2015 Şubat Anneleri

benimkide disney galiba markasi,cinsiyeti bilmedigim için kirmizi aldim mix oalrak ikisiniede uyar

Merhaba arkadaşlar ben süt içmeyi pek sevmiyorum onun yerine çilek veya kakao aro mali süt icebilirmiyim bilgisi olan varmi

Merhaba arkadaşlar ben süt içmeyi pek sevmiyorum onun yerine çilek veya kakao aro mali süt icebilirmiyim bilgisi olan varmi

muzu kendin sonradan ekleyeceksen olabilir ama hazır sütlerin meyveli olanları bana daha da katkılı geliyor ,

valla arkadasim o katkili sutu içecegine hiç içme dha iyi bence ..
yogurt peynir ye, ayran iç cacik yap,ypgurt çorbasi vs bi sekilde alirsin herhalde sutten gerrekeni .. kasar peynirinde çok sut varmis , 100 gr peynir 500 ml sut olmasi lazim ona ykin bi degerdi

ben severim sutu ama baslarda hiç içmedim, surda bi aydir içiyorum aklima geldikçe
ilk 3 ayim sutsuz geçti needen bilmiyuorum canim istemedi

Canım Allah rahmet eylesin. Vakti zamanında çaylarda bişey yok dediler birsürü kaybımız oldu. Allahım bundan sonra korusun inşallah.

Suni sancıyı çabuk olsun diye mi veriyorlar?

Merhabaaa bayanlar,biraz okumaya çalıştım ama yok çeneniz düşmüş yetişemedim
Ben anca biraz oturmaya fırsat buldum,ayrıntısından bahsetmek istiyorum muaynemizin. 24+6ydı gittiğimde 33 cm e 790 gr olmuş Asya'mız.. Şikayetlerimin normal olduğunu öğrendim.
Şeker yüklemesi ise çok zor değildi,ben şekeri çook seven biri olduğum için sanırım zorlanmadım,ama içinde demirimsi tat berbattı.. İçilir yani problem değil.
Yalnız Yüklemeden beri bebeğim çok hareketsiz,gümbür gümbür hareket eden çocukta şuan arada bir pıt pıtlar dışında birşey yokk...
Direk Canan Karatay aklıma geldi,n yalan söyliyim...

Canım ya onların içinde sadece çilek ve kakao olsa neysede yok işte, sütünün içine kendin kakao veya tarçın koyabilirsin :)

benimde büyüyen beşiği olacağı için geçici gözüyle baktığımdan park yatak alıcam. yoksa uzun vadeli kullanmayı dusunmuyorum.
pierin yan ürünü müdür onu tam bilmiyorum. kuzenim kullanıyor memnunum dedi.

Merhaba Kızlar Pazartesi kontrolüm vardı bebeğim 464 gr olmuş:) detaylı ultrasona girdim her şey normal çıktı Allah'a şükür.21+4 günlük gebeyim 4 kilo aldım.Merak ediyorum sizlerin nasıl gidiyor:)
Bak moralim bozuldu şimdi biraz 21+4 de girdm bende 414 gran falandı bzimkii bende şuana kadr 2 bucuk kilo aldm

Maşallah canım ya ne guzel gördün prensesini bizim kontrol bitti isterseniz veririm demişti oooo 11 ayın sonuna vermiş aradan 2.5 geçmiş olacak bu arada korkma ne olabilir ki, 2 dilim baklavada yesen aynısı ama.

ben de sepetlerden alicam ne yapayım ne kdr kullanirsam o kDr kullanırım çok beğeniyorum almazsam içimde kalacak

Bak moralim bozuldu şimdi biraz 21+4 de girdm bende 414 gran falandı bzimkii bende şuana kadr 2 bucuk kilo aldm
E ben ne yapayım, 3 kilo aldım 25. Haftanın içindeyim daha doktora 11. Ayın sonunda Gidecem
Dün netten baktım kilo hesabı biraz tahmin ediyorlarmış garantisi yok.. Ben dert etmiyorum ilk oğlumda doktorum hep küçük dedi aman ya dedim sağlıklı olsun da kilo ne ??? 37. Haftada doğurdum 4 kilo, ve ben sadece 6 kilo almıştım takılmamak lazım bu konuya.

bizim 21+5 te 465 gr. Yalnız bu değerler için bütün doktorlar aynı yorumu yapıyor,genetik önemli , anne babanın fiziksel özellikleri çokk önemli.. Ki zaten henüz değer karşılaştırmak için erken , sakın moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…