- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
yaa tesadüf mü acaba benim de seker yüklemesinden sonra hareketleri azaldı ? ctesi yaptırdım bgn yeni yeni eskisi gibi tekmeler hissediyorum 4-5 gundur cok hafifti hareketleri sankiMerhabaaa bayanlar,biraz okumaya çalıştım ama yok çeneniz düşmüş yetişemedim
Ben anca biraz oturmaya fırsat buldum,ayrıntısından bahsetmek istiyorum muaynemizin. 24+6ydı gittiğimde 33 cm e 790 gr olmuş Asya'mız.. Şikayetlerimin normal olduğunu öğrendim.
Şeker yüklemesi ise çok zor değildi,ben şekeri çook seven biri olduğum için sanırım zorlanmadım,ama içinde demirimsi tat berbattı.. İçilir yani problem değil.
Yalnız Yüklemeden beri bebeğim çok hareketsiz,gümbür gümbür hareket eden çocukta şuan arada bir pıt pıtlar dışında birşey yokk...
Direk Canan Karatay aklıma geldi,n yalan söyliyim...
şimdi de sizin sular da birşey yok deniliyor yaCanım Allah rahmet eylesin. Vakti zamanında çaylarda bişey yok dediler birsürü kaybımız oldu. Allahım bundan sonra korusun inşallah.
hafta sonu aynısını istedik :) gördüm çokta güzel ben çok pembe veya sabit renk sevmediğim için bunu seçtim ben alıyorum kesin kararlıyım tavsiye ederimKızlar bu takım nasıl sizce kullanışlı olurmuki bu beşik asansörlü daha derin olabiliyor yukarı çıkabiliyor hoşuma gitti takım sizce fikri olan
Kızlar bu takım nasıl sizce kullanışlı olurmuki bu beşik asansörlü daha derin olabiliyor yukarı çıkabiliyor hoşuma gitti takım sizce fikri olan
hafta sonu aynısını istedik :) gördüm çokta güzel ben çok pembe veya sabit renk sevmediğim için bunu seçtim ben alıyorum kesin kararlıyım tavsiye ederim
güle güle kullanın canım :) bi yerden baslayınca gerisi geliyor acılısı yapmıssın hadi hayırlı olsun :)selam kızlar
hayırlısı ile kızımın gardrobunun sparişini verdik
bu resimdeki gibi olacak
ölçüler alındı bugün
çok heyecanlıyım ilk kez bişey aldım
yada sipariş verdim :)
şimdi de sizin sular da birşey yok deniliyor ya
Himmm sen yurt disindasinnGerek yok dedi isterseniz yazayım dedi istedik o aya yazmışburda böyle maalesef, bu gene iyi ilkinde 3 kere gitmişliği. Var onlarda Ayrıntılı olduğu için.. Diğer Avrupa ülkeleri daha çok karışık...
oda vs için erken deilmi
geçmi geliyor siparisler
belkide ilk olmadigi için bende hiç kipirti yok, bi kizim bi oglum var kiyafetleri araba koltugu ,kangurusu herseyi var
hatta 3 numara bez stogu bile yaptim
eger ucuz bulursaniz bez stogu yapmanizi tavsiiye ederim kizlar, 3 numara alacaksiniz en az 6 ay kullanirsiniz bu buyuklukteki bezi ..
su an benim 3 kartonum var ,dahada ucuza bulursam alirim ..
güle güle kullanın canım :) bi yerden baslayınca gerisi geliyor acılısı yapmıssın hadi hayırlı olsun :)
doktorun bişey olmaz demiş canım niye sıkıyorsun canınıslm kizlar moralim çok bozuk bugün ayrintili ultrasiyona gitmiştim ve bebeğim iyi dedi doktor ama kafasi hafif küçük ondanda birşey olmaz dedi kafama taktim onu şimdi sizde nasil ??
her bez her bebege iyi gelmiyor diyorlar..mesela primaya alerjisi oldu molfix kullandık gibi seyler cok duydum benoda vs için erken deilmi
geçmi geliyor siparisler
belkide ilk olmadigi için bende hiç kipirti yok, bi kizim bi oglum var kiyafetleri araba koltugu ,kangurusu herseyi var
hatta 3 numara bez stogu bile yaptim
eger ucuz bulursaniz bez stogu yapmanizi tavsiiye ederim kizlar, 3 numara alacaksiniz en az 6 ay kullanirsiniz bu buyuklukteki bezi ..
su an benim 3 kartonum var ,dahada ucuza bulursam alirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?