2015 Şubat Anneleri

Âmin canım inşallah. Bi de kabızlık sorunu da olmasın. Âmin.

kocaman bir amiiiin diorum bu güzel dualara. Allah yardımcımız olsun. bizimde sıkıntımız, bulunduğum yerde hiç bi akrabamın tanıdığımın fln olmayışı. arkadaşlarım var, anneleri yanında bizimle buluştuklarında yorulduğunda uykusunu alamadığında ya annesine gidiyor ya annesi kardeşleri fln gelip bebeğe bakıyor. bizim öyle bi şansımız olmıycak, benm annemler 800 km uzaklıkta, k.v.de bakabilecek durumda diil, yaşlı ve hasta biraz. bu biraz gözümü korkutuyor, ama Rabbim onun da kolaylığını verir inşallah...

Bizim esimin ailesi yakında ama babası bir ara çocuk her türlü mikrobu alacak çamura bırakacaksın meyveyi sebzeyi yıkamadan vereceksin ki vücudu mikroba dirençli olsun dedi. Hadi bakalım nasıl bırakırsın?

Arabayı alıcaz da hangi kaldırımda sürücez? Kaldırımlar çok kötü yolda da sürmek istemiyorum. Avm de gezmek için de uyduruk bir araba yeter sanırım. Ben aslında kangruya daha sıcak bakıyorum.
valla yolda gördüğüm bebek arabalarının markasına bakmaktan sıkıldım :) alıskanlık oldu bende kim ne kullanıyor bakar oldum :) benim de slingler hosuma gidiyor..bebişler içlerinde cok tatlı görünüyor :)

Arabayı alıcaz da hangi kaldırımda sürücez? Kaldırımlar çok kötü yolda da sürmek istemiyorum. Avm de gezmek için de uyduruk bir araba yeter sanırım. Ben aslında kangruya daha sıcak bakıyorum.
valla ablam okadar güzel kullandı ki arabasını, evde bile bazen odadan odaya arabaya yatırdı portbebe özelliği vardı. uzun yolculuklarda portbebesini koydu arabaya, kısa yolculuklarda anakucağını, avm de kullandı parkta bahçede. çok özendim bende o yüzden güzel araba istiyorum. bide inşallah diğer evlatcıklarımız da kullanır düşüncesiyle kıycam sanırım paraya :) şuan kraft twist air yada kraft twist rlx düşünüyorum.

Benim de annem gelecek insallah 40 im cikana kadar kalck. Benim esimin akrabalari etrafimda ama ilk dogumumda pek bi destek goremedim acikcasi

Cnm aspirini ne icin kullanmistin
uterusu besleyen damarda direnc vardı canım..geçmeseydi bebegin beslenmesinde gelişmesinde ilerleyen zamanlarda sıkıntı oluyormus onun için aspirin kullanmıstım..kanı sulandırıp daha akıcı hale getirmesi için

bıraz once annemle telde konuşurken ne zaman gelırsınız dıye sordum doğum ıcın..bız gelemeyiz al kocanı gıt hastaneye doğur dedı bana evde 3 yasında bır kızım daha olmasa annemıde cagırmam ya.. oda bızımle sefıl olmasın derdındeyım..çocukların mumkun mertebe hastane ortamını solumaması taraftarıyım..

bızde uzağız aılelerımızden kocaelı de yasıyoruz..annemler cankırıda kv deler ızmırde..kv de aramız lımonı bakmak ıcın ölse bıle gelsın ıstemem...annemde oyle dedı bılmıyorum..Allah kerım... bır basıma buyuttum kızımı o zaman MARDINdeydım.. resmen yaslandım o 3 yasını alana kadar..bu sorumluluk hıssı belını bukuyor ınsanın...

Mevla yar ve yardımcımız olsun..kendı adıma benım Ondan başka merhametını umacağım ne bır yakınım ne bır akrabam nede aıle ferdım var...

benmde zaten eşimin ailesi yakın, aynı durum yani, onlara bırakamam. kendi kızı hiç bırakmadı, çikolata çay vs verme anne dio, arkasını dönüo, çocuğun ağzına tıkıyo çikolata fln.

Canim ilk aylar kanguru belki kullanisli olur ama kilo alinca zor oluyor
Bi de kisin dogacaklar ya kanguru zor olmaz mi sanki

canım ya biz de bunu istiyorduk gerçi eşim hala istiyor ama cok agır bu araba ben tek basıma katlayıp da tasıyamam bu arabayı diye daha hafif bişi mi baksak diyorum ama eşim de zaten cogunlukla beraber cıkıyoruz tek cıktıgında da sling ya da kanguru alırız onu kullanırsın diyor.. sen denedin mi bu arabayı hiç?

Cnm senin annen mi dedi

Canım benim arabayla bebişini gezdirebileceğin park bahçe varsa al tabii en iyisinden. Bizim apartman girişi bile merdiven. Bir de en aklı başında insanların oturduğu yerdeyiz güya. Onu geçtim kaldırım diye bişey yok zaten varsa da daracık hepsi. Gidiyorsun gidiyorsun önüne ağaç çıkıyor. Kaldırım taşları eski çıkıntılı falan. Eeeee bu durumda habire bebişle birlikte arabayı da kaldırıp indirmek gerekecek. Onun yerine kangru alırım diye düşünüyorum. Ama buradaki kimse bu öneride bulunmadı. Kullanan da yok sanırım.

Canim cocuk bir yasina geldiginde baston puset aldik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…