime de degdi hemen tekmeledi :)Gerçekten öyle canim sola yatinca oynasip duruyor benimkide. Birde yemekten sonra hareketleniyor.
aynen öyle canım ev pis olunca farketmez bile ama kıyafetleri tam takım ütülü olsun ister.ben kendi işimde çalışıyorum haftanın 3 günü gidiyorum.masa başında yoruluyorum bütün gün.eve gelince de ayaklarımı uzatıp yatıyorum valla.ben de şimdilik yapıyorum her işimi.ağırlaşınca hatta bebiş olunca düşünemiyorum.bi de hemen arkasından ikinciyi istiyo.vay başıma gelenler..ben iki tane erkekle nasıl baş etcem diye düşünüyom.ama allah o kuvveti de verir evelallah herşeyin üstesinden geliriz biz kadın milleti:))bu konuya giripte sinirlenmek bile istemiyorumev pis dursun eşime göre. ama kıyafetlerimde tertemiz olsun mis gibi koksun ister allaha şükür uzun süre ayakta kalmamak şartı ile her işimi yapıyorum detaylı olmasa bile üstten yapmaya çalışıyorum. ama ileride ağırlaşınca ne olur bilmiyorum eşimin iş saati çok değişken gece geç gelebiliyor erkende gelebiliyor. yani aslında o gelince pek bir iş kalmıyor ben yatıp uyuyorum desem yapar ama kırk kere söylemem lazım bir şeyi yani çok gamsız ve rahat
kızlar bebek odası için dolap yaptırmayı düşünüyordum. istediğim modellerin (hazır olanlar ve yaptırma olanlar) hepsi yakın fiyat. nerdeyse 2000 TL civarı.
ucuz dandik bi şey de olsun istemiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?