2015 Şubat Anneleri

Peki aspirini bıraktırdı mı artık?

Gecmis olsun cnm
allah baska dert vermez insallah

valla bizim siteden apartman girişi 3 kat merdiven ama arabayı eve cıkarmayı düşünmüyorum zaten.. katlar bagaja koyarım diyorum..ne bileyim havalar guzellesince falan atar arabaya sahilde yürüyüş yaparız gibi hayallerim var ama zaman ne gösterir yasayıp görücez

Ben 21. Haftamdayım banada demedi ben sordum 20. Haftadan sonra ol kesin yararlı bişey dedi. Ben sormasam sölemicekti belkide

Canim ilk aylar kanguru belki kullanisli olur ama kilo alinca zor oluyor
Bi de kisin dogacaklar ya kanguru zor olmaz mi sanki

Bilmem ki araba olunca da sıkıca giydirsek bile sokağa çıkaramayız ki kışın. Çıkmak zorunda olursak ya kucağımıza alırız ya da kendi arabamıza. Bilemiyorum işte araba alırız ama çok ultra lüx olsun istemiyorum. Tek elle kapanıp açılanları var onlar mı baston? Onlardan olsun hafif olsun diye düşünüyorum. Çünkü benim arabam yok taksi kullanıyorum herşeyi de kendim taşımam gerekecek.

o bastonlara yeni dogan bebek oturabiliyor mu peki ya?

Ah İstanbul ve sahil tabii sizin yürüyüş alanlarınız var. Bir de araban varsa zaten en ağırından bile alsan rahat olur senin için. Ben taksi kullanıyorum çoğu zaman. O yüzden pratiklik arıyorum.

Cnm senin annen mi dedi
evet kendı öz annem ..ılk dogumumdada mardıne getirtene kadar baya ugrasmıstık..ucak bıletını kestık emrıvakı yaptıkoyle geldı..doğum yapmak ıcın hastaneye gıttıgımde benı eve bırakın burda durmak ıstemıyorum dıye tutturdu..esım onu eve bıraktı ben sancıdan kendımden gecmıs haldeyken annem bır demlık cay demleyip keyıf yapmış evde..

sabah 5 te gıttım aksam 5 te kızım dogdu..esım benım yanımda sadece kımsesız oralarda ... doğumhaneye gırdıgımde esım alıp getırmıs annemı..o gece bıle ben bos bır odabulup yatarım sıze ıyı geceler dedı bızı bebekle yalnız bıraktı gıttı..offf geldı yıne aklıma...

kımsesız hıc kımse yok kımsenın var kımsesı...
kımsesız kaldım ya rab yetıs ey kımsesızler kımsesı...

canım gözlerim açıldı annenin söylediğine şaka mı yaptı yoksa aranız açıkta ondan mı böylemi söyledi kendi gelemese de kızı gönder idare ederiz deseydi....

Ah İstanbul ve sahil tabii sizin yürüyüş alanlarınız var. Bir de araban varsa zaten en ağırından bile alsan rahat olur senin için. Ben taksi kullanıyorum çoğu zaman. O yüzden pratiklik arıyorum.
araba var canım da yine de ben de pratik olsun istiyorum..bi elimde bebek varken digeriyle arabayı katlayıp tasıyabilmem lazım yani..valla bahar gelse de sahile insek eylülcüğümle diye hayaller kuruyorum :) sen de al gel minigini beraber gezeriz :)

allah allah hep mi boyledir annen yoksa o dönem bi sorunu mu vardı? cok sasırdım ya

canım gözlerim açıldı annenin söylediğine şaka mı yaptı yoksa aranız açıkta ondan mı böylemi söyledi kendi gelemese de kızı gönder idare ederiz deseydi....
aramız acık degıl...tam tersınebız 3 kızız ve onu mutlu etmek evlatlığımızdan yana razı etmek adına etrafında dönerız..ama o hep mesafelıdır... yanı 7 kat otedekı komsumum teklıf ettıgı...( meltem kızı cekınme bırak araba lazımsa soyle ne gerekırse yaparız hepımız yanındayız) sozunu asla soylemedı annem.. yapacaksa yalvarta yalvarta yapar ...

Aynen cnm kemik suyu aklıma gelmedi ama 2-3 diş sarımsak attım içine vitamin olsun diye
canım geçmiş olsun, senin hastalığın sayesinde kemik suyunun faydalarını öğrenmiş oldum evde bayramdan kalma kemikler vardı onlarla ne yapılır diye düşünürken senin hastalığına yapılan kemik suyu iç yorumuyla araştırdım şimdi eve gidip onları bi güzel kaynatıp buzlukta dondurucam bebeklerinde 9 aydan sonra içmeleri yararlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…