uterusu besleyen damarda direnc vardı canım..geçmeseydi bebegin beslenmesinde gelişmesinde ilerleyen zamanlarda sıkıntı oluyormus onun için aspirin kullanmıstım..kanı sulandırıp daha akıcı hale getirmesi için
Gecmis olsun cnmuterusu besleyen damarda direnc vardı canım..geçmeseydi bebegin beslenmesinde gelişmesinde ilerleyen zamanlarda sıkıntı oluyormus onun için aspirin kullanmıstım..kanı sulandırıp daha akıcı hale getirmesi için
Aynen cnm kemik suyu aklıma gelmedi ama 2-3 diş sarımsak attım içine vitamin olsun diyecanım bol bol dinlen. tarhana çorbası çok güçlendiriyor. keşke kemik suyuyla pişirebilsen daha faydalı olur senin için. çabuk toparlarsın. geçmiş olsun.
valla bizim siteden apartman girişi 3 kat merdiven ama arabayı eve cıkarmayı düşünmüyorum zaten.. katlar bagaja koyarım diyorum..ne bileyim havalar guzellesince falan atar arabaya sahilde yürüyüş yaparız gibi hayallerim var ama zaman ne gösterir yasayıp görücezCanım benim arabayla bebişini gezdirebileceğin park bahçe varsa al tabii en iyisinden. Bizim apartman girişi bile merdiven. Bir de en aklı başında insanların oturduğu yerdeyiz güya. Onu geçtim kaldırım diye bişey yok zaten varsa da daracık hepsi. Gidiyorsun gidiyorsun önüne ağaç çıkıyor. Kaldırım taşları eski çıkıntılı falan. Eeeee bu durumda habire bebişle birlikte arabayı da kaldırıp indirmek gerekecek. Onun yerine kangru alırım diye düşünüyorum. Ama buradaki kimse bu öneride bulunmadı. Kullanan da yok sanırım.
cok saol canım gecti zaten çok şükür :)Gecmis olsun cnm
allah baska dert vermez insallah
Ben 21. Haftamdayım banada demedi ben sordum 20. Haftadan sonra ol kesin yararlı bişey dedi. Ben sormasam sölemicekti belkidetetanoz aşısı olunmuş kızlar okudum ara ara.ne zaman oldunuz herkes oldu mu?benim doktor bahsetmedi hiç.22. haftadayım şimdi.haftaya kontrol var bi sorsam mı acaba?burda okuyup doktora sormak da acayip oluyo işini öğretmek gibi gerekli görse söylerdi diye düşünüyorum ama işte bi soru işareti oluyo.bi de grip aşısı oldunuz mu?
Canim ilk aylar kanguru belki kullanisli olur ama kilo alinca zor oluyor
Bi de kisin dogacaklar ya kanguru zor olmaz mi sanki
travel sistem arabası olanlar sonradan baston puset alıyormus genelde zaten..Canim cocuk bir yasina geldiginde baston puset aldik biz
o bastonlara yeni dogan bebek oturabiliyor mu peki ya?Bilmem ki araba olunca da sıkıca giydirsek bile sokağa çıkaramayız ki kışın. Çıkmak zorunda olursak ya kucağımıza alırız ya da kendi arabamıza. Bilemiyorum işte araba alırız ama çok ultra lüx olsun istemiyorum. Tek elle kapanıp açılanları var onlar mı baston? Onlardan olsun hafif olsun diye düşünüyorum. Çünkü benim arabam yok taksi kullanıyorum herşeyi de kendim taşımam gerekecek.
evet canım bıraktırdı normale dönmüş çünkü damarlarımPeki aspirini bıraktırdı mı artık?
valla bizim siteden apartman girişi 3 kat merdiven ama arabayı eve cıkarmayı düşünmüyorum zaten.. katlar bagaja koyarım diyorum..ne bileyim havalar guzellesince falan atar arabaya sahilde yürüyüş yaparız gibi hayallerim var ama zaman ne gösterir yasayıp görücez
Ben 21. Haftamdayım banada demedi ben sordum 20. Haftadan sonra ol kesin yararlı bişey dedi. Ben sormasam sölemicekti belkide
o bastonlara yeni dogan bebek oturabiliyor mu peki ya?
