2015 Şubat Anneleri

iremguzum uzulme nolur
benim annem 7 sene once vefat etti,yani ben evendigimde
su an iki çocuk anneisyim, 3. yolda , ikinci geldiginde kizima eltim bakdi saolsun, aradan 4 yil geçti eltimdeki çocuk sayisi ikiye katlandi yani su an 6 çocgu var .. esim ona birkairiz çocuklari demisti daha ahmile bile deildim, bende eltime kayinin boyle diyor ama sanada yazik 8 çocukla napican gibi biseyler dedim seslenmedi yani eltim benimle ayni fikirde ve gerçekten yazik kadina 8 çocuk ( burda 4-5 gunden once hastaneden çikarmazlar )

babm ikinci evlilgini yapti, kariisna doguma gelebilirmsin dedim çalismadigim zamana denk gelirse olur dedi ama simdi yeni ise girdi full çaliisyor hafta içi ..

esim dukkani kapatamaz kendi ismiz tek basina çalisiyor ..

geriye konu komsu kaliyor saolsunlar yok demezler onada esim gece elin evinde uyumaz çocuk diyor
kendi isten gece 12 de geliyor
valla olacak is olsa evde dogurcam , dusunmekden kurdesen dokucem ..

yani anliycan ben iki çocugu bi yere sigdiriyorsam sen tek çocugu haydi haydi sigidrirsin inan

kaynanamda vefat etmis bu arada, zaten esimin ailesi Turkiyede ..

Aynenn sanki eskiden içmişmi onlar vitamin folik bilmem nee aman ne bilryim artık sağlklı olsunda
iyi de kızlar zaten bebek anneyi adeta sömürerek tüm vitamin ve minarallerini alıyor, ama vitamin desteği almadığınıza olan sizin vücüdunuza oluyor. kemiklerde kalsiyum bile çözünuyor, çocuk doğuran kadınlar eskiden özellikle daha da çökerlerdi.. şimdi bilimin ışığında anneler kendilerine de özen gösteriyorlar ve göstermeliyiz de. eskiden annelerimiz almıyomuş bilmiyomuş çünkü ama o zaman bu kadar gdo lu ürün bu kadar katkı maddesi bu kadar bozuk gıda varmıydı piyasada?eskiden yenen meyve sebzedeki vitamin oranı ile şimdiki karşılaştırılamaz bile... bence kendinizi düşünün ve doktorunuzun verdiği vitaminleri düzenli alın

MAŞALLAH diyeyim sana ben çok tembelim bu ara

Allah kolaylık versin bende Türkiye de gurbetteyim merak etmeyin rabbim yardım ediyor kızlar

Allah kolaylık versin bende Türkiye de gurbetteyim merak etmeyin rabbim yardım ediyor kızlar
saol canim
oyle oluyor her zaman bi yardim edenim çikar hepsi saolsun ALLah razi olsun
ama ne biliyim ben boyle planli seyi seviyorum,daha 4 ay avr ama olsun, çocuklar in okulu tatilde olcak buyuk ihtimalle
bu arada yaslari 6 ve 4.5

hayirlisi olsun insallah ..

Sezeryan sanırım doğum ?

Sezeryan sanırım doğum ?
yok hayir ALlah korusunnn , sezryanda 1 haftadan once çikarmazlar
normal dogum insallah sorun çikmazsa ,4. gun dr a sizlanmaya baslarim baska çocuklarimda var diyerek
rahimin yerlesmesi ve bebegin dogdugu kiloya erismesi lazim taburcu olmak için yoksa birakmazlar

Canım ben içrmiyorum içtğim an çıkarıyorum yediklerimde gdiyo yapacak bişey yok doğal yoldan iyi beslnmeye calşyorum tabiki önemli ama doktorm zorlama dedi

Yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım burda oyle sorunlar yok 2 3 gün sonra çıkıyor sezaryen olan normal 1 gün 2 gün içinde

Yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım burda oyle sorunlar yok 2 3 gün sonra çıkıyor sezaryen olan normal 1 gün 2 gün içinde
evet yurt disindayim
evde çocuk bakimi sorunu olmasa aslinda hastanede kalmak sorun deil bence,hatta gayet iyi oluyor, insan kendine gliyor, bebek kendine geliyor ,hersey yolunda oluncada evine geliyorsun
ben hasatnedyelen evin hali içler acisi oluyor , dondugumde ilk isim temizlik oldu ikisindede , ertesi gunu çikip gelsem uç gun evde yatarim herhalde bakanim olmadan

bide su çocuklara çare bulsam iyi olucak :))

Burda is en çok eşine düşüyor o zaman ne diyeyim allah kolaylık versin canım iyi geceler sana daha sonra görüşürüz

ben park yatağı büyük diye istemedim yatak odamıza sığmaz bide hakikaten sepeter çok güzel duruyoo ama yan tarafları kapalı tabi o yönden de biraz yorucu olacak:)
Evet cok guzeller ama sepetlerde en fazla donmeye dizlerinin uzerinde durmaya baslayana kadar kullanilir gibi geliyor park yatak hem kademeli hem tekerlekli hemde katlanabilir bana o mantikli geldi kullanip gorucez hepimiz

Herkes uyumuş. İlk kez bu saate kadar. Oturdum. Yarın iş var.Normalde 10 oldumu uyku bastırıyoru.
Hergün açılış yapıyorduk, bugün kapanış yapalım.
İyi geceler...

Kaburgalarım batıyor , uyku uyutmuyor
Ishalde oldum zaten , o kadar muz nereye gidiyor hiç anlamıyorum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…