Çok şükür iyiyiz canım :) cepten giriyordum genelde uygulamada sorun çıkınca girememeye başladım. Artık evdeyim sık sık girerim. Pek çok kişiyi göremedim bende, listeler güncellenmiş ondan farketmedim herhalde. Umarım aramızdan ayrılan olmamıştırhoş geldin bende günlerdir nerelerde acaba diye düşünüyordum. Allah korusun kötü bişey oldu da haberim mi olmadı okuyamadım mı acaba diye düşünüyordum en son tatile gidicem diye yazmıştın ondan sonra görünmedin hiç.....
hemşerimmmmmm : )))) bak bi yazıdan bunu buldum
Gilaburu (Viburnum opulus) - Hanımlarda rahim spazmını giderir, hamileliği kolaylaştırır. Regllerin ağrısız olmasını sağlar .
* Vakitsiz bebek düşüm ve doğumlarını önler.
bende hep omuriliğini görürdüm hep yüzüstü yatardı en son 3 boyutlu bakılacak dediğinde 3 boyutlu obstetrik renkli doppler yazan bir kağıt verdi elime onunla gittim 3 boyutlu siyah olmayan usg ile baktılar. her dr renkli usg ile bakmıyormuş benimkide hep normal siyah usg ile bakıyordu son gittiğimde 25.haftadan sonra renkliye geçicez dedi ne alaka bilmiyorum tabi....
ya Kayserilisin demek bu iyi oldu
zaten gilaboruyu öyle herkes bilmez..
Sen yinede doktoruna sor öyle iç valla şimdiki bebekler pek nazlı ne olur ne olmaz
dikkat ettim sen uykucusun gerçekten. 10 dan önce uyanmıyorsun. bebekle beraber uyursunuz sız sımdı aksama kadar :)
bende yoğunluktan arada giremediğim oluyor kaçırdığım olmadıysa hepimiz iyiz çok şükür. İzne mi ayrıldın yoksa?Çok şükür iyiyiz canım :) cepten giriyordum genelde uygulamada sorun çıkınca girememeye başladım. Artık evdeyim sık sık girerim. Pek çok kişiyi göremedim bende, listeler güncellenmiş ondan farketmedim herhalde. Umarım aramızdan ayrılan olmamıştır
belki ondandır tatlım bende artık doğru düzgün resimler alıcam diye seviniyorumbu haftalardan sonra bebeği besleyen damarları takip altına almak gerekiyormuş bi kitapta okumuştum yanlış hatırlamıyorsam..
İşten ayrıldım tamamen canım, evdeyim artık :)bende yoğunluktan arada giremediğim oluyor kaçırdığım olmadıysa hepimiz iyiz çok şükür. İzne mi ayrıldın yoksa?
Seninle aynı gidiyoruz canım 21+4 üm bende, 3,5 kg aldım :) Bizim detaylı ultrasonumuz da yarın akşam, inşallah hepimiz hayırlı haberlerle dönerizMerhaba Kızlar Pazartesi kontrolüm vardı bebeğim 464 gr olmuş:) detaylı ultrasona girdim her şey normal çıktı Allah'a şükür.21+4 günlük gebeyim 4 kilo aldım.Merak ediyorum sizlerin nasıl gidiyor:)
İnşallah canım :)Seninle aynı gidiyoruz canım 21+4 üm bende, 3,5 kg aldım :) Bizim detaylı ultrasonumuz da yarın akşam, inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz
bende çok kötü olmuştum ama yattım oraya doktor gelene kadar dua ettım. sonra rahatladım o sırada. ya birde bizim yaşımız biraz büyük olduğundan olur olmaz daha çok korkarak yaklaşıyoruz çok fazla şansımız yok tabii.
hayırlı olsun canım bizde şafak sayıyoruz izne çıkacağımız güne doğruİşten ayrıldım tamamen canım, evdeyim artık :)
tekrar mı tetenoz aşısı muhabbetidurumu şöyle hafifçe özetliim kızlar, gerekli mi diil mi kimse karar verebilmiş değil. doktorların çoğu bildiğim kadarıyla sorsan ol diyo, sormasan kendiliğinden ol demiyorlar. sağlık ocakları çok şiddetle olmamız gerektiğini savunuyor. belki de "bizde bir işe yarıyoruz" demek için. aşının amacı ameliyat sırasında daha doğrusu doğum sırasında olası komplikasyonları önlemek, aletlerden bulaşan. ama kimisi de diyor evde doğum yapmayacaksan hastane zaten steril. zararı yok, ağrısına da katlanırım nolur nolmaz diye yaptıran da var. ya bebeğime zararlıysa aşı, yaptırmıycam diyende var. ben yaptırdım, ama sebebini kendim de bilmiorum
amin canım inşallah saol güzel dileklerin için heopimizinki sağ salim gelsin inşalahfyz35 canim masallah prensesine col yuksek ihtimal kapanabilir demiski muhtemelende ole okucaktir annesi allah saglikla kaavusmamizi nasip etsin
bende Normal doğum yaptım tabi hiç bir şey kolay değil ama mecbur kalmadıkça sezeryan istemem. doğumdan sonra vücut çok kısa sürede kendini toparlıyor. Benim doğumum biraz zor olmuştu. benden sonra gelenler doğurup doğurup gittiler ben ertesi güne kadar sancı çektim. sanırım talihsizliğim suyumun önce gelmesiydi
geldim ekodan kapanabilir açıklık dedi senden aldığım tavsiyeyle sakin gittim rabbim içimi okudu sanki saol canımya aslında uyku düzenim yoktur. mesela gece 1 e kadar ayakta kalamıyorum ama sabah 9 gibi kalkıyorum 1 saat yataktan çıkmadan yatıyorum. bazende uykum 10 u buluyor. zannetmiyorum ki bebeğim uyusun o saatlere kadarbu aralar ne hikmettir uykucu oldum normalde hamile kaldım kalalı 9 da kalkardım. havalar soğudundanmıdır nedir yatak daha tatlı geliyor birde kitap okuyorum yataktan çıkmadan sabah sabah.
Ben 2 gün önce oldum hala kolum ağrıyor, sertleşti resmen aşı yeriben olmadım ... ılk bebeğimde de olmadım... zaten kolumda sgrı var bıde onunla uğraşamam bıde bebeğe yabancı bı madde gıtmesın ıstedım... doktorda evde doğurmayacaksan gerek yok dedı... saglık ocağıda bır defa cağırdı gelemeyeceğim ededım tamam dedıler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?