2015 Şubat Anneleri

sona kalan topikte de yalnız kalır şimdi kötü olur yaw
benim 18 eyluldu. 21 inde dogdu. 10 kisi fln bekle bekle bi hal olmustuk topikte. Cogunluk ilk 10 gunde dogurdu

gozunaydin canim.

Selammm ayrintilidan gelen iyi haber alan herkeslerin gozu aydın olsun bugun dersim birsz erken bitti geldim sıkı bir kahvalti keyfi yaptim öğlen yemegi yerine simdi de uyukluyorum kizani okuldan almak olmasa yatip bi bes alti saat uyanmiycam o derece yorgunum

hadi gözün aydın canım maşallah hanfendi kilo almış kocaman olmuş.

bana doktorum alalım derse duramam ki kafamı kurcalar durur o benim canım. bende hep normalden yanayım. dualarım hep o yönde. iğnenin normal doğuma engel olmadığını bende biliyorum.ama ne bileyim doktor kafamı kurcalarsa diretmem gibime geliyor. birde zaten ünide kimse bana hadi alalım sezeryan olsun demez normali beklerler sıkıntı olmayınca

kızlar miğdem yanması için soda içiyorum ama limonla tuz katsam zararı olurmu öyle daha rahat içiyorum ???

Doktorlar sezeryan diyor canim. Ben normal istiyorum destek olun bana dedim diger doktra o da sezeryan demisti. bence mucadele edilmeli bu konuda

şahsi fikrim ben de alıştırmıcam ama her çocuk ayrı işte. bazısı onsuz uyumuyor huysuz oluyor vs. o yuzden en azından sallanan bi park yatağı olsun istedim. büyüyen beşiği sallanmıyor. artık büyüdüğünde gerek kalmaz diye düşündüm kendimce.

Canım benim erkek kardeşim var çok iyi yemek yapar değişik şeyler dener eli acayıp yatkındır ama kendi üni. evinde yapar annemlerin yanına gelince yapmıyor tembellik yapıyor yardım etmiyor hiç bir işe. Kimisi elinden gelir becerisi olur ama bekarken hep kendi yapmaktn bıktığı için önümze hazır gelsin artık evlendim düşüncesiyle hiç yapmaz dışardan söyler senin eşin gibi :) Benim eşim yemeye düşkündür ara ara değişiklik olsun die dışarda yeriz özellikle. Ama evdeyken de yapar yani. Ama kaynım var o hiç yapmazmış aşırı dağınıkmış ka.validem diyor ki oda bnm oğlum buda bnm oğlum ikisinide ben yetiştirdim ama biri böle diğeri tam tersi diyor birazda bu içten gelecek bişi huy yani.

S Sond masallah cnm tosuna gozun aydin hareketlerini sordunmu pek hissrtmiyorum diye
DEDİM rahimde darlık mı var sıkışmasın kızanım hıssetmıyorum dıye. hayır bır problem yok dedı. zaten sorduğum sadece oydu. dığer seylerı kendı doktoruma sorucam artık ay sonunda . ve şeker yuklemesı ıcın test yapacak. tabıı kabus tartılma kısmı var.

Canım öyle anlatmışsın ki şimdi doğurasım geldi
Bende senin gibi düşünüyorum en sonuna kadar normal doğum istiyorum hee ilk kez başıma gelecek bilinmezliklerin verdiği korku tedirginlik yok mu var ama bende en sağlıklı olanın normal doğum olduğunu düşünüyorum. O anın her saniyesini canlı olarak bilmek hissetmek istiyorum

aynı şekilde ben yapacam madem nedenn evlendim mantıgında
şikayetçi değilim canım biz bu şekilde oturttuk düzenimizi
sevgi saygı huzur olsun gerisi halledilir

Bu konuda çok sansliyim sanırım..eşim ütü dısında her işte yardımcıdır bana..hatta et balık yemeklerini çok güzel yapar..evde balık yapmaktan falan eşim sorumludur :) nazar değmesin valla :)
bende hiç balık yapmadım bankona çıkmadan yapılan herşeyi yapar :) büyük ev temizliğini birlikte yapıyoruz bu konuda şanslıyım çok şükür

ne güzel anlatmışsın canım ben tecrübeli olmasam da ısrarla normal doğum istiyorum korkmuyorum çünkü biliyorum ki sağlıklı olan o daha 12. haftadan doktoruma sordum eğer normal yapmıcaksanız beni sezeryana almak isterseniz beklemewzseniz baştan söleyin ben doktor değiştircem dedim bildiğiniz pazarlık yaptım oda sağ olsun zaten doğum demek normal demek dedi sezeryan ameliyat dedi kendiside sezeryan taraftarı değil tabi tıbbi bir sorun gelişmezse allah genede hepimiz için nasip olanı versin

Off tartilma kismina girmesek 2 ay olcak gittigimde tartilmayali

aynı şekilde ben yapacam madem nedenn evlendim mantıgında
şikayetçi değilim canım biz bu şekilde oturttuk düzenimizi
sevgi saygı huzur olsun gerisi halledilir

Aynen canım Allah sağlıkl sıhhat versin. Sevgi saygıyı sadakatı bozmasın huzurlu mutlu olalım da yuvamızda artık olduğu gibi kabul ediyoruz eşlerimizi. herkesin iyi olduğu yönleride var kusurlarıda var.

Off tartilma kismina girmesek 2 ay olcak gittigimde tartilmayali
senın derdın ıkı ay ıkı ayda alsan alsan 5 kilo almışsındır en fazla ben 100 ün üstüne çıkmışımdır eksın. cok korkuyorum.yemeden de duramıyorum. cok yemesemde normal ınsanlar gıbı yıyorum hala. ekmek yememeye dıkkat edıyorum. hayatımda reçel bal çokokrem tarzı şeyler yemıs ınsan degılım. canım inanılmaz bal çekıyor.

Evet ortalama 2000-2500ü bulacak gibi ben öyle prenses modeller varya uzayan beşik şifonyer bembeyaz onları beğendim inşallah gönlümüze göre bişeyler buluruz...

inşallah. ben şimdilik beşik/karyola düşünmüyorum. çevremdeki arkadaşlar karyolada yatmadığını söylüyorlar. o yüzden ihtiyacımız sadece bir dolap şimdilik.
ama dediğin gibi Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Evet canm şimdi gördüm zamanında doğsunlar benmde doğumgünün 5 ocak ama 5 ocakta doğarsa 35+4 oluyor çok mı erken ki gerçi ben ikizlerin 26. Haftada doğdugunu bile duydum allah korusun
benimde 3 ocak ama ben istemem o çok erken sağlıklı ve vaktinde olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…