kan sulandırıcı iğne için mi. bende merak ediyorum acaba etki eder mi normal doğuma diye. ama annemin bir tanıdığı yine aynı şekilde iğne kullanıyormuş normal doğum yapmış haftasında. yine aynı benim gibiymiş daha önce 5 düşük falan yapmış sonra iğne ile doğuma gitmiş. bana doktorum doğuma kadar devam dedi iğneye. zaten üni hastanesi zannetmiyorum ki riskli bir durum olmadığı sürece sezeryan yapsınlar normal doğumu beklerler. ama bende ondan yanayım zaten. rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. şimdi dualarımda tek o allahım herkese gününde ve kolay doğumlar nasip etsin.
kan sulandırıcı iğne mi,ne zaman bırakacağını söyledimi doktorun,benimki muhtemelen sezeryan olur dedi,bide bende rahim dikişi var,bir tanıdığınkini 32. haftada kesmişler iğneyi,bakalım neler göreceğiz , hep iyi şeylerle karşılaşalım inşallah :)
yok ona bişi demedim tabiki kocama göz kırptım
modoko pahalı valla biz gittik boşa gitmişiz. aynı mobilya dışarda 3 bin modokoda 5 bin. zaman kaybı bence.
ben odasını alcam. 3 kapılı gardolap. buyuyen beşik ve şifonyeri var. resimlerini de koyuyorum. ama yaşına kadar belki de daha fazla ayıramıcam için park yatak alıp kendi yanıma koycam. ilk başta öyle kullancam yani.
doğuma kadar kullanacaksın dedi sanırımmson ana kadar kullanacağım tam haftasını söylemedi..Erken kesmesin yoksa bişey olur mu psikolojisini kaldıramam zaten her anımızda yüreğimiz ağzımızda
son haftalar epey stresli geçecek sanırım
ben erken diye sormadım dogum şeklni bi soryım bakayım ne diyecek
kızlar 50 mg şeker yüklemesi yaptırdım .doktor toksan 50 mg şimdi yapabilirz dedi. bugun yapılcağını bilmediğim için kahvaltıda ballı süt koca bi bardak ve tatlı kurabiye yemiştim bi sürü. değer 132 çıkmış. aralık 70-106 arası:s yaptıran ve sonucunu alan oldu mu acaba bu testi?
gerçekten ilk kim doğurcak acaba :)
valla canım şanslı azınlıktansın sanırım.böyle erkekler pek yok.benim babam da yapmazdı.ben yine yapmayanına denk geldim.napalım biz de çok seviyoruz, idare ediyoruz
benimde 9 şubat :) benimde inşalah o zaman olurBenim doğum günüm 17 ocak inşallah oğlumda o zaman doğar :)))
benimde 9 şubat :) benimde inşalah o zaman olur
ya ben de ne kadar şeker varsa yedim gittim zıt gibi yapılacağını bilemedğim için.tok olmanda bi sakınca yok dedi doktor ama ben de bu kadar tatlı yedim demedim.Arkadaşımda sen gibi bilmeden 1 gün öncesinden meyve,tatlılı bişeyler yemiş,onunda değeri yüksek çıkmış,bir hafta sonra tessti tekrarlamışlar,o zaman normal çıkmış...
evet doktorumuzda öle diyo inşalah öle olur :)Aaa seninki baya baya aynı gün görünüyor :)))
Amin canım hamdolsun şanslıyım bu konularda. Eşim bekarkende evlerinde de yaparmış yemek çay vs işlerini annesi anlatıyorda. Allah nazardan saklasın inş :)
Bnce ben 24 haftam bitti ikiz oldgunuda düşünürsek ben gibi geliyo banailk kim doğuracak acaba ?
gerçekten ilk kim doğurcak acaba :)
uzayan beşiği yanına alsan kullanamaz mısın ,ben öyle yapmayı düşünüyorum da...
Bnce ben 24 haftam bitti ikiz oldgunuda düşünürsek ben gibi geliyo bana
Kızlar göbeğimize girmeyen kıyafetlerdi, hastene geceliğiydi,testler,kilolar filan konuşuldu.esas konuya gelin--
aynı evin içinde eşiniz ne kadar yardımcı oluyor?valla benimki sağolsun pek bişey yapmaz.temizlik için kadın tut benim elimden gelmez diyor.bulaşık makinasını boşalt,yok.masayı hazırla,sen tepsiye koy ben masaya götürürüm diyo.bari diyorum akşam ty karşısında yediklerinin çöpünü at böyle dağınık hoş olmuyo ,bi daha bi daha söylemekten ben utanıyorum diyorum.onda tık yok,söyleeee ne olcak ,hatırlat yaparım diyor.çok rahattır sağolsun.neyseki 5 ay bitti,şimdilik daha ağırlaşmadım.ben bi hareket edememeye başlıyım herşeyi ayağıma isticem
ay içimi döktüm iyi geldi kızlaarr
Aynen normalde çikolata hiç sevmem ben dun sırf hareketlensin diye çikolata yedim yediğime de degdi hemen tekmeledi :)
ilk kim doğuracak acaba ?
Ben ciktim ayrintilidan cok sukur herseyi iyiymis, ustumden nasil bi yuk kalkti. Nisa hastanesine gittim yenibosnada. 11:40 taki randevuma 13:00 de girdim, doktor reyhan demirbas cok yogun. Cok sukur bekledigimden kolay ve kisa surdu.. Darisi girmeyenlerin basina
evet erken alıyolar genelde sağlıklı olsunlarda ben marttada doğursam olurikizleri olanlar daha önce olur büyük ihtimal
Evet canm şimdi gördüm zamanında doğsunlar benmde doğumgünün 5 ocak ama 5 ocakta doğarsa 35+4 oluyor çok mı erken ki gerçi ben ikizlerin 26. Haftada doğdugunu bile duydum allah korusunbende bak öyle yazdım , ikizler önce alınıyor önden gidersin büyükçe ihtimal , Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?