evet kendı öz annem ..ılk dogumumdada mardıne getirtene kadar baya ugrasmıstık..ucak bıletını kestık emrıvakı yaptıkoyle geldı..doğum yapmak ıcın hastaneye gıttıgımde benı eve bırakın burda durmak ıstemıyorum dıye tutturdu..esım onu eve bıraktı ben sancıdan kendımden gecmıs haldeyken annem bır demlık cay demleyip keyıf yapmış evde..Cnm senin annen mi dedi
canım gözlerim açıldı annenin söylediğine şaka mı yaptı yoksa aranız açıkta ondan mı böylemi söyledi kendi gelemese de kızı gönder idare ederiz deseydi....bıraz once annemle telde konuşurken ne zaman gelırsınız dıye sordum doğum ıcın..bız gelemeyiz al kocanı gıt hastaneye doğur dedı banaevde 3 yasında bır kızım daha olmasa annemıde cagırmam ya.. oda bızımle sefıl olmasın derdındeyım..çocukların mumkun mertebe hastane ortamını solumaması taraftarıyım..
bızde uzağız aılelerımızden kocaelı de yasıyoruz..annemler cankırıda kv deler ızmırde..kv de aramız lımonı bakmak ıcın ölse bıle gelsın ıstemem...annemde oyle dedı bılmıyorum..Allah kerım... bır basıma buyuttum kızımı o zaman MARDINdeydım.. resmen yaslandım o 3 yasını alana kadar..bu sorumluluk hıssı belını bukuyor ınsanın...
Mevla yar ve yardımcımız olsun..kendı adıma benım Ondan başka merhametını umacağım ne bır yakınım ne bır akrabam nede aıle ferdım var...
araba var canım da yine de ben de pratik olsun istiyorum..bi elimde bebek varken digeriyle arabayı katlayıp tasıyabilmem lazım yani..valla bahar gelse de sahile insek eylülcüğümle diye hayaller kuruyorum :) sen de al gel minigini beraber gezeriz :)Ah İstanbul ve sahil tabii sizin yürüyüş alanlarınız var. Bir de araban varsa zaten en ağırından bile alsan rahat olur senin için. Ben taksi kullanıyorum çoğu zaman. O yüzden pratiklik arıyorum.
Bende varııım :)koca grupta iki kişi yaptırmadık zaten. bir biz akıllıyız sanki :))
allah allah hep mi boyledir annen yoksa o dönem bi sorunu mu vardı? cok sasırdım yaevet kendı öz annem ..ılk dogumumdada mardıne getirtene kadar baya ugrasmıstık..ucak bıletını kestık emrıvakı yaptıkoyle geldı..doğum yapmak ıcın hastaneye gıttıgımde benı eve bırakın burda durmak ıstemıyorum dıye tutturdu..esım onu eve bıraktı ben sancıdan kendımden gecmıs haldeyken annem bır demlık cay demleyip keyıf yapmış evde..
sabah 5 te gıttım aksam 5 te kızım dogdu..esım benım yanımda sadece kımsesız oralarda ... doğumhaneye gırdıgımde esım alıp getırmıs annemı..o gece bıle ben bos bır odabulup yatarım sıze ıyı geceler dedı bızı bebekle yalnız bıraktı gıttı..offf geldı yıne aklıma...
kımsesız hıc kımse yok kımsenın var kımsesı...
kımsesız kaldım ya rab yetıs ey kımsesızler kımsesı...
aramız acık degıl...tam tersınebız 3 kızız ve onu mutlu etmek evlatlığımızdan yana razı etmek adına etrafında dönerız..ama o hep mesafelıdır... yanı 7 kat otedekı komsumum teklıf ettıgı...( meltem kızı cekınme bırak araba lazımsa soyle ne gerekırse yaparız hepımız yanındayız) sozunu asla soylemedı annem.. yapacaksa yalvarta yalvarta yapar ...canım gözlerim açıldı annenin söylediğine şaka mı yaptı yoksa aranız açıkta ondan mı böylemi söyledi kendi gelemese de kızı gönder idare ederiz deseydi....
canım geçmiş olsun, senin hastalığın sayesinde kemik suyunun faydalarını öğrenmiş oldum evde bayramdan kalma kemikler vardı onlarla ne yapılır diye düşünürken senin hastalığına yapılan kemik suyu iç yorumuyla araştırdım şimdi eve gidip onları bi güzel kaynatıp buzlukta dondurucam bebeklerinde 9 aydan sonra içmeleri yararlıymışAynen cnm kemik suyu aklıma gelmedi ama 2-3 diş sarımsak attım içine vitamin olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?