park yatak 60*120 die geçiyor. resmini koymuştum tekrar koyayım. pierre cardin elele adı. Eki Görüntüle 1271415
Merhaba arkadaşlar ben süt içmeyi pek sevmiyorum onun yerine çilek veya kakao aro mali süt icebilirmiyim bilgisi olan varmi
valla arkadasim o katkili sutu içecegine hiç içme dha iyi bence ..Merhaba arkadaşlar ben süt içmeyi pek sevmiyorum onun yerine çilek veya kakao aro mali süt icebilirmiyim bilgisi olan varmi
evet cidden ben hiç hasta olmuyorum. üşüttüğüm falan nadirdir. gecen bayramın ilk gunu hastayım diye perısan yattım ama meğersem tansiyonum düşükmüş ondan. bir gün sonra kalktım ayağa.
tabii bizimde şanssızlığımız Karadenizli olmamız ve vaktinde çok fazla çay tükettiğimiz için abim lösemiden öldü.
ayrıca akraba evliliği zaten başlı başına sorun.
bende bundan var bebege çokda guzel olur ama abimiz yatiyor onda :)ben park yatakları bir türlü sevemedim nedense
biz bunu beğendik iki kademe kullanılabiliyor park yatak gibi
Eki Görüntüle 1271428
Evet sonradan döndü, Kumral şimdi annesi kurban olsun verene ya harika bişeylerNe güzel kocaman olması işte. Esmer değil çocuk beyaz tenli işte. Bende hep esmer severdim nedense bunun sarı olmasını istiyorum.
benımde 2.doğumum olacak ilki bıraz zor bı normal doğum olmuştu.. bu seferede normal istıyoruz.. o zaman tecrubesızdım ..banada doktorum 2.daha kolay olacak sezeryanı aklından cıkar dedı... ama fazla dikişim olmuştu sadece son ay yınede bı kontrol edecek problem olurmu dıye... onun harıcınde sunı sancı almamaya ..ve hemen hastaneye gıtmemeye özen göstereceğim... tabıkı hareket de önemlı
Canım ya onların içinde sadece çilek ve kakao olsa neysede yok işte, sütünün içine kendin kakao veya tarçın koyabilirsin :)Merhaba arkadaşlar ben süt içmeyi pek sevmiyorum onun yerine çilek veya kakao aro mali süt icebilirmiyim bilgisi olan varmi
Çok güzel :) benim oğlanın beşiği yatak gibi şimdilik park yatak alacam hem yer yok evdeben park yatakları bir türlü sevemedim nedense
biz bunu beğendik iki kademe kullanılabiliyor park yatak gibi
Eki Görüntüle 1271428
Bak moralim bozuldu şimdi biraz 21+4 de girdm bende 414 gran falandı bzimkiiMerhaba Kızlar Pazartesi kontrolüm vardı bebeğim 464 gr olmuş:) detaylı ultrasona girdim her şey normal çıktı Allah'a şükür.21+4 günlük gebeyim 4 kilo aldım.Merak ediyorum sizlerin nasıl gidiyor:)
Maşallah canımMerhabaaa bayanlar,biraz okumaya çalıştım ama yok çeneniz düşmüş yetişemedim
Ben anca biraz oturmaya fırsat buldum,ayrıntısından bahsetmek istiyorum muaynemizin. 24+6ydı gittiğimde 33 cm e 790 gr olmuş Asya'mız.. Şikayetlerimin normal olduğunu öğrendim.
Şeker yüklemesi ise çok zor değildi,ben şekeri çook seven biri olduğum için sanırım zorlanmadım,ama içinde demirimsi tat berbattı.. İçilir yani problem değil.
Yalnız Yüklemeden beri bebeğim çok hareketsiz,gümbür gümbür hareket eden çocukta şuan arada bir pıt pıtlar dışında birşey yokk...
Direk Canan Karatay aklıma geldi,n yalan söyliyim...
ben de sepetlerden alicam ne yapayım ne kdr kullanirsam o kDr kullanırım çok beğeniyorum almazsam içimde kalacakKızlar bebek yatağına karar verdiniz mi? Ben ilk 6 ay için sepet gibi olanlardan istiyordum ama yanları açılmadığı için bebeğe bakmak için sürekli yataktan kalkmak gerekiyor alma diyenler çok fazla. Süsü püsü görsel olarak çok hoşuma gidiyor. Sizlere sorayım dedim sizin fikriniz nedir?
E ben ne yapayım, 3 kilo aldım 25. Haftanın içindeyim daha doktora 11. Ayın sonunda GidecemBak moralim bozuldu şimdi biraz 21+4 de girdm bende 414 gran falandı bzimkiibende şuana kadr 2 bucuk kilo aldm
Bak moralim bozuldu şimdi biraz 21+4 de girdm bende 414 gran falandı bzimkiibende şuana kadr 2 bucuk kilo aldm
Al canım al hep derim içimizde kalmasın, benim valide görmüş çok hoşuna gitmiş ne kadar olursa olsun alacam dedi, hadi bakalım o zaman caymada dedimben de sepetlerden alicam ne yapayım ne kdr kullanirsam o kDr kullanırım çok beğeniyorum almazsam içimde kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?