2015 Şubat Anneleri

yaa tesadüf mü acaba benim de seker yüklemesinden sonra hareketleri azaldı ? ctesi yaptırdım bgn yeni yeni eskisi gibi tekmeler hissediyorum 4-5 gundur cok hafifti hareketleri sanki

Slm kızlar yarın ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah iyi sonuçlarla döneriz.dualarınızı eksik etmeyin...

Kızlar bu takım nasıl sizce kullanışlı olurmuki bu beşik asansörlü daha derin olabiliyor yukarı çıkabiliyor hoşuma gitti takım sizce fikri olan
hafta sonu aynısını istedik :) gördüm çokta güzel ben çok pembe veya sabit renk sevmediğim için bunu seçtim ben alıyorum kesin kararlıyım tavsiye ederim

hafta sonu aynısını istedik :) gördüm çokta güzel ben çok pembe veya sabit renk sevmediğim için bunu seçtim ben alıyorum kesin kararlıyım tavsiye ederim

Burda içinde yatağı,uyku seti,alt açması,cibinliği,uzayan beşiği,2 kapılı dolap ve şifonyerine 1350 dediler siz ne kadara aldınız? Baby hope markası...

selam kızlar
hayırlısı ile kızımın gardrobunun sparişini verdik
bu resimdeki gibi olacak
ölçüler alındı bugün
çok heyecanlıyım ilk kez bişey aldım
yada sipariş verdim :)

Eklentiler

• SAM_0931.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 77
selam kızlar
hayırlısı ile kızımın gardrobunun sparişini verdik
bu resimdeki gibi olacak
ölçüler alındı bugün
çok heyecanlıyım ilk kez bişey aldım
yada sipariş verdim :)
güle güle kullanın canım :) bi yerden baslayınca gerisi geliyor acılısı yapmıssın hadi hayırlı olsun :)

Oh odalar besikler duzuluyor ne mutlu bize saglikla uyusunlar icinde insallah. Bizim ablamizdan nerdeyse hic kullanilmams park yatagimiz var icime sinen küçük ebatli beyaz besik bulursam cocuk odasina onu alicam bulamasam da problem degil park yatak yatak odamda olacak. Ablamizin odasini yeni yaptrmistik zaten buyuk dolabimiz yeterli gelir

kizlar bi onceki sayfada rahim agzi kisaligindan bahsedilmis

benim dr um her aylik kontrolde elle muyane yapiyor, yani burda butun hamilelere oyle yapiliyor
ultrason dr u ayri olacak benim, o bakmaz herhalde, ama 32 . hftada ki ultrason randevumda bakacakdir

dr zaten açikklik vs baska problem varsa goruyor varsa detayli inceliyolar , daha oncede dedigim gibi gebelik boyunca 3 kere ultrasona giriyorum ben( ozel bi sorun yoksa bebek de )

oda vs için erken deilmi
geçmi geliyor siparisler

belkide ilk olmadigi için bende hiç kipirti yok, bi kizim bi oglum var kiyafetleri araba koltugu ,kangurusu herseyi var
hatta 3 numara bez stogu bile yaptim

eger ucuz bulursaniz bez stogu yapmanizi tavsiiye ederim kizlar, 3 numara alacaksiniz en az 6 ay kullanirsiniz bu buyuklukteki bezi ..

su an benim 3 kartonum var ,dahada ucuza bulursam alirim ..

bende oda almıyorum sadece gardrop yaptırıyorum onuda sırf bebek için değil kendi eşyalarım için de kullanacağım hiç bazalı eşyam yok çünkü. şuan yazlıklar ortada kaldı

bende bebek bezini netten alacağım arkadaşım hep netten aldı çok ucuza denk getirdi bende öyle yapmak stiyorum ama hangi bezi kullanacağım karar veremiyorum
bir ara prima israil malı kullanmayın dendi
türk malı bezler hangileri
bebekte pişik yaparmı yapmazmı
zor konular bunlar

güle güle kullanın canım :) bi yerden baslayınca gerisi geliyor acılısı yapmıssın hadi hayırlı olsun :)

sağolasın kuzum kayınvalidem haftaya 1,000 liralık alışverişini ben yapacağım dedi
bende daha erken 26. hafta bari olsun dedim
kıyafetleri hastane çıkışı çantası battaniyesi bakalım onlarıda alalım eksikleri yavaş yavaş tamamlarım bende

ay bunları konuşmak bile heyecanlandırıyor beni

prima aldim ben, o liste o kadar uzunki israil mali olanlar yani , TR de deilim zaten yerli mali yurdun malida olmuyor benim için

hangi birini uyguluycaz , aslinda ben ilk çocuklarda huggies alirdim hep ama oldugum sehirde hugies promosyona hiç gelmiyor

slm kizlar moralim çok bozuk bugün ayrintili ultrasiyona gitmiştim ve bebeğim iyi dedi doktor ama kafasi hafif küçük ondanda birşey olmaz dedi kafama taktim onu şimdi sizde nasil ??

zaman_siz arkadasim sen nerdeydin

ben fransadayim burdada 3 olmadi dort kere giriliyor ultrasona

her bez her bebege iyi gelmiyor diyorlar..mesela primaya alerjisi oldu molfix kullandık gibi seyler cok duydum ben

mrb kıslar mrb bebişler biraz önce tv yi açtım esra erolu izliodum çocukları olmayan karı koca çıkmış programa çok duygulandım ya allahım herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…