2015 Şubat Anneleri

tekrar sormıcam zaten gelecekmısın dıye... karnıma kan pıhtısı koyan ondan bebek yapan Allah benı caresız koyacak degıldır mutlaka. bır sahıp çıkanımız olur ınsaallah.. komsulara bırakıcam olmazsa kızımı..ama asla demıcem anne gelecekmısınız dıye asla.

ayrıntılı ultrasonda kızımın kafası 23 haftalık çıktı yani 1 haftalık büyük ve rahim içindeki sıvıyı da fazla buldu dr gebelik şekeri olabilirmiş yarın doktoruma sorucam ben tatlıyı çok severim hamileyken de çok tatlı tükettim ne kadar düşüncesiz ve bencilim

hemen kendini suclama canım gebelik sekeri oldugu kesin bile degil..ayrıntılıyı yapan doktorlar genelde tum olasılıkları söylüyorlar illa da olcak diye bişi yok..seker yukleme testi yaptırmadın sen daha di mi ?

Kalabalik okul. Yeni mud. yardincisinin yapacagi birsey yok.digerleri de raporsuz yapmaz. Haftaya son nobeti tutcam sonra raporu vercem ins.
ben de dogal zeytinyagi kullandim. Ilk 3 ay makyaj pamugunu suyla islatip sildim. Cok bulamissa poposunu yikadim kuruladim. Hic pisik yasamadik sukur. Ama cilt yapisi da etkili olabilir. Benim yaptiklarimdan olmayabilir. En iyi yontem su. Yika kurula tamam

sıkma canını tatlım Allah verir kolayını, evet hastaneler mikrop taşıyor ama olmadı kızını da götürürsün o da kardeşini kıskanmamış olur. Bu arada eşine de helal olsun o kadar naza rağmen anneni almış götürmüş etmiş....

hastanede bir kadın benim 22 haftalık olduğumu duyunca şaşırdı 7 aylık sandım dedi 22 yaşında biri vardı azcık göbek vardı bide 5 kilo almış

hastanede bir kadın benim 22 haftalık olduğumu duyunca şaşırdı 7 aylık sandım dedi 22 yaşında biri vardı azcık göbek vardı bide 5 kilo almış
canım herkesin göbegi bir olmaz ki burda bile fotograflarda kiminin kocaman olmus kiminin daha küçük..sen hastanedeki kadının dediğine ne bakıyorsun..kac kilo aldın su ana kdr? çok hızlı alıyor olsan doktorun uyarır zaten yavasla brz diye..ayrıca bundan sonra da diyetine dikkat edersin daha saglıklı beslenirsin..sıkıntı yapma bosyere kendine

Ya bişi dicem annem yanımda olsa ben daha çok gerilirim. Canımın acımasını ona hissettirmemeye çalışırım çünkü bilirim ki onun içini daha çok acıtacak. Zor bu işler. Allah yardımcımız olsun.

hemen kendini suclama canım gebelik sekeri oldugu kesin bile degil..ayrıntılıyı yapan doktorlar genelde tum olasılıkları söylüyorlar illa da olcak diye bişi yok..seker yukleme testi yaptırmadın sen daha di mi ?
yaptırmadım 24-28. haftada dediler ama yarın doktoruma sorucam Allahım kızıma zarar vermemişimdir inşallah

O zaman baston puset tercih et bence de
Onlar hem hafif oluyor hem tek elde cocuk varken kapatip eline alabiliyosun. Ben dandirik bisey aldim dikkat etmedim arkasi yatiyo mu diye..Arkadi tam yatsin yeter
Yatmayinca cocuk uyuyunca eziyet oluyor

Canim tam yatirip yatak sekline sokuyorsun puset oluyor
Kaliteli bastonlarin ayaklari yukari kalkiyo sirti da tam yatiyo
chicco lite way bu tarif ettiğin gibi sanırım..hatta pusete ana kucagı da takılabiliyor..tam yattıktan sonra yeni dogan için bi sakıncası olmuyor heralde di mi

Cok uzuldum canim benim ya
Rabbim yuzune baksin isin su gibi akip yolunda olsun cok zor bi durum
Arkadasin falan yok mu destek olcak

Arabayı alıcaz da hangi kaldırımda sürücez? Kaldırımlar çok kötü yolda da sürmek istemiyorum. Avm de gezmek için de uyduruk bir araba yeter sanırım. Ben aslında kangruya daha sıcak bakıyorum.
baby2go oneririm avm icin. Hafif ve rahat bebek acisindan.
Kanguru da ergo ya da boba var. 3 aydan sonra kullaniliyor. Otobus vs inip binmek icin harika bizde var kanguru kullandik ma ben gec aldim buyumustu

chicco lite way bu tarif ettiğin gibi sanırım..hatta pusete ana kucagı da takılabiliyor..tam yattıktan sonra yeni dogan için bi sakıncası olmuyor heralde di mi
Yok canim ya ne zarari olacak
Zannetmem olsun..
Bunlarin biraz daha agir olanlari var anneye dogru donduruluyor
Uzerine anakucagi denen oto koltugunu da oturtabiliyosun
Ben yenileri hic bilmiyorum cnm var diye bakmadim hic
Ama ozelliklerine dikkat edin arkasi tam yatsin bi de yagmurlugu oldugunda hepsi ayni isi yapiyo

Cnm kendini suclama
Ben ilk oglanda 32 kilo aldim servetli atlilari cekirdek gibi yerdim
Seker falan cikmadi
Nasibin neyse onu yasarsin
Senlik bisey degil bu

anladım canım tesekkür ederim :)

Reactions: Dgy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…