2015 Şubat Anneleri

Çok şükür iyiyiz canım :) cepten giriyordum genelde uygulamada sorun çıkınca girememeye başladım. Artık evdeyim sık sık girerim. Pek çok kişiyi göremedim bende, listeler güncellenmiş ondan farketmedim herhalde. Umarım aramızdan ayrılan olmamıştır

ya Kayserilisin demek bu iyi oldu
zaten gilaboruyu öyle herkes bilmez..
Sen yinede doktoruna sor öyle iç valla şimdiki bebekler pek nazlı ne olur ne olmaz

bu haftalardan sonra bebeği besleyen damarları takip altına almak gerekiyormuş bi kitapta okumuştum yanlış hatırlamıyorsam..

ya Kayserilisin demek bu iyi oldu
zaten gilaboruyu öyle herkes bilmez..
Sen yinede doktoruna sor öyle iç valla şimdiki bebekler pek nazlı ne olur ne olmaz

evet canım kayseriliyim , lekarte de kayserili 3 attik belki daha vardır : ))) evet zaten kayseri dışında yetişmiyormuş bazı çevrelerinde sadece , sormak en iyisi doktorumda Adıyamanlı muhtemel bilmez ama duymuştur belki adını : )) he şimdikiler çok nazlı ıh demeye gelmiyorlar

dikkat ettim sen uykucusun gerçekten. 10 dan önce uyanmıyorsun. bebekle beraber uyursunuz sız sımdı aksama kadar :)

ya aslında uyku düzenim yoktur. mesela gece 1 e kadar ayakta kalamıyorum ama sabah 9 gibi kalkıyorum 1 saat yataktan çıkmadan yatıyorum. bazende uykum 10 u buluyor. zannetmiyorum ki bebeğim uyusun o saatlere kadar bu aralar ne hikmettir uykucu oldum normalde hamile kaldım kalalı 9 da kalkardım. havalar soğudundanmıdır nedir yatak daha tatlı geliyor birde kitap okuyorum yataktan çıkmadan sabah sabah.

bende yoğunluktan arada giremediğim oluyor kaçırdığım olmadıysa hepimiz iyiz çok şükür. İzne mi ayrıldın yoksa?

fyz35 canim masallah prensesine col yuksek ihtimal kapanabilir demiski muhtemelende ole okucaktir annesi allah saglikla kaavusmamizi nasip etsin

Merhaba Kızlar Pazartesi kontrolüm vardı bebeğim 464 gr olmuş:) detaylı ultrasona girdim her şey normal çıktı Allah'a şükür.21+4 günlük gebeyim 4 kilo aldım.Merak ediyorum sizlerin nasıl gidiyor:)

Merhaba Kızlar Pazartesi kontrolüm vardı bebeğim 464 gr olmuş:) detaylı ultrasona girdim her şey normal çıktı Allah'a şükür.21+4 günlük gebeyim 4 kilo aldım.Merak ediyorum sizlerin nasıl gidiyor:)
Seninle aynı gidiyoruz canım 21+4 üm bende, 3,5 kg aldım :) Bizim detaylı ultrasonumuz da yarın akşam, inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz

ya ne var yaşımızda ben hala 25 gibi hissedıyorum kendımı... hamılelıkte bı eksısını görmedım cok şükür... doktorumda kızdı bı kaç kez söyledığimde... 40 .yaşından buyukler gelıyor rahat ol dıyor...

ben olmadım ... ılk bebeğimde de olmadım... zaten kolumda sgrı var bıde onunla uğraşamam bıde bebeğe yabancı bı madde gıtmesın ıstedım... doktorda evde doğurmayacaksan gerek yok dedı... saglık ocağıda bır defa cağırdı gelemeyeceğim ededım tamam dedıler.

benımde suyum önce geldı ..mecbur gıttım hastaneye sunı sancı..lavman falan ..inşallah bu sefer her sey sırasıyla gelır ve bız evımızde sancımızı cekıp gıderız...[/QUOTE]
Bana suni sancı verilmemişti ama bir gün boyunca sancı çektim. inşallah bu doğumda benimde isteğim o sancıı evde çekmek. bir sancıda doğururuz inş

geldim ekodan kapanabilir açıklık dedi senden aldığım tavsiyeyle sakin gittim rabbim içimi okudu sanki saol canım

Ben 2 gün önce oldum hala kolum ağrıyor, sertleşti resmen aşı yeri doktorum ben sormadan sağlık ocağına kaydını yaptırıp aşılarını ol dedi. Sadece küflü paslı şeylerden değil enfeksiyon olarak da tetanoz kapılabiliyormuş hastanelerden. Tedbir amaçlı yapıyorlar. 5 aşıdan sonra ömür boyu koruyormuş, tekrar gebelik durumunda aşıya gerek kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…